2009.szept.1-tő l fogyicsap

Torolt_felhasznalo_788440
Torolt_felhasznalo_788440
Létrehozva: 2009. szeptember 1. 11:12
Sziasztok!rnrnSzeptember 1-től belevágok a sokadik fogyókúrámba. Aki szeretne mostanában lefogyni csatlakozzon! 25 éves vagyok és 108.4 kg voltam ma reggel. Van egy kislányom, aki most két és fél éves. Az idén leadtam 6 kilót, de a nyári nyaralások során vissza is jött 3. A fogyókúrát úgy tervezem, hogy megpróbálom betartani az 1200-1400 kalóriát egy nap, úgy hogy a nap első felére essen a szénhidrátok, cukrot, több zsiradékot tartalmazó ételek nagy része, de ezek mennyiségét mindenképpen csökkenteni akarom. Mindig reggelire eszem a legtöbbet, ebédre egy normál ebéd, áltlalában főzelék husival, vacsorára csak csipegetés... rn
1577 hozzászólás
 1. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 6. 14:071577.
  Sziasztok Lányok!
  Timi, hogy vagy? milyen volt? Fáj?

  Én teljesen egyetértek a Timivel meg a Clarival, de tudom miről beszél az Edit, mert én is voltam hasonló cipőben, és teljesen egyetértek vele. Ha nekem csak 6ezer Ft-om van kondibérletre, és megelégszem azzal a színvonallal, akkor nem fogok elmenni a 'barátnőmmel" a 12ezer Ft-os helyre. És nem tudok elmenni vele vitorlázni sem, ha tudnék sem.. Szóval vannak ilyen dolgok. És ha ez már az ismerkedés, barátság elején kiütközik, hamar megszakadnak a közös programok, illetve mindenki talál magának mást, akivel el tud járkálni ide-oda.

  Ma, mikor hazaértem, elég éhes voltam. De kibírtam, és csak a maradék győri jóreggelt kekszet ettem meg. Szép lassan, 2 pohár hideg teát is ittam hozzá. Szóval büszke voltam magamra, hogy nem csináltam egy szendvicset.

  Edit, a lányod biztos magától is észreveszi, hogy milyen az a fiú.. Nem semmi egója lehet fő az önbizalom, na de ennyire? Én biztos kiröhögtem volna vagy leugatom, vagy ilyesmi..

  Kinél mi volt ma az ebéd?
 2. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. július 6. 12:081576.
  Még annyit akartam irni,főleg a Clarira reagálva,hogy lehet hogy félreértettetek.Persze hogy lehet egy más társadalmi helyzetü ember is remek ember,pl a fönököm,aki szerintem egy nagyszerü nő,és akitől csak tanulhatok,de az anyagi különbség megakadályozza a köztünk levő szorosabb barátságot.Én az ő életvitelét,anyagi hátterét soha nem fogom elérni, ő is a hozzá hasonló anyagi+iskolázottságu emberekkel van együtt,meg én is a velem hasonlóakkal,és igy nincs vita.
  Én nyitott vagyok,ismerkedem,beszélgetek mindenkivel aki velem is,de ha az életemhez tartozik napi szinten,akkor legyen olyan mint én.Pl.ha mennénk pihenni,és nekem csak 1-2 nap Balatonra van pénzem,akkor ő ne akarjon 1 hétre menni,mert én azt nem tudom finanszirozni,igy valakinek engednie kell és előbb utóbb keserü szájiz marad,és lehet hogy nem akarnék vele menni leg
  közelebb.Ezt mondom most a gyerekeimnek is ,őszinték legyenek már a kapcsolat elején,ne akarjanak többek lenni se a természetükben ,se anyagilag mint amilyenek,mert ugy is kiderül.
  Szóval tovább nem akarom magyarázni a dolgot,remélem értetek,de azért reagálhatok rá.
 3. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. július 6. 11:541575.
  Sziasztok!
  kicsit elmaradtam,de a fiam éjszakás,és ott nem tudok irni,mert alszik.Most elment a Szabi Orfüre strandra-erre itt esik az eső-szóval most az ő szobájából irok.
  Timi veled vagyunk,ezen is túl leszel,és gyors gyógyulást kivánok.
  Zita hát az éjszaka elég rossz,teljesen megértelek.Mire megszoknád,és tudnál
  aludni végre akkor meg fordulsz.Az evésre figyelj,szerintem amig itt dolgozol egyél,mert kikészül a gyomrod.igy is felborul teljesen a bioritmusod.
  clari klassz lehetett azért a lagzi,jó időtök volt,finom ételekkel...hát a mama,azt hiszem nem okozott neked meglepetést.Ahogy olvasom azért tudtad kezelni a helyzetet. Jól tetted hogy mindenből ettél,én is igy csináltam volna.sőt ,én ilyenkor a levesben főtt húst szoktam fokhagyma vagy paradicsommártással enni.-és ha marad hely a gyomromban akkor eszek a többiből.

  Egyébként a héten vagyok csak szabin,és semmit nem csinálok./csak itthon a szokásost/Már a Zsolti miatt is csöndben kell lennem,hogy tudjon aludni.-az idén semmiféle nyaralás nincs tervbe véve,de még 1 napos sem.Teljesen más időpontban tudunk szabadságra jönni,ugye uj munkahely,uj szabályok.

  a focisfiúról annyit hogy szinte 100%-ra jól láttam hogy egy handabandázó,azt mond amiat akar,csak semmit nem látunk,hogy ugy van-e.a harmadik randit nem mondta le,eljött,de csak 2 órát volt,itt ültek a várnál egy padon és ahogy a lányom mesélte csak magáról,meg a pénzről beszélt,nagyon egoista.Nekem már nem szimpatikus.Azt mondta a Szabinak-nem pont ezekkel a szavakkal de ez a lényeg-hogy vegye kitüntetésnek hogy szóba áll vele,mert a Szabina jobban néz ki az átlagnál szerinte,és hogy ő nagyon válogatos.Na gondolhatjátok ettől készen voltam, ekkora nagyképüségtől,felőlem már nekem is hozhat virágot,nálam elkapálta magát.Ugy hogy a Szabit is finoman kezdem lebeszélni róla,ez nem hozzá való.


 4. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  Offline
  2010. július 5. 21:291574.

  Szerbusztok lányok!


  Timi, én sem szoktam se faji se más megkülömböztetést tenni senki között.Még hogy olyannal barátozni???Ha nincs pénze már nem lehet jó ember???A gazdag is lehet lelkiekben szegény,sőt aki nem tanult attól is lehet tanulni,és néha a tanult bukik meg előbb a barátság mércén.Nekem ez a véleményem.Remélem rendbe lesz a holnap gondolok rád ezerrel.


