Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba
 
Kedves Fórumozók!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a politikai topikokat csak a jogszabályokban kötelezően előírt mértékben moderáljuk, ezért itt fokozott a személyeskedés, vita, anyázás veszélye. Aki ezekbe a topikokba ír, illetve ezeket olvassa, készüljön fel lelkileg, és húzzon vastag bőrt a várható virtuális pofonok ellen, mert a moderátorok itt NEM törlik a bántó hangvételű hozzászólásokat, ha azok nem sértenek személyiségi jogokat, vagy egyéb jogi előírásokat.

A moderálással kapcsolatos további részletek a Felhasználási Feltételekben (http://www.nlcafe.hu/felhasznalasi) olvashatók.

Üdv: a moderátorok
Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba! Politikai gumiszoba

Fegyverbe elvtársak! Nyaku

PárttitkárElvtárs
Létrehozva: 2007. Április 22. 21:52
Elvtársak! Fegyverbe! Nyakunkon az osztályellenség!
4223 hozzászólás
 1. 2017. június 20. 13:404223.

  Elvtársak!


  Gondolom mindenki tud róla, hogy sz.h. (röv: szegény, hülye) Feri fővezérünk milyen sújos beteg! És elvtársak ez nem minden, mert sz.h.Feri elvtársunk ijen betegen bement a parlamentbe leszavazni annak a gaz orbánnak a fasiszta ármánykodását.


  Elvtársnők! Elvtársak! liberális (vagyis baloldali) demokraták!


  Tuggyuk, hogy a klerikális reakció a párt legnagyobb ellensége, és a csuhások mindenhol ássák alá a párt fundamentumát, vagyis a jó hírét (ami még van neki), de azér elvtársak ha valakinek van erre érkezése, akkor mondasson egy misét sz.h. Ferink mielőbbi szövődmények nélküli felgyógyulására, mer szövődménye van így is elég sz.h. Ferinknek.


  És elvtársak ha seholse nem hajlandók misét mondani a székesegyházakba a ferinkér, akkor végső soron egy muszlim imaházhoz is lehet fordulni, elvégre sz.h.Ferinkről tuggyuk, hogy a buzik között buzinak, a cigányok között cigánynak, a zsidók között zsidónak érzi magát, így nyilvánvalóan a muszlimok között muszlimnak érezné magát, és így jogos az allahhoz történő fohászkodása valamelyik baráti imámnak.


  Kitartás! Allah legyen a párttal!


  Párttitkár elvtárs
  aki elkezdett aggódni sz.h.Ferinkér, nehogy valami újabb szövődménye legyen a betegségének 

 2. 2017. június 17. 16:144222.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és ebből kifojólag egyértelműen liberális) Demokraták!


  Pártunk legújabb ideológiai iránymutatásába a dialektikus sorosizmusba hogy illeszkednek be a botka elvtárs legtóbbi nyilatkozatai, miszerint szükség van a kerítésre, meg hogy soha nem támogattuk a betelepítési kvótákat? Nem lesz ebből baj elvtársak, hogy ez a botka ijeneket mond? És mi lesz ha a soroselvtárs megvonja tőlünk a támogatást emiatt?


  Éberség! Pénz nélkül a baloldali demokrácia félkarú óriás! Habár csak a láncainkat veszíthettyük, de azér mégis! Szóval kitartás!


  Párttitkár elvtárs
  aki reméli, hogy azér kitart a párt a baloldali demokrácia dialektikus sorosizmus által kijelölt útján


   

 3. 2017. március 3. 17:084221.

  Elvtársak! Elvtársnők! Baloldali (és természetesen ebből következően liberális) demokraták!


  A lenin elvtárs mondta, hogy szovjethatalom + az egész ország villamosítása = szocializmus!


  Namármostan elvtársak ezekszerint kell az áram, hogy megin győzzön a szocializmus (most éppen liberális világrendnek hívják), de akkor meg minek harcolnak a hazai baloldali és liberális demokraták a paksi atomerőmű ellen? Hát ha a szovjethatalom momentán éppen nem áll fenn (amibe a gazorbánnak erősen benne van a téglája)  akkor legalább az áramot gyüjtögessük, hogyha eljön az idő, akkor legyen elég villany a szocializmus győzelméhez! Nem?  Mégha ráz is a csupasz madzagvég ha vizes kézzel fogdossuk!


  Elvtársak! Éberség! Itten valakik csőbe akarnak húzni minket hithű liberális demokratákat!
  Nehaggyuk elvtársak!


  Vesszen az osztályellenség! Kitartás éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs 
  aki főleg ezekre a momentumos nemelvtársakra gyanakszik

 4. 2017. február 25. 22:594220.

  Elvtársak!


  A legfelsőbb pártvezetéstől a PR összekötőink közvetítésével jutott el hozzánk a pártutasítás, miszerint a momentum nevű társaággal közösen "No olimpia" címmel történt aláírásgyüjtésünk nem azt jelenti, hogy mink nem támogattyuk, hogy olimpiát rendezzünk, hanem csak azér gyüjtöttük az aláírásokat "No olimpia" felkiáltással, hogy a gaz diktátor orbántól kiköveteljük a széleskörű párbeszédet az olimpia megrendezéséről.


  És elvtársak a pártvezetőink, az ágica, (a kunhalmi) a horváth nevű volt alpolgármester, régebben a demckíj elvtársunk, meg a többi is már egyértelműen állást foglalt ebbe a kérdésbe, egyedül a ferink (a gyurcsányi) nem nyilvánult még meg, de mivel róla mindenki tuggya, hogy kizárólag igazat hajlandó mondani, ezér ő (a feri) megmagyarázná, (ha megkérdeznék) hogy "nem engedhessük meg elvtársak a valóság nem megfelelő értelmezését" (by józsi bátyánk) és ugye ezzel egyértelművé tenné, hogy ha a gazorbán olimpiát akar, akkor az a baloldali demokrácia megcsúfolása, ha viszont nem akar, akkor az fasiszta ármány a hazai baloldali européer demokrácia ellen.


  Éljen a ferink, az igazmondó! Éljen a olimpia! Éljen a sorosgyuri, aki mindent támogat amit az orbán nem, így a momentumot is! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  Aki most azon gondolkodik, hogyha "yes olimpia" címmel gyüjtöttünk volna aláírást, akkor az azt jelentette volna, hogy nem támogatjuk az olimpiát?

 5. Ez is érdekelhet: Meglőttek egy gyereket egy ukrajnai strandon
 6. johnny23
  Offline
  2017. január 22. 13:424219.

  Kedves fideszes elvtarsak! Felhivas erkezett a kozpontbol!


  Az uj Kadarunk ,a mi hatalmas Vezerunk,Moszkva uj helytartoja, Putyin baratja,kiadta az ukazt,hogy az irjunk ala. De ne is akar hogy a reszletek a kepen! Ezt muszaj megtennunk a Vezer jolete erdekeben, hiszen akkor hogyan nyerhetne Lorinc barat ujabb milliardokat!?


  Parttarsaim elvtarsaim,


  Elore a kommunizmusert! 

 7. 2017. január 21. 13:224218.

  Elvtársak!


  Az addig rendbe van, hogy a 4-es metró pénzéből lenyúltunk olyan 160-170 milliárdocskát, de elvtársak hol van az a pénz? Akinél van azonnal jelentkezzen, és juttassa vissza belőle a köteles részt a pártkasszába, mer elvtársak itten a szegénységtől a küszöböt rágjuk a pártba, a néphazugságot is veszni kellett hagyni, mer nincs pénz a pártkasszába, és akkor a milliárdos adósságainkról, meg az elvtársaink felé a pártmunkáér járó pénzekről nem is beszéltünk!


  Elvtársak!


