Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Súlykontroll-pr ogram

Torolt_felhasznalo_195562
Torolt_felhasznalo_195562
Létrehozva: 2007. március 15. 20:36

Most olvasom az új Béres Alexandra könyvet.Nagyon tetszik az alapötlet:mozgás-pszicho-diéta=életmód váltás,változtatás.Nem ígér csodákat,nincs mellé beszélés.Érthető,olvasmányos.A speciális táblázatig és annak használatáig még nem jutottam,majd kiderül.. 

 

  1. Torolt_felhasznalo_429926
    Torolt_felhasznalo_429926
    2010. július 3. 12:216056.
    Sziasztok!

    Soul, de jó téged (itt is) látni!
    Ahogy olvasom az elmúlt időszak nem sikerült túl jól ami a kilók változását illeti.

    Adjunk egymásnak erőt a folytatáshoz/újrakezdéshez.
    Bár ebben az ezer fokban nem könnyű elhatározáskoat hozni ls be is tartani. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én majd megsülök. ááááá. ráadásul el kartam menni a Balatonra ma fürdeni egyet, de ügyeletes vagyok, vinnem kellene a laptopomat amit nagy duzzogva vinnék is, viszont amikor kipróbáltam a mobilnetet konstatáltam, hogy nem működik. Minden sz@rt újratelepítettem már, de egyszerűen nem látja a modemet. Úgyhogy maradok itthon. Nem elég, hogy egész héten kidolgozom a belemet, de még a hétvégn sem tudom azt csinálni amit szeretnék. Marad a dvdzés és a kádban hűsölés. Szánalmas..

    Nektek mivel telik a hétvége?

    Tényleg Andi, mi van a házatokkal? Szépen helyrehoztátok?

    Soul, tök megértem, hogy ha eléd teszik az ételt akkor lehetetlen nemet mondani. De szerintem ha változtatsz az elmúlt időszak szokásain és kicsit mozogsz akkor elindulnak lefelé a kilók.

    Most megyek, összeütök valami ebédet utána meg elmegyek vásárolni.

    Puszi mindenkinek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_718147 (6055)
     
  2. Torolt_felhasznalo_718147
    Torolt_felhasznalo_718147
    2010. június 30. 14:446055.
    Sziasztok csajok!

    Itt az elveszett bárány. Szörnyen szégyellem magam, hogy hónapok óta erre sem néztem. Az az igazság, hoyg nagyon rosszul alakultak a dolgaim, a suliban is passzív félévre mentem, a súlyomról meg ne is beszéljünk. Zabáltam összevissza, torna meg semmi. Azt hiszem ezért nem jöttem a fórumra sem, mert tudomásul sem akartam venni hogy egyre csak hízom és mennyire egészségtelenül élek. Most hétvégén költöztem haza, és mikor megmértem magam, azt hittem, menten szörnyethalok. Soha életemben nem voltam még ilyen nehéz, meg sem merem mondani nektek, hogy mennyi.
    Így jött az elhatározás, hogy visszatérek közétek. Az étkezésem nagyon nehéz itthon, mert anyu főz és egyszerűen nem lehet meggyőzni, hogy változtasson a szokásain. Így annyit tudok tenni, hogy az ebédből eszem, aztán délután meg vacsorára már csak gyümölcs, zöldség, ilyesmi. Mozogni is újra nekiállok, ma is csináltam egy rövidebb ugribugri tornát, de attól is szakadt rólam a víz.
    Na nem panaszkodom tovább, azért jó látni, hogy még emlékeztek rám. Vissza is olvasok kicsit, hogy lássam, veletek mi a helyzet!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. június 28. 20:156054.
    sziasztok!

    Hajni a lényeg, hogy itt vagy!
    hát a fogyival én sem állok sehogy sem, megint elkezdtem édességet enni, így végem van

    Hajni hidd el jó lesz majd ha már a saját lakásodban pihensz és azt teszel benne és vele amit akarsz.