  Zita, elküldtem a fogyis táblázatot.A napi 1000-1200 a jó amugy a nőknek elég a norm élethez 1500.a férfiaknak lehet több 2000.


  Szerintem ez a számolgatós a legjobb, meg ebben ehetsz mindent nem kell kiválogatni annyira.A szervezetnek szügsége van minden tápanyagra.


  Editke merre vagy?????????


  Pusza lányok     drukk Timi   

 5. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 5. 13:541573.
  Timi, én is gondolok rád holnap? Elaltatnak? vagy csak érzéstelenítik? Ki is jöhetsz, még holnap?

  És mennyi kalóriát lehet enni egy nap? Valahol olvastam, hogy a napi 2000 kcal a szükséges, a fogyózóknak pedig 1200 kcal körül. De van, aki 800-900 kcal-t visz be. Melyik az ideális?

  Kerestem egy kalóriatáblázatot. Szóval..
  Tízórai: keksz: 112 kcal
  Ebéd: paradicsomleves: 262 kcal (ez egy normál adag, én kevesebbet ettem)
  + ettem egy jégkrémet is: 95 kcal
  Uzsonna: lecsó + puff. rizs : 175 + 70 kcal= 245 kcal
  Vacsi talán rántotta: 195 kcal
  Összesen: 909 kcal

  Viszek éjszakára: tk. szendvicset: 270 kcal + a paprika
  1 müzli: 110 kcal

  Ez így összesen: 1289 kcal

  Ezzel az éjszakai műszakkal az a gond, hogy fent vagyok egész éjszaka és szinte egész nap is. Így éhes is vagyok.. Jó lenne nappal aludni
 6. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 5. 12:231572.

  Clari! Örülök,ha azért jól éreztétek magatokat!Az anyósra meg ne is figyelj,ne hagyd,hogy felhúzzon.Igen,holnap lesz,köszi hogy gondolsz rám.


  Zzmm! Pedg szerintem jó a kalóriaszámolgatás,én is úgy csinálom.Fontos rá figyelni.

 7. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 5. 12:211571.

  Sziasztok!Szép napot és hetet mindenkinek!


  Hu,most sok mindenre kell reagálnom,remélem nem hagyok ki semmit.


  Edit és Zzmm!


  Én értem azt,amit ti mondtok és van is benne igazság.Mert persze úgy a szép,ha azonos szinten vannak.De...ha már barátság,akkor sem tudok az alapján barátkozni,hogy kinek milyen a háterre.Mert ezt elsőre nem tudhatom.És ha tök szimpi meg minden,akkor utána azért ne beszéljek vele,mert kiderül hogy gazdagabb/szegényebb nálam?Vagy nem értem.Ugyan ez a párkapcsolatnál is.Persze,egy alap legyen,nem azt mondtam,hogy munkanélküli legyen és/vagy lusta.De ha van munkája,tisztességes,lelkiismeretes akkor engem onnantól kezdve a többi már nem érdekel.Az érzelmek meg csak úgy jönnek,nem tudom őket befolyásolni.Mi se mentünk sehova a volt barátommal,és ő is sokszor a pénzre fogta.Amit én átláttam már akkor is hogy nem igaz.Vagy nem teljesen.Mert mikor volt az évfordulónk,akkor nem voltunk képesek elmenni egy vacsorára sem,mert hogy nincs pénz,de azon a héten a lányának tudott venni 10000 Ftért játékot,úgy hogy nem volt neki se szülinapja,se névnapja se semmije.És ez nekem nagyon fájt,sose tudom elfelejteni.És ez még csak egy a sok közül.Ja meg amúgy is hajlandó lettem volna a saját részemet fizetni.Aztán persze este sem lett semmilyen romantikázás sem gyertyákkal,zenével stb pedig aztán ahhoz nem kell pénz.Úgyhogy ennyit a férfiakról...Bocsi csajok,ez most nagyon kibukott belőlem...Fájnak még a régi dolgok.Sok rosszat kaptam már.Na mindegy,de a lényeg hogy nem érdekel ki mennyit keres,csak szeressen és megbecsüljön,engem ne tartson el senki sem annál nagyobb a büszkeségem.

 8. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 5. 11:391570.
  Szia!
  Örülök, hogy jó volt a lagzi. És csini voltál vékonyan az új ruhádban? Az anyósnak lehet kár volt elmenni, csak rontott ill. próbált a hangulatotokon. Clari, hova töltesz fel képeket? A múltkor is írtad, de mióta megváltozott az oldal, én nem találok ilyeneket...
  Ha jól emlékszem, mikor elindult a fórum, küldtél nekem kalória táblázatot. El tudnád küldeni megint? Megpróbálkozom megint a számolással, bár ez nekem sose ment.
  A héten éjszakás vagyok. Annyira szar. Nem is az éjszakai meló, hanem az, hogy nem tudok nappal aludni. Kb. 3 órákat alszom csak naponta, a hétvége fele meg teljesen kész vagyok már a fáradtságtól.

  Ma fél csomag győri jóreggelt keksz volt a tízóraim (112 kcal), az ebéd paradicsomleves lesz. Én csinálom, diétásan, keményítővel habarva. Nekem tészta nélkül lesz. Az fogalmam sincs, hogy mennyi kalória. Úgy gondoltam, hogy a második fogást majd csak uzsonnára eszem meg. Ez már régebben is bevált. Szóval az tojásos lecsó lesz. A vacsit még nem tudom. A szokásos tk. szendvicset fogom vinni éjszakára, 2 körül lesz a kajaszünet..
 9. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  Offline
  2010. július 5. 09:471569.

  Szerbusztok lányok szép jó napot mindenkinek!


  Hát megvolt az esküvő.Jól éreztük magunkat (az anyóst leszámítva).Nagyon szép volt a pár, és a kaja is nagyon fini volt.Félre tettem a fogyit, ettem rendesen mindenből.


  A menű:mindaféle esküvőn Tyúkhúsleves,  Rántott hús,sajttal sonkával töltött csibe mell, natúr hús,és csirkecomb töltve,Rizibizi hasáb burgi és főtt burgi,savanyú.Sok apró süti, és nagyon fini torták.


  Levest csak picit ettem, fél tányér.Minden húsit megkostoltam, de köretet nem nagyon,inkább savanyúval potóltam. 2 szelet tortát ettem, meg nagyon pici apró sütit.Amugy se voltak nagyra vágva olyan falatnyik de még azókat is elfeleztük a párommal.Táncolni nem táncoltam,de nagyon sokat beszélgettünk ismerkedtünk.