  A demckíj elvtárs, meg a többi liberális demokrata elvtárs gyanús nekünk itt a pártba! Alapszervileg még más nevek is felmerültek, pl. hogy a simon elvtársná is lehet egy kevés ebből a pénzből, de elvtársak az addig rendbe van, hogyha lopkodásról van szó, akkor nálunk baloldali és liberáliséknál az első az elvtársi zsebek megtömködése, nade ennyi pénzből elvtársak csak kellett volna valamennyit a pártkasszába is juttatni!


  És jutattak a pénzt ellopó elvtársaink?


  Éberség! Ahol pénz van, ott egy baloldali és liberális elvtárs lopkodik! De tudni kell, hogy hol a határ! (természetesen a határ csillagos ég! ahogy szeretett róth manó apánk annakidején kinyilatkozta)  Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki tuggya, hogy a baloldali és liberális eszmét ingyen nem szolgálja senki


   


   


   

 8. 2016. december 16. 17:074217.

  Elvtársak!


  Most hallottam, hogy a nuland elvtársnőt a trump ki akarja rakni az usa külügyminisztériumból!


  Elvtársak! újabb csapás a hazai baloldali (és természetesen liberális) demokráciára! Hát most ki fog aggódni az usába a magyarországi orbáni diktatúrába nem érvényesülő a fékek és ellensúlyok miatt, meg a sajtó és szólásszabadság hiánya, meg a szélsőjobbos diktatúra előretörése miatt?   És akkor most a gátikarcsi meg ez a félkegyelmű simonyi nevű volt nagykövet ez akkor ezután kinél fog az usa külügybe lobbizni az orbán megbuktatásáér? És a fischer iván elvtárunk most ettől kezdve kinek a hátsó felét fogja nyaldosni az usába?


  Elvtársak!


  A róth, a csermanek meg a gyufa elvtársaink nagyon jól tutták, hogy a baloldali demokrácia nálunk csak úgy tartható fenn, hogyha kiválasztunk egy nagy testvért, és annak fényesre nyaljuk a hátsóját! A róth meg a csermanek elvtársak még keletre nyaltak, a gyufa elvtárs az mindkét irányba. Nade elvtársak most mi van? A fülüktől a farkukig liberálisan baloldali élcsapatunk elvtársainak ugye a rendszerváltás után az usa lett a nagy testvér, nyalták is rendesen a hátsóját, meg jó hazai baloldali szokás szerint mentek is a feljelentések a hazai fasisztákokról meg főleg a gazorbánról a tengeren túlra, és kaptunk is támogatást onnan, a vikike nuland elvtársnő vezetésével aprították is a gazorbánt rendesen, még a jóbarát elvtársat is ráküldték a gazorbánra hogy buktassa meg, nade mostakkor mi lesz? mert a mi liberális élcsapatunktól az mégse várható el, hogy ezentúl a trump hátsó felét nyaldossák? Vagy a pártér és az eszméér mindent?


  Éberség elvtársak és főleg kitartás! A párt mindenekelőtt! Éljen!


  Párttitkár elvtárs


  aki azér nem zárja ki azt se, hogy az elvtársai a saját és természetesen elsősorban a párt érdekében nekiállnak megkeresni az aktuális nyalnivalót a trump csapatnál is   

 9. 2016. október 21. 22:314216.

  Elvtársak!
  Cáfolhatatlan tények kerültek nyilvánosságra a gazorbán és az arab terrorizmus kapcsolatáról!
  Mer elvtársak minden elkötelezetten baloldali (és ebből következően a fülétől a farkáig liberális) demokrata számára nyilvánvaló, hogy a gazorbán amikor húsz évvel ezelőtt megvette a jelenlegi házát, akkor már tudta, hogy majd húsz év múlva a szemközti telket egy terrorizmus támogatásával megvádolt nemzetközi cégbe résztulajdonos arab üzletember ügyvédjének a 176-ik cége fogja megvenni és ott házat építeni.
  Elvtársak!
  Mer a
  z igaz ugyan, hogy ez az arab terrorista soha nem járt Magyarországon, és az ügyvédje se járt itt soha, mert egy hazai ingatlanforgalmazó cégen keresztül vette meg a telket, de elvtársak ez nem bizonyíték arra, hogy a gazorbán keze nincs benne ebbe a dologba és ebből következően számunkra a baloldali demokrácia iránt elkötelezett liberális demokraták számára ebből a tényből nyilvánvaló, hogy a gazorbán áll az arab terorizmus, az alkaida, az alnuszra, sőt még az iszlám állam mögött is!  
  Számunkra ebből a telekszomszédságból ez bizonyított és mivel mink fontosnak tartyuk a toleranciát, meg az antirasszizmust, meg az európai értékeket, meg ilyen, az európai haladó baloldali népi demokrácia számára fontos dolgokat, ezér minket nem tud átverni a gazorbán ilyen kerítésépítéssel, meg betelepítési kvóta elleni népszavazással, mink tuggyuk amit tudunk, hogy ez csak porhintés a demokraták szemébe, és közbe összekacsint a terrorizmussal és azon dolgozik, hogy arab terroristákat telepíccsen be hozzánk jó pénzér!
  Vesszen a gazorbán! le a fideszterrorizmussal! Éljenek a migránsok! Éljenek az európai értékek!


  Párttitkár elvtárs
  aki egy fasiszta ujságba olvasta, hogy a gazorbán házával szemközti ingatlant egy terrorizmus támogatásával megvádolt nemzetközi cég egyik arab résztulajdonosa ügyvédjének a 176-ik cége vette meg 


   

 10. 2016. október 18. 22:584215.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és természetesen liberális) Demokraták!


  Véreim!


  Itt az idő! Szeretett baloldali demokratikus pártyaink (a liberálosok is) a munkásmozgalom által eldugványozott vesszők meggyökerezéseivel szökkentek szárba, így génjeikbe hordozzák a munkásmozgalom hagyományait, törvényszerűségeit és minden egyebet ami a munkásmozgalomba benne van. Ezér elvtársak remélem mindenki felfigyelt a hadházi elvtársunk felhívására, melybe kijelölte a forradalom, vagy nevezzük népfelkelésnek az időpontyát.  


  Elvtársak!


  Amennyibe az a böszme nép nem tuggya, hogy 2018-ba minket kell nekije beszavazni a hatalomba, akkor elvtársak kirobbantyuk a forradalmat és a nép nevében magunkhoz ragaggyuk a hatalmat. Meraz egyedül nekünk jár, mer munkásmozgalmi alapvetés, hogy mink vagyunk a legokosabbak, a legügyesebbek, még a legszebbek is, így egyedül mink vezethessük asztat a böszme népet. És ha ezt az a böszme nép nem ismeri fel időben, vagyis nem minket juttat hatalomra a választáson, akkor a forradalmi élcsapatunkkal az élünkön megmutattyuk annak a böszme népnek, hogy mink vagyunk akikat ő a hatalomra akart juttatni, csak ezt még nem tutta felismerni a fasiszta orbánista propagandától félrevezetve. Magyarul beleverjük annak a böszme népnek a fejébe a munkásmozgalmi irányvonalat, és ha kemény a feje és okoskodik, vagy nem érti az irányvonalat, akkor keményebb eszközöket is igénybe fogunk venni.


  Elvtársaim!


  Nektek nincs más dolgotok, csak várni a jelet, és ha 2018-ba nem mink nyerünk, akkor a jelre felkelünk és kirobbatsuk a proletárforradalmat, és elzavarjuk a fityesznácikat és kihirdettyük a forradalmi tanácsok hatalomátvételét, és börtönbe csukjuk az összes fityesznácit a zorbánnal az élen.


  Elvtársak!


  Az európai elvtársaink támogatnak minket ebbe, ezért ha a forradalomunk átveszi a hatalmat, azonnal el fogják ismerni törvényesnek az általunk megbuktatott törvényes kormányt és a helyébe általunk kinevezett új törvényes kormányt!


