Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

EU HATÁRAI: VÍZBEFÚLTAK SÍ

hamupip
Létrehozva: 2016. május 31. 11:24

EURÓPA HATÁRAI: VÍZBEFÚLTAK SÍRJAI?


Lesbos, Lampedusa szaporodó sírhantjai nem tesznek jót az  idegenforgalomnak, 


a nyaralóknak kissé kényelmetlen lehet, friss sírokkal a  hátuk mögött a strandokon sütkérezni, 


ahol néha kisgyerekeket is kivet a víz és hullákat hoznak  le a mentőhajókról. 


A kerítésépítők a vízre terelik a menekülőket. Az európai  humanizmust temetjük itt.


Én tehetek erről? Kérdi a gazdag északi.


Igen, Te. Neked hozzák az olajat, a Te politikusaid küldi k érte a katonákat, a bombázókat, a dollárokat. 


A Te országod volt, amely Afrikát, Ázsiát évszázadokig sa nyargatta, lerabolta és máig is teszi, 


amikor fegyvert ad el; peszticídekre, számítógépre, mobil telefonra szoktat - ahelyett,


 hogy meghagyná őket természetes életközösségeiben. A Te  munkahelyed termel a világpiacra. 


Piacot igen, hullákat nem?


Most jön a számla.


Európa fizesse meg adósságát! 


  1. 2016. június 17. 15:4518.

    Nezz bele a forum eleteben , Hamupipoke SOHA nem szol hozza a sajat topicjaihoz. egyszer szol amikor elinditja es ennyi.


    provokator, fizetett tollnok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (14)
    2016-06-05  01:52
  2. 2016. június 15. 18:4917.

    Nézd meg ezt a videót!! Az első imam aki kimondja végre a nagy büdös igazságot!


     


    https://www.facebook.com/libtardmedia/videos/1657392711 144746/

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_715396 (14)
    2016-06-05  01:52
  3. 2016. június 15. 04:2716.

    Mi van???? Európa kissemizte az arabokat ÉVSZÁZADOK???? óta??? Oszt ezt meg honnan szedted??? Szerinted az oszmánok meddig voltak Európában (gyilkoltak, raboltak etcetera) ?? Több mint 500!!! évig!! Többek között a balkáni kivonulásuk volt az oka az első világháborúnak. Gyarmatosítók voltak a franciák, spanyolok, angolok. Ennyi, doszta. Felőlem ők osztozhatnak rajtuk. Mellesleg ahol nem volt gyarmatosítás ott is hinnye de nagyon fejlődtek! nem győzöm sorolni azt a rengeteg tudományos felfedezést, meg egyebeket amikkel gazdagították a világot, hacsak nem sorolom ide a varjú dizájnt a nőkön, meg a tevehúgy ivását.

    előzmény:
    mickamacka (6)
    2016-06-02  01:13
  4. 2016. június 15. 04:2215.

    Mielőtt itt vered magad az olaj miatt, azelőtt nézz utána a Jom Kippur háborúnak, és annak, hogy az OPEC miért is alakult ki. Megsúgom: NEM gazdasági társulás. Soha nem is volt, és nem is lesz.


    A NATO katonák  DDDD ugye azért ennyire nem vagy naív?? Úgy össze van gyógyulva a NATO meg Szaud Arabia, /Katar mint a sziámi ikrek. A wahhabista iszlámot akarják, és pénzelik az egész világot, meg mellesleg kellett nekik a szíriai földgáz és olaj a tökéletes kikötőkkel.


     


    Naddddooon eccccerűnek teccik lenni, ne tessék már ennyire leégetni magát kedvesem, mert jajj de kínos 

    előzmény:
    mickamacka (11)
    2016-06-04  11:34
  5. Torolt_felhasznalo_715396
    Torolt_felhasznalo_715396
    2016. június 5. 01:5214.

    provokaltal, aztan eltuntel! 


    legyszives magyarazd meg hogy mit jelent szamodra az hogy Europa fizesse meg a szamlajat!!!!!! 


    csupa ful vagyok! hallgatlak! 

