Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Már tényleg jobban élek

Reszka
Létrehozva: 2010. Április 29. 20:06

AMIÓTA MEGTÖRTÉNT A 2010-ES VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON,

 és hatalmas fölénnyel nyert a polgári oldal, 

 ÉN TÉNYLEG JOBBAN ÉLEK:

 minden reggel, mikor felébredek, jó kedvem van;

 akárha nyaralnék.

 - Jó kedvem van, mert megszűnik végre a modern rabszolgasorban való tartásunk,  kizsákmányolásunk;

 - Jó kedvem van, mert lehetek végre nyíltan, önmagamat felvállalva normális értékrendű, normális nemi identitású MAGYAR;

 - Jó kedvem van, mert végre nem köpnek ránk erdélyi testvéreink ; 

- Jó kedvem van, mert úgy gondolom, végre eltűnik a rádióból az "emeregykosutrádió" szöveg, és végre "Magyar Kossuth-rádió"  lesz a neve; 

- Jó kedvem van, mert végre negyvenévi szolgálat után elmehetek nyugdíjba, 57 évesen.......  

Szóval, jó kedvem van.  

Ha Nektek is jókedvetek van, és leírnátok, miért, ide várlak Titeket.    

40444 hozzászólás
 1. 2017. október 23. 00:5240444.

  Es en mar 2-szer megirtam,hogy itt sem valasztunk...Obamat unnepeltek,hogy az elso Afrikan Amerikai elnok,Nem az ,az apja kenyai katona volt,az anyja feher hippy,feher nagyszulei neveltek,es Honoluluban egy csak fehereknek letezo gimibe jart..az afrikan amerikai,az az akinek a nagynagyszulei rabszolgak voltak...


  Hogy hogy lett elnok??????Mert kellett egy ilyen,

  előzmény:
  pannacotta2 (40426)
  2017-10-22  10:59
 2. 2017. október 23. 00:4640443.

  Ha a Vajna becsuletes,akkor en vagyok Miss World!!!!Pontosan tudom,hogy hanyan varnak meg mindig a pezukre[operator,vilagosito stb,meg a kornyek lakoi akik nem tudtak aludni a zajtol a forgatas alatt,megigerve meglett,a horcsogocske zsebebe ment,hogy novelje a pocakjat...

  előzmény:
  unger (40437)
  2017-10-22  20:03
 3. 2017. október 23. 00:4240442.

  Nadenade  Kicsim!En nem azt irtam,hogy hogy  Meggyesit nem valasztottak meg,mindenki orult,hogy egy regivagasu uriember lesz a jovo!De en itt ultem a TV elott mikor elkuldtek W-ba,es olyan reszeg volt,hogy se kiszallni,sem beszelni nem tudott,vissza kellett kuldeni,sajna,alkololista megpedig a legrosszabb fajtabol.


   

  előzmény:
  nadenade (40438)
  2017-10-22  22:23
 4. 2017. október 22. 23:3540441.

  A CEU - amit mesterségesen próbálsz elválasztani a KEE-től - éppenséggel pont gondolkodó embereket nevel. Nem véletlenül jár ide a fideszes államtitkár is, meg a Fidesz vezérkara is ide járt, és itt szerezték a diplomájukat sokan onnan is. 


  A CEU - amely valójában a KEE is, bár jogi személyiségben (de csak abban) különböznek, valójában egyek - kitalált egy megoldást, amellyel megfelel a törvénynek, azaz az USA-ban akkreditálta egy működő, campussal (és nem krampusszal) rendelkező egyetem, és így ezzel elhárult az akadály.


  Ugyanakkor a Fidesz meghátrált abban, hogy mivel rájuk dörögtek, hirtelen "rájöttek" - amit egyébként mindenki tudott előzőleg is, úgyhogy ez is egy ótvaros duma -, hogy nem a szövetségi államra tartozik az egyetemek ügye, hanem az egyes államokra, és így kénytelen - a saját törvénye alapján - New York állammal kötni egyezményt. Amit már megkötöttek egyszer (erre írtad te korábban, hogy George Patakinak nem volt rá hatásköre, nos, pont neki volt csak és senki másnak), de most majd megkötik még egyszer.