  Elvtársak! Kitartás! A baloldali és liberális forradalom győzni, fog! Ésha mégse, mer itten lesznek kételkedők, meg még ellenállók is, akkor elvtársak követjük a munkásmozgalmi hagyományokat, illegalításba vonulunk, és vonatrokat fogfunk robbantgatni, meg nemzeti dohányboltokat kirabolgatni és ezzel fogjuk térdrekélszszeríteni a gaz fasisztai zorbán hatalmát.


  Elvtársaim!


  Mostantól nagyon figyeljétek a jelet, amit ha kiad a forradalmi bizottságunk, akkor azonnal támadni kell!


  A támadás előtt persze össze kell egyeztetni az óráinkat, nehogy fejetlenül össze-vissza támadjunk.


  Elvtársak! Kitartás, és ne tartsátok szárazon a vodkásüvegeket, mert azokra mindég szükségünk van!


  Éljen a párt! Éljen a forradalom! Le a baloldali és liberális demokrácia ellenségeivel! Éljenek pártunk nagy vezérei, akik hogy kicsodák azt még a forradalom kitöréséig el kell dönteni, de demokratikusan, a munkásmozgalom hagyományai szerint, vagyis a vezetőink önmagukat fogják kiválasztani, mert így jó sok vezérünk lesz, és így majd lesz kire rákenni ha elbukik a forradalom. Mer elvtrásak mindenre, így erre is kell gondolni!


  Kitartás! Betartás! Összetartás! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki majd időbe meg fogja adni a jelet, ha majd föntről megkapta


    

 11. Ez is érdekelhet: Felfegyverkezett férfi utazott a 3-as metrón, elfogták
 12. unger
  Offline
  2016. október 10. 19:384214.

  Kedves elvtárs! Természetesen mink tuggyuk hogy a gazzorbán a bünösa néphazugság bezáratásában is..meraza Zorbán már tud befolyásolni a Bécsi befektetöket is..merugye a gazdák a zosztrákok jelenleg dehát a zorbán elintézte biztosan na..


  Le a Gaz Zorbánnal mer a magyar adofizetök szivesen fizetnek egykis nyereséget a Bécsi joelvtársaknak is csakazér hogy a néphazugság fennmaradjon,akkor is ha a kutya nemolvassa...

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (4212)
  2016-10-08  23:05
 13. 2016. október 8. 23:244213.

  Elvtársnő!


  Először is ártatlan ember nincs, merha a párt valakit megvádol valamivel az akkor is bűnös, ha nembűnös!
  Mercsak gondolj bele, hogy az a gaz Petra igaz, hogy nem gáncsolt el senkit, de elgáncsolhatott volna, nem? És biztos, hogy nem fordult meg a fejében amikor az a migráncs elment mellette, hogy akár el is gáncsolhatná? És biztos, hogy az a migráncs nem azér esett el, mer az a gaz Petra gondolatban elgáncsolta?


  Hogy is szólt annakidején a kommunista elvtársaink baloldali (és akkor még nemannyira liberális) iránymutatása a néphatalom gyakorlásáról?
  "bárkit letartóztathatunk, mer lehet, hogy nem mondott semmi rosszat a pártra, de miket gondolt!"


  Na elvtársnő ebből kell kiindulni, amikor a gaz Petra viselkedését kell véleményezni!


  Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki tuggya, hogy habár az a gaz Petra nem gáncsolta el azt a migráncsot, de az európai baloldali és liberális osztályérdekek miatt nem engedhette meg magának a nemzetközi média a valóság nem pártszerű értelmezését

  előzmény:
  klára13 (4210)
  2016-09-08  13:53
 14. 2016. október 8. 23:054212.

  Elvtársak! Elvtársnők! Baloldali (és főleg liberális) demokraták!


  Mint azt minden igazhitű és főleg baloldali demokrata tuggya, a zotbán csinálta az ózonlyukat, a zorbán hozta az emberiségre a globális felmelegedést, sőt, még a cunamit is a zorbán okozta!


  Elvtársak!


  Ezekután remélem mindenki tuggya, hogy a néphazugság megszűnése is a zorbán miatt van!


  Vesszen a zorbán! Kitartás! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki azt javasolja az eddig a néphazugságból tájékozódó baloldali és főleg liberális demokrata elvtársainak, hogy ezentúl a néphazugság hiányában minden reggel hívják fel telefonon a gyurcsányi elvtársat és onnan kérjenek eligazítást a párt éppen aktuális irányvonaláról! és nyugodjanak meg, a gyurcsányi elvtársról köztudott, hogy mindég igazat mond, még akkor is amikor hazudik!


   


   

 15. unger
  Offline
  2016. szeptember 9. 11:414211.

  Kedves Klára!  Elvtársnö!


  Mink itten tántorithatatlan bal-libsik vagyunk minden, igy nagyon jo helyre irtál.


  Természetesen mink is láttuk azt az ominozus esetet amit az a Gaz petra csinált  és az egész ballibsi sajto a fülétöl a farkáig fel volt háborodva velünk együtt és követeltük peticioban a köztársasági elnöktöl a Gaz Petra kerékbetörését,majd felnégyelését hogy ki lehessen szegezni a négy égtáj irányába a kapukra is..


  Az is igaz hogy mink itten jo elvtársak vagyunk igy utólag láttuk azt is hogy a Gaz Petra nem is gáncsolta fel a jo migráncs elvtársat csak akarta de ez már nemfontos..a lényeg hogy egy jot tudtunk ütni az osztályellenségen,mer azt tudnod kell hogy mi itten csapásokat adunk és néha csapásokat kapunk is., nade eztet a mi párttitkárelvtársunk majd kifejti neked bövebben is.de addig is elgondolkoznál rajta hogy belépsz ide a pártunkba?? Ugy látom te igen jo elvtársö lennél és ijenekre mindig szükségünk van .


  Elvtársi üdvözlettel


  unger elvtárs aki láttya hogy te jo elvársnö lennél.

  előzmény:
  klára13 (4210)
  2016-09-08  13:53
 16. klára13
  Offline
  2016. szeptember 8. 13:534210.

   Mindenkitől bocsánatot kérek, hogy beleírok ebbe a topikba. Akarnék újat indítani kérésemmel, de hiába keresem lehetőségét. Ezért pofátlankodom ide.
     Irtó kellemetlen hibát követtem el, néhány sorban keseregtem topikomban a gaz László Petra viselkedésén, és szerencsétln módon hibásan másik nevet írtam, ami így felér egy rágalmazással.
     Kedves Moderátor! Gondolom, idetévedsz, kérlek, töröld a Gyűjtsük álmainkat topikból a 65 351. hozzászólást! Kérlek, segíts ki bajomból. Ártatlan embert vádoltam meg, figyelmetlenségből.
    Ismét bocsánatot kérek, hogy ide beléptem és írtam. Mindenkinek szép napot kívánok.

 17. Ez is érdekelhet: Fegyverrel fenyegetőzött, majd balesetet okozott egy kamasz Budapesten
 18. 2016. szeptember 6. 21:374209.

  Elvtársak!


  Pártunk legújabb vezérürüje a Gyula (a Molnár) kiadta a jelszót, nem bojkottáljuk a népszavazást, de ne menjünk el népszavazni!


  Elvtársak! Hogy is mondta nagy tanítómesterünk a Józsi bácsi ? (a sztalin elvtárs a gyengébbek kedvéér)


  "nem engedhessük meg magunknak elvtársak, a valóság nem megfelelő értelmezését!"


  Lefordítva ezt a Gyulánk (a Molnár) iránymutatására, ez azt jelenti, hogy úgy kell nemelmenni népszavazni, hogy közbe ne bojkottáljuk a népszavazást!


  Elvtársak!


  A munkásmozgalom (jelenleg baloldali demokráciának hívjuk) története mindíg tartalmaz az ilyen hejzetekre megoldási javaslatokat, tessék ezekre támaszkodva eljárni!


