Régi súlykontrollos csapat

tundek
Létrehozva: 2010. július 20. 17:14

Azért indítom ezt a topicot, mert remélem sikerül azt a pár embert össze verbuválni, akikkel annak idején együtt kezdtem az sk-t  2008-ban a wellnessen. Nagyon összetartó kis csapat alakult ki és szeretném ha nem vesznénk el egymás szeme elől csak azért, mert megszünt a régi helyünk.

Nagyon szeretném ha újra megtalálnánk egymást!!

55 hozzászólás
 1. hajnsz
  Offline
  2011. szeptember 28. 21:0955.

  Szia!

   

  Gratulálok Attilához, bár mer nem is olyan pici! :)

  Hogy vagytok? Hogyan telnek a napok a 2 gyerkőccel?

  Nem tudom azóta hogy állsz a súlyoddal, de most akad ennél fontosabb dolgod is. Szerintem ha Attila is elkezd majd járni futkároszhatsz eleget a 2 gyerek után és leolvadnak a kilók.

  Regényírásba nem mennék bele, hogy mi van velem. Nálam viszont egy valami van rendben és az a súlyom... Idén sikerült egy 10-est ledobnom úgy, hogy egy napot nem fogyóztam. Viszont nem a nagy jókedv miatt olvadtak le a kilók... de a részletek hanyagolnám.

   

  Puszi Mindekinek!

  előzmény:
  ceery (54)
  2011-06-10  11:41
 2. ceery
  Offline
  2011. június 10. 11:4154.

  sziasztok!

   

  hátha még vki olvassa a topicot. örömmel értesítelek benneteket, hogy megszületett a kisfiam Attila, 2011.05.14. 20:49-kor az egri kórházban, császárral. jól vagyunk, bár most a kicsim beteg, hörgő gyulladása van, de remélem nemsokára meggyógyul és rendben lesz. Dani már 20 hónapos lesz 17-én, szerencsére még nem nagyon féltékeny rá. puszilgatja meg simogatja és pici babaának hívja. majd lehet, hogy később jön ki rajta.

   

  remélem ti jól vagytok! írjatok! Tündi te is el vagy veszve teljesen, hogy vagytok? hogy álltok a súlyotokkal? mert én nem vmi fényesen, inkább közelebb a 90 kg-hoz, mint a 80-hoz ráadásul állandóan édesség ehetnékem van...

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  ceery (53)
  2011-02-24  15:37
 3. ceery
  Offline
  2011. február 24. 15:3753.

  sziasztok!

   

  végre írt vki!

   

  még nem tudjuk mi lesz, majd március legvégén 32 hetes uh-án talán kiderül. remélem, mert én már nagyon kiváncsi vagyok.

   

  amúgy megvagyok, egy héten egyszer azért még van egy kis sav visszafelé, meg folyamatosan ég a gyomrom, de már csak 3 hónap és vége lesz, remélem. utána úgy se fogok ilyenekre tudni figyelni, mással leszek elfoglalva. ájultan dőlök majd aludni...

   

  nálunk Dani már jár és pakol. hajnal 5-6 felé kell és nem alszik már vissza, végülis este 8-tól ki is aludja magát. na én ezt nem mondhatom el.... és még most jön a java. egyre nagyobb hassal egyre nehezebb lesz...

   

  de majdcsak eljön az a május is

   

  kitartás a 90 naposhoz, szerintem jól haladsz a lényeg nem megszegni és nem feladni

   

  üdv

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (52)
  2011-01-26  14:20
 4. Adriette
  Offline
  2011. január 26. 14:2052.

  Halihó! Na mi a helyzet, az ünnepek kiyírták a fórumot???

  Lehet már tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány??? Bátyáméknál májusban fiú lesz, rakom el a babaruhákat nekik.

  Az én kisfiam az elmúlt egy hónapban elkezdett mászni, ülni, és kijött két foga is. És most először taknyos, büszke vagyok magamra, hogy eddig kihúzta betegség nélkül, hisz már 8 hónapos!

   

  A fogyival kapcsolatban meg, természetesen betettek nekem is az ünnepek, meg a bejglik. Vegaként nem egyszerű diétákhoz tartanom magam, úgyhogy most már nyolcadik napja csinálom a 90 napost, mert ott csak egy napon kellene húst enni, de helyette én természetesen tejtermékeket vagy szóját eszek. Eddig másfél kiló mínuszom van, de ez nem nagy változás, mert éppen annyi vagyok most, mint a nagy karácsonyi zabálás előtt (61 kiló). És természetesen a terhesség előtti ruháimba még közel sem férek bele. De nagyon reménykedem, hogy ez most már hamarosan változni fog. Egyébként azt hiszem, hogy 8 nap alatt a másfél kiló egész jó eredmény. Pedig eleinte azt hittem, hogy az első gyüminapnál el fogok vérezni, de hálistennek nem így történt, és már a másodiknál tartok. Sőt most kifejezetten vártam a gyüminapot, mert olyan jó, hogy nem kell főzni, és végre nem zabálom degeszre magam valami nehéz kajával.

  Hát szóval ennyi. Írjatok, ha lesz időtök!

  előzmény:
  ceery (51)
  2010-12-21  11:25
 5. Ez is érdekelhet: A 80 éves kosaras nénik bebizonyítják, hogy a sporthoz sosincs késő
 6. ceery
  Offline
  2010. december 21. 11:2551.

  sziasztok!

   

  36-os méret, eszem nem tudom mikor hordtam utoljára ilyen ruhákat. kb. 15 éves koromban... Gratulálok csak így tovább

   

  csak vigyázz a karácsonyi evészettel

   

  nem teszi be a rendszer a hangulatjeleket!!!

   

   

  Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt és Sokkal sikeresebb és jobb Új évet kívánok!!!

   

   

  pusz

  a.

   

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (50)
  2010-12-17  21:49
 7. Adriette
  Offline
  2010. december 17. 21:4950.

  Halihó! Olyan boldog vagyok, hogy jajj! Gondoltam elmesélem, hogy ma vettem magamnak egy nadrágot! Kétszer is megnéztem, mert azt hittem, hogy rosszul látok, jó lett rám egy 36-os!!!!! (Azért kellett nacit vennem, mert a 40-es farim, már kicsit csúszott le rólam, de azt hittem, ez kb egy 38-asra jelent beugrót, de a próbafülkében az is nagynak bizonyult...) Ha így haladok, lassan tényleg jók lesznek rám a régi gönceim!

  Mindenkinek klassz karácsonyi készülődést kívánok!

 8. ceery
  Offline
  2010. december 5. 21:2749.

  sziasztok!