  Érdekes, hogy amikor leírtam, hogy a szövetségi államra aztán várhatnak, mert nem hozzájuk tartozik, hogy lehurrogtál. Ezért legyél óvatosabb máskor, mielőtt szerecsent mosdatsz. javaslom. 


  Azt csiripelik a verebek, hogy bár létrejön a CEU ügyében a megállapodás New York állammal, azt Orbán nem fogja annyira hamar aláírni, a választások miatt. 


  Érdekes, hogy csak a CEU-nak kellett volna a határidőt betartania, Orbánnak már nem kell, ugye, magára nézve már nem kötelező a saját törvénye.


   


     

  előzmény:
  nadenade (40436)
  2017-10-22  18:54
 5. 2017. október 22. 23:2640440.

  Tartok tőle, hogy időzavarban vagy és a 2006-os "nem kampányoló" Gyurcsányt kevered a Medgyessy 2004-es leváltásával, amikor is Gyurcsány - a már említett módon - miniszterelnök lett és valóban nem volt képviselő.


  De ezt követően ripsz-ropsz a párt elnöke is lett (utólag), és 2006-ban ilyen minőségében haknizta végig az országot. 

  előzmény:
  pannacotta2 (40439)
  2017-10-22  23:24
 6. 2017. október 22. 23:2440439.

  2006-ban Gyurcsány nem szerepelt a kampányban? Dehogynem. Végighaknizta az egész országot, személyesen. Akkoriban Érden laktam és ott is volt (bár én nem mentem el meghallgatni). 


  A szövegértéssel meg neked van bajod: Gyurcsány nem Megyót szorította ki, hanem Kiss Pétert (őszinte sajnálatomra, amit te is sajnálhatsz egyébként, mert nála becsületesebb szoci nem nagyon volt, és már ő sincs, sajnos). Te azt írtad, hogy Megyót Gyurcsány szorította ki, pedig nem. Addigra már eldőlt, hogy Megyót a pártok le akarják váltani, és a pártok vezetése döntött így, aminek akkor Gyurcsány nem volt a tagja (Megyó sem, mert ő még párttag sem volt). 


  Hogy mi történt azon a pártkongresszuson, azt nem tudom (miután nem voltam ott és nem is voltam szoci soha). De azt tudom, hogy náluk ez valahogy úgy van, hogy amit a kongresszus megszavaz, az nekik szentírás. Hogy Gyurcsány - aki akkor valamelyik megyei szoci elnök volt csak - hogy érte el, hogy rá szavazzon ott a többség, arról legfeljebb sejtéseim lehetnek.     


  De amúgy Megyó esete a példa arra, hogy pártonkívüli miniszterelnöke is lehet egy pártnak, nem muszáj a pártelnököt jelölni.  

  előzmény:
  nadenade (40438)
  2017-10-22  22:23
 7. 2017. október 22. 22:2340438.

  Még mindig bajod van a szövegértéssel.


  kékelefánt azt írta,hogy Medgyesit nem választották meg az alkoholizmusa miatt. Ezt javítottam úgy,hogy de megválasztották. Utána pedig éppen arról írtam,hogy pártra szavazunk,de nem sok eredményre számíthat az a párt,amelyik nem nevezi meg,hogy megválasztása esetén kit akar miniszterelnöknek.


  Ja! Nem Gyurcsány szorította ki. Gondolod,hogy Kiss Péter beszélte rá a tagságot,hogy helyette Gyurcsányra szavazzanak? 2006-ban Gyurcsány nem szerepelt a választási kampányban. Tehát Medgyesi után úgy került a miniszterelnöki posztba,hogy még csak sima mezei képviselő sem volt.

  előzmény:
  pannacotta2 (40432)
  2017-10-22  16:43
 8. 2017. október 22. 20:0340437.