  Az egyik elvtársunk már tett is a megoldásra igazi baloldali (és természetesen liberális) demokratához méltó megoldási javaslatot: el kell menni népszavazni, és a nem-et kell beikszelni és az ikszelés után rá kell írni a szavazólap tetejére, hogy "vesszen orbán". Ezzel elvtársak a szavazat érvénytelen lesz, de a baloldali (és természetesen liberális) demokrata valóság mi lesz elvtársak?


  1. nem bojkottáltuk a népszavazást


  2. és mégse szavaztunk


  Egy másik elvtársunk (aki a fülétől a farkáig szintén baloldali, liberális és ebből egyértelműen következően demokrata is) azt javasolta, hogy induljunk el népszavazni, de a szavazóhejiség bejárata előtt foduljunk meg és menjünk haza. Ezzel elvtársak


  1. elmentünk népszavazni, vagyis nem bojkottáltuk a népszavazást


  2. és mégse szavaztunk


  Elvtársak!


  Szeretett Józsi bátyánk (a sztalin elvtárs a gyengébbek kedvéér) iránymutatását követve minden baloldali (és természetesen liberális) demokrata tarcsa be a párt utasításait, és


  1. ne bojkottálja a kvótanépszavazást


  2. ne menjen el népszavazni


  Aki nem így jár el, az számíthat a párt megvetésére, sőt, azt még ki is zárhatjuk a pártból!


  Kitartás! Éljen  párt!


  Párttiktár elvtárs


  aki szerint annakidején a Mátyás királyunk is kiadta az utasítást az egyszeri paraszt lányának: jöjjön is meg nem is, hozzon is ajándékot meg nem is, stb. vagyis elvtársak ha ezt az egyszeri paraszt lánya 500 évvel ezelőtt meg tudta oldani, akkor a párt tőlünk a 21-ik században egyáltalán nem kér lehetetlent 

 19. 2016. május 26. 18:104208.

   


  Elvtársak!
  A munkásmozgalom többszáz éves történetének vannak kiemelkedő eseményei, amikről egy elkötelezett baloldali demokratának soha nem szabad elfeledkezni.
  Ilyen esemény volt pl. amikor az auróra elkezdett lövöldözni, ami a fasiszta történészek szerint soha nem történt meg, mer mire elkezdett volna, addigra már ellopták az összes ágyúját, de most erről ne nyissunk vitát, a lényeg a böszme nép tudatába belevert esemény, mer aki kételkedett az auróra lövöldözésébe, abba beleverték ezt. Sokáig nem is mert kételkedni senki.
  Szintén ilyen emlékezetes történelmi esemény volt, amikor a lenin elvtársat megütötte a guta, vagy amikor a trockíj elvtársba beletörtek egy jégcsákányt!

  De nekünk hazai baloldali demokratáknak is vannak megemlékezésre méltó hőstetteink, amiket a hazai munkásmozgalom kiemelkedő személyiségei vittek véghez! Ilyen volt pl. a pszihopata I.gyurcsányi ferenc udvari bolond fővezér nemzetvezetőnk öszödi igazságbeszéde, ami pont ma 10 éve hangzott el a párt akkori legnagyobb osztályharcosai előtt, és amit a fasisztista fityesznácikok aljas aknamunkája folytán kiszivárogtattak, fellazítandó ezzel a hazai baloldali demokrácia akcióegységét. A történelem be fogja bizonyítani, hogy a fasiszta gazorbán keze is benne volt a kiszivárogtatásba.

  De elvtársak minden aljas támadás ellenére pszihopata I.gyurcsányi ferenc főbolondunk nem hagyta magát és még a dimitrov elvtársat is megszégyenítő bátorsággal (pedig az asszony a távoli rokonság okán váltig le akarta erről beszélni) szembeszállt az imperialista médiával, és félmilliárd ember röhögte halálra magát, amint a nemzetvezető ferink azt bizonygatta a CNN élő adásában, hogyha ő (a feri) nem mond igazat, akkor az nem azt jelenti hogy ő (a feri) hazudik.

  Szóval elvtársak nekünk baloldali és persze liberális demokratáknak van mire ill. kikre büszkének lennünk. Legyünk is büszkék rájuk meg a tetteikre elvtársak, és vakon és süketen kövessük ezeknek a hősöknek az iránymutatásait!


   


  Tanulni, Tanulni, Tanulni! (lenin)


  Hazudni! Hazudni! Hazudni! (gyurcsányi)


   


  Éljen a párt!  Párttitkár elvtárs
  aki szerint a hazai baloldali demokrácia tetteiről soha nem szabad elfeledkezni


   

 20. 2016. január 22. 12:224206.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali demokraták!


  Alapszervünk vezetősége (akik a ..... egyszemélyben mind én vagyok) a felsőbb nemzetközi pártszervektől (európai liberális főtótumfaktumgyülekezet, sorosgyuribácsi, bilderbergék, hilaryék, stb.) kapott tájékoztatást ezekben a migránserőszakolási meg rablási ügyekben a baloldali liberális világtanács által elfoglalt álláspontról!


  Elvtársak!
  A baloldali liberális européer és egyéb világszintű álláspont szerint a munkásmozgalmi hagyományok és évszázados tapasztalatok nem hagyhatók figyelmen kívül és ezek tanulságai nélkül nem értelmezhetők elkötelezetten baloldali-liberális módon ezek a migránserőszakolási meg nőkirablási ügyek. 


  Elvtársak!
  Azt mindenki tuggya, hogy európa népesedési gondba van, európa népessége csökken, európa folyamatosan elöregszik,  és a baloldali és liberális elvtársaink minden helyzetben a legjobb megoldást keresik, mer rajtuk kívül senki nem tud jó megoldást kitalálni. Namármostan elvtársak ha tudományosan elemezzük a munkásmozgalom évszázados történelmét, akkor láthassuk, hogy vannak erre a népesedésproblémára ma is követhető megoldások, merugye csak gondoljatok bele, hogy ugye amikor a hős szovjet vöröshadsereg mint felszabadító végigvonult a felszabadult országokon, akkor amerre elvonult ott 9 hónap mulva igen megugrott  születésszám, és a hős felszabadító csapatok otttartózkodási idejével közel egyideig nem is nagyon csökkent ez a népszaporulat.


  Elvtársak!
  A liberális világtanács ebből a munkásmozgalmi tapasztalatból indult ki, amikor elindította ezeket a migráncsokat európába!  Mer ezek nem olyan bamba alakok mint az európai férfiak, akik csak messziről bámulják a nőket, és nem képesek arra, hogy megfelelő számú szaporulatra rávegyék őket! Viszont ezek a migráncsok ha rájukjön a szaporulhatnék akkor nem cicóznak, hanem rávetik magukat a kiszemelt nőre és ha az jószántából nem hajlandó erre, akkor megerőszakolják őket. És ha közbe a megerőszakolt nők örömükbe még a mobiltelefonjukat meg a nyakláncukat vagy gyűrűjüket is nekiadják ennek a helyre legénynek, akkor elfogadják azt is, elvégre a hős szovjet katonák is szerették a karórákat gyűjteni erőszakolgatás közbe.  


  És elvtársak a liberális világtanács amikor ezeket a migráncsokat elindította európába akkor arra is gondolt, hogy a migráncsok min 80%-a 20-30 közötti fiatal férfi legyen, mert ezek a legszaporulatképesebbek és legszaporulatrafoghatóbbak. És ebből következően elvtársak minden európai szingli és nem szingli nő megnyugodhat, a migráncsáradattal jön elég szaporódóképes férfi, jut mindenkinek!  


  Elvtársak! Most mongya valaki, hogy mink liberális demokraták nem teszünk meg mindent európa népszaporulati problémáinak megtoldására? És elvtársak ezek az így született porontyok ezek mind jó baloldali és liberális szavazók lesznek, és így nemsokára többségbe kerülünk európába, és akkor bevezetjük az első éjszaka törvényét, a kötelező lányanyaságot, meg a többi liberális népszaporulatot elősegítő megoldást.