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-05-31  11:24
  6. 2016. június 4. 15:3113.

    nemsértödtem meg hanem tényt állapitottam csak....abban pedig oriásit tévedsz hogy én bevándorlás ellenes lennék a bevándorlokra igenis szüksége van egész europának ebben magyarországnak is....ami ellen vagyok az a tavalyi esztelen ellenörizetlen ámokfutás ami volt több országon keresztül..lehet söt kell is ellenörizve is csinálni ezt megszervezni, és csak annyi embert fogadni be egyszerre amennyit az adott ország képes lenne befogadni--beintegrálni is a társadalomba...azért emlegettem a svéd példát mert én azt ismerem itt az ország be tud fogadni évente kb20--25 Ezer embert és ehelyett jött tavaly 162 Ezer.... a magyarok 75%-a utálja a külföldieket, lenézi öket mintha ök valami felsöbbrendüek lennének. holott....


    Hiszem hogy be lehetne öket integrálni csak sajnos nem evvel a mai libsi metodussal,hanem keményen megkövetelni tölük elsösorban a törvények betartását,majd érdekelté tenni öket hogy akarjanak dolgozni is ma sajnos ez nincsen meg hanem ehelyett a libsi mindentmegengedö-elnézö poltika megy egészen eu-s szinten is,,,na itt  a baj..

    előzmény:
    mickamacka (12)
    2016-06-04  11:37
  7. 2016. június 4. 11:3712.

    egyébként azt krdeztem, hogy az én hsz-omra válaszolva mégis mire írtad a statisztikáidat.... gondolom, ezt te sem tudod megmondani, mert közben rájöttél, hogy hát nem tudod...


    ennek ilyenkor az a módja, hogy leírod, bocs, félreértettél, de mindegy is, ténynek jó és nem az, hogy besértődsz és hablatyolsz valamit az intelligenciáról.

    előzmény:
    unger (10)
    2016-06-04  09:44
  8. 2016. június 4. 11:3411.

    nem igazán értem, mi a gondod...mert érvek helyett elkezdesz köpködni ÚÚÚGY, hogy nem is érted, hogy a TE hsz-edet támasztom alá, na az vérciki.


    Folytatom, mert látom, nem tudsz mit kezdeni a tényekkel, csak a tegnapi sajtó állításait nyomod, mint a verkli, azon túl nem sokat villantottál:


    Azzal, hog a NATO keretében az országok katonákat küldenek a Közel-Keletre, minőségtől függetlenül, (hacsak nem orvosi segítséget nyújtani, vagy ilyenek)máris részesei a mészárlásnak, krízisnek és okozói a migrációnak.


    Azzal, hogy a nyugati turisták itt költik pénzüket, hogy az aktív korosztály jelentős része külföldről küldi haza a családnak az anyagi támogatást (nem tudom én, hány milliárd évente), hogy itt fektetnek be nyugati cégek, EU-tól elfogadjuk a támogatásokat (függetlenül, hogy mennyit és hogyan nyernek ők rajtunk, mert az most egy másik aspektusa a dolognak), hogy exportáljuk a tejet, húst és a Ny fizet és még sorolhatnám, azzal a nyugati pénz -amely közvetve, de mocskos, hiszen, ha anno nincsenek előnyös helyzetben, akkor ma nagy valószínűség szerint nem itt tartanának... egy közgazdász jobban tudja, hol...- bekerül a véráramba és innentől lehet ujjal mutogatni, de Te is profitálsz a Nyugat előnyös helyzetéből...


    ami, ahogy mondtam, közvetve, de kapcsolódik a saját múltjához. Ha a NY-tól teljesen elszigeteltük volna magunkat(ami lehetetlen), akkor most Te is óbégathatnál...mindannyian profitáltunk a Ny-ból.


    A NATO-beli szerepünkről pedig nyugodtan hallgathatunk....


    ezeket nem írja a sajtó, amiket olvasgatsz?


    Mondom, nem mintha támogatnám a migrációt, mert nem Európába valóak... csak az a baj, hogy egyenes következménye Európa tetteinek...kérdezhetném:


    mit vártál?!


    az ovis hiszti helyett, pedig írhatnál vmi lényegit.

    előzmény:
    unger (10)
    2016-06-04  09:44
  9. 2016. június 4. 09:4410.

