Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Európa vagy Eurábia?

windycity
Létrehozva: 2015. január 10. 07:24

A párizsi véres tragediát követően felmerül a kérdés hogy mi lesz a szólásszabadság sorsa azokban az európai országokban ahol jelentős létszámú muzulmán vallású bevándorló vagy állampolgár él?


Németország, Franciaország, Egyesült Királyság, Svédország, Hollandia, Dánia jelentős mértékben érintett ebben a kérdésben. 


Hogyan tovább a párizsi tragédia után? 


A jövőben legyen több megértés és öncenzúra gyakorlás az európai polgárok részéről a muzulmán vallású bevándorlók vagy állampolgárokkal szemben annak érdekében hogy Európa elkerüljön egy újabb véres tragédiát?


Vagy maradjon a jelenlegi helyzet, legyen továbbra is biztositva minden polgár számára a szólásszabadság joga még akkor is ha ez megint egy vallási alapú konfliktushoz vagy tragédiához vezethet?


Maradjon Európa Európa? Vagy legyen Európa mostantól kezdve Eurábia (Európa+Arábia)?



http://www.drudgereportarchives.com/data/2015/01/09/2015 0109_165103.htm

  1. 2015. február 1. 09:383.

    Erről már volt egy topik, sok-sok hozzászólással, itt: 


    http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=322313


     


    Szerintem ott eléggé kivesézték a témát. 

    előzmény:
    windycity (1)
    2015-01-10  07:24
  2. Torolt_felhasznalo_775816
    Torolt_felhasznalo_775816
    2015. február 1. 02:542.

    A  szolas-szabadsaggal  nincs  semmi  baj,


    addig  amig---


    SENKIT  SEM  BANTUNK  MEG  VELE   !!!

    előzmény:
    windycity (1)
    2015-01-10  07:24

Címlap

top