Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Horváth András

ellenállás
Létrehozva: 2013. december 13. 11:29
  1. 2014. február 8. 21:0910.
    Horváth István egy kis KAMIKAZE!  Szerintem.
  2. 2014. január 21. 10:069.

    Bünözök és sikkasztok mindenhol vannak és lesznek.

    Még a legdemokratikusabb országokban is.Nehéz gatyába rázni egy országot ha rosszul startolt és menetközben politikusok és gazdasági nagykutyák kiárusitják és  elherdálják az ország vagyonát.Továbbá saját zsebre játszanak.

    Az isten mentse meg magyarországot hogy az ellenzékböl alakuljon kormányzati hatalom.

    előzmény:
    mickamacka (8)
    2014-01-20  02:08
  3. 2014. január 20. 02:088.

     Gratulálunk, Magyarország jobban teljesít!

     

    ...mindenben...főleg a legális versenyszférában! ...jó, meg a gazdaságban...meg a tisztességes közéletben... nah.

    előzmény:
    Kundalini (7)
    2014-01-09  10:13
  4. 2014. január 9. 10:137.

    Nevezzünk egy fövállakozot töröknek.Mármint a neve az.Van egy munkaerö kölcsönzö "fantázia neve human style.Alatta van még egy vállakozo.Dolgozat kb 250 embert mondjuk 450 ft orabérért.

    A szabadságot csak papiron adják ki.Soha senki nem megy és nem mehet szabadságra.A szabadság utáni járadoság az a cég haszna.Kerek perec kijelentették.Viszon a munkavállalo adozik utána.Akinek nem tetszik mehet.

     

     Minden hasonloság a valo életben csak a véletlen müve lehet.

    előzmény:
    mickamacka (6)
    2014-01-01  20:53
  5. 2014. január 1. 20:536.

    A "leállítják vagy el sem rendelik" mellé tudnám fűzni:

     

    ki van adva, mihez nem lehet nyúlni, mit nem lehet kezelni ügyintézői szinten.

    Amennyiben az adott nevek ügyintézésre kerülnének, azt a legrövidebb úton -vagyis egyenesen- fel kell vinni, papírostul, listástul és a rendszerben nem kezelhető, nem kereshető. 

    A későbbiek során, az "ügyintézést követően" egy -javított- szám lesz a név mellett, mondjuk pár nullával kevesebb, vagy arcátlanul egy nulla.

     

    és ez nem multi, nem élelmiszerlánc, csak egy név.

    Egy szaros név, szaros vállalkozó neve, vagy politikus.

     

     

     

     

     

     

    előzmény:
    ellenállás (4)
    2013-12-17  10:25
  6. 2014. január 1. 20:445.

    Ne strapáld Magad...

     

    ha a holnapi menüről szeretnél csacsogni, 10 kerek percen belül lesznek 53-an, akik a receptet fogják Tőled elkérni és 64-en, akik szenvedéllyel fogják megosztani Veled, hogy ők holnap mit fognak enni, de egy Horváth András, aki csak úgy, szimpla unalomból száll szembe a multikkal és az egész elcseszett rendszerrel azért mókázik, hogy a családja életét egy cseppet felpezsdítse, senki le nem sóhajtja. 

     

    A Horváth András-félék sajnos ugyanazon sorsra kaptak jegyet:

     

    hogy igazságérzetből, gyenge gyomor miatt tegyék kockára az életüket, eddigi teljes egzisztenciájukat, hogy azoknak az embereknek segítsenek, akik egy fogpiszkálgató öt percre sem hajlandóak őt figyelemre méltatni, ugyanis NEM érnek rá ilyesmi dolgokkal foglalkozni!! 

     

    (megsúgom, de nem azért, hogy elkeserítselek, bár ez kivédhetetlen:

    még dec. 24.-e estéjén is szenvedélyes viták folytak a cafén Krasznai Tünde tehetsége versus múltja témában...jó hosszúakat és testeseket sikerült köpni erre a lányra, 25.-n, 26.-án is)

     

    Horváth Andrásnak egy jövője van: keresztre fogják feszíteni a NAV oltárán, mert olyan adatokat tartott birtokában, amikhez a rendszer szerint nem volt joga...én is tudok hasonló tényekről, a "rendszer" nem új, a résztvevők a régi szabályok szerint játszanak, a rendszer manipulálható, törölhető, javítható, mint minden rendszer, nyilvántartás. Mindez a megfelelő szinteken.

     

    Ennyi. Budaházy is tudja.

    A poltikának az a természete, ami a poltikát vezetőknek. Ha a politika elavult, az azért van, mert a politikusok is régiek és addig lesznek koncepciós perek, amíg a vezetők is a régiek és az érdekek nem korrektek és követhetőek... 

    előzmény:
    ellenállás (1)
    2013-12-13  11:29
  7. 2013. december 17. 10:254.

    (1) Gazdaság: NAV-botrány: dokumentum van arról, hogy vizsgálatokat állítottak le - HVG.hu

     

    "Az Átlátszóhoz egyébként eljutott egy dokumentum, amely a Kiemelt Adózók Igazgatóságának (a szervezetet a kormány 2012-ben egy kormányhatározattal megszüntette) 2010 negyedik negyedévi teljesítményét összegzi. Abban az időszakban az igazgatóság 8 vizsgálati kérelmét tagadták meg az adóhatóságnál: hármat a NAV-elnöke, ötöt pedig helyi szinten – mondta Becker András, az Átlátszó munkatársa. Ez egy negyedév, egy év alatt ez 30 vizsgálatot is jelenthet, és a portál információi szerint ez a szám többszörösére nőtt 2011-ben és 2012-ben – tette hozzá.

    Horváth András szerint ez a dokumentum azt bizonyítja, hogy amint elér egy olyan szintig a vizsgálat a NAV-nál, ahol kiemelt adózót érintene, leállítják vagy el sem rendelik."

     

    előzmény:
    ellenállás (1)
    2013-12-13  11:29
  8. 2013. december 13. 11:432.
    Ezt olvastam: "A munkából élőket élni kell hagyni! A munkából élők bére igazságtalanul túl van adóztatva! Minden logikusan gondolkodó ember tudja: a 27%-os áfa annak kedvez, aki vissza tudja igényelni vagy el tudja csalni; a munkából és bérből élők csak kárvallottjai!" 
    előzmény:
    ellenállás (1)
    2013-12-13  11:29

Címlap

top