  Hogy nem sül le a bör a pofádrol......vedd tudomásul hogy az Andy Vajna az egy igen becsületes magyar zsidoember...te meg egy geci antiszemita vagy...


   


  Ja a gát...képzeld el hogy minden azért van mert abbol a betonbol akarjákelkésziteni amit a zorbánbányában bányásznak...dolomittot tudod te Nagy okos müszaki szakértö.....

  előzmény:
  pannacotta2 (40425)
  2017-10-22  10:55
 9. 2017. október 22. 18:5440436.

  Te Panna! Én ilyet soha nem írtam. Sőt mikor te ezerrel visítoztál,hogy a Fidesz meg akarja szüntetni a CEU-t  bőven sokszor leírtam,hogy nem akarja. Csak azt akarja,hogy rá is ugyanazok az előírások vonatkozzanak.mint a többire. Azt is leírtam,hogy a KEE oké,de a CEU "tantárgyaival"nem értek egyet. De soha nem hasonlítottam össze az oktatási színvonalakat. Azt viszont remélem,hogy a magyar egyetemek nem süllyednek odáig,hogy hülyeségeket tanítsanak. A "muskátliherélő" szakokból bőven elég volt. Nem szükséges tömegesen olyan embereket képezni,akik a végzettségükkel csak akkor tudnak érvényesülni,ha valakihez beállnak csatlósnak.Ellenkező esetben diplomával a zsebükben szipogva mosogatnak Londonban.


  A gondolkodó ember ott kezdődik,hogy van agya. Nevelésének pedig nem az a módja,hogy teletömik a fejét mindenféle ostoba elmélettel.

  előzmény:
  pannacotta2 (40421)
  2017-10-21  09:23
 10. 2017. október 22. 18:5140435.

  Eddig is nyilvánvalő volt, hogy te kedveled az "erős embereket" (azaz a diktátorokat), hiszen a "végső döntés" nem más, mint diktátum.


  Soha nem így működött egy kormány sem, csak a mostani, soha nem volt ilyen kormányfő, amelyik ezt tette volna, a helyes az, ha mindenki meghallgatja a szakmai érveket és ennek megfelelően döntenek.


  Látom, te csapatban sem dolgoztál soha, pláne nem a gazdasági életben, ahol zömmel - természetesen, nem holmi kis, egy-két személyes kft-kre és bt-kre gondolok - szintén testületi megvitatás után születik közös döntés. Hol is tartanánk, ha mindenki úgy gondolkodna, mint te? 


  De egy vakbuzgó fidesznyiktől persze, ez várható. 


  Az azonban - mély sajnálatomra - nem, legalábbis tőled nem, hogy állítólagosan műszaki emberként (te magad írtad korábban) legalább megpróbálj utánanézni annak, mi is történik a Római-parti mobilgát ügyében.


  Az nem zavar, hogy a nyomvonalat úgy fogadták el, hogy nincs is rá valódi terv? Senki nem tudja, hogy bírja-e majd az árvizet, sőt, inkább úgy néz ki, hogy nem bírja majd. De ez is csak találgatás, hiszen nem létezik valódi terv. 


  Mint ahogy azt se tudod, hogy még hányféle elképzelés van, igaz, azok nem annyira kapósak a Garancsi-féle tolvajok és a helyi vendéglátósok, szállodások körében, akik jogosulatlanul a hullámtérre építkeztek (erre a területre csak üdülőnek adnak ki engedélyt, úgy ám, a lakóházak és  a vendéglátóipari létesítmények jogellenesen vannak ott),  és miért ellenzi a kerületi önkormányzat a Tarlós által erőszakolt megoldást, amikor a kerület egy másikat szeretne. 


  Ennyit erről és rólad. 


   

  előzmény:
  nadenade (40434)
  2017-10-22  18:27
 11. 2017. október 22. 18:2740434.