  Az anyós végig parancsnokot játszott, meg feltünősködött, mi meg kinevettük meg ott hagytuk egyedül.Így is nagyon idegesítő volt, mert egyfolytába beszélt, és osztotta az észt.Mi meg ugy csináltunk a lányommal mintha nem hallanánk, aztán mikor már sokszor  elmondta meg szolt hogy válaszoljunk összenéztünk kinevettük és ott hagytuk, de lányok igy sem vette észre magát.Nagyon kikészített attól fáradtam el hogy nyeltem a hülyeségeit.Senki sem beszélgetett vele mindenki körösztülnézett rajta.MI vittük meg hoztuk, de még a kocsiban is ugy csinált mindha az ővé lenne és ő parancsol.DE nem engedtem előre ülni, hátra meg alig fért be   .


  De nembaj igy is jó volt, az ifjú pár volt a lényeg..   


  Majd teszek fel képeket, de a héten is sok lesz a dolgom, igy arra várni kell egy kicsit.


  Timi holnap mütét???Gondolok rád. 


   Editek szabin vagy??Nem mentek sehova???Párod nincs szabin. 


  Zita,nekiálltál fogyizni,ne haragudj hogy nem tudtam segíteni,de most nekem is sokkk volt. 


  Lányok tegnap egész nap hemperegtem, pancsiztam a medencébe meg sütettem a hasam.Na ez se jó lehet hogy a lagzi is rá tett de ma reggel bevoltak dagadva a szemeim és menni is alig tudok.Ez a meleg meg allergia kikészít....


  Mindenkit puszilok Clari 

 10. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 4. 20:211568.
  Ja, a vacsim ugyanaz volt, mint az ebéd. Sült hús salátával, meg ettem még egy kis kocka tölteléket is..
 11. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 4. 20:201567.
  Timi, szerintem sem számít a pénz, hogy ki mennyit keres, de abban igaza van az Editnek, hogy azért van egy alap. Nekem volt egy barátom, aki tovább nyújtózkodott, mint amíg a takarója ért, sokszor lenyúlt pénzzel (hülye voltam, tudom) és néha még egy alapvetőnek tűnő kikapcsolódásra sem tellet. Szóval azért nem árt, ha a pasi tud fizetni egy mozit, kaját, fagyit...
 12. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 4. 20:161566.
  Sziasztok!

  Edit, és mennyit leszel otthon? Van valami terv, vagy csak pihengetsz? Clarit meglátogatjátok?

  Mi sem mentünk ma fürdeni, mert borús volt délelőtt, mindössze 25 fok. Délutánra meg kánikula lett, de hát már itthon maradtunk.

  Úgy néz ki, anyu megy ki az osztrákokhoz dolgozni. tegnap volt felvételizni, sikerült neki. Még átnézi a hivatalos papírokat, erkölcsit kér meg ilyenek. Mondta, hogy 15-től tud menni, de már lehet hogy 9-én kezdenie kell. 2 hetes váltásban kéne dolgozni (2 hét kint, 2 hét itthon), otthoni betegápolás. Nem akar még felmondani a kórházban, szabit kér, megnézi előbb, hogy milyen is ott kint a munka. A pénz nem olyan sok, mivel hivatalos az egész, de jóval több, mint itthon. 2 hétre kapna nettó 180ezer körül, kaját, szállást, utazást fizetik. Nagyon sokat agyalt, hogy mit csináljon, de mondtam neki, hogy vállalja el, mégis csak több, mint amit most keres, ráadásul 2 hetet itthon is tud lenni, sokkal több szabadideje is lesz. Remélem összejön neki és jó helye lesz.
 13. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. július 4. 19:531565.
  Szia Timi!Igazad van,én is azt mondtam a lányomnak,az a fontos hogy becsülje,és tisztelje,nem kell világszépe fiúnak lenni-az talán megbizhatóbb,nem okoz annyi bonyodalmat.Annak a hive vagyok -mindegy miről van szó,baráti szerelmi vagy akármilyen kapcsolatról hogy lehetőleg azonos anyagi háttér legyen,mert a tul sok vagy a tul kevés az előbb utóbb a kapcsolat romlásához vezet.Gondolom érted mire gondolok.Sajnos van tapasztalatom,ilyen is meg olyan is.Én különösen vigyázok arra ,hogy velem azonos szinten legyen a barátnőm,igy még nem volt gondom.Szeretném ha a Szabi sem csalódna,féltem.Ez a fiú,hát nem tudom nem -e egy Háry János.Majd megirom,ha mesél valamit.
 14. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 4. 18:501564.
  Zzmm! Én is ma stransra akartam menni,de végül nem mentem az idő miatt.Nagyon boróús volt az ég. Edit! Nálam nem szempont,hogy mennyit keres a pasi.Nem az számít egy kapcsolatban,hanem hogy normális legyen.Bár ez elég tág fogalom.
 15. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. július 4. 18:181563.
  Sziasztok! Holnaptól SZABI!!!!!El sem hiszem komolyan,novemberben voltam 1 hetet ,meg talán decemberben 3 at.Azóta csak munka....Persze ez az egy hét semmire nem lesz elég.Aztán legközelebb augusztus utolsó hete,meg szeptember eleje.
  Ma én is sült csirkát csináltam+petrezselymes krumplit.Finom volt,a Zsolti el is vitte éjszakára a maradékot.Egyébként bevallom ,majd 3 kg-ot hiztam. Ez baj.Valamit kellene tennem,de majd talán ujra szeptembertől ahogy tavaly,az elég jól ment.
  A Balatonért nem rajongok,mert nagyon időjárásfüggő.És a szunyogok!Azok minden pihenést tönkretesznek.A strandon nem fürödtünk,dolgoztunk 10 től -este 7 ig,de igy sem volt nagy forgalom,70 ezret árult a Szabi.Ebből ketten kaptunk 5 ezer ft-ot.Persze én csak kisegitő voltam.Szerintem arra számitottak hogy 100 feletti forgalom lesz,mivel szombat és 30 fok felett volt,de nem igy lett.Cartedoros a fagyi,meg a jégkrém is.
  Timi itt is vanképben egyfiú,aki focizik,és állitólag jól keres,van kocsi,stb, de eddig 2x lemondta a randit.Na ma talán jön.Mondtam a Szabinak ne foglalkozzon vele,ha nem megy, ugy is magától megoldodik.Siófokon focizik,meg Pécsen lakik,tehát távolság az itt is van.Szerintem van kis handabanda ebben a fiúban,és az egóját sem kell félteni.
 16. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 4. 11:021562.
  Sziasztok!