  Elvtársak!
  És most gondoljatok bele, hogy velünk liberális demokratákkal ellentétben, akik ilyen hatékony megoldást tudtunk kidolgozni az európai népesedéspolitikára, velünk szemben a fasisztista, raszistista, nácista joboldaliaknak milyen megoldásuk van erre? Ugye ilyen mindenféle földhözragadt erőltetett családtámogatás, meg ilyenek mellett semmilyen egyéb, rövid távú eredményes megoldásuk nincs?


  Éljen a baloldali liberális európai népesedéspolitikai!  Éljen az évi többmilliós migráncsinvázió, ami által majd megugrik a népszaporulat európába! Éljen a baloldali liberális világtanács, a sorosgyuri, a bilderbergek, a hillary, éljenek az európai pénzpusztító liberális vezetők (sulc, atb.) éljen a liberalizmus világméretű győzelme!


  Párttitkár elvtárs
  aki ezekután már érti, hogy ezek a fasisztista jobboldali pártok mér tiltakoznak ennyire a migráncsok ellen

 21. 2016. január 3. 00:084205.

  Elvtársnő Drága!   (csak így munkásmozgalmiasan)


  Ahogy láthatod, a nermzetközi helyzet fokozódik, de mindenki ott szolgálja az eszmét ahová a párt szólítja!


  Most éppen német és svájci kiküldetésben tapasztaltam meg a baráti muzulmán elvtársaink bevonulását és átvonulását és asztat, hogy a nép mennyire kitörő örömmel fogadja ezeket a szegény elesett üldözött migráncsokat. Mint kiküldött azt tapasztaltam, hogy ha sokáig nem lesz aki rendet csináljon köztük, akkor oda fog jutni főleg a német a finn és a svéd hölgyközönség, ahová a magyar hölgyközönség jutott amikor 44-ben végigvonult az országunkon a felszabadúló hős szovjet hadsereg, és ennek a baráti hadseregnek a tiszteletére a magyar hölgyek az átvonulás utáni 9 hónapokban lelkesen szültek kiskatonákat ezzel is a fasiszmus elleni harcot támogatva.


  Na most majd a német, finn, svéd hölgyek is bizonyíthatják, hogy mennyire támogatják a migránsokat, és sorba szülhetik nekik a kis migránsokat, amivel ugye szorosabbra fűzik a muzulmán és a német nép örök barátságát.


  Nade ezeket a kérdéseket egy igazhitű baloldali demokrata nem a megerőszakolt hölgyek problémáján keresztül ítéli meg, mert ugye ahol gyalulnak, ott van forgács is, és ekkora tömeg esetén ha a 3-4 százalékuk erőszakolgat az nem akkora probléma mint amekkorát csinálnak belőle a migránsellenes rasszista fasisztákok.  


  A lényeg, hogy jöjjenek a migránsok, és minél többen vannak, annál jobb, mert a munkázmozgalom győzelme is akkor indult el a hódító útjára, amikor elérte a kritikus tömeget a tömeg. Szóval így!


  Ésakkor győzni fogunk! Ez biztos! aki nem hiszi, annak utánnajárunk!


  Éljen!


  Párttitkár elvtárs
  aki migránsmentes boldog új évet kíván minden elvtársának

  előzmény:
  Reszka (4203)
  2015-12-31  12:00
 22. Ez is érdekelhet: Megpróbálta vízbe fojtani az ikreit, szomszédja lelőtte
 23. Mcgalagony43
  Offline
  2016. január 2. 13:594204.

  Drága Reszka Elftársnő!


  Alapszervezetünknek nagy örömére szolgál, hogy előkerültél a sok-sok munkád közül, után, ahogy tetszik.


  Remélem a nagy migráncs válogatásba nem nagyon fáradtál bele, de azt még jobban remélem, hogy egyet sem válogattál hozzánk. Ugyi elftársnő?????


  Boldog Újesztendőt Kívánok Neked és Elftásaimnak , Elftársnőimnek is.  Túrjon Nektek a jövő év minél nagyobb gazdagságot, természetesen ne kelljen túl nagy erőfeszítést kifejtenetek ezért, hiszen az egy jó elftársnak nem lehet jó, ha sokat kell dógzania. Aztatat mek haggyuk a más elvtársaknak, azok csak hadd szakadjanak meg bele.

  előzmény:
  Reszka (4203)
  2015-12-31  12:00
 24. Reszka
  Offline
  2015. december 31. 12:004203.

  Pár titkáreftárs és Barátaim!


  Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, hogy eddig nem jöttem, csak elfoglalt az a szörnyű osztályharc: alighogy megnövesztettem a GDP-t, kicsit rendbe tettem belső dolgainkat, máris ámerókai meg brukszelleszi ellenséggel kellett a verbális harcot megvívnom, aztán meg a muszlimokat válogattam hónapokig a határon. De most végre béke és nyugalom van és foglalkozhatunk végre saját dolgainkkal is.  És most meg azt mondom: Ments meg Uram, minket, ellenségeink dícséretétől!


  Egyelőre röviden csak annyi, mert most meg az éjjeli géppuskasortűzre gyúrunk a kutyával, hogy sikeres, boldog új esztendőt kívánunk kedves Mindannyiótoknak!


  Reszka et.nő,  aki felvette a Meaculpa előnevet. És mennyivel jobb, mint a Schulz pl. Vagy Tavares. 


   


   


   

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (1)
  2007-04-22  21:52
 25. 2015. december 1. 21:344202.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali (és persze liberális) Demokraták!


  Egy mszp-s elvtársunk a parlamentben azt nyilatkozta, hogy az mszp nem támogatja a migránsok betelepítését hozzánk, a gyurcsányista párt pedig aláírásokat gyűjt a migránsok betelepítésére!És most akkor ezt így hogy? Mostakkor mi az irányvonal? És ki kivel van? És főleg mink kivel vagyunk elvtársak? mert esztet tudni kellene!


  Elvtársak!
  Az addig rendbe van, hogy a bukott udvari bolond ferielvtársunk kiáll a nép elé és belenyilatkozza a mikrofonba, hogy az mszp egy korrupt banda, amit azér hagyott ott, mer már nem bírta nézni azt a sok korrupt szocialistát! És mivel nem szakaadt a fejére a plafon, ezért a böszme baloldali liberális demokraták egy része el is hitte amit mondott!


  Nade azér Elvtársak!
  Csak gondoljatok bele, hogy amikor már ő kőgazdagra lopkodta magát a nemzeti és a pártvagyonból, és amikor már annak a böszme népnek tele volt a hócipője azzal a tolvajlással amit az mszp-szdsz társaság véghezvitt, akkor érthető, hogy othaggya a korrupt tolvaj bandát, és elkezdi eljátszani, hogy az ő pártja tisztakezű emberek pártja! Nade elvtársak azér munkásmozgalmi szolidarításból minden baloldali liberális demokrata elvárná, hogy a volt fészkéből, amelyikből kirepült, abba nem rondít bele!


  Vagy rosszul látom elvtársak?


  Mostakkor mink kivel vagyunk? Ki az igazi baloldali liberális demokrata?


  Éberség! Héberség! Stréberség! és főleg kitartás!


  Párttitkár elvtárs
  aki szerint jelenleg egy kicsit zavaros, hogy merre van az irányvonal, és mostakkor jöjjenek a migráncsok vagy ne jöjjenek? és akkor most a gazorbán fasiszta és idegengyűlölő, vagy csak simán náci?  

 26. unger
  Offline
  2015. november 30. 22:354201.

  Kedves Elvtárs, ne izgasd fel magad..ami késik nem mulik...hamarosan kaptok mert ahogyan hallom a legutolso megegyezés szrint pölö svédországbol is elvisznek ilyen turistákat másfelé..na ez csak a klima miatt van ugye ezek a szegények nembirják a hideget igy majd ott kelet-közép europában sokkal jobban érzik magukat gondolja a Tusk joelvárs...ugyan pénzt nemkaptok hozzájuk meraz elment a török szultánnak hogy legalább megigérjen valamit és kompenzálmi kellett a szultán csaadját is a gonosz zoroszok miatt akik ugye lebombázták az olajszállito tankereket igy a szultán joelvtárs-ur családja elesett egy csomo pénztöl...


