Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Szókereső jázék

picasso12
Létrehozva: 2016. július 25. 20:41

Hali,


 


Biztos sokan szeretitek a szójátékokat, alapvetően én is szeretem néha ezzel tölteni a szabadidőmet, illetve a párom is szeret ilyesmikkel játszani.


Ennek örömére készítettem(és fejlesztek) egy szókereső játékot Windows 10 eszközökre. (tablet, pc, mobil)


 


Ezt most szeretném veletek is megosztani és véleményt kérni róla, hogy szerintetek milyen funkciókkal lehetne izgalmasabbá tenni...


 


A játék ingyenesen letölthető a Windows áruházból:


https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/szokereso-uwp/9nb lggh4qs1s

  1. 2016. július 27. 06:393.

    ??? Libsi?

    előzmény:
    Kundalini (2)
    2016-07-25  22:28
  2. 2016. július 25. 22:282.

    Libsi

    előzmény:
    picasso12 (1)
    2016-07-25  20:41

Címlap

top