  A mai menüm finom lesz. Nem reggeliztem, az ebéd meg sült karajszeletek lesznek sajttal megszórva. Csináltam hozzá salátát, abból a jégsalátából, amit én vetettem (jégsaláta, paradicsom, paprika, lila hagyma, feta sajt).
  Timi, tényleg jó volt a Balcsin. Reggel eldöntöttük, hogy ma is megyünk. De nem süt a nap.. úgyhogy így nem valószínű, mert csak fáznánk a vízben. Mondtam is a páromnak, hogy jövőre a Balcsira menjünk nyaralni.
 17. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 3. 20:381561.

  Szia Edit!Köszi a bíztatást!Hamar gyere,és mesélj te is!


  Szia Zzmm!De jó neked,hogy voltál a Balcsin!Annyira szeretem a Balatont...Na,akkor ügyes vagy!Ehetsz ilyen kajákat,de tleg max csak fél adagot,vagy annyit se,mert akkor semmi értelme.Hát nem tudom mikor találkozunk.Hétfőn talán.Elég bajos ez a pasi ilyen szempontból...

 18. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 3. 20:191560.
  Sziasztok!
  Ma voltam túlórázni. Délután meg leugrottunk a Balcsira. Jó volt a víz, nem volt hideg...de, a víz tele volt szúnyog lárvával. Inkább a parton, mert kifelé vitte a sodrás..

  Ma kevesebbet ettem, mint tegnap
  reggel 8kor tk. szendvicset, délben 1 müzlit, 3 után lencselevest ( kb. 1 dl) és brassóit (kb. 3 kanálnyit), a vacsim meggyleves volt.
  Timi, levest mindig keveset eszek, mert nem vagyok leveses. Szoktak is piszkálni, hogy ezért igazán kár volt összekenni a tányért. A másodikból szoktam inkább nagyobb adagot, de tegnap is, meg ma is odafigyeltem. Leves előtt is ittam, meg utána is 1 pohár ásványvizet, hátha kevesebbet eszem.

  Edit, merre voltatok strandon? Timi, a fiúval nem találkozol? Sanyinak hívják?

  Csináltam teát, lehűtöm és holnap azt fogom inni. Szerintem nagyon be vagyok vizesedve, nem tudom mit kéne vele tenni, hátha a tea vízhajtó hatású. A lábaim be vannak dagadva, a kezeim is, az ujjaim kimondottan fájnak. Püffedtek és hajnalban alig tudom őket behajlítani. Lehet az állómunkától?
  Clari, majd mesélj, hogy milyen volt a lagzi? Mi volt a menü?
 19. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. július 3. 19:471559.
  Sziasztok.Csak beköszönök,jővő héten szabin leszek,ha a Zsolti nem lesz éjszakás,akkor tudok jönni nappal ,vagy estefelé.Ma fagyiztam a Szabival,amit "kerestem" kisegitőként azt neki adtam,és tesszük félre,Most megyek is, itthon még nem végeztem el,mert a strand elvette az egész napomat.Jók legyetek,Zita ne szomorkodj a munka miatt,Timi te pedig a diplomás miatt,te aztán tudod ebben is mennyi munka van.Clari neked pedig jó lagzit,és sok finom kaját!
 20. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 3. 08:561558.

  Sziasztok!Szép hétvégét mindenkinek!


  Zzmm! És a leves és a főzelék az mekkora adag kb?Mert az sem mindegy. "Csak" a munka miatt van rossz lelkiállapotod?


  Ma van,illetve lenne a diplomaátadom....csak nyelvvizsga hiányában ugye...rossz az ilyen,azért én is megdolgoztam érte,és mégsem vehetem át.A tegnapi nap nagyon jó volt,jöttek a csajok engem meg a másik barátnőmet felköszönteni.Ettem fagyikelyhet,tegnap nem figyeltem a fogyókúrámra semmilyen szinten sem,de jól esett.Sokat beszélgettünk,nevettünk,és kaptam tőlük egy magassarkú cipőt meg egy epres fülbevalót.Nagyon örültem neki.Ma nem fogok semmit csinálni...uncsi lesz.Holnap jó lenne strandra menni,de olyan rossz hétvégén oda menni,nagy a tömeg.Mindegy,majd kiderül.

 21. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 2. 19:211557.
  Sziasztok!

  Clari, ügyes vagy
  Tényleg szar most a lelkivilágom. De szerintem ez a munka miatt is. Júli végéig maradok, már alig várom, hogy vége legyen..

  Timi, hát sikerült elkezdeni.. vagy olyasmi
  teljes kiőrlésű szendvicset vittem, azt ettem 8kor. Délben egy müzliszeletet. 3kor karalábé levest és zöldbabfőzeléket magában. A vacsi meggyleves (édesítővel készült)
 22. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 2. 12:421556.

  Sziasztok!Szép délutánt mindenkinek!


  Clari! Örülök,hogy ilyen sikert aratott a műved!Az ilyen az nagyon jó érzés,amikor megbecsülik és értékelik az ember munkáját.Tuti nagyon szép lett.El is hiszem,hogy elfáradtál,nem lehet egyszerű.Én kb csak lyukat tudok megvarni,meg gombot felvarni kb ennyi a varrói tudományom.  Anya is azért annyit tud legalább,hogy ha hosszú a farmerom,akkor fel tudja varrni,meg szűkíteni a felsőimet ha az már nagy.Azért ez így előny,hogy nem kell mindenért varrónőhöz mennünk,bár tény,hogy amikor a kosztümömet kellett kisebbre csinálni azért azt inkább varrónőhöz vittük és nagyon szépen megcsinálta.Várod már azért az esküvőt?Én is megyek majd augusztusban,csak nem tudom mit vegyek fel...


  Zzmm! Este írd majd meg a napi menüdet!Remélem el tudtad kezdeni és van erőd hozzá.


  Edit!Merre vagy?Hogy telnek a napjaid?

 23. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  Offline
  2010. július 1. 20:131555.

  Szerbisztok lányok, szép jó estét mindenkinek!  Lányok .Hát ma elvitték a cuccost,a csajnak annyira tetszett le sem vette abba ment haza.Teljesen odáig volt,majd képet teszek fel.A lányomnak is sikerült ma megcsinálni a ruháját, az is jó lett arról is teszek majd fel képet.Még holnap az enyém hátra van meg a lányomnak a körmét is meg kell csinálnom.Az enyémmmmmmm.......talán majd szombat délelőtt.Nagyon kivagyok de ezeket még meg kell csinálni....Na de aztán jővőhéten megint eshetek neki csak hétfőn ketten jönnek, egy meg már ide is hozta a dolgait igy állhatok neki.  Milliómos leszek   .ÁÁÁÁÁÁÁ Azért a kis pénzért nagyon meg kell dolgozni, főleg hogy már aludni sem tudok annyira fáj mindenem.Na de nem panaszkodom.Mindnekit puszilok reggel benézek aztán ki tudja mikor.......