  Bizz elvtárs az eu-ba...ezeknél hülyébb vezetöket ugysem találnál még albániában sem..itt meg szivni fogunk minden...

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (4199)
  2015-11-29  23:15
 27. 2015. november 29. 23:204200.

  Elvtársnő!


  A november 7-e megünneplésének minden pártszerű módja támogatott, de most az az időszerű, ha aláírod a bukott udvari bolond fővezérünk (a ferink) aláírásgyüjtő ívét, hogy sok-sok migránsot akarunk itthon látni, merugye nálunk teljes a foglalkoztatottság, senki nem éhezik, senki se fagy meg télen mer nincs tüzelője, szóval dübörög a gazdaság és nagy a jólét, és most nekünk bőven van mit fordítanunk a migránsok megsegítésére, mer dúskálunk a pénzbe!


  Éljen!


  Párttitkár elvtárs
  aki szintén támogatja a migránsokat, de csak ha otthon maradnak

  előzmény:
  Tulipáncsokor (4196)
  2015-11-10  12:14
 28. Ez is érdekelhet: Komoly fegyverarzenállal védenék a Parlamentet
 29. 2015. november 29. 23:154199.

  Elvtársak!


  Mint azt tudjátok, a liberalizmus és a baloldali demokrácia egyetlen esélye a győzelemre nálunk az, hogy jó sok migráns jön hozzánk, mer épelméjű ember nem fog a liberálisokra és a baloldali demokratákra szavazni se 2018-ba, se később, demivel ezek a migránsok olyan szaporák mint a csicsóka, ezér ha most jönnek vagy 40-60 ezren, akkor egy-két év és má vagy 200-300 ezren lesznek, és asztán meg se állnak a 2-3 millióig, és ugye ezek mind jó baloldali és liberális szavazók lesznek, tuggya ezt a pszihopata udvari bolond ferink is, nem véletllenül gyűjteti a mamelukjaival a migránsok betelepítését támogató aláírásokat.  


  De elvtársak közbe ez a gazorbán jól beleköpött a levesünkbe, mer elvtársak elntézte, hogy nem lehet hozzánk a kormány beleegyezése nélkül migránsokat betelepíteni!


  Elvtársak!


  Nincs más esélyünk a baloldali demokrácia érdekébe, mint a gazorbán megbuktatása elvtársak, és ha sikerült megbuktatni a gazorbánt, akkor azonnal az eu-hoz fordulunk, hogy telepítsen be hozzánk sokszázezer menekültet, mert a magyar nép ezt akarja!


  És elvtársak arról most ne álljunk le polemizálni, hogy mit akar a magyar nép, mer elvtársak ahogy az európai polgárok nagy többsége úgy a magyarok nagy többsége is teljes mellszélességgel támogatja a migránsok betelepítését, és nem évi 1 milliót, hanem a békeharcos munkaverseny példájára évi 5 milliót vállalunk betelepíteni, és elvtársak tuggyuk, hogy ezek nagy réssze bűnöző lesz, nőket fognak megerőszakolni, rabolni gyilkolni fognak, de elvtársak mink européer liberális baloldali demokraták tuggyuk elvtársak, hogy ahol gyalulnak ott van forgács is, és ha a liberális demokrata világrend fenntartása és világméretű győzelme csak ilyen áldozatok árán lehetséges, akkor elvtársak annak a böszme népnek tudomásul kell venni, hogy mink csak az ő érdekükbe akarjuk ezeket a migránsmilliókat ide betelepíteni, mégha ezt most ők nem is értik meg, mer a csökött agyukkal csak ilyen földhözragadt napi gondokkal tudnak foglalkozni minthogy legyen munkájuk, vagyis tudjanak mit enni és enni adni  gyerekeiknek, ha kimennek az utcára akkor épségben haza tudjanak menni, vagyis ne verjék vagy ne erőszakolják meg vagy rabolják ki őket, és ne kelljen áttérniük a muzulmán hitre, ha életben akarnak maradni! 


  Elvtársak!


  Szóval ez a böszme nép csak ilyen alacsony perspektívába képes gondolkodni, és nem képesek felemelkedni a liberális demokrata européer szintre, ahonnan má annyira nem látszanak az ilyen földhözragadt emberi problémák, mint amennyire a liberális világrend képviselői számára elképzelhetetlen, hogy az emberek nem azt akarják amit ők az emberek akaratának elképzelnek.


  Elvtársak! 


  Hát hová jutottunk? Hát hol az eszme, és hol a magasszintű liberális világrend győzelmébe vetett hit?  Bezzeg a muzulmán elvtársaink még magukat is hajlandók felrobbantani a szebb jövő érdekébe!  


  Ugye elvtársak?
  Ezekután mit lehet mondani elvtársak?


  Vesszen orbán! éljen az eljövendő szebb liberális világrend! migránsbetelepítéssel kűzdjünk a világbékéér! a migránsok a liberális demokrácia reménységei! Kitartás, éljen a liberális demokrácia! 


  Párttitkár elvtárs
  aki nem is igazán érti, hogy ezek a böszme népek európaszerte mér nem akarnak sok migránst látni maguk körül    


   

 30. Magenta
  Offline
  2015. november 10. 14:284198.

  Én meg aztat nem értem má, te johnny gyerek mi a nyűvet keresel itten? megszüntete a nl a szekszestopikokkat?! Te szegény, a nemi életednek eznagy csapás lehetet!


  a zuram meg aszt a kérdést tete föl a beszóllásodra:mit keres ez a darab szar iten a topikba ????!!!!


   


   

  előzmény:
  j23 (4192)
  2015-11-07  12:07
 31. Magenta
  Offline
  2015. november 10. 14:214197.

  Tudom miről beszélsz etnő, az nékünk is van. Mink a kocsiba szoktuk halgatni. Meg könnyes szemekel énekelni a Bunkócskát. Haj, ha az ma is odacsaphatna!!! Ahova köll!


  (Én mongyuk mingyá láttam a szegfűt a tulipán alat... Régi mozgalmi szemem van nekem, éber vagyok én, de sajnos a héberség hibádzik, hát nem is csinátam nagy kariereket iten a pártba, pedig sok régi et csinát. Igaz, ki se végeztek akkó, amiko az etársak egymást lógatták fel sürün a koncepcióba.)

  előzmény:
  Tulipáncsokor (4196)
  2015-11-10  12:14
 32. Tulipáncsokor
  Offline
  2015. november 10. 12:144196.

  Igen Tisztelt PárttitkárElvtárs!


   


  Az is elfogadható méltó ünneplésnek, ha feltettem a 2 db munkásmozgalmi CD-t és bömböltettem, hogy a környéken mindenki hallja? (Nem egymásra tettem őket, hanem egymás után a CD lejátszóba). Persze lelkesen énekeltem én is a dalokat: A párttal a néppel egy az útunk, Fel vörösök proletárok, Föl, föl ti rabjai a földnek, Mint a mókus fenn a fán, Vörös Csepel, stb.


  Hű baloldali demokrataként ezt minden november 7-én és április 4-én megteszem. Erre baloldali demokrata becsület szavamat adom! (és azt mindenki tudja, hogy ez milyen komoly dolog)


   


  Tulipáncsokor (aki, mint tudjuk, egy álcázott szegfűcsokor valójában)

  előzmény:
  PárttitkárElvtárs (4195)
  2015-11-08  00:19
 33. 2015. november 8. 00:194195.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali ddemokraták!