  Demokráciában az egyszem vezér valójában nem egyszem vezér. A miniszterelnököt is lemondathatja az a párt,amelyik őt miniszterelnöknek jelölte. Ezt láthattuk Medgyesi esetében is. Olyan nincs,hogy bár-akármilyen szervezetet testület irányítson. Működés helyett csak a végehossza nincs szócséplést eredményezné. Valakinek ki kell mondani a döntést és kézben kell tartani az irányítást.

  előzmény:
  pannacotta2 (40420)
  2017-10-21  09:20
 12. 2017. október 22. 18:1240433.

  Senki sem állítja,hogy szívesség. Az viszont igaz,hogy most vagyunk olyan gazdasági erőben,hogy meg tudjuk csinálni.

  előzmény:
  Cornéliusz (40414)
  2017-10-20  08:57
 13. 2017. október 22. 16:4340432.

  Megyót az MSZP választotta miniszterelnöknek, természetesen, nem az emberek (mintha ellentmondásban lennél  önmagaddal).


  És nem  Gyurcsány "szorította ki", hanem az MSZP-SZDSZ koala mondatta le, és ekkor még úgy volt, hogy Kiss Péter lesz a miniszterelnök, de a jelöltállító kongresszuson - amikor már kész tény volt, hogy Megyónak mennie kell, hiszen pont ezért hívták össze azt a kongresszust  - a tagok többsége mégis Gyurcsányra szavazott.


  Hogy megvette őket, vagy sem, azt nem tudom. Tény, hogy másként alakult volna a közelmúlt történelme - és feltehető, hogy Orbánod nem is lenne hatalmon -, ha Kiss Péter a miniszterelnök. 


  Ezt csak azért, hogy a hülye legendáitokat - amilyeneket egyébként fiú50 is szeret minden alap nélkül terjeszteni - szembesítsem az igazsággal. 


  Mivel a miniszterelnököt nem a szavazók választják, így cikluson belül is lehet cserélni, ha a parlament legnagyobb pártja ezt javasolja a köztársasági elnöknek (ő nevezi ki a miniszterelnököt, a párt javaslata alapján). 


  2006-ban szintén, a választók nem választották meg Gyurcsányt, az a parlament dolga volt. 


    

  előzmény:
  nadenade (40430)
  2017-10-22  15:28
 14. 2017. október 22. 16:3540431.

  Nekem tökmindegy, hogy egy ilyen akciót - a népszavazás elől visszavonom a határozatot, sebtiben kiosztom és elfogadtatom ugyanazt - ki csinálja, XY vagy Tarlós, arról megvan a véleményem. Tarlóssal nem az a baj, hogy fideszes (bár mostanság olyan szinten hajlik meg, hogy az már gusztustalan), hanem elsősorban az, hogy olyan készségesen játszotta át az állam (rossz) kezeire a Főváros vagyonát (pl. a közüzemi részvényeket, az iskolákat, egészségügyi intézményeket, a Városligetet, stb.), hogy azzal a renoméját már teljesen elveszítette. Amellett, hogy egy kőbunkó, amit nyilván te sem tagadhatsz (bár te olyasmit és olyasvalakit is mosdatsz, amivel a normális fideszesek maguk sem értenek egyet, kár, hogy ilyen elvakult propagandista vagy). 


  A Római-parti mobilgát egyébként végül nem Tarlóson fog múlni, hanem Bús Balázson, aki - nicsak - szintén fideszes, és akinek testülete most éppen akadályozza ezt, a köztudottan csak az ingatlanlobbi és a vezetők (mint pl. Tarlós), valamint Orbán haverjainak biznisze érdekében felépítendő, elhibázott koncepciót.


  Hogy arról ne is beszéljek, mennyit fognak megint elpazarolni a MI pénzünkből.


