Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Már tényleg jobban élek

Reszka
Létrehozva: 2010. Április 29. 20:06

AMIÓTA MEGTÖRTÉNT A 2010-ES VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON,

 és hatalmas fölénnyel nyert a polgári oldal, 

 ÉN TÉNYLEG JOBBAN ÉLEK:

 minden reggel, mikor felébredek, jó kedvem van;

 akárha nyaralnék.

 - Jó kedvem van, mert megszűnik végre a modern rabszolgasorban való tartásunk,  kizsákmányolásunk;

 - Jó kedvem van, mert lehetek végre nyíltan, önmagamat felvállalva normális értékrendű, normális nemi identitású MAGYAR;

 - Jó kedvem van, mert végre nem köpnek ránk erdélyi testvéreink ; 

- Jó kedvem van, mert úgy gondolom, végre eltűnik a rádióból az "emeregykosutrádió" szöveg, és végre "Magyar Kossuth-rádió"  lesz a neve; 

- Jó kedvem van, mert végre negyvenévi szolgálat után elmehetek nyugdíjba, 57 évesen.......  

Szóval, jó kedvem van.  

Ha Nektek is jókedvetek van, és leírnátok, miért, ide várlak Titeket.    

39701 hozzászólás
 1. pannacotta
  Offline
  2017. június 23. 17:0239701.

  Hát igen, van, aki büszke a történelmi "tudására" és azt állítja, hogy Trianon a Tanácsköztársaság miatt következett be. És ezt még halál komolyan le is írja.


  Mintha nem lett volna előtte egy elveszített világháború, és a sok-sok évtizedes, elhibázott nemzetiségi politika. A történelmet pedig mindig a győztesek írják. 


  Vajon fiú50  mit szól ahhoz, hogy Horthyt Nürnbergtől Sztálin mentette meg, személyesen? Pedig így történt. 


  Ráadásul Horthyt nem "a" zsidók támogatták a száműzetésben, hanem egyetlen zsidó, aki mellesleg bankár volt, ő hálás is lehetett, hiszen Horthy őt megmentette a holokauszttól, több százezer emberrel ellentétben, akinek a halálában passzív módon felelős.   


  De a zombiknak ezt hiába is írnád le. 


  Na mindegy, azért jöttem, hogy tájékoztassam a másik zombit, nadenade-t, hogy éppen kivonják a forgalomból a "felújított" pandákat, bizonytalan ideig, merthogy az istennek se akarnak kigyógyulni a "gyerekbetegségükből". 


  Nem véletlen, hogy a kutyának se kellettek az egész világon,  csak Orbánisztán vásárolta meg ezeket a piacinál jóval magasabb áron (lásd: a pályázatból kizárt többieket).


  Undorító lopás folyt ebben is, nadenade pedig ezt védte, szokása szerint. 

  előzmény:
  LANIAKEA (39700)
  2017-06-23  10:48
 2. LANIAKEA
  Offline
  2017. június 23. 10:4839700.

  Na! Azért f.sz50 se marad le mögötte, amikor dicsőít egy tömeggyilkost!

  előzmény:
  pannacotta (39699)
  2017-06-23  09:49
 3. pannacotta
  Offline
  2017. június 23. 09:4939699.

  Szintén nadenade mosdatta itt Schmidt Máriát, amikor az komoly szenvedéllyel ostorozta azokat, akik szerint nem Dózsa László, hanem Pruck Pál volt az 56-os plakáton.


  Most kiderült, hogy az 56-os emlékév egyik történésze kezdetben valóban tévesen azonosította Pruck Pált, de utóbb belátta, hogy tévedett (hitt a nagyotmondó Dózsa Lászlónak), viszont Schmidt Mária letiltotta és mindenféle szankciókkal fenyegette, ha az igazságot nyilvánosságra hozza.


  Az igazság pedig az, hogy Pruck Pál van a plakáton.


  Schmidt Mária kirohanásaira és eljárására nincsenek szavak.


  Nadenade szokás szerint kivont karddal rohant védeni a védhetetlent, ennyit arról, hogy mit gondolnak (főleg róla) azok, akik olvassák a fórumot. Kevés ember létezik, aki többet ártana az általa hőn tisztelt pártnak, a Fidesznek, mint ő maga. 

 4. pannacotta
  Offline
  2017. június 23. 09:3439698.

  Megint behalt a 3-as metró a "felújított" orosz kocsi miatt. Az utasok sírtak, kiabáltak, negyedórákat vártak, végül szétfeszítették az ajtót, úgy menekültek ki.


  Nadenade persze ennek is tapsikol, mint mindennek, amit Orbánék elrendelnek, holott a dolog nem volt más, mint méregdrágán, sokkal drágábban, mint indokolt lett volna (és amiért más jobb minőségben megcsinálta volna) benyalni az oroszoknak és persze, a magánszámlákra is jócskán csurrant-cseppent.


  Ez itt Orbánisztán és annak legfőbb híve, nadenade.  