 24. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 1. 19:471554.

  Zzmm!


  Az egyik barátnőmtől ágyneműhuzatot kaptam,nagyon jó anyagból van.Meg egy kék takarót.Az ágyneműhuzat is kék,tudja hogy az a kedvenc színem.A másiktól kaptam egy piros táskát és egy közös képet rólunk bekeretezve.A harmadiktól meg csokit kaptam.Holnap találkozom 4 másik barátnőmmel,ugyan oda megyek velük is,ők holnap köszöntenek.Velük úgy szoktuk csinálni,hogy közösen veszünk a másiknak ajándékot,mindenki beledob.Barackos túrótortám volt,anya csinálta.Olyan finom,hogy a cukrászdai elbújik mögötte.  Bár csak egy fél szeletet ettem.Mi mindig aznap ünnepeljük a szülinapot a családdal,amikor az ténylegesen is van.Nem szeretem se előbb,se utóbb megünnepelni.Persze,írjad nyugodtan hogy miket eszel,mi meg majd véleményezzük. De tényleg kezd el rendesen holnap ha tényleg ennyire rosszul érzed magad a bőrödben.Nem jó,ha ennyire kihat a lelkivilágodra ez az egész.Biztosan a barátod is észreveszi rajtad.

 25. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. július 1. 18:391553.
  Szia!
  Ügyi vagy, hogy nem ettél pizzát. Mit kaptál a barátnőidtől? Milyen tortád volt? Vagy majd hétvégén lesz?
  Hát, tényleg csak úgy lehet fogyni, ha alig eszek. Csak olyan nehéz elkezdeni.. Na, majd holnaptól. És írni fogom ide, jó? Amúgy olyan rosszul érzem magam a bőrömben. A párom szeretne menni hétvégén Balcsira, de én nagyon nem. Olyan daginak érzem magam, nem akarok így strandra menni. Rosszul érezném magam.
 26. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. július 1. 10:261552.

  Sziasztok!Szép délelőtött mindenkinek!


  Zzmm! Nem,nem tortnáztam,ami persze biztos,hogy hiba.De nem volt időm,vagy inkább idegem hozzá az államvizsgáig.Most gondolkzom azon,hogy lehet el kéne járnom megint fitnessterembe,de most nehezen szánom rá magamat.Hát a szokásosakat ettem, például joghurtot.Én a danone joghurtokat eszem.Müzliszeletet,a cerbonásat meg a nestlé fitnessest.Ezekbe nagyon kevés a kalória.Ezen kívül gyümölcsöt,például almát,epret (sajnos már nincs),ananászt.A banánt azt semmiképpen sem.Most hogy lehet már dinnyét is kapni,az is nagyon jó ilyen szempontból,abból egyél sokat.Sajna a zöldségeket nem szeretem,úgyhogy az kimarad,ami nyilván nem jó.Kenyeret semmilyen formában nem eszek,ám ha már nagyon kívánom,akkor azért eszek egy zsemlét vékonyan megkenve vajjal kevés felvágottal uborkával.Amit anya főz,azt próbálom kerülni,de azt szoktam azért csinálni,hogy pl a pörköltből kiveszek 3, max 4 evőkanálnyit és azt magába megeszem a savanyúsággal illetve salátával.Nokedli,tarhonya,tészta köretként stb kizárva!!!Ezt csináltam a töltött paprikánál is,megettem belőle két gombócot kevés szósszal,de krumpli nélkül.Édességet a már írt joghurtban és müzliben próbálom kiélni,de egy gombóc fagyit engedélyezek magamnak,sőt még a milka csokit is,de nem egyszerre eszem meg,hanem elosztom 3-4 napra.Úgy meg simán jó.Vagy vannak ezek a kicsi csokik,tudod mint a szamba,bohóc,autó,eperjó szeletek.Régi klasszikusok.  Én szeretem őket,és mivel kicsik még veszély sincs hogy túleszem magam belőle.De ezt nem minden nap eszem.Ja,ha eszek levest,akkor csak a levét eszem pici főt hússal,répával.Tésztát itt sem szabad belerakni.És persze nem is öntöm tele a tányéromat,hanem olyan fél adaggal eszek.Inni meg csakis vizet,illetve ásványvizet iszok.Hát kb ezeket eszem.Napi menüt megpróbálok leírni:


  reggeli:  joghurt és egy alma


  ebéd:müzli pici 1,5%os tejjel (úgy olvastam,hogy egy adag müzli max 3 evőkanál,ezt betartom,bár tény,hogy kevés)


  vacsora: 2 gombóc a töltött paprikából köret nélkül


  Hát én kb így csinálom,lehet hogy kevés.Ahogy számolgatni szoktam,700-800 kalóriánál biztos hogy nem eszek meg többet egy nap.


  Meríts belőle ötletet,ha gondolod,bár gondolom neked azért többet kell enned a munka miatt,azért az kiveszi az emberből az energiát.


  Hu,tegnap pl a pizzázóban egy nagyon finom csirkesalátát ettem két pirítóssal,isteni volt.Roston csirkemell csíkokból állt,jégsaláta volt hozzá, meg paradicsom,uborka,és pici tv paprika,és persze az öntet.És fura módon jóllaktam vele,és még egészséges is volt.Bár holnap is menni fogok,akkor a másik barátnőimmel,és valószínú,hogy most engedélyezek magamnak egy fagyikelyhet.  De gyümölcsfagyikból lesz sok gyümivel,az úgy azért nem olyan durva talán.

 27. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 30. 21:481551.
  Nekem is meg kéne próbálnom újra diétázni.. Min. 4 kilót híztam 1 hónap alatt, mióta dolgozom.. Csak nem tudom, hogy mit egyek és hogyan. Olyan össze-vissza járok, és olyan lehetetlen időpontokban tudok enni, és koplalni sem nagyon akarok, nehogy rosszul legyek, végül is fizikai munkát csinálok..
  hajnali 4kor kelek, 8kor van a reggeli (tk. szendvicset viszek), délben az 5 perces szünetben bekapok egy müzlit. 3 után érek haza, akkor van az ebéd. Az a baj, hogy olyankor már éhes is vagyok. Ma borsóleves volt meg paprikás krumpli. A vacsim meg egy melegszendvics.. Azt kellett volna lecserélnem vmi diétásra.. Na, majd próbálkozom..
 28. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 30. 21:391550.
  Ügyes vagy nagyon és tornáztál is? Miket ettél? Illetve miket nem? Leírnád 1-2 napi menüdet? Köszi
 29. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 30. 19:181549.

  Köszönöm neked is Zzmm!Most értem haza a csajozásból. 