   

  nagyon jó volt, bár az idő nem nekünk kedvezett főleg odafelé, mert a ködben alig láttunk, na meg esett végig az eső.

  de hazafelé már sütött a nap.

   

  jó volt sétáltunk, meg elmentünk Nyíregyházára az állatkertbe, persze ott is esett, így nem sokat láttunk, csak a zöld piramist. az nagyon jó volt, na meg a jegesmedvét. oda még visszamegyünk, jó időben megnézni mindent.

   

  Dani a bébi medencétől ordított, be sem tudtunk tenni, így lementünk egy kis jacuziba és ott voltunk. persze nem sokat, mert már baromi álmos volt.  enni nem egyszerű a gyerekkel, az etetőszékben már nem marad el és semmi nem jó neki, mindent kidob. a kaját kiköpi, mert most semmi nem jó neki, szerintem a foga miatt van.

   

  csütörtökön megyek a 16. hetes vérvételre, és pont 23án megyek 18 hetes uhra, kiváncsi leszek látnak-e vmit majd.

   

  holnap ha nem esne, kimennénk a térre mert jön a Mikulás, kiváncsi lennék, hogy megijed-e tőle Dani. majd meglátom, hogy kijutunk-e.

   

  jók legyetek.

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (48)
  2010-12-02  08:28
 9. Adriette
  Offline
  2010. december 2. 08:2848.

  Szia! A sok cucc bepakolását mélyen megértem, mi 7-én megyünk anyuékhoz Miskolcra 4 napra...

  Ádámka kapott egy saját távkapcsit, meg egy saját telefont, de attól függetlenül még mindig az kell neki, ami a mi kezünkben van. Ki érti ezt?

   A ráülős autóval kapcsolatban már én is előre félek, mert a gyerek a nagyszüleitől bébitaxit fog kapni karácsonyra, ami jó sok dallamot játszik... Ha belegondolok, hogy mostanában az a legnagyobb élvezet neki, hogy a rágókáját csapkodja  a padlóhoz este 10-kor..! (csoda, hogy bírják a szomszédok...)

  Tök jó, hogy kb úgy vagy ütemezve, mint én tavaly, nekem is karácsony előtt mondták meg, hogy fiú. Hmm, régi szép emlékek!

   

  Nálunk most az a nagy esemény, hogy elkezdett négykézlábazni. Még nem mászik így, (csak olyan katonásan kúszva tud mászni) de annyira jól néz ki, amikor felemelkedik, hogy meg tudnám zabálni! Főleg, ha valami nagyon megtetszik neki, akkor hirtelen felemelkedik, s egy pillanatra mindig olyan érzésem van, hogy el is indul felé, de aztán mégsem. 

  Na de erről ennyit! Írj majd, hogy tetszett Debrecen, az örökké szeles város! 

  előzmény:
  ceery (47)
  2010-11-30  09:02
 10. ceery
  Offline
  2010. november 30. 09:0247.

  sziasztok!

   

  még e héten megyünk majd csak csütörtökön. rég vártam már így vmit ennyire.

   

  már mennék most is. holnap pakolok, lesz egy kevés cucc, főleg Daninak.

   

  kapott szülinapjára Dani egy kis műanyag ráülős autót, persze még nem ül rá, de már nagyon tologatja. meg a tv kapcsolgatás is nagyon megy neki, a távirányítót már tönkrevágta. már mindenhova felmászik, bemászik, szétszed, megeszik stb. de gondolom ezt nem kell bemutatni.

   

  szerencsére nekem Dani nem frontérzékeny, na az apja annál inkább...

   

  majd dec. 23-án kell mennem uhra, pont karácsony előtt, jó lenne ha akkora látnák....

   

  na jók legyetek, majd írok milyen volt Debrecenben.

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  tundek (46)
  2010-11-29  08:39
 11. Ez is érdekelhet: 22 unoka és egy újabb világbajnoki cím: aranyérmesek a magyar kosaras nagyik!
 12. tundek
  Offline
  2010. november 29. 08:3946.

  Sziasztok lányok

   

  Úgy látom csak hárman uraljuk a fórumot, de nem baj, remélem majd a többiek is benéznek néha.

   

  Andi jó volt a telelés?

   

  Hát majd megtudod ha akarja magát mutogatni de még van idő bőven. Én sem tudtam sokáig a nagyobbnál mi lesz már csak az utolsó hónapban mondták meg, hogy talán de még nem biztos hogy fiú lesz. A gábornál na ott már hamarabb és tutira mondták, hogy fiú lesz. Így nekem nem sikeredett egy lány sem, de nem baj, fő hogy egészségesek. Vannak a fiaim annyira pipiskedők a tükör előtt mint a lányok.

   

  Szerdán már megyek dolgozni. Ma még egy kis mosás, takarítás holnap fahordás és aztán meló. De kari előtt megint itthon leszek két napot így fogy el az idei szabim.

   

  Szép napot nektek Tünde 

 13. Adriette
  Offline
  2010. november 28. 15:0445.

  Halihó!

   

  Remélem kipihentétek magatokat Debrecenben!

   

  Szóval akkor meg fogod kérdezni a dokitól, hogy milyen nemű? A 16. hetes uh-n már meg tudják mondani, ha mutatja magát! 

   

  Hát az a helyzet, hogy Ádámka már most is nagy franc. Csakazértis baba, mindent megcsinál, amire mi azt mondjuk neki, hogy ne. Dehát bika, mire is számítottam????

   

  Az a baj, hogy első perctől kezdve frontérzékeny, leginkább a hidegfrontoknál nyűgös nagyon.  Most, hogy leesett a hó, kismilliószor kelek fel hozzá éjjelente. Néztem az órát is, kb. megyedóránkánt-félóránként nyüszögött fel, már 3 éjszakán át folyamatosan. Nem tudok vele mit kezdeni.

   

  Ettől a havazástól tökre karácsonyi hangulatba kerültem. Ötletes ajándékokat szeretnék idén is kitalálgatni, mert anyagilag ismét karcsúra sikeredik, de szeretek meglepetést okozni a szeretteimnek. Viszont a süteményezéstől már előre félek! Sikerült végre leadnom két és fél kilót, nem szeretném, ha kárba veszne a munkám!

  előzmény:
  ceery (44)
  2010-11-25  17:56
 14. ceery
  Offline
  2010. november 25. 17:5644.

  sziasztok!

   

  írtam egy csomót a gyerek meg kinyomta a gépet így elszállt minden.

   

  szóval 14 hetes vagyok és most nem tudom, hogy milyen nemű lesz. pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. Daninál egyből éreztem, de itt nem érzem. egy kislánynak nagyon örülnék, de majd kiderül a lényeg legyen egészséges.