 5. belgien
  Offline
  2017. június 22. 18:4739697.

  Mondjuk a figurának tényleg rudimentális történelmi ismeretei vannak. 


   

  előzmény:
  fiú50 (39695)
  2017-06-22  16:35
 6. belgien
  Offline
  2017. június 22. 18:4439696.

  Nagyon érdekes ez a "megtért" lakájság.


  Van egy szamizdatos haverom, akit anno kirugtak a állásából, sehol nem kapott munkát, be akarták szervezni, de ö az mondta, hogy nem, az egész szdsz-es "demokratikus" bandát ismeri. Ezeknek a fószeroknak soha semmi bajuk nem volt, Köszeg Feri ugyan úgy keverte a szart mint akkor. 


  Most mártirkodnak, leszari módon, köpnek rád, elmagyarázzák, hogy migráns vagy (korábban ez disszidens volt), s tudják, hogy téged jogosan itéltek el. Most, amikor teljesen legálisan (az EU jogkör keretében) "emigrálnak", mert azorbán elviselhetetlen, s beteszik a seggüket a készbe (inkluzió), akkor ök nemzeti hösök bizonyos szarabb emberek szemében, pedig semmi másról sincs szó, mint arról, hogy a munka határhaszna egy nyugatabb országban a magasabb termelékenység miatt magasabb mint Mo-on. Ez egy teljesen egyszerü közgazdasági tény, amire ráboritják a hülyeség nimbuszát, oszt folyik a nyáladzás. 


  Az itt firkáló "demokraták" szönyeg alatt futkosó kisstilü seggnyalók voltak, akik most "vom Bettvorleger zum Tiger" avanzsáltak. 

  előzmény:
  unger (39694)
  2017-06-22  08:28
 7. fiú50
  Offline
  2017. június 22. 16:3539695.

  hát tudod ahogy ebből a beírásodból látszik, a történelem nem volt az erős oldalad.


  Csak hogy felvilágosítsalak, a trianoni békeszerződés egy diktátum volt, amit mindegy hogy ki írt alá semmi beleszólásunk nem volt az abban foglaltakra, és a magyar területek elcsatolásával Magyarország meggyengítését éppen a kommunista "tanácsköztársaság" eseményei miatt tartották szükségesnek,  a kommunizmus nyugateurópa felé történő előretörésének megakadályozására. Vagyis az ország ilyen megcsonkítását jelentős mértékben a kommunistáknak (ma ugye szocialistáknak és korábban amíg létezett szdsz-nek hívták az utódpártjukat)  "köszönhetjük".


  Azt már korábban tisztáztuk, de biztos akkor éppen hiányoztál, hogy Horthy nem volt fasiszta, semmilyen holokauszt nem szárad a lelkén, aminek a bizonyítéka, hogy 1945 után Portugáliában a zsidók anyagi támogatásából ért. Annyi eszed azért neked is van, hogy rájöjjél, hogyha valami köze lett volna a Horthynak a zsidóüldözéshez, akkor nem támogatták volna anyagilag a zsidók.


  A "dicsőséges 133 napnak" nevezett kommunista diktatúrát és országdúlást egy számonkérés követte, ahol - ez bármennyire is hihetetlen a ballibek számára - bírósági eljárásokon vonták felelősségre a kommunista diktatúra alatt gyilkoló és rabló "kommunistákat", és habár erről 1990-ig úgy beszéltek, mint "fehér terror" 1990 után már hivatalosan is elismerte mindenki, hogy habár a kommunista diktatúra mindenféle eljárás nélkül gyilkolta aki éppen nem tetszett nekik, ezt a kommunista diktatúra bukása után törvényes eljárásokkal történő számonkérés követte. Hazugság volt minden fehérterrorról történő visítozás, és éppen Horthy volt aki megakadályozta, hogy a katonák, akik durvább számonkérést akartak, ne tehessék ezt, hanem törvényes számonkérés legyen.  


  A 3 millió kitántorgott magyarhoz pedig szintén semmi köze Horthynak, mert ezek részben a világháború következményeként részben az 1930-as évek gazdasági világválsága miatt "tántorogtak ki" amerikába, nemcsak Magyarországról, hanem sokkal nagyobb számban más európai országokból, pl. Olaszországból, Írországból, a balkáni országokból, stb.


  De ugye ezeket neked nem kell tudni, elég ha szajkózod a libbant PR emberkék orbánfóbiás marhaságait, neked ez a feladat. Az ne zavarjon, hogy a tudatlanságoddal bohócot csinálsz magadból. Ilyenekre van főleg szükség ma a liberális sorosista "tömegbázis" növeléséhez.


  küzdjél buta bohócforradalmár, győzni fogtok!  :-)))  


  és most mehetsz a sorosgyurihoz, a baksisért ami ezért a hozzászólásodért jár neked! 


   

  előzmény:
  LANIAKEA (39691)
  2017-06-21  21:00
 8. unger
  Offline
  2017. június 22. 08:2839694.