    Tudod egy intelligens embert arrol (is) lehet felismerni hogy egy topikban a második hsz-nél NEM a másik nicket probálja meg jellemezni hanem érvel.....ugye nem érted???no nembaj, a te bajod..

    előzmény:
    mickamacka (9)
    2016-06-03  23:25
  10. 2016. június 3. 23:259.

    hehe, azért, mert a magyar épp nem gyarmatosított... éppenséggel a mai spanyol ember sem gyarmatosított, legfeljebb egyik távoli felmenője. Én Összességében beszélek európai felelősségről, hiszen ma már senki nem az... viszont, ha tágan veszem, akkor mi külföldön élünk és a külföldi jólétből, anyagi javakból jócskán kijár, ami közvetve történelmi helyzetüknél fogva adott ma nekik....szóval a mai 2500-2800 euros fizetés előnyös történelmi helyzetüknél fogva lehetséges ma...és a támogatás, amit elfogadunk Nyugatról, abban is van ám vér.... közvetve. 


    A gond, hogy alap infókat rágsz, amit szépen le is írsz, csak ezeket én is tudom.


    Amikor azt írom, Európa azt kapta, amit érdemelt, gondolok Európa jelentősebb részére, ami történetesen nem a magyar és a lenygel, hanem a fejlett Nyugat-Európa, már bocs a kifejezésért...de nem a magyar a világ közepe. Nyugat most döglődik és erre írtam és kár hogy ezt magyarázni kell, mert szűk a felfogásod és korlátolt vagy.


    Most mit kezdjek a statisztikáddal, hogy 40% ha dolgozik?? Értelmiségi szakmunkások? Most ez hogy jön ide? Mire válasz??


    Amikor azt írom, ki kéne állni, ahogy a lengyel is kiállt, azt értettem, hogy nem-jó-nekünk-az-értelmiségi-szakmunkás-migráns-mert-erősza kos-lusta-primitív-tiszteletlen.


    ÉRTED????


    Nos, akkor nekem mit magyarázod a statisztikát, ami minden második netes oldalon elérhető????

    előzmény:
    unger (7)
    2016-06-02  08:26
  11. 2016. június 2. 13:018.

    Hat menj es allj ki, nem gondolnam hogy barki visszatart a jelenlevok kozul.


    sok sikert hozza.


    jut eszembe se az elmult sok evtizedben se a jovoben a magyar soha semmiert nem fog kiallni. hiu abrand, ezert szoktak parhuzamot vonni a birkak onkentes vagohidra valo vonulasa es a magyar mentalitas kozott. utoljara 56 ban volt aki kiallt valamiert.


    es nem is lesz tobb.


     

    előzmény:
    mickamacka (6)
    2016-06-02  01:13
  12. 2016. június 2. 08:267.

    Értem..europai felelösség van..valszeg hiányos a történelemtudásom mert én nemtudok magyar gyarmatokrol,de még keleteuropai országokesetében sem...akkor meg miféle összeuropai felelösségröl beszélünk??


    meséld el hogy pl magyarország melyik afrikai vagy arab országot használta ki akár az olajért vagy bármi másért és ki gazdagodott meg rajtuk??Vagy a merkeli propagandát meséled? amikor a németek rájöttek hogy ezeknek a migránsoknak a 10 %  sem használhato munkásnak akkor azonnalaz europai felelösség jött...


    A nagytudásu jol képzett migránsok sötétek és teljesen más mentalitással élnek mint mi  kiderült hogy aki közülük "felsöfoku" végzettséget mond magának azok az europai szakmunkások szintjén vannak..de vannak számok is ezt bizonyirando..svédországban a tavalyi 162 Ezer migránsbol jelenleg pontosan495 aki valamilyen formában dolgozik ebben benne vannak azokis akik az állam által fizetett ideiglenes gyakornoki munkát kaptak,haveroknál ismerösöknél esetleg  a rokoni pizzériában mosogatnak..lehet számolgatni hány százalékos az arány ez "rövid távon"....