  Ma van a nagy okt.szoc.forr. évfordulója, november 7-e, amit minden munkásmozgalmilag elkötelezett elvtársnak és elvtársnőnek kötelessége megünnepelni, Remélem mindenki megünnepelte, előszedve a lenin rendeket, a szochazáért érdemrendeket, a kisz kb dícsérő okleveleket, meg a többi munkásmozgalmi kitüntetést, és ezeket a mellükre tüzve elmentek a munkásmozgalmi esemény, november 7 megünneplésére, ami mindenhol meg volt tartva, de persze inkognítóban mert jelenleg mink a munkásmozgalom régi harcosai csak titokban ünnepelhetünk.


  És remélem elvtrásnők és elvtársak a régi jó szokás szerint az ünneplés után elővettétek a vodkát, és a leninsapkát félrecsapva a fejeteken megittátok a szokásos min. 5 dcl. vodkát. Aki nem bírta már úgy mint régen, azt az elvtársai hazatolták talicskán, mert ez is beletartozott az igazi november 7-i eseménysorozatba. Hogy az asszony mit szólt a hazatalicskázott elvtárshoz azt nem szokjuk jegyzőkönyvbe venni. A lényeg a forradalmi egység és a megfelelő lelkesedés, amit a vodka biztosított.


  Elvtársak!


  Éljen november 7.! Vesszen orbán, és éljenek a migránsok!


  Párttitkár elvtárs
  aki nem talált otthon vodkát, csak skót wiskit, de attól is el tudott jutni a munkázmozgalmi elkötelezettségi állapotba

 34. Ez is érdekelhet: Szamurájkard, fejsze és kés is volt az iskolásoknál
 35. 2015. november 8. 00:064194.

  Elvtársam! (vagy nemelvtársam!)


  A nemzetközi hejzet fokozódik, de csapataink harcban állnak, és a harci helyzetre tekintettel minden sötétben bujkáló ellenforradalmárt  az őt megillető ellátásba részesítjük! Ez most nálad nemelvtársam egy súlyos pártfegyelmi, mert ha ott voltál és megláttad a fassiszta orbánt, akkor azonnal az életedet nem kímélve rá kellett volna támadnod és eltávolítani a gönc elvtársunk temetéséről. De te mit tettél? Semmit! Csak a magyar narancsba olvastad, hogy mik történtek a temetésen.


  Nem szép ez tőled nemelvtársunk, sajnos csalódtunk benned, így ki is zárunk a pártból ilyen gyávaság láttán, és ezekután ne csodálkozz, ha fékez melletted egy lefüggönyözött nagy fekete autó, és kiszólnak belőle, hogy érted jöttünk elvtárs nem ellened. Szóval mostantól jó ha sűrűn nézel a hátad mögé, és többet nem jársz erre, mert  még sokkal rosszabbak is történhetnek veled, elvégre itten mink a munkásmozgalom talaján nőttünk fel, és a proletárdiktatúra minden eszközével rendelkezünk, sszóval vigyáz nemelvtársam, mostantól kilövési engedély van rád kiadva.


  de mielőtt összeszarod magad a félelemtől, előtte vegyél fel sűrű vízhatlan nadrágot, mert még mindíg jobb ha csak saját maagaadat sszarod össsze, mintha az elvtársaidat is.


  Kitartás elvtársak, ahoghy látjátok az ellenség má befurakodott a sorainkba, de éberség van, így még nincs veszve az eszme!


  Kitartás!


  Párttitkár elvtárs
  aki nem szereti az ellenforradalmárokat a topikjába 

  előzmény:
  j23 (4192)
  2015-11-07  12:07
 36. unger
  Offline
  2015. november 7. 22:384193.

  Elvtárs(nö) !!


  Köszönjük neked hogy betetted ezt ide,hadlássa az egész világ hogy pár jo elvtárs megmutatta ennek a diktátor zorbánnak hogy mit is gondolunk rola....


  igaz tölünk nyugatra (akikhez annyira tartozni szeretnénk) na ott ugy gondolják hogy ekkora bunkoságot csakis a balkáni paraszt magyarok csinálnak.és elkell ismernünk elvtárs(nö)?? hogy valoban igazuk van..dehát a gyurcsányi joelvtársunk memmonta hogy nemelég parasztbunkogyökérnek látszani hanem annak is kell  lenni..ez bizonyitott most.


  Hurrá! éljenek a liberális bunkok akik megmutatták hogy még egy temetést sem képesek normálisan,emberhez méltoan végig hallgatni..nemtörödve a gyászolo család érzelmeivel csakis a fujolás meg fütyülés a lényeg...


  csak igy tovább kedves elvtárs(nö)..mutassátok meg hogy ki a vezérbunko..éjjenek a bunkok.ja és a párt is mielött elfelejtem..


  Unger elvtárs aki szerint igazi hösies cselekedet volt!!!(de azért most nemvagyok büszke arra hogy ekkora nunkok a szülöhazám polgárai közül néhányan)


   

  előzmény:
  j23 (4192)
  2015-11-07  12:07
 37. 2015. október 22. 14:284190.

  Elvtársnők! Elvtársak! baloldali demokraták!

  A pártvezetőség és az élcsapat nevében szeretnék minden, a párt politikájában kételkedni kezdő böszmét megnyugtatni arról, hogy rasszista, fasisztista és természetesen orbánista rémhírterjesztés az, hogy a menedékjogot nem kapó migránsokat majd nem lehet hazaküldeni.
  Elvtársak!
  Mint azt má a kezdetektől fogva mondjuk, ezek a migránsok ezek békeszerető, humanista, túlművelt, túlképzett és a fülüktől a farkukig törvénytisztelő és demokrata elvtársak, akik ha majd megkapják a határozatot arról, hogy nem kaptak menedékjogot a német vagy egyéb demokratikus elvtársi országunktól, akkor szépen hosszú tömött sorokban vidáman, az eu himnuszát énekelve hazavonulnak, és (muzulmán) imáikba foglalják az eu azon vezetőit, akik félresikerült mafla nyilatkozataikkal idebolondították őket, és amikor idejöttek, akkor kiderül, hogy itt nincs rájuk szükség és hazazavarják őket!
  Elvtársak!
  Ugye, hogy ezek a migráns elvtársak, ezek azért keltek útra, csapot papot hátrahagyva, ezer kilómétereken át vonulva, árkon bokron tengeren folyón országhatárokon átkelve, hogy aztán szépen békésen hazamenjenek?
  Aki ezt nem így gondolja, az nem is igazi elvtársunk, és az a baloldali liberális demokrácia sírásója!
  Le velük! meg természetesen a gazorbánnal is!

  Párttitkár elvtárs
  aki tudja, hogy a migránsok nem ezér jöttek ide, de hamá nem maradhatnak itt, akkor balliberális vigasz legyen nekik, hogy legalább világot láttak

 38. Ez is érdekelhet: Gumilövedékkel próbálták lerendezni a vitát
 39. 2015. október 22. 00:334189.

  Elvtárnők! Elvtársak! Baloldali demokraták!


  Unger elvtárs jól mongya, forradalmi hejzet van, ijenkor a párt vezető szerepének érvényesülni kell, vagyis a baloldali liberális csapataink spontán osztályharcát irányítani kell, merkülömben anarchia lesz!


  Elvtársak!


  Jelenleg a párt nem tud mást tenni, mint amire a liberális világtanács utasítást adott, vagyis asztat kell szajkózni, hogy a migránsokra szükségünk van, jöjjenek amennyien csak tudnak, és az emberbaráti szeretet meg a humanitárius elkötelezettség, meg ilyen mindenféle libbant baromságokat kell szajkózni mindenfelé, a sorosgyuri majd ad pénzt táblákra meg traranszparensekre, és a megszokott önkéntes módom összehozott tüntetéseknél pénzt is kapnak akik aktívkodnak.