  Szerencsére, itt mindenki tud olvasni is, magyarul értelmezni is


  Igen rajtad kivül....a másik meg..ha az amit én csináltam köztörvényes cselekmény volt a kádár rendszerben akkor igen,büszkén vállalom...az legalább volt valami és nemnyaltam  senkinek a seggét veled ellentétben mert ha nm teszed soha nemlehettél volna jogász..az eszed kevés még ahoz a ruhatáros szakhoz is..


  a komcsi-zugügyvéd aki ráadásul hazudos is pl több diplomát magának véleménye meg nem éppen mérvado sehol a kocsmán kivül..ott lehet a szemétszállitást intézned..

  előzmény:
  pannacotta (39692)
  2017-06-22  07:47
 9. pannacotta
  Offline
  2017. június 22. 07:5039693.

  Diktátorok és országrontó "államférfiak": Horthy, Rákosi, Kádár, Orbán. 


  MInt látod, van követője. 


  Reméljük, nem sokáig. 

  előzmény:
  LANIAKEA (39691)
  2017-06-21  21:00
 10. pannacotta
  Offline
  2017. június 22. 07:4739692.


  Szerencsére, itt mindenki tud olvasni is, magyarul értelmezni is, mert itt mi magyarok vagyunk, nem svédországi migránsok, akik köztörvényes bűncselekmények büntetések elől menekültek anno külföldre, mint te. 


  Úgyhogy a véleményed egy nagy 0. 

  előzmény:
  unger (39690)
  2017-06-21  20:59
 11. LANIAKEA
  Offline
  2017. június 21. 21:0039691.

  A miniszterelnök ma újabb lépést tett ideológiai fejlődésének kanyargós útján. Horthy Miklóst "kivételes államférfiúként" méltatta, akinek köszönhető, hogy a világháború és a trianoni béke (amelyet magyar részről történetesen Horthy két minisztere írt alá) után "mégsem temetett minket maga alá a történelem". Kár, hogy valami apró memóriazavar kiverte Orbán fejéből: sok magyart azért "maga alá temetett a történelem". A sírjukat nem mindig találjuk. Nincs magyar család, aki ne gyászolhatna valakit. vagy a Don-kanyarhoz zavart 200.000-ből, vagy a Holocaust sokszázezer halottjából, vagy még előbb a Horthy által biztatott különítményesek kétezer meggyilkolt áldozatából. Nem szólván a "3 millió koldusról" és a "kitántorgott" másfélmillióról.
  Remélem, tényleg "kivételes államférfiú" volt, és nem akad majd követője.

 12. unger
  Offline
  2017. június 21. 20:5939690.

  hazudsz és tagadsz mindent ugyanugy ahogyan azt is sokáig tagadtad hogy itt sirtál karácsonykor a gyereked miatt...végül kénytelen voltál elismerni....egy hazudos zugügyvédecske vgy abbol is az alja....

  előzmény:
  pannacotta (39688)
  2017-06-21  19:36
 13. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 19:3939689.

  Más: a főoldalon a Római-part szétveréséről írnak és annak történetéről.


  Így szavazzatok majd az Orbán előtt földig hajló, a Főváros értékeit már elkótyavetyélő Tarlósra.   

 14. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 19:3639688.

  "te irtad az egyikre hogy 2 gyereke van igy biztosan ártatlan..a másikra meg hogy jogász mert a te elméleted szerint az is ártatlanka"


  Én ugyan soha. 


  Ezek azok, amik csak a te fantáziádban léteznek. Jó fantáziálást a jövőben is, nem akarlak benne megmagyarázni. Úgyis azzal kelsz és fekszel, hogy kitalálsz másokról mindenfélét (a dagadt német haveroddal együtt), ami pont úgy igaz, mint ez a beírásod. 


  Uncsi vagy, már írtam. Ezek a kóros fantáziálások igencsak orvost igényelnének. 

  előzmény:
  unger (39687)
  2017-06-21  14:37
 15. unger
  Offline
  2017. június 21. 14:3739687.

  nehisztizz zugügyvédecske...te irtad az egyikre hogy 2 gyereke van igy biztosan ártatlan..a másikra meg hogy jogász mert a te elméleted szerint az is ártatlanka..de neki is van családja is...


  azt is irtad hogy jol ismeredaz egyiket..madarat tollárol...


  nekem nincsenek bünözö jo ismeröeim,dehát aki maga is abban a körben forog az ismeri öket...

  előzmény:
  pannacotta (39685)
  2017-06-21  13:45
 16. unger
  Offline
  2017. június 21. 14:3339686.

  csak nem magyartanárnö vagy ?? ismertem egyet régen az üzemi pártitkár felesége volt , annak volt ekkora egoja a Nagy semmire ,mert különben igen hülye pixxa volt..emlékztetsz rá..

  előzmény:
  LANIAKEA (39684)
  2017-06-21  10:55
 17. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 13:4539685.

  Nekem nem kell visszaolvasnom. Te vagy a sötét, szokás szerint. 


  Uncsi vagy. 