    Tündi, hogy sikerült a szülinap?
    kitartást nektek!


    pusz
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_429926 (6053)
     
  4. Torolt_felhasznalo_429926
    Torolt_felhasznalo_429926
    2010. június 28. 11:576053.
    Sziasztok!

    Ne haragudjatok, hogy nem jártam erre ilyen sokáig. Tudom nem mentség, de rengeteg a munkám, nincs is kedvem ma bemenni. Valószínű még jön is mellé és kis struktúrűlois változás is jönni fog, lehet összevonnak minket másokkal plusz jön még amúgy is új ember, Eléggé kész vagyok, de szabira menni nem tudok, mert lakást nézek, költöznöm kell és úgy vagyok vele, hogy most már inkább sajátba. Szerencsére van valamennyi spórolt pénzem, szüleim is tudnak támogatni, de még így is kell majd hitelt is felvennem. Szóval tartogatom a napokat a felújításra költözésre. Ma is néztem 2-t, utána torna most főzés aztán mehetek is dolgozni. Még nem volt időm visszaolvasni miket írtatok az elmúlt hetekben, de megteszem.
    A fogyim nem áll túl jól, de nem is panaszkodom, kb 68 kg vagyok. Lenne még mit leadnom.

    Ígérem hamarosan jövök, kérlek ti ne tűnjetek el, mintén. :D

    puszi, szép napot!

    Tündi, volt szülinapi ünneplés? Mégegyszer boldog szülinapot.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6052)
     
  5. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. június 23. 11:266052.

    szia Tündi!


    igen szerencsére már alakul a dolog, még orvoshoz nem vittem el, mert nincs pénzem, de júliusban elmegyünk hozzá.


    már Dani forog, a hátáról a hasára is meg tudna fordulni, de nem nagyon akar, pedig már ügyes, nem szeret hason lenni nagyon. mondjuk mikor hason van, már kúszna a játékokért, de még nem jött rá hogy, így már segítek neki egy kicsit, ahogy mutatta a gyógytornász csaj.


    enni már eszik rengeteg mindent, szerencsére nem válogatós.


    én is nagy elhatározásba vagyok, le kell fogynom, mert iszonyúan nézek ki. visszahíztam amit egy vagyonért leadtam, így rájöttem, hogy én már semmi csodaszerért nem adok ki egy vasat sem, hanem egyszerűen nem eszek annyit meg mozgok mellé egy kicsit és kész. aztán majd lesz vmi. próbálok nem édességet zabálni, hanem ha édesre vágyom iszok egy kv-t édesítővel, vagy csinálok magamnak túrósdesszertet, vagy joghurtot összekeverek gyümivel és azt eszem. bár néha elég nehéz ellenállni egy fini sütinek vagy csokinak, de le kell mennem 70 kg-ra, mert iszonyú hájas vagyok. a férjem egyszerűen csak kijelentette, hogy kövér vagyok ennyi. ez a legnagyobb kritika.... 


    mit dolgozol még nem írtad!


    gratulálok a ballagáshoz!!! és merre tovább a fiúnak?


    kitartást és puszi    


    többiek merre vagytok??? mindenki el van tűnve!!!!


    a.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_923890 (6051)
     
  6. Torolt_felhasznalo_923890
    Torolt_felhasznalo_923890
    2010. június 22. 05:026051.
    sziasztok Csajok itt vagyok bár nagyon ritkán, mert egyszerűen nincs mindenre időm. Szinte élni sem. A fiam a hétvégén ballagot és 40-en voltunk itthon. Én főztem sütöttem hát rendesen elhavaztam magammal, de vége és nagyon jól telet el, az idő gondolom sok más anyuka imájával együtt meghallgatásra került mert nagyon tuti volt, se eső se szél szinte a kerti partyhoz maximálisan szupi időt kaptunk. A melóm nagyon fárasztó mert nem szoktam még meg ezt a sok bicizést, és nagyon kibukok a nap végére aztán itthon a másik műszak, hát nem semmi de élvezem és legalább nem zabálok itthon. Bár ez enyhe túlzás, mert most tegnap reggel mértem magam és 99.2 mutatott a mérleg. Azt hittem leesek róla de valahogy mégis talpon maradtam. Viszont valamit változtatni kell, mert ez így nem mehet tovább.

    Andi remélem ti is jól vagytok és a kicsikétek is.

    Hajni, Soul, Rea jó lenne ha csak egy mondat erejéig de Ti is írnátok valamit
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6050)
     
  7. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. június 7. 14:596050.
    sziasztok!

    köszönöm a segítséget, egyelőre találtam itt Egerben egy gyerek neurológust elviszem hozzá. szerencsére fejlődik Dani, már a hasáról a hátára át tud fordulni. most gyógytornászhoz járunk és egész jól erősödik legalábbis ezt mondja a nő. de még járni kell. annyi a gondunk, hogy nem forgott Dani egyáltalán mikor már 7 hósan kellene nekik. enyhe oxigénhiány miatt van ez, azt mondták. remélem más gond nem lesz.

    Tündi gyere nekem a fórumra, azért ha van egy kis időd.