  Hát a szokásos módon csináltam,nagyon figyelek az evésre.Hát 67 kgra sikerült visszahíznom,és olyan egy hónap alatt sikerült leadni ezt a 4 kilót.De ebbe az egy hónapban volt pár nap bűnözés is elég durván.

 30. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 30. 19:081548.
  Sziasztok Lányok!

  Edit, Timi, nagyon sok boldog szülinapot Nektek!

  A héten délelőttös vagyok. Ma szundítottam picit délután, mert fáradt voltam. Remélem azért este is tudok majd aludni.
  Timi, gratula a fogyáshoz. Ügyes vagy nagyon! Hogy csináltad? Mennyi idő alatt ment le?

  Szép estét Mindenkinek!
 31. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 30. 14:531547.

  Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a köszöntést!


  Clari!Okés,de azért majd gyere,és írd meg milyen napod volt.


  Edit!Nálunk sincs akkora banzáj a szülinap körül.Olyan közepes mértékben kb.Torta mindig van azért,nekem kell hogy érezzem tényleg szülinapom van.Kicsit olyan,mint karácsonykor a karácsonyfa...Bár már előfordult,hogy direkt kértem,hogy ne legyen tortám,mert akkor is fogyóztam.De most szerintem lesz.Szóval olyan negyed óra,max fél óra alatt szoktak felköszönteni,utána mindenki csinálja a dolgát.Ja,meg a barátnőim szoktak felköszönteni,az egyik már volt is nálam,szépet kaptam tőle.És majd 4kor találkozom még két barátnőmmel,tudod írtam hogy majd beülünk egy pizzázóba.Azért az ilyen jó érzés,hogy gondolnak rám,de én egy smsnek is ugyan úgy örülök,nem kell ajándék.Sokan írtak ma már nekem eddig is,ilyenkor tényleg nagyon örülök,hogy ennyien gondolnak rám.Anya meg persze ilyenkor óránként hív,hogy elmesélje az adott pillanatban anno 22 éve mi történt a szüléssel kapcsolatosan.   Már mondtam neki,hogy most ezt hanyagolhatná,mert már kívülről tudom a sztorit.  Persze,majd elmesélem mi volt a sebészeten,de tény hoyg félek egy kicsit.Igen,6.-án lesz. Azért pihenj is,meg kapcsolódj ki,ne csak dolgozz!Megérdemled! 

 32. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. június 30. 10:101546.
  Sziasztok! Köszönöm hogy gondoltatok rám,Timi neked is sok boldogságot,és főleg jó egészséget kivánok!
  A mai napom is dolgozosan fog telni,már eddig isugy telt.6 kor keltem, csináltam gyorsan egy tiramisut, amit beviszek a rendelőbe mert az kértek.Meg aztán mostam vasaltam,főztem,most még porszivózni fogok,és megyek dolgozni délután.Mi nem szoktunk "ügyet" csinálni az ilyen ünnepekből,ez mindenkinek van,természetesen megköszöntjük egymást,de nincs dorbézolás meg nagy ajándékozás meg ilyesmi.Azért egy üveg bort betettem estére a hütőbe.Amikor a gyerekek kicsik voltak akkor volt minden,torta kis szülinapi partik ,meg ajándék,de felnőttként már ők is helyén kezelik ezeket a dolgokat.
  Zita ,a diákhitelt nem én akarom felvenni,csak az adót volna jó visszaigényelni,az megy a nevemre.A részletet ugy számoltam hogy ha annyit fog keresni amennyit mondjuk most én .De te is úgy kalkuláltál ahogy én.De erre még van 4 évem,addigra ki tudja mi lesz.
  Timi ird meg akalandjaidat ami a sebészten fog történni.Mikor lesz 6-án?
  Jövő héten szabin leszek,tudok jönni mindennap.
  Zita milyen müszakos vagy?
  Clari neked jó bulizást hétvégére!
 33. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  Offline
  2010. június 30. 09:171545.

  Szerbusztok lányok szép jó napot mindenkinek!


  Főleg a szülinaposoknak.


  EDIT    ÉS  TIMI  NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK,ÉS MÉG MINDEN JÓT AMIT EMBER CSAK KÍVÁNHAT.  


  lEGYEN NAGYON SZÉP EZ A NAPOTOK    NA MEG A TÖBBI IS...


  Zita nekd is szép napot!


  Lányok most csak ennyi, majd jővők ha látom a végét a dolgoknak, és mesélek..Pusza


  Clari   


   

 34. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 30. 09:151544.

  Sziasztok!Szép reggelt mindenkinek!


  Edit! Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot Neked!     Majd meséld el,hogy telt a mai napod,meg persze a többiek is!


  U.i.: Képzeljétek,végre megint 63 kg vagyok!!!Annyira örülök neki!

 35. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 29. 20:021543.

  Szia Zzmm!


  Tudod,csak a kezemen lévő gangliont műtik meg jövő héten kedden.Csak a szakdoga meg az államvizsga miatt eddig elhúzódott sajna.Igen,én is így vagyok vele mint te.Magam akarom fizetni a törlesztést.Ez így helyes.

 36. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 29. 19:331542.
  Sziasztok!

  Kicsit lemaradtam.. Timi, miért voltál orvosnál? Valami baj van?

  Edit, ha jól tudom, te nem fogod tudni a diákhitelt felvenni, csak a lányod. Mivel ő lesz diplomás, az ő bruttó fizuja után alakítják majd ki a törlesztő részletet. Az, hogy mennyi évig kell fizetni, az a keresetétől függ. Fogalmam sincs. De mivel olyan nagylelkű az állam, ha valakinek nincs bejelentett munkája, vagy ilyesmi, ha nyugdíjig nem törlesztődik vissza az összeg, akkor elengedik. ilyen baromságot..
  Nekem is azt mondta anyu, hogy ne vegyem fel. Úgy is kezdtem, de aztán muszáj volt, a nem túl fényes anyagi helyzete miatt. Illetve én akartam, mert tudtam, hogy milyen nehéz neki. Aztán mondta, hogy majd ő törleszti. De én szoktam, ragaszkodom hozzá. Bár a tel.számlámat anyu fizeti (havi 3-4ezer Ft), mivel oda megy hozzá a számla.

  Francia légió.. És a barátnőjét csak úgy itt hagyná?
 37. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 29. 16:151541.

  Sziasztok!


  Hamar elment a mai napom,de nem történt semmi különös.Voltam orvosnál,csináltak EKG-t,minden rendben van.Meg megkérdezte hány cm magas vagyok,hány kg,szedek-e gyógyszert,dohányzom-e,allergiás vagyok-e valamire stb stb.De mondta,hogy többet kéne innom,mert megkérdezte,hogy mennyit iszok naponta.Gondolom látszott az eredményekből vagy nem tudom.Aztán ugye egy hét múlva uzsgyi.Reggel fél 8ra kell mennem.Hát ennyi kb.