   

  én még el sem tudom képzelni, hogy mit szólok majd ha már barátnője lesz...

   

  nem egyszerű Tündi az biztos, hogy messze van a férjed.

   

  már nagyon várom Debrecent. kiváncsi leszek rá.

   

  még nem most lesz szerintem, hogy átaludd az éjszakát. az még odébb van, bár én kivánom, hogy minél hamarabb sikerüljön.

   

  én még egy dbig nem fogom az tuti.

   

  Dani egyre nagyobb franc, nem hallgatt rám és egyre többet hisztizik.

   

  megyek, pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (43)
  2010-11-23  14:57
 15. Adriette
  Offline
  2010. november 23. 14:5743.

  Helló! na végre jó hírek!

  És a nemét akarjátok majd tudni? Jajj, az mindig olyan izgi, hogy vajon mi lesz! Én meg voltam győződve róla, hogy lányom lesz, annyira meglepődtem, mikor a doki mondta, hogy fiú, de így is nagyon jó! Imádom, olyan kis rosszcsont!

   

  Édesség? Hm, lehet lány lesz? Én Ádámmal a sósat kívántam folyton.

   

  Mi tavaly Tatabányára költöztünk, előtte 7 évig Bp-en laktam. (Előtte 2 évig Debrecen, jó, hogy emlegeted, öltözzetek fel jól, ott mindig fúj a szél!!!)

   

  Rajtam még van egy tizes plusz, most kísérletezgetek, a súlykontroll vega verzióját dolgozom ki... De januártól megint új projekt lesz: a férjem meg akarja csinálni a 6 hetes fehérjementes diétát, az jó az ekcémára meg az ilyen bőrbajokra, egyszer már elkezdte, csináltam vele, nekem nem volt nagy változás, mert vegából vegán lettem egy kis időre, akkor mindketten fogytunk is, jó volt. Remélem ismét ez lesz, legalább is részemről! Viszont ehhez is sok recept kell, mert néha tök tanácstalan voltam, hogy mit főzzek és főleg miből, leginkább a reggelikre nem nagyon volt tippem. 

   

  Tundek a fogyinál szerintem az a lényeg, hogy te hogy érzed jól magad a végeredménnyel kapcsolatban, az én uram is folyton azzal jön, hogy "nehogy 60 alá menjek", de márpedig fogok, mert én meg úgy éreztem jól magam!

   

  De jó, hogy összegyűlt itt  a "fiús anyák társasága"!  Hihi! Lövésem sincs róla, hogy fogom venni, ha Ádámka becsajozik, mikor már most is folyton azon siránkozom, hogy "milyen nagy már"! ahhoz képest, hogy milyen édes picibaba volt... Pedig csak fél éves.

   

  Atyaúristen Andi, akkor ezek szerint még egy évesen is fel kell majd hozzá kelnem éjszaka??? Ááááá, pedig én már úgy várom, hogy végigaludja az éjszakákat! Hullafáradt vagyok! Az egyik csajszival, akivel együtt szültem, tartom a kapcsolatot, az ő picije a második hónaptól kezdve végigalussza az éjszakákat. Jó, mondjuk ő lány, lehet azért? De jó lenne egy nagyot aludni végre! De Ádámka éjszakánként kétszer eszik, és minimum ötször felsír, de van hogy harmincszor kelek fel hozzá, azért is nem költöztettük még külön szobába.

   

  Na mára ennyit, megyek, mert  sok a dolgom, és a fiam nappal sem nevezhető az alvás bajnokának...

   

  Sziasztok!

  előzmény:
  ceery (39)
  2010-11-19  17:04
 16. tundek
  Offline
  2010. november 23. 08:2642.

  Szia drága Andi! Pihenj is majd jó sokat Debrecen nagyon szép hely lehet élvezkedni. Hát nekünk az idén nem nagyon jött össze semmi pihi mert nem volt rá keret de remélem majd jövőre kicsit jobban összejön a pénz és mivel a postának van üdülőja és kapok üdülési csekket is majd elmehetünk Apával pár napra valahová. 

   

  A gyerekeim nőnek mint a gomba a nagy lassan 18 a kicsi meg most volt 15. Mindkettőnek állandó barátnője van Atinak január óta Gábornak meg május óta. Fura ez a helyzet is és elég neháéz volt megszoknom, de most már elfogadtam a helyzetet miután nem tudok mást tenni ez az élet rendje. A nagyobb most a mezőgazdasági szakközépben 11-es a kicsi az idén kezdete a vendéglátó szakközepet így ő 9-es. Hát ez van, Apa dolgozik ezerrel még mindig a régi hétfőn elmegy általában péntekekn jön és csak néha esik be hétköznap egy egy estére. Nagyon rossz, de már egészen megszoktam mert hát nincs mit tenni. Kárpótol a fizetése, ami mostanábban kicsit több lett, nade a pénz az nem minden tudod és nehéz megszokni az egyedüllétet.

   

  Remélem hamar átmegy rajtad a hányos kórszak mennyi idős is vagy? Ne azzal törődj, hogy hány kiló vagy hanem hogy minden rendben legyen veled és a babával most ez a legfontosabb. A fogyi majd jöhet a szülés után.

   

  Mától karácsonyig én is elkezdem a kalóriák számolgatását hátha valamennyi menne le. 75 kilót jó lenne jövő tavaszra elérni, de Apa ennél kevesebbet nem engedélyez, mert azt mondja tavaly a 69 kilóval már nagyon gebe voltam most viszont a 90 kilóval tuti nem vagyok valami túl mutatós. Na mindegy ez van

   

  Szép napot neked vigyázzatok magatokra 

  előzmény:
  ceery (41)
  2010-11-22  19:00
 17. Ez is érdekelhet: Ragassz, fess, dekorálj: kreatív megoldások fal- és konnektormatricákkal
 18. ceery
  Offline
  2010. november 22. 19:0041.

  sziasztok!

   

  Tündi de jó végre jelentkeztél. nagyon sajnálom, hogy beteg vagy. pihenj sokat, meg tea, gyógyszerek, gyógyulj minél hamarabb!

   

  ma megint hánytam, de olyan hirtelen, hogy pont Danit etettem és már fordultam is, pont a mosogató volt "kéznél", bár csak a víz jött ki, meg egy kis sav. mert más nem volt bennem, ez volt a gond.

   

  nem híztam még semmit, de majd fogok, most már eszek mindent. na meg persze édességet is.

   amit nem kéne, mert megint felhízok bálna méretre. 