    Jofre, nálatok mi a baj a kicsivel/naggyal? nagyon sajnálom.

    puszi
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_923890 (6049)
     
  8. Torolt_felhasznalo_923890
    Torolt_felhasznalo_923890
    2010. június 5. 22:316049.
    Sziasztok Csajok, de édesek vagytok köszke!!

    Csilla de jó, hogy te is ide tévedtél. Valamiért mostanában nincs kedvem a fórumra menni, nem tudom ugyan az okát csak egyszerűen nem és ennyi az egész. Mondjuk túlspk időm sincs az tuti állandóan elvagyok havazva magammal és a munkáimmal

    Andi köszi édes vagy mi a heylzet veled és a családoddal? Kicsikéd jól van? Mi van a kicsiddel? Beteg vagy mi van vele?

    Ha valami orvos kell tényleg jó tanácsot tud neked adni Jofre ő nagy profi ezen a téren " sajna".

    Na most megyek majd benézek pussz nektek drágáim!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_384488 (6048)
     
  9. Torolt_felhasznalo_384488
    Torolt_felhasznalo_384488
    2010. június 5. 07:426048.
    A google-ba írd be a főorvosnő nevét, szerintem az a legtöbb amit megtudhatsz az intézetről.
    Mi "haza" járunk oda. Olyan sok időt töltünk ott, hogy családtagnak számítanak az ott dolgozók az életünkben. Orvostól a takarítóig.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6046)
     
  10. Torolt_felhasznalo_384488
    Torolt_felhasznalo_384488
    2010. június 5. 07:196047.
    Szia!
    A mi bajunk igen összetett, de járnak oda oxigénhiányos gyerekek is.
    A gyermekgyógyászat egyik -ha nem a legjobb - rehabilitációs intézete. Igyekszem előkeríteni azt a Nők Lapját (talán ebben volt), amiben cikk található az intézetről. Egyszerű háziorvosi beutalóval el lehet jutni oda. Dr. Medveczky Erika főorvos az osztályvezető. Dolgoznak gyógypedagógusok és konduktor is, valamint van zene és kézműves terápia.
    Minden hétfőn - nyáron nem - élőzenés csoportos tánc és foglalkozás is van. Az ő cd-jüket meg is lehet venni.
    Ha gondolod, találkozhatunk személyesen is.

    Napsütéses hétvégét Mindenkinek!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6046)
     
  11. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. június 4. 14:586046.
    szia Jofre!

    ti miért jártok oda? neked is a gyerkőcöd oxigén hiányos? írjál már légyszi a kórházról is, meg a dokikról, hogy kit tudsz ajánlani.

    mondjuk a gyógytornászunk itt Egerben nagyon ügyes, de orvost még nem találtam egyelőre meg van bízva pár személy aki jobban ismeri a dokikat, hogy keressenek nekem vmi jó orvost, hátha találnak. Pesten kaptam egy telefonszámot a Soténak, de nem tudom őket elérni.

    Tündi én írtam neked?, hogy Boldog Névnapot kívánok!!! Ha nem akkor Boldog Névnapot kívánok!!!

    köszi
    pusz
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_384488 (6045)
     
  12. Torolt_felhasznalo_384488
    Torolt_felhasznalo_384488
    2010. június 2. 17:346045.
    Szia!

    Szoktalak olvasni benneteket. Nem lakunk messze egymástól Gyógytornász, orvos, orthopédus stb. van a Budai gyermekkórházban. Mi oda járunk.
    Ha érdekel, írok róla bővebben is.

    Szép napot!

    Tundek:
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6044)
     
  13. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 31. 18:126044.
    sziasztok!

    Tündi szorítottam a meló miatt? mit csinálsz? 20 km tekersz naponta, hidd el nemsokára lesz eredménye

    jól vagyunk, bár Dani most náthás és járunk gyógytornára mert nem forog a lelkem illetve most már kezd forogni, de csak hasról a hátára. a lábánál kötött az izomzat a hátánál meg gyenge így ott kell erősíteni a lábánál meg masszírozzák. de egy héten 1x kell járnunk, azt mondták, hogy enyhe. de azért én meg fogom nézetni vmi rendes orvossal is, most épp azután nyomozok, hogy kihez kéne elmenni.

    fogyóval nincs semmi, nem haladok semerre sem, de eldöntöttem, hogy minden nap mozogni fogok tornázni itthon, ha nem tudok eljutni tornára. és most nem nagyon fogok tudni menni, mert midnig van vmi vagy Gábor nincs, és én vagyok Danival.

    ez az esős idő már elmúlhatna, mert akkor többet tudnánk mi is kint lenni, mondjuk így is megyünk, de mehetnénk többet is.