  Edit!Igen,holnap lesz nekem is.Szerintem nem is kell letagadnod a korodat.Annyi amennyi és kész.És amúgy is az számít,hogy az ember hogyan érzi magát a bőrében.Egy 16 éves is érezheti magát nagyon rosszul a saját testében/lelkében.Hát,mondjuk hogy rendben van vele minden.Mármint a sráccal.Csak kb két hete nem találkoztunk már és már nagyon nem ártana,mert rossz így.A héten remélem már összejön.

 38. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. június 29. 15:591540.
  Szaisztok! Jó hogyvagy újra Zita.Timi neked is holnap van a szülinapod?Én 43 éves leszek,de nem zavar különösebben,ennek igy kell lennie.Végül is 24 éve vagyok férjnél,és két felnőtt gyerekem van.És mint minden időszaknak,ennek a kornak is megvan a jó és a kevésbé jó oldala.
  Zita mennyi idő alatt kell adiákhitelt visszafizetni?5 év esetleg 10?Ugy látom jól számoltam,az én fizetésem után 13 ezer ft lenne havonta.Most kezdek sok mindennek utánanézni,de még nagy a homály.
  a fiam a konzervgyárba dolgozik,12 óra,eddig éjszakázott,most nappalos.Meggyvonal mellett van,hogy pontosan mit csinál nem tudom,deazt hiszem targoncával viszik oda a meggyet,ők meg valahova beburogatják,szerintem a szártépőbe,vagy a magozóba,vagy a mosóba.Nehéz fizikai munka,férfiak csinálják.Egyébként alegujabb,hogy most ősszel ki akar menni a légióba Franciaországba.Na erre nem mondtam semmit.A hülyeségeivel tele van még a padlás is.
  Timi nem irtál a fiúról!Rendben van minden?
  Clari neked jó munkát,és ird milyen volt a lakodalom!
 39. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 28. 21:021539.
  Clari, hány ruhát varrsz hétvégéig? Az is fárasztó, a gép előtt görnyedni, nem?
  Én nem tudok ruhát varrni, de kalocsai riselin terítőt igen. Nem tudnék napi 8 órát a gép előtt ülni.. Bár ez a szar gyármunka után, már lehet azt is bevállalnám Nem is rossz ötlet, ha nem lesz más, segély mellett lehet varrnom kéne terítőket. Jó pár éve tanultam meg, nyári munka gyanánt, hogy legyen zsebpénzem. Csak hát a varrógépem kint van apunál..
 40. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 28. 20:581538.
  Nem akarok panaszkodni, de nagyon fájnak a kezeim. A hüvelykujjam alatt, egész a csuklómig. Egy cseppet megerőltettem. Most be van kenve, meg hideg vizes zsepivel borogatom.. Már nagyon elegem van ebből a munkából. Remélem minden összejön, és már csak a júliust kell kibírnom.
  Edit, neked kezdett a fiad a gyárban? Mit kell csinálnia? Hogy bírja?
 41. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 28. 20:551537.
  Nekem szept. 4-én van a szülinapom..

  Hát igen, eléggé kifundálták ezt a diákhitelt. De az a legdurvább, ha mondjuk elsőben felveszed, és 2-ban már nem szeretnéd, mert nyertél a lottón akkor az sem mindegy, hogy mondod le. Mert ha meg akarod szüntetni, akkor szerződés módosításnak minősül, és x napon belül 1 összegben kell visszafizetni. Hivatalosan szüneteltetni kell a diákhitel utalását.. A barátnőm így járt, (mármint nem nyert a lottón), de még időben utána tudott járni..
 42. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 28. 20:271536.
  Zzmm! Szerdán lesz a szülinapom,ahogy láttam Editnek is.  És neked mikor van a szülinapod? Igen,érthetőnen írtad le,köszi!Azért ez elég szemétség a részükről...mármint amit a több befizetés esetén írtál.
 43. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 28. 20:051535.
  Nem nyaraltam, majd augusztus 8-15-ig de jó is lenne, ha már ott tartanánk..

  Clari, boldog szülinapot így utólag Timi, neked ezen a héten lesz? Melyik nap?

  Edit, én is felvettem a diákhitelt. Havi 25 ezret. Timi jól mondta, a suli vége után kell 4 hónapra rá elkezdeni a törlésztást. 4000 Ft körül van. Aztán majd évenként emelik, a bruttó fizetéstől függ, hogy mennyi lesz a törlesztő havonta. Az apeh-tól szedik le az adatokat. Szóval az előző 2 évet nézik, gondolom átlagolják, az én esetemben főleg. De a bruttó bér max. 10 %-a lehet havonta. Tehát ha valakinek állandó munkahelye van, és mondjuk bruttó 150 ezer a havi fizetése, akkor a havi törlesztője 15 ezer Ft..
  Az enyém most 4750 Ft havonta. Mivel mindig az előző 2 évet veszik figyelembe.. De lehet többet is törleszteni. Ebben az esetben viszont oda kell figyelni, hogy hogyan tünteted fel a plussz pénzt. Timi, ha így teszel, erre Te is figyelj majd oda. Mert ha a megjegyzésben nem tünteted fel (már elfelejtettem, hogy pontosan hogy), akkor nem csökken vele a hiteled, hanem ezt ők csak úgy elkülönítve kezelik, vésztartalékként, ha esetleg a következő hónapban nem fizetnél.
  Hú, remélem valamennyire érthető voltam..
 44. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 28. 20:051534.

  Sziasztok!


  Örülök,hogy azért mindenki előkerült!Rossz volt,hogy nem volt annyira forgalom.Meséljetek,kivel mi volt/van még?


