Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Kedves Spéder úr!

badacsony
Létrehozva: 2015. július 29. 05:38

                  Kedves Fórum látogatók!


Bodri Zsuzsanna vagyok.


Egy olyan óriási blődlit hallottam(sok egyéb mellett) az egyik rádióban egy komoly embertől, amelyet szeretnék                megosztani veletek. 


Nemcsak ez az egy hajmeresztő hülyeség létezik természetesen, és nem csak itt.      De most ezt osztom meg:                           Info rádió, Aréna, júl.17-Vendég Spéder Zsolt, a KSH Népességtu-   dományi Intézet igazgatója.


        A műsor végén hangzott el, de a rádió honlapján is  olvasható:  " Világméretű probléma a népesség öregedése"............


"Afrika legtöbb országát leszámítva a világ szinte minden államában szembe kell nézni az öregedés problémájával."


 KEDVES SPÉDER ÚR, HOGY MONDHAT ILYEN HÜLYESÉGEKET?       


INDIÁRÓL MÉG NEM HALLOTT? És arról, hogy csak a tavalyi évben 80 millióval nőtt a Föld lakossága?          ÉJJEL NAPPAL ERRŐL A     BORZALMAS FOLYAMATRÓL KELLENE BESZÉLNI, nem pedig ködösíteni!


Ajánlom saját márciusi hozzászólásomat: Miért jó a túl-            szaporodás?  Továbbá:                                                                 GOOGLE kereső: túlnépesedés

  1. 2015. augusztus 8. 14:575.

    A másik ami eszembe jutott a "borzalmas folyamat" említése kapcsán, ami nekem speciel a legborzalmasabb, és ép ésszel fel nem fogom, hogy az iszlám államot és az erőszakhullámukat hogy a picsába nem tudják megállítani, néha már arra gondolok, direkt nem állítják meg őket "a valakik". A NATO tesz valamit? Mivel nem vagyok titkosügynök, ezért csak azt látom amit mindenki más, hogy az iszlám állam megállítására ne adj isten felszámolására semmilyen intézkedés nem folyik. Ergo szépen végignézzük míg ideérnek aztán bumm lesz nekünk is. És lehet hogy már itt vannak. Én ezzel a semittevéssel nem vagyok kibékülve, és látszólag kedvük szerint gyilkolásznak itt ott, több ezer éves történelmi kincseket tesznek földdel egyenlővé, olyan koszos bőrűek, aki folyékonyan beszélnek angolul vagy németül, tehát huzamosabb ideig éltek  egy másik országban, ami ruházta, etette, taníttatta őket. Ők meg szépen megköszönik. Mint a drága Karnajev testvérek.


    Számomra ez az igazi borzalmas folyamat manapság, nem azok ellen vagyok, akik tényleg háborús menekültként jönnek, anyák  a gyerekeikkel, de még abban sem lehetünk biztosak, hogy az adott kisgyerek nem fegyveren szocializálódott.


     


     


     

    előzmény:
    badacsony (1)
    2015-07-29  05:38
  2. 2015. augusztus 8. 14:434.

    Gondolom úgy értette, hogy az európai országokban illetve a világ fejlettebb részén... ahol a normálisabbja nem vállal 8-10 gyereket a semmire, hanem van neki 1-2...  vagy egyse... ott már lasszóval fogják az idősgondozókat, nincs aki a sok öreget gondozná.


    De már ez sem lesz igaz, mert feljön  a "sok jónép" Szíria felöl, a törökök meg amúgy is már a nappaliban vannak Németországban pl, (nem a spájzban) és ezeknek a népeknek is 5-6-7-8- gyerekük van egyrakáson. Az IQ 70 es nyomja csak a kiskölköket magából számolatlanul. Úgyhogy utánpótlás az lesz, csak nem mindegy milyen. Ez lesz itt a legnagyobb baj, a hülyékből és az integrálódni nem szándékozókből sok lesz, az "okosok" pedig egyre inkább nem fognak szaporodni, mert belátják, erre a világra már nem érdemes. Mai eszemmel egy gyerekem sem lenne. 


    Meg lehetne vizsgálni a szakértő úrnak is, hogy a  80 millió szaporulat szüleinél milyen arányban vannak a "tanult és európai értékek szerint szocializálódott" emberek. Sajnos van egy tendencia, hogy ha ez így halad, bizony kiszorulunk erópából. Én inkább ezt látom problémának...

    előzmény:
    badacsony (1)
    2015-07-29  05:38
  3. 2015. július 29. 21:223.

    Evvel indokoljak a mostani népvándorlást europába a libsik....eccerü..

    előzmény:
    badacsony (1)
    2015-07-29  05:38
  4. Torolt_felhasznalo_447735
    Torolt_felhasznalo_447735
    2015. július 29. 20:212.

    Szia Bodri :o)


     


    Egyebkent engem is fultovon vagott az a par mondat

    előzmény:
    badacsony (1)
    2015-07-29  05:38

Címlap

top