    írjatok kivel mi a helyzet???

    pusz
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_923890 (6043)
     
  14. Torolt_felhasznalo_923890
    Torolt_felhasznalo_923890
    2010. május 30. 07:086043.
    Sziasztok Csajok!!

    Bocsi, hogy eddig nem jöttem de annyira levagyok strapálva, hogy egyszerűen semmire nincs időm. A meló a család az állatok hú nagyon elvagyok havazva de legalább nem unatkozom..

    A fogyi sajna nem nagyon halad nem tudom az okát, mmár úgy értve, hogy szóval egyszerűen nem teszek érte persze semmit sem, na de az új munkámból adódóan napi 20 km-tekerek és mégsem változik semmi. Pedig igazából a mozgás az nagyon megvan, de tetszik az új meló és állítólag 1-jétől felvesznek főállásba mert már szóltak, hogy a munkanélküliből kérjem ki a papírokat. Na de majd kiderül.

    Andi milyen a telked ? Szépen alakul a veteményed rajta? A kicsikéd jól van?

    Hajni, Soul merre vagytok? OLyan jó lenne ha jönnétek
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6042)
     
  15. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 25. 18:126042.
    javítok: lightosat enni
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6041)
     
  16. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 25. 18:126041.
    szia!

    igen édességbe is lehet lightosat tenni. mivel fogytál le 15 kg-ot? norbiztál? én azt is próbáltam bár nem volt hosszú életű, de úgy gondolom, ha betartanám szerintem az is sikeres lenne, a lényeg, hogy oda kéne figyelni mit eszünk. és ez néha nehéz

    mivel foglalkozol amúgy? tanulsz?

    szia
    c.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_269507 (6040)
     
  17. Torolt_felhasznalo_269507
    Torolt_felhasznalo_269507
    2010. május 22. 18:526040.
    Szia és köszi a segítséget előre is!
    Én is szeretem az édességeket és nem is szoktam lemondani róla..Egyszer már lefogytam több mint 15kg-t és akkor sem mondtam le az édességekről..Csak a cukros desszertek helyett vettem "Norbis" dolgokat...Vagy pedig házi pudingot készítek vagy túrótortát stb..
    Na most rohanok,de majd igyekszem írni gyakrabban..Hátha a többiek is újra kedvet kapnak.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6039)
     
  18. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 21. 16:426039.
    szia Pixie!

    üdvözlünk a csapatban!!! bár egy kicsit megfogyatkoztunk mostanában sajnos

    mi is Alexandráztunk, de azóta persze sok mást is kipróbáltunk én is és a többiek is. nekem is kezdenem kellene vmit magammal, mert én meg végképp nem férek bele a régi ruháimba, mert a szülés után maradt rajtam 15 kg. szóval én is úgy vagyok mint te, kb. annyit kell fogynom nekem is mint neked.

    majd megnézem megint az Alexandra programját mert már nem nagyon vagyok képbe, bár most annyira nehezen veszem rá magam bárminemű fogyókúra és életmód váltásra is. most nincs erőm, bár nézem a fogyi topicokat meg a recepteket, de egyelőre még lélekben nem vagyok kész. azért próbálok kellőképpen odafigyelni mit eszünk. de az édességről pl. nem tudok lemondani!!!

    de neked kitartást és sok sikert, hajrá

    üdv
    ceery
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_269507 (6038)
     
  19. Torolt_felhasznalo_269507
    Torolt_felhasznalo_269507
    2010. május 13. 16:096038.
    Még annyit szeretnék mondani magamról,hogy nekem 15kg fölöslegem van,de a tornáknak hála elég izmos és formás vagyok,de azért zavar,hogy nem jönnek rám a régi ruháim..Szóval ha nem bánjátok csatlakozom hozzátok itt a topicon..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_269507 (6037)
     
  20. Torolt_felhasznalo_269507
    Torolt_felhasznalo_269507
    2010. május 13. 16:016037.
    Sziasztok!
    Én még új vagyok itt,de már egy ideje olvaslak benneteket.Rendszeresen tornázom Alexandrával otthon a tv elött,de mostmár a táplálkozás terén is változtatnom kell.Régen megvolt Alxandra könyve is,(de kölcsön adtam és azóta sem kaptam vissza-sajnos),szóval emlékezetből illetve a honlapról még emlékszem az ételek indexére,viszont a honlapon nincsen első szakaszos mintaétrend..
    Kérlek titeket,ha valaki ráér,és megvan neki a könyv,egy/két napot írjon le nekem!Nagyon nagyon sokat segítene!!!!