   

  79 kg vagyok most. Danival voltam mikor kezdtem hízni 74, szóval így is van rajtam még +5 kg. szóval nem hízhatok annyit mint Danival, mert akkor elérem a mázsát is

   

  remélem ti jól vagytok.

   

  jövő hét csütörtökön megyünk egy kicsit pihenni végre Debrecenbe, 3 napra én már nagyon várom. Dani is jön, remélem nem fog többször kelni éjjel mint itthon. még hajnalba kel fel 2x. aludnék már egybe 8 órát. de nem most lesz....

   

  vigyázzatok magatokra, jók legyetek!

   

  Tündi neked csak így tovább, le fog menni csak lassan.

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  tundek (40)
  2010-11-22  08:51
 19. tundek
  Offline
  2010. november 22. 08:5140.

  Sziasztok Csajok

   

  Andi annyira nagyon örülök és nagy nagy grat nektek az új bébihez. Remélem minden rendben lesz. Jó hamar jön de meglátod később milyen szupi lesz majd.

   

   

  Elvesztem mert sok volt a meló és egyebek a nyáron de itt vagyok bár most betegen azért vagyok itthon. Tüdőgyulladást szedtem valahonnan össze már több mint egy hete szenvedek.

   

  A súlyom hát az katasztrófa bár már ment le 10 kiló, mert a nyár közepén amikor észbe kaptam hogy kicsit elszaladt velem a ló és a mérlegre álltam akkor már 99.8 kiló voltam. Ha 100 vagy afelett lettem volna tuti szívinfarktussal vittek volna el.

   

  Már "CSak" 90 kiló vagyok azért megyeget le rólam szépen lassan és sokat nem teszek érte csak kevesebbet eszek mindenből nem dugig.

   

  Írjatok csajok mi van veletek

   

  Hajni, Soul, Cerry, Andi már csak így ötösben vagyunk egymásnak és lassan már 4 éve mert én 2008 februárjában csatlakoztam a wellnessen 

 20. ceery
  Offline
  2010. november 19. 17:0439.

  szia

   

  nagy hír, 4 napja nem hányok!!! írt fel a doki gyógyszert, amit refluxosok szednek, sav csökkentőt, belgyógyásztól kérdezte meg, hogy lehet-e szednem. na meg kaptam egy hiper-szuper hitech homeopátiás bogyót, amit Pestről hoztak le, osztrák, és azt szedem, ha már végképp iszonyú hányingerem van. azért ebből napközben kapkodok be, de már ez is vmi!!!

   

  most már próbálok enni rendesen, mikor mit, pl. most már eszek csokit is. nem kéne mert megint hízni fogok egy csomót.

   

  bár még hányingerem folyamatosan van, de ezt már túlélem....

   

  most vagyok 13. hetes. remélem már nem fog visszatérni a hányás sehogy sem....

   

  remélem ti jól vagytok és még kihasználtátok ezt a szép időt ami még volt

   

  most márnem mondhatom, hogy olyan szép lenne.

   

  ti merre laktok?

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (38)
  2010-11-18  14:27
 21. Adriette
  Offline
  2010. november 18. 14:2738.

  Szia! Hát ez nem semmi! a szőr feláll a hátamon! Én is nagyon vacakul voltam, de meg sem közelítettem vele ezt a mértéket. Drukkolok neked!!! Viszont nincs olyan nagy baj, amin egy kis csoda ne segíthetne, tartja a mondás, szóval szerintem kezdd el megbeszélni a bébivel, hogy mozduljon meg. Utána, ha már ficereg, majd szépen fokozatosan elkopnak ezek a rosszullétek. Kommunikálni pedig úgyis tudsz vele, vagy ha neked nem megy, akkor apának kell megpróbálnia. (Az én kisfiam is az apjával kommunikált többet...)

  Nagyon remélem, hogy most már jobban leszel!

  előzmény:
  ceery (37)
  2010-11-13  20:15
 22. ceery
  Offline
  2010. november 13. 20:1537.

  sziasztok!

   

  tegnap jöttem ki a kórházból. megint be kellett feküdnöm. most 4 napig bírtam hányás nélkül, hogy beinfuzióztak, de ma már megint kezdődött. pedig már reménykedtem benne, hogy elmúlik, meg a héten be is töltöttem a 12. hetet, de nem. szóval nem tudom, megint mi lesz.

  övő héten 2 napos továbbképzésem lenne, amit nem lehet lemondani, így  fogalmam sincs, hogy mi lesz.....

   

  innom is kéne napi 2-3 l vizet, vagy bármit, mert megint hólyaghurutom van. ahogy nem iszok, nem mosom át a veséket és a baktériumok felszaporodnak, így megint gennyes a vizelet. ez már 2x .

   

  szóval most kaptam savlekötő gyógyszert is, de ennek ellenére hányok.

   

  jó lenne, ha már elmúlna...

   

  már tényleg nem tudom mit kéne kipróbálni...

   

  remélem ti jól vagytok.

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (36)
  2010-11-11  20:56
 23. Ez is érdekelhet: X-Faktor: megvan a 12 döntős
 24. Adriette
  Offline
  2010. november 11. 20:5636.

  Szia! Na hogy vagy? Hogy haladsz a lúgosítással?

  A húsmentességnek is megvannak a hátrányai, mint korábban már utaltam rá: nekem jobb lett az étvágyam, és felszedtem jópár fölös kilót. Egyik barátnőm is nemrég vega lett, azt mondta, hogy ha nem lenne sport az életében, már rég kidagadt volna a házból, annyit eszik...

  előzmény:
  ceery (35)
  2010-11-05  14:15
 25. ceery
  Offline
  2010. november 5. 14:1535.

  szia!

   

  b6? hagyjuk, már minden formában próbáltam, a kórházban is azt kaptam, de nem ér semmit.

  most viszont találtam egy lúgos vizet, eddig még bevált, mintha kevesebb lenne a savam.

  a hús dolog igaz, én pedig nagyon húsos vagyok, de mostanában nagyon kevés húst eszek.

  ezt a zsemlemorzsás dolgot ki fogom próbálni...

   

  majd jövő héten megyek dokihoz, akkor kooperálok vele, adjon nekemis vmi sav visszanyomót mert végem van. de ha nem akkor remélem ez a lúgos víz segíteni fog....

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (34)
  2010-11-04  16:08
 26. Adriette
  Offline
  2010. november 4. 16:0834.

  Szia!