     


    Hosszu távon meg, a statisztikai hivatal szerint a migránsok 8év után is kevesebb mint 40% dolgozik..kiváncsi vagyok a libsikék ezt hogyan fogják megmagyarázni hogy hogyan kesz ez nyereséges,mert ugye ezek fogják megmenteni a mi nyugdijunkat is....

    előzmény:
    mickamacka (6)
    2016-06-02  01:13
  13. 2016. június 2. 01:136.

    Még jó, h az üzenet sikeresen átment.


    Mondjuk pont én vagyok az, aki Afrikában, meg a Közel-Keleten tartaná azokat, akik nem valóak Európába stb stb...


    VISZONT: a topicindítónak akkor is igaza van, ha ez összesen két emberben indított pötyöghetnéket és akkor is, ha az összes többi magasról tesz a világ dolgaira... és szívesebben tölti idejét recept cserével és Szulejmánnal. Idióta egy világ ez.


    Szóval: kár, hogy senki, mondom SENKI nem írt arról eddig, hogy érti és érzi a felelősséget. Igenis, Európa azt kapta, amit érdemelt. Ettől nem lesz nekem sem jobb, de tény. És mindig időben később történik meg az elszámolás, mint maga a bűntett, uhogy mi bűnhődünk és gyerekeink még jobban.


    Európa kirabolta, kisemmizte és írtja a 3. világot. A mai napig, de évszázadok óta. Nem fogja megúszni akkor sem, ha most még kényelmesebb Szulejmán után szaporodni, de gondolkodni már nem...mondjuk arról, hogy az én kölyköm vajon milyen világban fog felnőni (olyanban, ahol Európa nagyvárosaiban napi szinten áll az utcai migráns balhé, robbantanak metrókban és reptereken...persze, kit érdekel, messze van az Mo-tól...egyelőre.)


    Jó volna kiállni, ahogy teszik pl a lengyelek...németek néha... mert hosszú távon csak ennek van értelme.


     

    előzmény:
    unger (5)
    2016-06-01  17:41
  14. 2016. június 1. 17:415.

    Hát igen...most olvastam a napokban hogy egy 47éves "menekült" dániában van 8 gyerekkel de mivel olyan beteg hogy nem képes még a nyelvet sem megtanulni nemhogy dolgozni ezért inkább svédországba jönne és természetesen idehozná még az otthon maradt 3 feleségét is azok 20 gyerekével együtt.....a rasszista-fasiszta svéd határörök meg nem engedik ide...


    most nemtudom hogy sirjak vagy nevessek e....

    előzmény:
    Amarynda (4)
    2016-06-01  14:58
  15. 2016. június 1. 14:584.

    elenyeszoen keves a vizbefultak szama a partra jutottakhoz kepest.


    unalmas gittragas, majd csinalnak ujakat, masra ugyse alkalmas ez a csurhe.

  16. 2016. május 31. 16:283.

    Milyen választ szeretnél?

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-05-31  11:24
  17. 2016. május 31. 15:052.

    Majdnem igaz....Nem a kerutésépitök terelik a vizre öket mert mindig is jöttek ott,hanem a Merkel asszony meghivása ami fellenditette,amire még rátettek egy lapáttal az volt hogy odaküldték a mentöhajokat pl a svédek is ami azt jelzi a migránsoknak hogy indulj el nyugodtan ha gond lesz majd kimentenek,,,ha visszaforditanák öket közelebb a török határhoz akkor nem indulnának el annyi gumicsonakkal ami életveszélyes.


    A másik meg az hogy ott kellene adni nekik sokkal több segitséget nem idehozni öket,mert..


    1; amennyiben itt kerül csak egy darab abbol ott legalább 100 tulélné jobb körülmények között..


    2, hiába akarod beintegrálni öket Ök nem akarnak igy élni hanem folytatják a megszokottat itt is


    3, feszültséget okoznak az öslakosoknál ami elöbb utobb belsö haboruhoz vezet..

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-05-31  11:24

Címlap

top