  De a nadenade barátnőd se semmi, kezet foghattok. 

  előzmény:
  unger (39682)
  2017-06-21  10:31
 18. LANIAKEA
  Offline
  2017. június 21. 10:5539684.

  hát apám, te egész nap ordíthatsz! Mi az, hogy ottfáj? Ez milyen szó a te szótáradban?

  előzmény:
  unger (39683)
  2017-06-21  10:34
 19. unger
  Offline
  2017. június 21. 10:3439683.

  ne is erölködj megérteni..még megfájdul a fejed..tudod ahol a leggyengébb vagy ottfáj elöször ha használod...

  előzmény:
  LANIAKEA (39681)
  2017-06-21  10:13
 20. unger
  Offline
  2017. június 21. 10:3139682.

  Ráadásul Császy jogász  a 2 gyereket elöbb irtad..olvass vissza ha a cavinton sem segit...

  előzmény:
  pannacotta (39678)
  2017-06-21  07:56
 21. LANIAKEA
  Offline
  2017. június 21. 10:1339681.

  Soha nem fogom megérteni, minek állsz szóba ezzel? Én már rég nem teszem!

  előzmény:
  pannacotta (39678)
  2017-06-21  07:56
 22. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 07:5839680.

  A propagandában mindig is élen jártak, látod, hogy még egyes külföldre szakadtak is itt ismételgetik, szajkózzák.


  Sajnos, a 2.) alattira szükség van, évente városnyi ember hal meg a magyar egészségügyben, kórházi fertőzések következtében.  Csak azért, mert a stadionok, Mészáros Lőrincek, stb. mellett erre nincs pénz. Aki pedig beteg, elesett, rászoruló, azt a Fidesz magára hagyja. Ahogy a kórházakat is. 

  előzmény:
  Cornéliusz (39677)
  2017-06-21  05:56
 23. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 07:5739679.

  Ezeket a félrekövetkeztetéseidet szerintem jobb, ha le sem írod, mert kiröhögnek. 

  előzmény:
  unger (39675)
  2017-06-20  22:27
 24. pannacotta
  Offline
  2017. június 21. 07:5639678.

  Ezt soha nem írtam le és mégcsak nem is céloztam ilyesmire, de tudod, mit? Képzelődj csak és ha lehet, írd be még néhányszázszor, hátha egyszer igaz lesz.


  Te zseni, aki képtelen a magyar mondatokat értelmezni.  

  előzmény:
  unger (39676)
  2017-06-20  22:31
 25. Cornéliusz
  Offline
  2017. június 21. 05:5639677.
  Ez a két mondat tökéletesen bemutatja a Fidesz kormányzását

  1.) Kövér a kelet-közép-európai és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti találkozóján a magyar egészségügy eredményeit, vívmányait méltatta.

  2.) A Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete gyűjtést szervezett, hogy az abból befolyt pénzből tudjanak vásárolni kézfertőtlenítőt a betegek és látogatóik részére.

 26. unger
  Offline
  2017. június 20. 22:3139676.

  Meg különben is van ugye 2 gyereke..igy már eleve ki van zárva hogy rosz ember lenne megugye jogász..rokonszakma neked..zugügyvédek vagytok mindketten..

  előzmény:
  pannacotta (39674)
  2017-06-20  21:49
 27. unger
  Offline
  2017. június 20. 22:2739675.

  Továbbra sem tudom elképzelni ezt, pláne egy kétgyerekes családapánál, ilyen párthűség nincs a világon (egyébként azt se tudom, hogy valaha párttag volt-e, szerintem nem).  


   


  Erröl beszéltem...ha megtudott csinálni két gyereket akkor nem is lehet párthü szerinted csakis rendes ember lehet...

  előzmény:
  pannacotta (39673)
  2017-06-20  21:39
 28. pannacotta
  Offline
  2017. június 20. 21:4939674.

  De ha már itt tartunk - miszerint egyes fidesznyikek szerint, akik mindenfélékről meg vannak "győződve" és nem zavarják őket a tények -, beszélgessünk kicsit a BKV-perről.


  Ott ugyanis az ügyészség parancsára - bizony - a vádlottak Nokiás dobozokról és hasonlókról vallottak, majd a bíróságon bevallották, hogy ezt csak az ügyészség nyomására tették, ugyanis az ügyészek találták ki az egész Nokiás doboz-történetet. 


  Ott ugye, fordított a helyzet: éppenséggel pont valakire rávallottak, mert ezt várták el tőlük, sőt, kifejezetten "felkérték" őket (nyilván kedves rábeszéléssel, á, nem zsarolással, dehogy). Igaz, hogy ahogy a nyomás szűnt rajtuk -  tehát a bírósági tárgyaláson -, ezt az egészet meg is tagadták, így azon kívül, hogy a közvéleményben hamisan elterjedt a Nokiás doboz-ügy, és azon kívül, hogy ezzel még választást is lehetett nyerni, nem sok értelme volt. Bár ez is egyfajta "értelem": történeteket hamisítani és azzal választást nyerni.