   

  Jajj, ne! Pedig a legtöbb nő a gyömbérre esküszik!  Nekem is bejött. Kb 5 teát ittam naponta, de kaja után mindig kellett. A másik, ami nekem bevált, a savra a végefelé, az anyósom trükkje volt: egy nagy palacsintasütőben lisztet pirítottam meg, csak úgy magában, egészen barnára, és kiskanállal bevettem belőle néha. Nagyon nehéz elszopogatni, kis mokkáskanállal javaslom, úgy talán egyszerűbb. Szerintem savra ez a legolcsóbb módszer. Az egyik barátnőm rennie-n élt, a másiknak meg az orvos írt fel egy halom savlekötőt. Két ismerősöm is mondta, hogy a tehesség alatt nem bírt húst enni. Nem prómóból mondom a vegaság mellett, de mindent, ami savat csinál, el kell kerülni ilyenkor, így pl. a húst is, mert az is nagyon elsavasítja a szervezetet. Halat lehet enni (ha bírod a szagát). És sokat segít a citromlé is. Szénsavas vizet szoktál inni? Állítólag csak azt szabad, mert megbüfiztet. B6 vitaminnal próbálkoztál már? Ha az is kijön (mármint a tabletta), akkor lehet kérni a háziorvostól szuriban is.

  Ne add fel! A picinek is szüksége van tápanyagokra, és neked is!

  Nekem is kisfiam született. Igazi rosszcsont!

  előzmény:
  ceery (33)
  2010-11-03  18:22
 27. ceery
  Offline
  2010. november 3. 18:2233.

  sziasztok!

   

  igen, igazad van a jana tényleg iszonyú sok savat csinál. csak okádok tőle. kipróbáltam a gyömbért, de nem segít az sem. mennyit kell abból inni egy nap? ittam gyömbért, de mindegy, mert mikor visszanyomja a sav, akkor már mindegy, mert minden kijön....

   

  tényleg nem tudom már mit csináljak! néha elkapna a sírás!!!

   

  és kisfiú, kislány? lehet, hogy már írtad, csak nem tudom...

   

  vmi ötlet még a hányás ellen?

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (32)
  2010-11-03  10:46
 28. Adriette
  Offline
  2010. november 3. 10:4632.

  Szia Andi! A janát hagyd a francba, nagyon sok savat csinál, én még szülés után is besavasodtam tőle a kórházban, előtte sem bírtam meginni. Próbáld ki azt a  gyömbért! Szerintem segíteni fog!

   

  Öt hónapos, már így is sok mozgásomba kerül!

  előzmény:
  ceery (31)
  2010-11-01  17:43
 29. Ez is érdekelhet: Komoly nehézséggel kellett megküzdenie az X-Faktor csapatának
 30. ceery
  Offline
  2010. november 1. 17:4331.

  sziasztok!

   

  egyelőre még nem vettem gyömbér teát, de jövő héten beszerzek egyet. remélem használni fog. mostanság eszek, meg iszok, de nem marad bennem sokáig mert a sav mindent visszanyom. most ízesített jana vizet iszom, de az sem az igazi, mert egy idő után az is kijön. mást meg egyszerűen nem tudok inni, mert nem tudok. mert egy szempillantás alatt visszajön.

   

  én is irigylem azokat akiknek semmi bajuk sincs, mert nekem a barátnőim nagy részének aztán semmi baja nem volt terhesség alatt, pedig már van akinek két gyerkőce is van. és egyik terhesség alatt sem volt semmi bajuk... én meg....

   

  csak abban reménykedek, hogy nem tart olyan sokáig, mint Danival. hanem elmúlik a 12. hét után. nagyon remélem....

   

  mennyi idős a kicsid? mert ha még nem indult el és elindul akkor már szaladhatsz utánna, azt mondják az okosok... én még nem tudom, de lassan már nekem is eljön az az idő.

   

  írjatok!

   

  pusz

  a.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (30)
  2010-10-28  07:45
 31. Adriette
  Offline
  2010. október 28. 07:4530.

  Szia! Igen,  a gyömbérből lehet kapni bioboltban instant verziót is (900 ft), az hideg vízben is azonnal oldódik, ha nagyon kell, később már meg bírtam inni a narancsos-gyömbéres verziót (müllerben lehet kapni), sima fileteres, kibírható ízzel. Remélem segít rajtad is! (És lehet kapni aldiban gyömbéres sütit, ha esetleg tudsz majd már végre enni...)

  Hát ez nem túl jó hír. Én abban reménykedtem, hogy a következő gyereknél már nem leszek ennyire rosszul!!! Tényleg nagyon változó mindenkinél, hogy bírja. Tökre irigylem azokat, akik egy rosszulléttel kihúzzák a 40 hetet! Engem a végefelé már a reflux kínzott, attól is hánytam néha.

  Én 27 kilót híztam, tíz ment le a szülés után, és a gyerekágy alatt még hét, de azóta stagnálok, szóval van plusz tíz kilóm, ja és persze az az öt, amit előtte már a vegaság miatt szedtem fel. Most úgy állok, hogy egysze-kétszer próbálkoztam a húsal, de nem jött be. Lehet kifejlesztem a súlykontroll vega-verzióját...

   

  előzmény:
  ceery (29)
  2010-10-27  16:09
 32. ceery
  Offline
  2010. október 27. 16:0929.

  sziasztok!

   

  írtam, hogy voltam kórházban. múlt héten jöttem ki, vmennyire feltuningoltak, mert már ki voltam száradva, de nem az igazi még most sem.

   

  gyömbér tea? ezt még nem próbáltam, de ki fogom, mert most semmi nem használ, ami pl. régebben Daninál.

   

  egyszerűen nem tudom már, hogy mit igyak, mert minden kijön. na meg iszonyú sok mindent nem is tudok megenni, mert rágondolok vagy ránézek vagy megérzem a szagát és végem van.

   

  többet vagyok mostanában fejjel a wc-nek mint rajta... a kisfiam, csak jön  és a hátsófelemet használja támasztéknak és nagyokat nevet, mert még nem tudja mi van...

   

  én is sósat tudok csak enni, az édeset nem bírom. fura Danival meg az édeset ettem és kivántam. nagyon változó.

   

  már 4kg-ot fogytam, mondjuk ezt nem bánom, mert majd jön még fel bőven.

  Danival 16kg-ot híztam függetlenül, hogy előtte 7kg-ot fogytam... szóval nem vagyok most sem kicsi...

   

  ma megyek fodrászhoz, remélem kibírom anélkül, hogy budira kéne mennem, mert nem nagyon tudok kimozdulni sajna.

   

  kitartás nektek

  pusz

  a-

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (28)
  2010-10-23  18:25
 33. Adriette
  Offline
  2010. október 23. 18:2528.

  Halihó!

   

  Ó szegénykém, hát ez nem hangzik túl jól! Remélem azért jó keekben vagy!