    Köszönöm előre is..Hajrá mindenki!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6036)
     
  21. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 12. 11:006036.

    sziasztok!


    nem nagyon jártok erre mostanság!!! 


    remélem Tündi neked összejött a meló és azért nem jössz 


    a kis Pimpim nem forog és már hét hónapos, így el kell vinnem egy gyógytornászhoz ő megnézi és megmondja, hogy van-e vmi gond, vagy egyszerűen lusta. most nagyon nyűgös, az idő meg a foga miatt is. most jön ki a 7. foga és még csak 7 hónapos!!! mondjuk ez nem baj, legalább hamarabb letudjuk 


    ja amúgy amit a shakkel leadtam majdnem mind visszahíztam mert elkezdtem megint rendesen enni, na ezt nem szabadna, nesze neked megint kidobtam egy csomó pénzt.... no comment,.


    írjatok, hogy mi a helyzet veletek????


    pusz


    a.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6035)
     
  22. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. május 3. 12:146035.
    sziasztok!

    Tündi szorítok a meló miatt!

    jól sikerült a keresztelő, egy kicsit elszontyolodott de nem sírt szerencsére, mer t mellettünk kettővel egy kislány végig ordította az egészet, szerintem éhes volt. 9 gyerkőcöt kereszteltek egyszerre. nagyon gyorsak voltak, szerencsére, mert már némelyik gyerkőc nyűgösködött. Dani amúgy náthás már tegnap is taknyos volt, de estére teljesen az lett. még láza nincs szerencsére, meg egész jól el van, addig nem akarom a dokihoz vinni, bár lehet, hogy az lesz belőle.

    nem akar forogni a gyerek, csak a lábát húzogatja fel és azt fedezte fel már, na meg megy a fenék emelgetés.
    5 foga már kint van, egy kicsit megszenvedte de nem volt vészes.

    pusz nektek
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_923890 (6034)
     
  23. Torolt_felhasznalo_923890
    Torolt_felhasznalo_923890
    2010. május 3. 07:176034.
    Szia Andi nem tudom Hajni merre van nem nagyon jön erre mostanában.

    Hát én sem vagyok nagyon bűn mentes, mert csalok eleget, ennek ellenére azért ment le a hétvégén megint. bár csak 20 dkg.

    Andi megfőzöm a tojást keményre, a sonkát ledarálolm ésteszek bele borsot sót és egy kis joghurtot vagy nyomós boci sajtot hát ennyi nagyon szeretem és tök jó, mert nem hízlal.

    Na de jó hogy a kicsikédnek már ennyi foga van szépen halad vele. Úgy nőnek mint a gomba meglátod hamarossan már megy az oviba a kicsike.

    Milyen volt a keresztelő?

    Képzeld lehet megyek doolgozni, majd a héten dől el. Bár nem egy nagy meló de bejelentett és itt van helyben. Kézbesítőnek kell menni az MN szólt, hgoy van itt ilyen lehetőség hát a fogyi szempontjából jó lesz a bici az tuti

    Na pussz nektek szép napot
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_672843 (6033)
     
  24. Torolt_felhasznalo_672843
    Torolt_felhasznalo_672843
    2010. Április 30. 20:436033.
    sziasztok!

    itt vagyok, el voltam tűnve. nem neveztem le a versenyre, lemaradtam leginkább, mert anyuval dolgoztunk rengeteget nála, és elég sokat voltam bent a cégnél nála, így volt, hogy két napot is bent töltöttünk, persze a gyerekkel együtt!

    Tündi, írd le nekem ezt a sonkatojás krémet légyszi!!

    én nem híztam, de nem is fogytam semmit, próbálok nem annyit enni, bár most lesz a keresztelő hétvégén, millió féle kajával, így biztosan túleszem magam és végem lesz estére. de azért próbálok nem annyi édességet enni
    bár most én csinálom a kinder buenos sütit és azt nagyon szeretem



    Daninak már kint van 5 foga, úgyhogy azzal is megnyűglödtünk most fent jött ki neki egyszerre 3. és jön a 4. is. szegény kis pimpim, nyűgösködik alig aludt el vmelyik este, pedig már nagyon fáradt volt, szerencsére nem egy sírós gyerek viszont nyögdécsel sokat ilyenkor.

    jók legyetek, kitartás

    pusz
    a.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_923890 (6032)
     

Címlap

top