  Jelen esetben - Sukoró-ügy - az  ügyészség mindent elkövetett, hogy a vádlottak, Tátrai és Császy Gyurcsányra valljanak, de nem sikerült, talán mert nem is volt igaza az ügyészségnek, esetleg. 


  Ráadásul Császy jogász, így azért vele nehezebb dolga van az ügyészeknek, mint a BKV-vezetőkkel, az tény. Ismeri a jogait, tisztában van a büntetőeljárással. 


   De hiába itt is az ügyészi zsarolás, nem vallottak Gyurcsányra, viszont nem is helyette mennek börtönbe, ahogy ezt már írtam és ez is volt a hozzászólás lényege (zsenike,  ide figyelsz?), hanem az, hogy egyes zombik még mindig azt fújják, hogy párthűségből (haha) történt ez és most azért ülnek, mert takargatták Gyurcsányt.


  Pont életszerű, nagyon! Hiszen az embernek a személyes szabadsága és családi élete - ez mindkettőnek van - annyira sem fontos, hogy inkább vállalják a többéves börtönbüntetést, de Gyurcsányra csakazértsem valllanak.


  Ki az a barom, aki ezt csinálja? És ki az a másik, aki ezt el tudja képzelni?


  Fidesznyik zombi, aki mindent beszop, azoktól is, akik a szemét is kilopják és szíjat hasítanak a szájából, ő akkor is térden csúszva járul eléjük és kezet  csókol nekik.


  Egy nadenade például.  


   

  előzmény:
  pannacotta (39673)
  2017-06-20  21:39
 29. pannacotta
  Offline
  2017. június 20. 21:3939673.

  Próbáld meg értelmezni: "Tátrairól nem ennyire jók az ismereteim, de mivel két kisgyereke van, nem tudom elképzelni, hogy valami homályos és meg nem magyarázható okból (lásd: a szokásos fidesznyik konteók) Gyurcsányt annyira akarná támogatni, hogy inkább leül pár évet az életéből és nem látja a gyerekeit felnőni."


  Vagy egyszerűen hülye vagy és nem tudod, mit jelentenek magyar szavak egymás után.


  Nadenade arról írt - egyébként az is tök hülyeség és nevetséges -, hogy párthűségből (!) az illetők inkább börtönbe mennek, csak nehogy Gyurcsányra valljanak.


  Továbbra sem tudom elképzelni ezt, pláne egy kétgyerekes családapánál, ilyen párthűség nincs a világon (egyébként azt se tudom, hogy valaha párttag volt-e, szerintem nem).  

  előzmény:
  unger (39672)
  2017-06-20  18:33
 30. unger
  Offline
  2017. június 20. 18:3339672.

  ott van hogy mit irtál..akinek 2 gyereke van.....mert te ismered...


  a többi meg a szokásos ködösitésed,,,

  előzmény:
  pannacotta (39671)
  2017-06-20  15:20
 31. pannacotta
  Offline
  2017. június 20. 15:2039671.

  "Aha ha tud gyereket csinálni akkor csakis a fülétöl a farkáig tisztességes lehet a zugügyvédi logika szerint..."


  Ennyire nem lehetsz sötét, ugyanis nem ezt írtam (de a hozzászólás-kényszer máris beindult nálad).


  Azt írtam - lassan és érthetően megpróbálom elmagyarázni a te szinteden -, hogy akinek kisgyerekei vannak, az nem fog csak párthűségből börtönbe vonulni, hogy ne lássa a gyerekeit felnőni.


  Nadenade ugyanis még ezt is képes volt feltételezni. 


  Mellesleg neki válaszoltam, talán olvasnál utána, miről is volt szó, mielőtt teljesen inadekvát és hülye hozzászólásokat teszel, amiből csak az értelmi képességeid hiánya derül ki. 

  előzmény:
  unger (39670)
  2017-06-19  18:46
 32. unger
  Offline
  2017. június 19. 18:4639670.

  Ugyanis őt én ismerem, méghozzá jól (mármint Császyt). És pontosan tudom, hogy sose volt szoci,


   


  Madarat tollárol....


   


  Tátrairól nem ennyire jók az ismereteim, de mivel két kisgyereke van, nem tudom elképzelni, hogy valami homályos és meg nem magyarázható okból (lásd: a szokásos fidesznyik konteók) Gyurcsányt annyira akarná támogatni, hogy inkább leül pár évet az életéből és nem látja a gyerekeit felnőni.


  Aha ha tud gyereket csinálni akkor csakis a fülétöl a farkáig tisztességes lehet a zugügyvédi logika szerint...


   


   

  előzmény:
  pannacotta (39668)
  2017-06-19  16:39
 33. unger
  Offline
  2017. június 19. 18:4139669.

  Hogy is volt az, hogy a széljobbosok átveszik Európában az uralmat? 


  Ugy te zugügyvédecske hogy ha megtanulod értelmezni azt  a szot hogy "idövel" akkor megérted..elöször erösödnek természetesen ezt mondtam és ez ma tény...