  Tehát nemcsak baloldaliak küzdenek a határozat visszavonásáért. Ez csúsztatás, sőt,  megint egy jókora hazugság a részedről. Ha már propagandistának álltál, próbálj meg legalább nem hazudni. 


  Bús Balázs polgármestert a Fidesz színeiben választották meg, a képviselőtestület 15 fideszesből áll + 7 ellenzékiből. Ők viszont nem járulnak hozzá a mobilgát ilyen módon való felépítéséhez, most akkor zavarban vagy, hogy mégse a baloldal ellenzi és talán vannak-lehetnek annak szakmai ellenérvei is? 


  Ja, tudom, téged csak a propaganda érdekel, nos, pofára estél. 


  A mobilgátra csak az én tudtommal legalább 3-4 alternatíva van, és valószínű, hogy a szakemberek még többről tudnak. Amiről te nem tudsz, az azért létezik, úgyhogy ez a hazugságod is megdőlt. 


  Ma nagyon nem vagy formában, talán ne legyél annyira lelkes. előbb nézz utána a dolgoknak, aztán  próbálj szerecsent mosdatni, bár ez utóbbi nem szokott neked sikerülni.


  És mindez akkor is igaz, ha anno a korábbi vezetés is így képzelte el a mobilgátat, ez a koncepció akkor is hibás, igaz, azok a bizonyos lakóparkok és egyéb létesítmények (köztük ugye, Garancsi-haveré, a másik Orbán-féle pulikutyáé)  2016-tól épülnek. Igen, tavaly óta, amióta úgy tűnik, eldőlt és amióta azt erőltetik hogy ezeket fogja védeni ez az elhibázott koncepciójú mobilgát. Már csak ezért sem dönthettek ennek tudatában a korábbi képviselők. 


  Nagyon el vagy te tévedve és  információhiányos is vagy, látom.      


   

  előzmény:
  nadenade (40427)
  2017-10-22  14:19
 15. 2017. október 22. 15:2840430.

  Medgyesit meg is választották.Igaz nem sokáig volt miniszterelnök,mert Gyurcsány kiszorította a helyéről.Így Gyurcsány lett az első olyan miniszterelnök,aki első regnálása alatt még parlamenti képviselő sem volt. Nem kötelező a választás előtt a pártoknak miniszterelnök jelöltet állítani,de gyakorlatilag nem számíthat eredményre az a párt,aki nem állít jelöltet.Ezek a jelöltek általában a párt elnökével azonosak.


  Jelenleg csak az MSzP-nek nincs m.e. jelöltje.


  Magam részéről egyetértek azzal,hogy nem szavazunk közvetlenül a miniszterelnökre. Az óhatatlanul előállíthatna olyan helyzetet,amelyben a miniszter elnök béna kacsa lesz,mert nincs mögötte elegendő támogató.

  előzmény:
  kekelefant (40412)
  2017-10-20  00:46
 16. 2017. október 22. 15:1440429.

  Te tényleg elhiszed azt hogy vannak rendes politikusok is?


  Obamának volt terve, elég egyszerű.Ő kiadja a parncsot hogy mi a kivánsága/óhaja,mások pedig fizessék ki,hajtsák végre.A politikusok a más pénzét költik, mert az államnak csak az van, amit elvesz másoktól.

  előzmény:
  johnny23 (40424)
  2017-10-22  10:10
 17. 2017. október 22. 14:5040428.

  Az a dolga a külügynek. Ha egy Magyarországra akkreditált külföldi tisztségviselő olyan kijelentést tesz,amellyel az ország jó hírét rontja a külügy dolga ezzel foglalkozni. Mellesleg hülyeséget is beszélt,mert itt a szólásszabadság oly mértékben érvényesül.hogy még etikai szempontból sincs korlátozás.


