Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

OPEjézuska

hamupip
Létrehozva: 2015. december 11. 13:42

-Nahát, mit hozott nekem a  Jézuska? -csapta össze a tenyerét.
-Egy Várat!

-Gyere, Brüsszelke, játsszunk valamit!
-Jó, de mi?
-Hát, mondjuk, "Kint-is-vagyok, bent-is-vagyok"...
-De hülye egy játék!

-Azért ettem meg a szegény gyerekek csokoládéját, mondta, mert ettől sokkal, de sokkal jobbat hoz a Jézuska – ha kifizeti a csokoládéadót, a fenyőfaadót és az útdíjat.

Az újságíróhad hiába várt a szóvivőkre, később jött a hír, "A fiúk a bányában dolgoznak", miután a Legfelsőbb Bányász családja újabb 20 évig aknázhatja ki az ország természeti kincseit.

A gázszerelő apuka, karácsonykor: -Jaj, gyerekek, gyertek gyorsan ki, megindult a hóesés! Esik a hó! Esik a hó...nahát, ez nem is hó. Ezek húszezer forintosok.

A gázszerelő anyuka: Na, gyerekek, mit hozott a Jézuska? Nahát, egy darab Magyarországot! Aztán nehogy megegyétek egyszerre!

Magyarországocska Brüsszelben: - Már megint virgács? Tele van velük a szekrénykém! Nem baj, eladom a török bácsiknak, mint seprűt!

Lázárkának is megjött a télapó, Norvégiából:
-Megígéred, hogy többet nem rosszalkodsz?
-Meg-meg-meg! Csak add már ide azt a zsákot!

V.kerület: Ki van az mellett, hogy Jézus hozzon nekünk karácsonyra 12 belvárosi luxuslakást?

Szlovén karácsony: Gyerekek, gyorsan nézzük meg, mit hozott a Jézuska! Nahát, hogy csillog, villog, tekergőzik, mi lehet ez?! (Magyar gyoda).

Roma önkormányzatocska:
-Na, mit játsszunk, mit játsszunk?
-Hát bent a bárány, kint a Farkast!

-Állam néni nagytakarított: Nahát, mi van itt a fiókban? 62 milliárd forint!
 
A Magyar Nemzeti Bank magához intette a Népecske-Gyerekecskét:
-Na, gyere, kisfiam, játsszunk! Add a kezecskéd, EZ ELMENT VADÁSZNI, EZ MEGLŐTTE, EZ HAZA VITTE... Inc-pinc, te vagy oda kint!

-A munkaadóval szemben nem szokás tüntetni! - mondta a szuperminiszter. Mire a szakszervezetek soros tüntetésükön ilyen táblákkal hadonásztak: LE A SZAKSZERVEZETEKKEL! ÉLJEN A MUNKAADÓ! SZAKSZERVEZET: NEKED KUSS!

A Klasszik Rádió élőben közvetíti a repülőtéri eseményeket:
"Most érkezik Hamburgból egy Lufthansa-gép...a startpályán egy Boing 787 indulásra készen Pekingbe..."
Egy helyi rádió, hogy le ne maradjon, helyszíni közvetítést ad a falu vasútállomásáról: "Ha jól látom, most fut be a pesti 6:20-as személy az első vágányra...(kettő van)... a második vágányon azonnal indul egy Piroska...de nem! Ott még egy utas igyekszik... Jól van, Mari néni, megvárjuk a pestieknek szánt libájával..."

-De drágám, ma Ne Vásárolj Semmit Nap van!
-Tudom, én csak egy könyvet vettem, "Hogyan ne vásároljunk semmit" címmel!


Címlap

top