  Rajtad kivül mindenki megértette igy ez jellemezi az értelmi képességeidet is tökéletesen.

  előzmény:
  pannacotta (39667)
  2017-06-19  16:30
 34. pannacotta
  Offline
  2017. június 19. 16:3939668.

  Ha Rogán és társai ellen van is bizonyíték - pl. az, hogy offshore-cégekből áll a hálózat, holott offshore-céggel az állam nem köthet szerződést, már itt kezdődik a törvénysértés -, a te pártkatona főügyészed nem emel emiatt vádat, sőt, már a nyomozást se indítja meg. Így nem derülhet ki, hogy bűncselekmény-e vagy sem.


  Egyébként az, sőt, nagyon súlyos bűncselekmény, az, hogy büntetlenül marad, nyomozás nélkül, az csak a Fidesz-maffiának köszönhető. Ettől még minden bűncselekmény az, ami, és majd egy következő kormányzat felelősségre is vonja ezeket, beleértve a te példaképedet, Orbánt is. 


  Már megint ezen az "utasításon" lovagoltok, tiszta röhej. A  nyomozás is, az ügyészség is, a bíróságok is foglalkoztak azzal a találkozóval, amelyen részt vett Gyurcsány, Lauder, és az MNV vezetői is. Senki sem értékelte úgy - még a pártkatona ügyészség sem -, hogy az utasítás lett volna.


  De ha - tegyük fel - utasítás volt, akkor miért is ítéltek el embereket, ha utasítva voltak?


  Vagy azt akarod mondani, hogy Tátrai és Császy - akik nem szocialisták, soha nem is voltak, nincsenek alárendelve senkinek, állásuk sincs, az egyiknek két kisgyereke van, a másiknak is fontos a saját személyes szabadsága, naná -   szándékosan takargatni akarnak valakit, akit nem is ismernek? Császy biztosan nem ismeri Gyurcsányt. Ugyanis őt én ismerem, méghozzá jól (mármint Császyt). És pontosan tudom, hogy sose volt szoci, ellenben Fidesz-alapító volt, Bibó-kollégista, együtt a te maffiacsapatoddal (akik akkor még nem voltak maffia, csak a székházüggyel kezdődött a dolog, ám ott nem állt meg), és semmi köze a baloldalhoz. 


  Tátrairól nem ennyire jók az ismereteim, de mivel két kisgyereke van, nem tudom elképzelni, hogy valami homályos és meg nem magyarázható okból (lásd: a szokásos fidesznyik konteók) Gyurcsányt annyira akarná támogatni, hogy inkább leül pár évet az életéből és nem látja a gyerekeit felnőni.


  Magadnál vagy? Nem látod, milyen hülyeségeket írsz? Miféle párthűség? Ezek az emberek nem szocik és nem is DK-sok. Legendákat, azt tudtok alkotni, aminek az igazsághoz a világon semmi köze sincs. 


   

  előzmény:
  nadenade (39664)
  2017-06-19  12:13
 35. pannacotta
  Offline
  2017. június 19. 16:3039667.

  Én sose voltam baloldali, csak ti tartjátok a liberálisokat annak. Holott nem baloldaliak. Mint ahogy ez Franciaországban is meglátszik: Macron és pártja liberális és centrista.


  Tőlem a baloldal azt csinál, amit akar.


  Egyébként 49 %-os volt a részvétel.


  Ja, a 2-höz képest a 8 rettenetesen nagy erősödés :) Még frakciót sem tudnak alakítani.


  Nagyon helyes! 


  Hogy is volt az, hogy a széljobbosok átveszik Európában az uralmat? 

  előzmény:
  unger (39666)
  2017-06-19  13:48
 36. unger
  Offline
  2017. június 19. 13:4839666.

  elegánsan elfelejted hogy a le pen pártja még 5 éve csak 2 képviselöi helyet szerzett..most meg 8-at...de ha örömködni akarsz akkor azon kellene hogy a szocik teljesen kiszorultak...tudod a baloldal ..ahova te is tartod magad...

  előzmény:
  unger (39665)
  2017-06-19  13:03
 37. unger
  Offline
  2017. június 19. 13:0339665.

  igazad van  hatalmas gyözelem a 28 %-os részvételnél....

  előzmény:
  pannacotta (39663)
  2017-06-19  08:28
 38. nadenade
  Offline
  2017. június 19. 12:1339664.