  Igen, Ádámkával én is a 20. hétig hánykódtam. (Szerintem igaz az a mondás, hogy amíg meg nem mozdul a pici, addig tart...) Ráadásul én akkor szoktam le a cigiről is, mert nem tervezett terhesség volt,   és a hányingeremnek is, meg a cigihiányomnak is jót tett, hogy nassoltam. Főlg sósat. (Az okosok már ebből megjósolták, hogy fiú lesz, mert állítólag a lányos anyák édeset kívánnak.) Na szóval nagyjából ez volt a plusz tíz-tizenöt kilóm története. Most velük küzdök.

  Egyébként nekem a rosszulléteknél segített a gyömbér tea, de ma már a szagától is rosszul lennék!

   

  Hehe, ez tetszik, én máj. 21-re voltam kiírva, de előtte való nap beindították a szülést (szóval Ádámka most 20-án volt 5. hónapos).  Izgultam, hogy bika lesz-e vagy ikrek. Fiúban nagy a különbség a két jegy között, lányban már nem annyira!

  előzmény:
  ceery (26)
  2010-10-21  12:25
 34. hajnsz
  Offline
  2010. október 22. 21:2027.

  csak nem hal meg a topic... :D

   

  Hú, te szegény, remélem azért rendbe jössz. Csak nem tart most a 20. hétig ez az állapot! Azért egyél, igyál nehogy legynegülj. Vagy ilyenkor már inkább enni sincs kedved, erőd?

   

  Kitartás az nem ártana nekem. Bár most van ami tereli a gondolatomat a kajáról, hétfőn vizsgázni megyek. A munkámmal kapcsolatos és nem kis anyagon kellene átrágnom magam hozzá. a hétvégét még rászánom, de nagyon sok múlik  kérdéssoron.

   

  Jó hétvégét Andi! Remélem a többiek is megérkeznek majd! :D

  előzmény:
  ceery (26)
  2010-10-21  12:25
 35. Ez is érdekelhet: Szétválasztották a mentorok az X-Faktor egyik csapatát
 36. ceery
  Offline
  2010. október 21. 12:2526.

  sziasztok!

   

  végre vki írt, már teljesen elvesztettem a reményt, hogy lesz még ebből a topicból vmi!!!

   

  de csak lett

   

  igen a második baba jön 2011. 05.25-re vagyok kiírva, még van idő addig. megint hányok és most jöttem ki  a kórházból, de még nem kerek a világ, vmeddig tartja bennem a lelket az infuzió, de a hányás attól még folytatódik. remélem nem fog addig tartani mint Danival, 20. hétig.

   

  Tündiről tudtok vmit, meg a többiekről merre járhatnak?

   

  más nagyon nincsen, a kisfiamnak meg kell szoknia mert teljesen elszokott tőlem, míg az anyósom vigyázott rá.....

   

  jók legyetek, kitartás a fogyihoz

   

  pusz

  a. 

  előzmény:
  hajnsz (25)
  2010-10-20  00:42
 37. hajnsz
  Offline
  2010. október 20. 00:4225.
  Sokan, sokszor állítják azt, hogy minden csak elhatározás kérdése, de szerintem sincs minden feltétlenül így. Nagyon is sok múlik a körülményeken. Ezek szerint azért neked is sikerült megtalálnod a helyes utat, illetve azt amin járni szeretnél. Kitartást a súlykontorllhoz. :)
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_256083 (24)
  2010-10-19  09:54
 38. Adriette
  Offline
  2010. október 19. 09:5424.
  Szia! Abban biztos vagyok, hogy amikor a magad ura vagy, jobban tudsz odafigyelni magadra! Amikor az exférjem lelécelt, akkor lettem vega végre, régi vágyam volt, csak amíg őrá is főztem, nem tudtam megvalósítani. Hálistennek a második házasságomban nincs ilyen probléma, mert a férjem nagy örömmel eszi azt, amit én, és állítja, hogy neki már nem is hiányzik a hús. Én most a szülés utáni kilócskáimat szeretném ledobni, azért nyúltam ismét a súlykontrollhoz, már nem szopizik a kisfiam, most már zöld az út.
  előzmény:
  hajnsz (23)
  2010-10-19  08:23
 39. hajnsz
  Offline
  2010. október 19. 08:2323.

  Sziasztok!

   

  Andi gratulálok! Mikorra várható a második csöppség?

   

  Merre vannak a többiek? Félve jöttem elolvasni a fórumot, mert már megint nem voltam hónapokig, de még a saját hozzászólásom is itt van az első oldalon.

   

  Nekem annyi hírem van, hogy megvan a lakás és be is költöztem. Van még bőven min alakítani a lakásban, egy szoba van még csak berendezve. Nincs más dolgom már csak, hogy leadjak pár kilót. De most, hogy végre a magam ura vagyok megint és azt eszem amit főzök így szerintem könnyebb lesz.

   

   

  Szép napot mindenkinek! 

   

  Puszi

  előzmény:
  ceery (21)
  2010-09-30  14:49
 40. Adriette
  Offline
  2010. október 18. 09:2722.

  Jééé Ceery! Gratulálok! :) Már a második bébi??? Hát ez nem semmi!

   

  Én is megvagyok, igaz én még a 2007-es eresztés tagja voltam, aki még emlékszik rám...

  előzmény:
  ceery (21)
  2010-09-30  14:49
 41. Ez is érdekelhet: Nyár, szerelem, Lollobrigida – Nézegess régi képeket Velencéből!
 42. ceery
  Offline
  2010. szeptember 30. 14:4921.

  sziasztok!

   

  azt hittem már senki nem jelentkezik!

   

  nem sok minden volt nekem nyáron. összesen 1 napot voltunk Szlovákiába, az jó volt. meg majd dec. elején megyünk 3 napot Debrecenbe Danit is visszük. már mindjárt 1 éves!!! és még csak most szültem!

  a másik hírem, hogy jön a kistestvére, nem akartuk ilyen hamar, csak jövőre, de ha így jött össze akkor így lesz. ahogy a jóisten akarja.

   

  sajnos ezt sem viselem vmi jól, megint megvan a szokásos hányinger-hányás, remélem nem fog sokáig tartani és decemberre vége lesz.

   

  írjatok veletek mi történt???

   

  a fogyásról annyit, hogy nem kis súlyfeleslegem van így is, mi lesz majd a terhesség végén???? nem is merek belegondolni, márcsak abban reménykedek, hogy a hányás miatt vmennyit fogyni fogok....

   

  pusz

  a. 

   

   

  előzmény:
  szrea (20)
  2010-09-27  19:04
 43. szrea
  Offline
  2010. szeptember 27. 19:0420.

  Sziasztok!

