Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kismamáknak

Torolt_felhasznalo_705184
Torolt_felhasznalo_705184
Létrehozva: 2006. augusztus 1. 08:52

Szeretném megismerteni Veletek az AquaNatalt, ami egy fantasztikus vízi mozgásforma, kizárólag Nektek!  Sokat segít abban, hogy minél jobban megtanulj lazítani (ez szüléskor jól jön a könnyebb tágulás érdekében). Ezekkel a gyakorlatokkal könnyebben kapcsolatot teremthetsz a babáddal.  A vízben nem terheled meg az izületeidet és a gerincedet, és még sok más egyéb propléma is megelőzhető vele. Szeretik a babák is , mert a vízben picit nagyobb lesz a pocak, így több helye lesz mozgolódni, több oxigént kap.  

A foglakozások előre láthatóan augusztus közepétől indulnak. Két helyszínen  XI. kerület SportMax és Budakeszi határán Aqua Panzió( Moszkva tértől 20 perc busszal). Várok minden mozogni vágyó kismamát! 

Címlap

top