  Csak így látatlanba kedves jogász? Rogánra egyelőre senki nem bizonyított rá semmit. A letelepedési kötvényekkel kapcsolatban csak a baloldali és liberális hazugsággyár találgatózik,de senki nem rendelkezik olyan hiteles információval,ami megalapozhat bármiféle eljárást. A Magyar Nemzet cikke is egy eszement csúsztatás. Annak alapján amit a jeles sajtóorgánum levezetett minden hitelfelvételért be lehetne csukni minden ország vezetőjét. Mert mi is a letelepedési kötvény pénzügyi háttere? Az ország az államcsőd szélén,hitelt csak az IMF adna. Az IMF hitel pedig,mint tudjuk azzal jár, hogy meghatározzák a hitelfelvevőnek,hogy mit kell teljesítenie cserébe. PL. nyugdíj csökkentés, nyugdíjkorhatár emelés, állami alkalmazotti körben létszámcsökkentés, bér befagyasztás, stb..Olyan követelések ezek, amik közvetlenül a lakosságon csattannak. A Gyurcsány-Bajnai páros sem nettó gonoszságból hajtotta végre ezeket, csak nem volt eszük hozzá,hogy más lehetőséget találjanak .


  Tehát alapállás,hogy mikor a letelepedési kötvényeket kibocsájtották, nem volt más lehetősége a kormánynak, hiszen az ország fizetőképességét fenn kellett tartani,lehetőleg úgy,hogy ennek fejében a hitelező ne vegye kézi vezérlésre. A letelepedési kötvény  lényegét tekintve hitel. Ugyanúgy visszafizetési és kamatfizetési kötelezettség terheli,és kezelési költsége keletkezik,mint bármely más banki hitelnek. Az viszont logikus,hogy annál nagyobb a kamat,mennél nagyobb a visszafizetés kockázata. Az, hogy az MNB lenyilatkozza,hogy többe került,mint eredetileg számították azt jelenti. hogy túllépte az előirányzott keretet, de még mindig nem azt,hogy bárki bármiféle bűncselekményt követett volna el. Az előirányzott költségkeretek már csak ilyenek. Lehet belőle megtakarítani, de túllépni is.


  Ezt a 13 milliárdot legalább tudjuk miért fizetjük ki. De mi lesz a 4-es metró 60 milliárdjával, és Dobrev Klára 18 milliárdjával. Azt is az országnak kell visszafizetni, és egyáltalán nem biztos, hogy be lehet hajtani az elkövetőkön.


  Tátrainak és császynak pedig ott volt a lehetősége,hogy megmondják,hogy kitől kaptak utasítást. Először az egyik tett is rá utalást,de nem nevezte meg , hogy kitől, majd az utalását is visszavonta. Hát, ha nekik ennyit megér a párthűség.......

  előzmény:
  pannacotta (39660)
  2017-06-18  21:19
 39. pannacotta
  Offline
  2017. június 19. 08:2839663.

  Á, dehogy verték őket tönkre, a 8 (azaz nyolc) képviselői helyükkel megnyerték a választást. 

  előzmény:
  unger (39662)
  2017-06-19  06:22
 40. unger
  Offline
  2017. június 19. 06:2239662.

  egyharmad csinált kétharmadot.....ha ha most miért nem kezdesz el számolni hogy nincs is igazi többsége sem nemhogy kétharmada....Ja igen ez most igy passzol neked..de hogy "tönkreverték" az egy igen Nagy baromság...


  mellesleg fogsz te még sirni a többsebességes eu miatt amit a macron igencsak akar...ja meg a migricek befogadását is szorgalmazza amit még én is támogatok..ott kelet europába is ismerkedjetek meg velük..most lehet szolidárisnak lenni...

  előzmény:
  pannacotta (39661)
  2017-06-18  21:19
 41. pannacotta
  Offline
  2017. június 18. 21:1939661.

  A macronisták tönkreverték a francia széljobbot.


  Még jó, hogy vége a liberalizmusnak, ugye? 

 42. pannacotta
  Offline
  2017. június 18. 21:1939660.

  Ehez? 


  Egyetértek, ha Tátrai és Császy annyit kapott, akkor Rogánnak annyi jár, hogy hátralévő idejére ki sem jön a börtönből.


  Remélem, így is lesz. 

  előzmény:
  Cornéliusz (39658)
  2017-06-18  18:14
 43. Cornéliusz
  Offline
  2017. június 18. 21:1339659.

  Az utcán járva meglepődve láttam, hogy a Jobbik plakátjainak nagy részét, - legalább is Zugló M3-as bevezető szakaszánál, a kisföldalatti végállomásánál- fekete festékkel, úgy ahogy van, lefújták. Ez nem kisipari munka, ehhez eszköz, emberek, létra, készülődés, idő kell. A környék tele térfigyelő kamerával. 
  Ha ez jogszerű, akkor a következő választás reklámügye megoldódott: nem plakátot kell kirakni, hanem nagy nyomású festékszóró kell, és kész. Ha most nem olvasom majd holnap az elkövetők elleni büntetőeljárás fejleményeit, akkor ezt lehet, minden nekünk nem tetsző plakátot lefujhatunk. Kiváncsian várom a különböző pártok megnyilatkozásait. Azért ez eléggé elgondolkodtató. A kormánypárt ellenes plakátok valakiknek nem tetszett, és a lehető legradikálisabb megoldást választották: leradírozták a közterületről. Itt már csak az erő számit, a jog halott! Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni!