   

  Örömmel látom, hogy megvagytok. :-) Habár lusta voltam az egészet elolvasni, látom azért majd mindenki itt van van a régi bagázsból.  Összfutottatoknyáron? Vagy történt valami említésre méltó? :-D

   

  előzmény:
  ceery (19)
  2010-09-16  15:32
 44. ceery
  Offline
  2010. szeptember 16. 15:3219.

  halló!!! vki?????  

   

  írjatok csajok!!!!

   

  Tündi milyen volt Egerben? nem tudtunk találkozni

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_635120 (0)
  2010-08-28  20:14
 45. ceery
  Offline
  2010. augusztus 17. 11:2818.

  sziasztok!

   

  vége a masszázsnak, 12 cm ment le, 3 cm hasból 5 a combból és a többi a fenék meg derék. nem rossz, bár jobb lett volna több is, igaz én csesztem el, mert a végén elég rendesen elkezdtem sütit zabálni így nem csoda, hogy ami lement az vissza is jött

   

  azon gondolkodom, hogy elkezdem a 90 naposat, mindenképpen le kellene mennem 80 kg alá, mert így már rettenetesen érzem magam, na meg nézek is ki......

   

  múlt hét közepén elmentünk Putnokra anyósomhoz, ott voltunk 4 napig, ebből Dani végig ott volt, mi kimentünk Szlovákiában Rozsnyóra, meg megnéztük Kraszna Horka várát. nagyon jó volt. Rozsnyón kajáltunk rendes étteremben, összesen ketten 5500 ftból, úgy hogy leves+főétel és kv. mindekettőnknek. akkor nagyon jó áron vettem pelenkát, bár az nevetséges, hogy Egerszalókon gyártják nálunk nem lehet kapni, Szlovákiában meg lehet.... szóval vmikor érdemes kimenni szétnézni, bár úgy hallom Ukrajna olcsóbb jóval, csak még útlevél kell oda.

   

  utána szombaton Gábor barátjának Ferinek az 30. szülinapjára voltunk hivatalosak, lent voltunk Szerencsen és a mádi tónál volt a buli. jó volt nagyon. előtte persze megnéztük a cukormúzeumot, na meg a csokigyárról a kiállítást a várban, na meg a képeslap gyűjteményt. az is szupi volt. szóval egy egész évre kikultúrálódtunk

   

  ja és a lényeg, ott maradtunk Szerencsen ebédelni, és akkor kérte meg a kezét Feri a barátnőjének Nikinek. na ő is olyan, hogy soha nem gondolta volna az ember, hogy egyszer megnősül. Niki el se hitte, kérdezte is, hogy kandikamera? volt nagy nevetés, szóval egybe volt az eljegyzési ebéd is a szülinappal... nagyon jó volt. utána vissza Putnok és haza Eger. azért már hiányzott az itthon

   

  ma meg megyek Miskolcra oriflames találkozóra! szóval megy a nyár, elvagyunk szerencsére mindig van vmi.

   

  pusz

  nektek

  még használjuk ki ezt a kis nyarat, utánna úgyis jön a rosszabb idő...

  a. 

  előzmény:
  hajnsz (17)
  2010-08-15  22:26
 46. hajnsz
  Offline
  2010. augusztus 15. 22:2617.

  Sziasztok!

   

  Andi, én sem állok sokkal jobban. Nyáron nehezemre esik kordában tartanom magam, fesztiválok, kerti bulik stb csupa jó kaja és pia! :S

  Tudom furán hangzik, de a mostani hajtás közepette nekem a 4. negyedé tervei közé tartozik majd a diéta és az odafigyelés. Úgy érzem addig nem tudok teljes mértékben erre koncentrálni, annyira amennyire kellene.

   

  Tündi, sajnos még mindig nincs pasi a láthatáron. Olyan van aki tetszik,de hát nem egyedülálló! :S Az utazást nagyon várom, már csak bő egy hét! :) Rám fog férni.

   

  Viszont csajok, nagy újságom van. Megvan a lakás!!!! Olyan amilyet szerettem volna. Ez volt az első és egyetlen azok köztt amiket megnéztem ahova miután beléptem úgy éreztem ide jó lenne hazajönni. :D Egy festés ráfér minden helyiségre, de jó állapotban van. Most még a hitelkérelem van folyamatban, kb szeptember elején költözhetek!

   

  Tényleg, kinek hogyan telt a nyara? Nekem eddig elég unalmas volt. Múlt hétvéégn mondjuk egy barátnőmmel és 2 munkatársával elmentünk Veszprémbe, majd másnap egy kalandparkba, az nagyon jó kis hétvége volt! Jó kis társaság jött össze. Ha minden jól megy a köv. hétre is csinálunk közös programot. Most kezdődött a szokásos nemzetközi néptánc fesztivál a városban, majd esténkéntbemegyünk a városba megnézni őket!

   

  Velem nagyjából ennyi történt! Meséljetek ti is!!!

   

  Pusz

  előzmény:
  ceery (16)
  2010-08-09  19:09
 47. Ez is érdekelhet: Oscar-díj: nagy pillanatok és poros képek a múltból
 48. ceery
  Offline
  2010. augusztus 9. 19:0916.

  sziasztok!

   

  hogy vagytok?

   

  én kétségbe vagyok esve súlyilag, bár én csesztem el..... eszek mindig mindent, ez már beteges......

   

  szerdán lesz a mérés a masszázson akkor lesz az utolsó, hát kiváncsi vagyok az eredményre, bár le is cseszett a csaj, mert eddig minden jól ment, de múlt héten ettem egy csomó sütit meg édességet és ez meg is látszik rajtam. szóval rá kell venni magam a mozgásra, na meg a nem zabálásrailletve rá kéne venni

   

  remélem ti nem esztek ennyit mint én

   

  ki merre volt nyáron, márha volt. a héten csütörtökön megyünk anyósomhoz és csak vasárnap jövünk.

   

  a. 

  előzmény:
  tundek (15)
  2010-08-08  06:24
 49. tundek
  Offline
  2010. augusztus 8. 06:2415.

  sziasztok csajok merre vagytok ? Jó lenne ha jönnétek pussz mindenkinek

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_ (0)
   
 50. koveta
  Offline
  2010. augusztus 1. 23:5313.
  Bár én nem veletek súlykontrolloztam, e ezzel szép eredményt lehet elérni. Szerintem. :)
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_ (0)
   
 51. Ez is érdekelhet: Elképesztő táncos fotók az első Oscar-díjas musicalekből
 52. tundek
  Offline
  2010. július 27. 18:1011.

  Sziasztok Csajok!