  Az etikai korlátozás csak a hivatalos szervekre érvényes,úgyhogy egész biztos nem mondtak olyat az úrnak,hogy fogja be a pofáját.Legfeljebb megmutatták neki annak a legalább 12 hírportálnak az anyagát,amelyik egyértelműen ellenzéki,és gátlástalanul és időnként mosdatlanul szidja a kormányt,továbbá a különböző ellenzéki tüntetések hang és képi anyagát-esetleg azok elérhetőségével,akik a legerőteljesebben éltek a szólásszabadság jogával,hogy ellenőrizhesse,hogy milyen retorziók érték őket,és megkérték,hogy mielőtt beszél győződjön meg a véleménye valóságtartalmáról.

  előzmény:
  Cornéliusz (40411)
  2017-10-19  17:41
 18. 2017. október 22. 14:1940427.

  Minden szavad igaz-csak az a baj,hogy mire mondatokká fűzöd őket hazugságtartalommal telítődnek.


  Pl. Tarlós elfogadtatott egy újabb határozatot,.....amely ugyanazt tartalmazza mint a visszavont... Igaz!


  Csak azt felejted ki belőle,hogy ez a sebtiben kiosztott határozat azonos azzal,amit még az előző fővárosi vezetés fogadott el.Ami ugye, nem fideszes volt.


  Baloldali vezetők,akik most teljes mellbedobással küzdenek a határozat visszavonásáért-mint pl. Gy Németh Erzsébet-akkor aláírták.Miközben a különbség csak annyi,hogy a korábbi határozatot nem a Tarlós vezetése alatt hozták.


  Tarlós tehát nem cinikus volt,hanem elétek tette a ti politikai vezetőitek által elfogadott verziót. A sors fintora,hogy ez ugyanaz. Nem is lehet más.Ugyanis egy árvízvédelmi létesítmény nem az a kategória,ami túl sok verziót kínálhat.Ezt a tervet az érintett kerületi önkormányzat által felkért szakértők készítették, még anno a baloldali városvezetés alatt.


  A Római part beépítése nem Tarlós alatt kezdődött,és nem csak Garancsi érdekeltsége épített oda. De ez a gátépítés szempontjából nem is érdekes. Ott emberek élnek,akik élete,vagyona veszélybe kerül.Olyan létszámban és értékben,amely már feltételezheti,hogy olcsóbb gátat építeni,mint minden évben kifizetni az árvízzel kapcsolatos kiadást.

  előzmény:
  pannacotta2 (40410)
  2017-10-18  21:27
 19. 2017. október 22. 10:5940426.

  Ott a pont: "a politikai irányvonal másodlagos". Így van. Most már annyira tönkrement az ország - pláne ahhoz képest, ahogy indult az egész a rendszerváltáskor, vagy az akkori elképzelésekkel összehasonlítva -, hogy tényleg mindegy, ki milyen, jobb-, vagy baloldali.


  Kékelefánt nem érti meg - pedig már kétszer megírtam neki -, hogy a magyar választási rendszer teljesen más, mint az amerikai és itt nem választunk elnököt. Így teljesen inadekvát a kérdés, hogy "ki lenne a Mátyás király". Az egész itt, nálunk ezerszer bonyolultabb és nem lehet egy külföldi rendszerből erre következtetni, ez teljes tévút. 


   

  előzmény:
  johnny23 (40424)
  2017-10-22  10:10
 20. 2017. október 22. 10:5540425.

  Ahogy már kétszer is írtam, mi nem választunk elnököt, csak pártot. A Fidesz ellen kevesebb kifogásom lenne, ha nem Orbán lenne az elnöke  (és emiatt a miniszterelnök is), aki körülveszi magát teljesen elfogadhatatlan emberekkel. Na ja, az értelmesebb Fideszesek nem fújják együtt vele a passzátszelet, látható a közvéleménykutatásokból, most pl. a Soros-tervvel kapcsolatban  derült ki, hogy a Fideszesek jó része szerint sem létezik és az egész csak kampányfogás.  Szóval, még a párton belül is megosztottak az emberek.


  Ezért nem merül fel bennem a kérdés, hogy ki lenne a Mátyás király, hiszen az a pártokon múlik és nem az egyéni választókon.