 44. belgien
  Offline
  2017. június 18. 11:1039657.

  Attól tartok, hogy MO-on ezeknek a kötelességszegési eljárásoknak igen nagy feneket keritenek, a gyakorlatban egyáltalán nem nagy a jelentöségüek, a legnagyobb részüket egyszerüen politikailag elsumákolják.


  Ez lesz majd a menekültügyben indult eljárással is. A német választások után, lecsendesedik a helyzet, a németek abbahagyják a lengyelek, csehek és magyarok elleni, részben igen gusztustalan úszitásaikat. Ugyan a patkány Merkel marad, de a belsö ellenzéke, föleg a CSU, majd megraisonálja. 


  Persze tisztában vagyok avval, hogy Mo-on az EU elsösorban belpolitika, az emberek többségének, de meg a hivatalosabb "közvélemények" is csak rudimentális ismereteik vannak a dolgokról. A libsik pedig, alapjában nem is nagyon tudva, mi is az álláspontjuk az EU-val kapcsolatban, persze ebben is csak azorbán-bushing lehetöségét látják. 

  előzmény:
  fiú50 (39634)
  2017-06-14  23:32
 45. belgien
  Offline
  2017. június 18. 10:5339656.

  Ŕmen.


  A lányom barátja július elsején kapja a Semmelweißen a diplomáját. 


  Ö mondta, hogy ami Mo-on egészségügy alatt fut, az államilag dotált korrupció, s ilyen udvariatlan "kisegitö" személyzettel még a világon máshol nem is találkozott. Hasonló volt a lányom véleménye. 


  Igaz a barát, made in Israel, a barátnö, made in Germany.


  Szerintem, jó lenne, hogy ti, a kékszemü, fehéringes, tisztakezü, egy demokratikus Mo-ért "harcolók", lassan elkezedenétek igazabb célokért harcolni, mondjuk a korrupció ellen a sarki orvosi rendelöben. 


  Utána jöhetnek majd a korrupt vállalkozók (ezekböl is van vagy pár 10 ezer), ügyvédek, ügyészek, birók, rendörök, polgármesterek, közigazgatás, szóval lenne mint tennetek. De ez munkával jár, s ez bögatyás libsik országában ez valami borzalmas dolog.


  További kellemes félrebeszélést!!!!!!!!


   

  előzmény:
  régebb_óta_vagyok_az_nlc-n_mint_te (39638)
  2017-06-15  01:25
 46. pannacotta
  Offline
  2017. június 17. 21:0439654.

  Komolyan, ez már a legalja. Ügyvédet az ügyfeléről minősíteni. Tiszta röhej. 


  Bárándy nem MSZP-sként, hanem ügyvédként képviseli Ahmed H-t, és neki is, mint minden vádlottnak, joga van a jogszerű eljáráshoz, ezért fogad ügyvédet, nem másért (egyébként a védő - legyünk szakszerűek - éppenséggel erre van, azazhogy ne érje az ügyfelét jogsértés, és nem azért, mert egyetért vele, különben a gyilkosoknak és a rablóknak nem is lenne ügyvédjük). 


  Bárándy nem is beszélhet az ügyről (csak korlátozottan, elment egész a határig), sem az ügyfeléről, köteles ügyvédi titoktartásra, de látom, ezt nem hajlandók figyelembevenni ezek az elmebajosok. 


  Ezeknek agyukra ment a migránsügy, és nemcsak betegesen csőlátók, de azt se képesek felfogni, hogy az emberek mennyire torkig vannak már ezzel. 

  előzmény:
  LANIAKEA (39653)
  2017-06-17  20:42
 47. LANIAKEA
  Offline
  2017. június 17. 20:4239653.

  Nem sirattam a jogállamot, amikor kiherélték az alkotmánybíróságot, megcsúfolták az ügyészség szerepét, kiüresítették a parlament munkáját. Arra gondoltam: ez szörnyű, de helyreállítható. Most szomorodtam el, amikor a Bárándy Péter interjújához fűzött olvasói kommenteket láttam. Bárándy nem mond véleményt a menekültügyról, a politikáról, csak higgadtan beszámol ügyvédi munkájáról. Elmondja, védencét: Ahmed H.-t bűnösnek tartja a dobálásban, a hatóság elleni fellépésben, de felhívta a bíróság figyelmét: a terrorizmus tényállását az első fok úgy állapította meg, hogy nem mérlegelt minden bizonyítékot, pl. azt a rendőrségi(!) videofelvételt, ami az ellenkezőjére utalt volna. A bíróság másodfokon helyt adott a kérelmének, így (nem felmentésre, hanem) újratárgyalásra kerül sor. Mindez elég a kommentelőnek, aki ezt írja: "Bűnpártolásért életfogytiglant Bárándynak!"
  Ami a jogállamot illeti, nagyobb a kártétel a lelkekben, mint az intézményekben. És ez sem magától történt. Nehéz lesz

  előzmény:
  pannacotta (39646)
  2017-06-17  11:15
1 2 3 4 5