   

  Hajni úgy örülök, hogy Te is itt vagy, elhiszem, hogy lestrapál a melód amikor sok akkor én sem szívesen megyek mozdulok semmerre sokszor még itthon is nehezemre esik a mozgás mozdulás. Hát Hajni azért látom megvan a sok meló eredménye legalább mehetsz  a barátnődhöz van miből. Bár egyedül vagy !!! Vagy már lehet hogy nem? Szóval neked kevesebb a fenntartásod, de sajna mi még az idén semerre nem tudtunk menni. De nagyon örülök, hogy Te tudsz menni, gondolom már várod nagyon.

  Andi az idén még Egerbe sem voltunk csak 1szer a gyerek ballagása előtt reggel elszaladtunk és este jöttünk hoztunk a ballagásra bort. Hát ez van.

   

  Szóval a mozgás a kzbesítéssel hát az van, de a súlyom az azóta kezdett el csökkeni amióta a hoodiát szedem, ez szerintem egy nagyon jó étvágycsökkentő bogyó és állítólag csakis természetes alapanyagú. Hát nem tudom mindenesetre jó, mert 99.8 kilóval kezdtem szedni június 20-án és 1 hónap alatt most 94.3 vagyok. Szinte semmit nem tettem érte.

  A mozgás szerintem azért nem segít, mert azért én tavaly rengeteget futottam és szerintem azért azok az izomkötegek még annyira nem lazultak el. bár nem tudom, de szerintem ez lehet az oka annak, hogy nem fogytam most május óta semmi sem.

   

  Andi ez a hoodia p57 bogyó ilyen kis zöld bogyesz és 30 db van egy dobozban, de ha így beütöd rátudsz keresni. Nekem nagyon bevált.

   

  Szerintem azt a kis tejet amit a reggeli kávéba teszel ne váltsd ki semmivel sem, mert arra a szervezetednek szüksége van, ennyi nem sok, de a lényeg, hogy a tejtermék fogyasztását ne vidd túlzásba. Hallottam már egyébként erről a fajta diétáról megoszlanak a vélemények úgy mint mindegyik másikról is, tudod kinek a pap kinek a papné.

   

  Na csajszik szép napot nektek  

  előzmény:
  ceery (10)
  2010-07-27  11:00
 53. ceery
  Offline
  2010. július 27. 11:0010.

  sziasztok!

   

  10 alkalom 30 ezer ft, amiből anyu állja a felét, még szerencse. már csak 4 alkalmam van, talán ment le pár cm, bár nem mérem magam sem így sem úgy. a kajára próbálok figyelni, bár azért édességet is eszem ezt nem nagyon szabadna. próbálok azért a szénhidrátból visszafogni, ami nem mindig sikerül. de remélem azért lesz vmi eredménye.

   

  mint kézbesítő jó sokat mozogsz az jó, hamar le fog menni a felesleg. mit szedsz hoodiát? ez tabletta?

   

  én most semmit nem szedek, bár rengeteg ilyen étvágycsökkentőről olvastam mostanság, lehet, hogy majd egyet kirpóbálok.

   

  én meg sajna nem mozgok azon kivül, hogy sétálok a gyerekkel. tornáznom kéne, de lusta vagyok, pedig most nincs is olyan nagy meleg.

   

  ti próbáltátok már a vércsoport diétát? szerintetek használ? én 0-ás vagyok és nem lehet tejterméket inni, de a reggeli tejeskávémról nem tudok lemondani, illetve ez már függőség, olyan, mint a drog..... beteges.....

   

  és persze keksszel eszem, azt a legnehezebb elhagynom. tudtok vmit ajánlani mivel váltsam ki?

   

  puszi nektek

  kitartást

  előzmény:
  tundek (6)
  2010-07-21  15:08
 54. hajnsz
  Offline
  2010. július 23. 16:359.

  Sziasztok!

   

  Igyekszem Tündi! :)

  Annak igazán örülök, hogy végül sikerül olyan munkát találnod amit szeretsz és csak lesz több az a fizetés is plusz még ha tényleg jön rá 1-2 extra! :)

  El nem tudom mondani mennyire leszívott ez a hét. Ki sem látszunk a munkából és még messze a vége, majd csak az augusztus végi szabimkor fogok tudni pihenni. Képzeljétek, megint kiugrom Londonba, most egy másik barátnőmet (is) látogatom meg. Nagyon várom, bár már ott járnék, csak az a gáz ha ott járnék akkor az azt jelentené, hogy vége a nyárnak azt pedig nem szeretném!!!

   

  Jó hétvégét mindenkinek! Lightos kajákat! ;-)

   

  Puszi

  előzmény:
  tundek (8)
  2010-07-22  13:31
 55. tundek
  Offline
  2010. július 22. 13:318.

  sziasztok Csajok tényleg én is nagyon örülök, hogy jöttök és kérlek benneteket tényleg legalább néha gyertek és közöljétek mi van veletek.

   

  Hajni igen szerintem is üres kifogás tessék jönni

   

  Én most jelenleg mint kézbesítő élem az életem már két hónapja. Nekem bejön klasz meló, bár a meleggel az esővel megkell küzdenem de amúgy tetszik. A lóvé nem túl sok de ez csak az első évben van így . A kövi évtől már elég sok minden plusz fog a fizetésemhez társulni amitől azért több lesz.

  Hát ez van. A fogyi halad de nagyon lassan különösebb dolgot nem teszek érte csak szedem ezt a hoodia p57-et és kevesebbet eszek 1 hónap alatt 4.7 kiló ment le tőle. Szerintem az nem olyan rossz. Már nincs is csak 20 kiló de meglesz az is. Na megyek puszi nektek légyszi gyertek és írjatok

  Tünde 

  előzmény:
  hajnsz (7)
  2010-07-22  07:48
 56. hajnsz
  Offline
  2010. július 22. 07:487.

  Sziasztok!

   

  Tündi mégegyszer köszi, hogy létrehoztad a topikot! :)

  De jó együtt látni mindenkit! Hát ha ez kellett ahhoz, hogy mindenki megjelenjen egy időben akkor megérte a fórum költözést! :)

  A rengeteg munkából ki semlátszom ezért sem szoktam jelentkezni. Bár ez üres kifigás, mert annyi időm lehetne, hogy életjelt adjak magamról.

  Andi kíváncsi vagyok én is a véleményedre, hogy hogyan értékeled majd a kezelést. Tündi, te most akkor a masszázzsal foglalkozol vagy milyen munkát sikerült találni?

  Soul, neked hogyan megy az otthoni fogyi? anyukáddal vívod a harcokat továbbra is?

   

  Puszi mindenkinek és szép napot!!!

  előzmény:
  tundek (6)
  2010-07-21  15:08
1 2