  Orbán sameszei egyrészt a zsebét növelik (elsősorban és másodsorban is, ilyen pl. az általad korábban említett Andy Vajna is), másrészt olyanok vannak kiválogatva - szellemi és szakmai képzettségek mellőzésével -, akik nem mondanak ellent neki. Ez itt egy diktatúra, ne hasonlítsd össze az amerikai választásokkal.  Teljesen téves ez a párhuzam. 


  A magam részéről olyan csoportosulást (ha úgy tetszik, pártot vagy pártokat) tudnék támogatni, akik szakértő teamet helyeznek az ország élére, olyanokat, akik a maguk területén már sokszorosan bizonyítottak, és van megvalósítható elképzelésük.


  Ők a "Mátyás királyok". Persze, ehhez kellenek pártok - merthogy a magyar választási rendszer pártalapú -, akik ezeket a Mátyás királyokat miniszteri székhez juttatják. 


   

  előzmény:
  kekelefant (40423)
  2017-10-22  02:52
 21. 2017. október 22. 10:1040424.

  "ki lenne a szent akiben bizni lehet,hacsak Matyas kiraly nem jon vissza?????"


   


  Barki, aki nem fidesz es mszp.
  En azt nem ertem,hogy hogyan tehetsz fel ilyen kerdest? Olyan partot kell nezni, aki nem lop es nem teszi tonkre az orszagot,mint orban. A politikai iranyvonal pedig masoglagos,csak legyen tervuk is.
  orbaneknak es hasonlo bunozoi csoportoknak pedig bortonben a helyuk.


  előzmény:
  kekelefant (40418)
  2017-10-21  00:50
 22. 2017. október 22. 02:5240423.

  S helyzet ugyanaz,mi sem ugy valasztunk,mint matyas a duna jegen,hanem csak egy van akit meg lehet valasztani,konkurrencia nincs,ez ugy van,hogy ez nem kell,ez rossz,ez nem birja cernaval,ennek mar a fel csaladja elnok volt,na itt van valaki aki penzes,es majd meglatjuk.....rosszabb nem lehet mint az elozo volt...sajna igy van...


  Aztan az uj elnok korulveszi magat  akkikel szeret lenni,tehat ugyanugy valasztottuk a bandat is...

  előzmény:
  pannacotta2 (40420)
  2017-10-21  09:20
 23. 2017. október 21. 11:3840422.

  Itt ne várj értelmes választ,,sajnálom de ebben a topikban az un. ellenzék,,,akik magukat liberálisnak képzelik de csak egy kis orbánfobiás kisköcsögök..ezeknek mindegy mennyire rossz az országnak,csak a  zorbánnak tudjanak keresztbe tenni...


  hazaárulo köcsög népség ráadásul sötétek is mint a belsözseb a zakon...

  előzmény:
  kekelefant (40418)
  2017-10-21  00:50
 24. 2017. október 21. 09:2340421.

  Anno a buzgó nadenade leírta itt: azért nem kell a CEU (más kérdés, hogy marad, jó nagy pofáraesés), mert nincs a többivel egy szinten.


  Hát nincs.  A többi magyar egyetem sehol sem focizik a CEU-hoz képest, sajnos, igaz, a CEU-t nem tették ki folyamatos politikai változásnak.


  De nadenade azt ünnepelné, ha a CEU-t is le lehetne húzni a magyar felsőoktatás általános szintjére. 


  Ahol gondolkodó embereket tanítanak gondolkodásra képes tanárok, az a fidesznyikeknek gyanús és elvetendő. Ők így "gondolkodnak". 


  Nyilván a debreceni egyetem szintje a mérvadó nekik, ahol még Putyint is díszpolgárrá avatták, hatalmas nyelvcsapások közepette.   

  előzmény:
  johnny23 (40419)
  2017-10-21  07:45
1 2 3 4 5

Legnépszerűbb cikkek