Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr.Takáts Béla-nőgyógyász

Torolt_felhasznalo_511611
Torolt_felhasznalo_511611
Létrehozva: 2012. február 19. 16:48

Sziasztok!

 

Ismeri valaki a Takáts doktort?

Van egy kis problémám,babát várok,és a szülész-nőgyógyászom javasolta a doktor úrat,mert természetes gyógymódokkal is foglalkozni.

Gazdagréten van a rendelése.

 

Köszönöm szépen!

  1. 2014. július 9. 08:242.
    Szeretnék segíteni a vaginizmusban szenvedőknek.
    31 éve dolgozom nőgyógyász szakorvosként .19 éve foglalkozom szívesen a fájdalmak csillapításával. Igyekeztem a módszert nőgyógyászati esetekre is alkalmazni. 15 éve gyógyítottam meg az első primer-totális /elsődleges - teljes /vaginizmus diagnózisú betegemet, aki azért kért segítséget, mert szülni szeretett volna és ez sikerült is. Azóta is a vaginizmus kezelése a kedvencem, mert ez maradvány tünet nélkül gyógyul, így nagy sikerélményt nyújt. Az utóbbi időben áttörést értem el a vulvodynia-hüvelybemenet érzékenység területén is. Meglepően gyorsan gyógyul a húgycső és a csikló fájdalom is. A kismedencei fájdalom szindróma-tünetcsoport nevű betegség is jól kezelhető. A viszketés, égő, vagy csípő érzés is szépen csökken a deszenzibilizációs-érzéketlenítő kezelések hatására.


    Megadom elérhetőségemet, hogy a magányosan, vagy párjukkal együtt akár sok éve szenvedők is megtudhassák, hogy van remény, ne várjanak tovább. Magától nem fog elmúlni a probléma, viszont együtt hamar túl tudunk jutni rajta. Sikerült gyorsítani a természetes módszert és így akár két hét alatt is véget érhet a szenvedés és lehetővé válik, ami eddig nem sikerült a harmónikus szexuális élet.


    Dr Takáts Béla  06-30-5143529   drtakatsbela@gmail.com


    1118 Bp Gazdagréti tér 5.  H,K:16-20  SZ,CS: 8-12

Címlap

top