   

 45. Torolt_felhasznalo_471510
  Torolt_felhasznalo_471510
  Offline
  2010. június 28. 19:461533.
  Sziasztok lányok!
  Jelentem élek és megvagyok! Mindjárt visszaolvaslak titeket..
  Bocsi, hogy nem jöttem a múlt héten, de gondoltam ám rátok. Valahogy nem volt időm. Délutánra mentem dolgozni, délelőtt 10ig lustiztam, aztán gyors főzés volt..
  A hétvégém jó volt, anyunál voltam. Nagyon gyorsan eltelt.. És van egy rossz hírem is sokat híztam az elmúlt 1 hónap alatt. Nem mertem ráállni a mérlegre, de elhoztam otthonról 2 nadrágot, az egyik nagyon szűk lett, a másik nem is jó..
  Na, visszaolvaslak benneteket
 46. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. június 28. 18:261532.
  Sziasztok!Nahát Klári igazán szép ez a dalszöveg.De vajon milyen hangulatban talált meg?!Mert ugye mindenkinek mást mond....Ugyan elfoglalt vagy most,de azért ird meg mi történt.A lagzin ugy néz ki jó időtök lesz,legyél ám szép!
  Itt egyébként semmi extra,ma elvoltam egyedül,túl éltem.
  Mivel nincs a dr-nő,nem lesz fizetés a héten,eldöntöttem spórolok ha tudok.De hát tudjátok hogyvan ez,ember tervez isten végez.Megy a Szabi Volt fesztiválra Sopronba,most telefonált,ezek szerint kaptak ingyen jegyet,meg lesz ingyen szállás,meg 90%-os vonatjegy.Denekem ez akkor is mibe kerül?????Én most ilyenre nagyon sajnálom a pénzt,mikor tudom hogy rövid időn belül mi mindenre kell!!!!ÁÁÁ inkább nem húzom fel magam,nincsértelme,valahogy úgy is lesz.Különben most nagyon ráérek,ez is ritka.Nem is tudok mit kezdeni magammal.Azt hiszem most kártyázom egy nagyot,aztán pihi lesz.
  Lányok irjatok,eléggé leült a fórum.Ha mindenkivel annyi minden történik,mért nem irjátok meg?
 47. Torolt_felhasznalo_506023
  Torolt_felhasznalo_506023
  Offline
  2010. június 28. 11:371531.

  Szerbusztok lányok szép napot mindeninek!!!  NE HARAGUDJATOK, DE NEM TUDOK KÜLÖN ÍRNI, IGY ÖSSZEFOGLALOM. A HÉTVÉGE NEM VOLT TÚL JÓ, BOSSZANKODTAM,DE EZT MAJD KÉSŐBB.SZOMBATON ESKÜVŐRE MEGYÜNK, AMIT NAGYON A HÁTAM KÖZEPÉRE SEM KÍVÁNOK.RÁADÁSUL BEJÖTT EGY ÚJ KUNCSAFT AKINEK NEM MONDHATTAM NEMET, MERT LEHET VISSZAJÁRÓ LESZ.PÉNTEKRE KÖSZTÜMÖT KELL VARRNOM NEKI SZOKNYÁSAT, DE NEM AKÁR MILYET.MEG HOZZÁ CSIPKÉS TOPPOT.HÁT MÁR EZZEL FOGLALKOZOM MERT CSÜTÖRTÖKÖN EL KELL HOGY VIGYE.RÁADÁSUL NEKÜNK IS VALAMIT KÉNE VARRNOM,IGY NAGYON NEM LESZ IDŐM IDE JÖNNI.DE NEM FELEJTELEK BENETEKET ÉS KÉRLEK SZURKOLJATOK MERT EZ NAGYON KEVÉS IDŐ,ÉS NEM TUDOM UGY BEOSZTANI HOGY NE SZAKADJAK MEG.   SZÓVAL MINDENIT CSOKÓLOK,ÉS AZÉRT KUKKOLOK..     ÍROK BE EGY DAL SZÖVEGET,NAGYON ELGONDOLKODTATÓ.  BÉKÉT ÉS REMÉNYSÉGET.  ( TOLCSVAY-BRÓDY)  Nézem a tó vizét hallom a halk zenét és látom az égbolt hulló csillagát.  Mind közönyös ideget úgy érzem a végtelent.  Valahol egy gyermek sír,és semmi se jó ami hír.  Oly sok a szenvedés a jóindulat kevés, az ostobasággal szemben védtelen.  Világra jövünk valahol és az élet néha pokol.  Ha valahol létezel, mond miért tűröd el?  Békét adj Uram kérlek a háborgó szíveknek!  Békét és reménységet a megszületendő gyereknek!  Hallom a hireket,nézem a képeket miért kell,hogy így legyen óh Istenem?  Annyi a szenvedés és a segítség kevés.  Ha valahol létezel mond miért tűröd el?  Békét adj Uram kérlek a háborgó szíveknek béét és reménységet a megszületendő gyereknek!  Békét adj Uram kérlek békét a világnak!  Békét és reménységet az ember ennyit csak kívánhat!  Békét és reménységet, békét a világnak!  CLARI      


 48. Torolt_felhasznalo_224674
  Torolt_felhasznalo_224674
  Offline
  2010. június 27. 17:571530.
  Sziasztok! Látom nem voltatok,ma jó idő volt éssem voltam délután itthon.
  A fiam egész jó lbirjaaz éjszakákat,ma ment 3x,de nem látszik rajta hogy ki lenne nyúlva a fáradtságtól.A lányom végre ma fagyizott,de hát nem volt nagy forgalom,nem tudom megkapja-e a napi bérét,vagy kevesebb lesz.Én délután lementem anyuhoz beszélgetni,ott néztem a forma 1-et ,aztán most vasaltam,rendet raktam,meg szeretnék egy kicsit kártyázni a gépen.Ma van a férjem névnapja,vörösboroztunk egy kicsit,olyan régen ittam,tök jól esett.Egyébként mapizzát csináltam,még maradt valamennyi holnapra,denem lesz elég,valamit még kitalálok kajának.Holnap Szváron egyedül leszek arendelés alatt,csak hobolba lesz helyettes dr-nő,hát gondoljatok rám,mert elegem lesz,azért egy emberre ez igy sok.Na további jó hétvégét,aztán irjatok veletek mi volt!
 49. Torolt_felhasznalo_524634
  Torolt_felhasznalo_524634
  Offline
  2010. június 26. 10:251529.

  Sziasztok!Szép hétvégét mindenkinek!


  Szia Edit!Örülök,hogy írtál!Elhiszem,hogy nagyon nehéz a fiaddal.Csak nem értem,hogy miért ilyen veled/veletek.Hogy segítetek neki,erre ő meg...De csak felnő egyszer,és akkor majd látni fogja,hogy milyen csúnyán bánt veled és értékelni fogja a dolgokat.A lányod meg tényleg nagyon értelmes és okos csaj lehet!Rá legyél is büszke!Ó,olyan sokat sikerült enni?Rá se ránts,nekem sem,és szerintem senkinek sem megy mindig az odafigyelés.Pl a héten töltött paprika volt,abból meg nem tudom megállni,hogy ne egyek.Ma meg bolognai spagetti...hát az is nagy kedvenc,de próbálok ellenálni.Úgyhogy nehéz dolog ez a fogyókúra.A nyár meg mintha még több kísértéssel lenne tele...Hu,lehet hogy Zzmm most nyaral...most hogy mondod.De kiderül,biztos amit tud ír majd.

1 2 3 4 5