- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Drukkolok a cél eléréséhez.
Az én férjem laktózérzékeny. Nem is akármilyen. Ő egy falat tejes zsömlét sem tud megenni, mert indulhat is a rötyire.
Évek óta semmit nem eszik, melyben bármilyen csepp tejtermék, mondjuk tejpor stb volna. NEM TUD. Emiatt ő az abszolút veszélyeztetett kategória csontritkulás ügyben.
A vizsgálatok szerint viszont nem laktózérzékeny. Ez azért van, mert van aki tényleg nem laktózérzékeny, van aki pedig az. Aki laktózérzékeny papír szerint, az 20 felett fúj a hidrogén teszten, a többiek (0-20 között / a párom 13-at fújt) akkor sem laktózérzékenyek papíron, ha a valóságban azok. Aki nem laktózérzékeny a valóságban az 0-át fúj.
Sok szerencsét!
-----------------------------------------------------------
Keep smiling:) AlmaLatina
Hogy a fenébe ne igényelhetné, most azonnal tessék menni!!!
5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelet - WeborvosÉn úgy tudom, hogy laktózérzékenységre nem jár emelt családi. Csak ha már felnőtt egyénről van szó, akkor kérhet adókedvezményt.
Ha mégis én tévednék és járna laktózintoleranciánál az emelt csp, akkor írd meg légyszi! Köszi!
( 2 laktózérzékeny gyerek anyukája)
Szia, én is lisztérzékeny vagyok. Mi már nem kapunk semmit az adókedvezményen kívül
A felnőtteknek nem jár más egyéb.
A lányom után még kaphatok családit emeltet, meg BKV ingyen utazást. AZ is valami, annak az árát már pótolhatom a laktózmentes kajákra.
Mert az egyszerü volna!:(
szerintem elöbb kérdezd meg az sztk-t hogy fogadják-e, (17 éves, ide még gyerek, oda meg már felnött), és oda kérj idöpontot.
+ hivd fel az Apeh-ot is, mert pl. én lisztérzékeny vagyok, és egy ilyen igazolással adokedvezményt adtak, igaz utánam már nem kap senki családit... szoval lehet hogy a kettö üti egymást, de sose lehet tudni......
Ad4 ott van mellettünk

Akkor miért nem ajánlották fel ezt a lehetőséget is? Felhívom a Heim Pál kórházat kérek időpontot, aztán 21-én ha megyünk a beutalóért a gyerekorvoshoz, akkor rákérdezek az SZTK-ra...Ááááá már most idegtépő ez az egész, és még az igazolásért ezután kell küzdenem
Így is azt mondták a telefonba, hogy hát ha ennyire tudjuk, hogy a laktózmentes ételekre jól reagál, akkor nem is kell vizsgálat.
Na persze, hihetetlen, hogy meg sem említik az igazolást, és hogy azzal emelt családipótlékot igényelhetek a kincstárnál, mivel nem két fillér a laktózmentes kaja... Miért titkolják az igényelhető juttatásokat?
Köszi az előző választ!
Szabad orvos választás van, oda kéred ahová akarod. De telefonban meg fogják kérdezni hol laktok, és elméletileg a Heim Pálhoz tartoztok.
De én a helyedben a 18. kerületi sztk- ba vinném, ad 1 közelebb van , ad2 hamarabb kapsz idöpontot, ad3 17 éves, jövöre igyis- ugyis átteszik oda.