  Szóval az irányvonal, hogy a sok migráns jöjjön, mert habár a népek már felgyujtogatják a menekültszállásokat, megtámadják ezeket a migránsokat, de megnyugtatok mindenkit, hogy azé ezeket a migránsokat se kell félteni, merazér csapatokba verődve rabolnak meg lopnak, meg halálra rémisztgetik a lakosságot, és így már az elején bemutatják, hogy milyen világ lesz itt nemsokára, hamá majd elérik a kritikus tömeget és az itteni mafla megvezetett böszmék rájönnek, hogy kiket fogadtak be! De akkormá késő lesz, akkormá a migránsok fognak diktálni, nagyobb segélyt, nagyobb lakást, ingyenellátást, ingyenkocsit, stb. fognak követelni, és Angela mindent meg fog igérni nekik, addig, amig ki nem teszik a szűrét.


  De elvtársak a baj az, hogyha nem jönnek elég gyorsan és elég sokan ezek a migránsok, akkor bizony baj lehet, mer ezek az eurüpai böszme népek még a végén fogják és demokratikusan eelzavarják ezeket a migránstámogatókat az Angelával az élükön, és akkor bizony minden hatalomra kerulő hazátszolgáló kormány azzal fogja kezdeni, hogy hazazavarja a migránsokat.


  És akkor elvtársak pofáraesünk, mer minden amit eddig migránsügyben a libbant világszövetség utasítására mondtunk, azokról mind kiderül, hogy hazugság volt, és hogy az országunk meg az eu ellen dolgoztunk ezzel a migránstámogatással.


  És ugye ijenkor egy igazi ballibbant politikai erő rögtön kilép az éppen aktuális pártjából, és kijelenti, hogy az egészet amit addig csináltak azt a párt csinálta, ők ezzel nem értettek egyet, dde a párt kötelezte őket erre, de mostmá hogy kiléptek a pártból elmodhassák, hogy mindent az ellenkezőjeként látnak migránsügyben mint ahogy eddig látták.


  Igaz, hogy ezekután minden becsületes ember szemen fog köpni minket, meg mink magunk is magunkat, de a baloldali liberális demokrácia a hazudozás művészete, mindenki akkorákat hazudik, mint amekkorát csak tud, és ezekután a gerinces becsületes baloldali liberális politizálás szerint szépen kijelentjük, hogy mink mindíg is a kerítést támogattuk, az orbán csak ellopta az ötletünket, és a migránsok meg nem kellenek nekünk, mer majd szaporodunk itthon mink is magunktól, nem kellenek ehhez ilyen sötétképű alkaida harcosok. Vagyis akkortól az lesz a demokrata aki esztet képviseli.


  Elvtársak! Éljen a migráció! Éljen a 6-800 ezer hazatoloncolt migráns, mer ezek majd annyira sszegények és ágrólszakadtak lesznek ha hazaküldik őket, és annyira csak a láncaikat veszíthetik, hogy otthon majd kirobbantják a szocialista forradalmat, és előszedik a leninelvtársat a mauzóleumból, és pajzsra emelve végighordozzák az iszlám világba, és ettől akkora forrradalmi lelkesedés lesz, hogy abból má majd minden lehet, még kommunizmus is.


  Elvtársak!


  Ez az új irányvonal, meg az, hogy a párt mindenkitől önálló kezdemémyezéseket vár, amivel gyengíteni lehet a jelenlegi orbánista fasiszta diktatúrát.


  Szóval elvtársak előre, soha se hátranézni, mindíg a nagy vezíreket követni akik mutattyák a főcsapás irányát.


  Kitartás! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  aki megpróbálta vázolni az irányvonalat 


             

  előzmény:
  unger (4188)
  2015-10-19  09:41
 40. unger
  Offline
  2015. október 19. 09:414188.

  Kedves elvtársak!


   


  Nagy baj van..nemgyünnek a migránsok...most mit csináljunk?? Hogyan szidjuk a zorbánt ha a keritése müködik?? eddig azt üvöltöztük hogy kidobott pénz,mega haverok..dehát mostan mit mongyunk??


  Párttitkár elvtárstol azonnali eligazitást kérünk ebben a komoly ügyben !!


  Éjjen a párt! ezt hasznos mindig hozzátenni...

 41. 2015. augusztus 22. 22:094187.

  ahogy látom a formázással megint gond van az nlc-n, de biztos ez is a zorbán miatt van!

 42. 2015. augusztus 22. 22:034186.

   


  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali Demokraták! Allah legyen veletek! (hogy miért azt majd megtudjátok)


   


  Az, hogy ritkán járok erre, az nem azér van, mer nem érzem fontosnak a munkásmozgalom barikádján történő osztályharc frontvonalában való részvételt, de most a pártvezetőség ideológiai titkárságán a tudományos szocializmus mintájára a baloldali liberális demokratizmus ideológiai alapjainak a kidolgozásán fáradozunk és ez igazi kihívás elvtársak!


   


  Elvtársak!


  A liberális demokrácia ugyanúgy mint a szocializmus az élcsapat hatalmán alapszik és ugye ki lehetne más az élcsapat, mint mink annak a böszme népnek a vezetésére született baloldali demokraták!


   


  Ez eddig rendben is lenne, és a liberális demokrácia többi alapelvét is lefektettük, amik azon a történelmi meglátáson alapszanak, hogy a liberalizmusban minden normális ami nemnormális!  Vagyis a normális házasság férfi és nő kapcsolatát jelenti, a liberális demokráciában viszont a házasságban férfi és férfi vagy nő és nő kapcsolata a normális. A liberális demokráciában a könnyű drogok fogyasztása a normális és nem annak üldözése. A normális világban egy gyerek fiúnak vagy lánynak születik és a nemének megfelelően kell nevelni és felkészíteni az életre, a liberális világban viszont a gyerekek semleges neműnek születnek, és a neveléssel nem szabad semmilyen nemi jelleget belenevelni abba a gyerekbe, mert majd ő eldönti, hogy fiú vagy lány akar lenni.


   


  Szóval ezekkel elvtársak nincs is nagyobb gondunk, de itt van ez a migrációs kérdés elvtársak, amiben még az ideológiai alapok lerakásánál sem tartunk.


   


  Mer az addig rendbe van, hogy ezek a migránsok jönnek, és a legfelsőbb ideológiai irányítószerveink (sorosgyuribácsiék, bilderbergék, stb.) iránymutatása szerint az európai migráció a baloldali liberális demokrácia megerősítését szolgálja, és az is rendbe van, hogy az európai únijó politikusai brüsszelbe esztet tuggyák, és mindent meg is tesznek azér, hogy minél több migráns jöjjön európába! Csak ugye ezt annak a böszme népnek ideológiailag el kell tudni adni.


   


  És ugye megin azzal a böszme néppel van baj, mer ezek valahogy nem akarják megérteni, hogy ez a sok migráns mijen fontos nekik és mennyire jó hogy ezek jönnek. A gond ugye az, hogy a kapitalizmus megdöntése már nem kitűzött cél, a klerikális reakció elleni harcot nem tuggyuk a migráció támogatásának a zászlajára tűzni, merugye ezek a migránsok akik jönnek, ezek ugye sokkal vallásosabbak iszlamista vonalon, mint az európai böszmék a kereszténységbe. Azt pedig, hogy ezek a migránsok az európa muinkerőhiányon jönnek segíteni, azt egyik böszme se veszi be a népből, főleg a munkanélkülek nem!


   


  Elvtársak! Ezek a böszmék még azt se hiszik el, hogy ezek a migránsok csupa békeszerető galamblelkű atomfizikusból, matematikusból meg kórházi kedvesnővérből vannak, mer látják, hogy miket művelnek amikor nagyobb csapatokban végigvonulnak egy területen. Szóval gondba vagyunk elvtársak, de ahogy annakidején a tudományos szocializmus alapelveire támaszkodva felépítettük a szocializmust, merugye lenin elvtárs így rendelkezett, ezér elvtársak biztosak lehettek benne, hogy ezt a migránskérdést is rendezni fogjuk ideológiailag, merugye a feletteseink (a sorosgyuribácsiék, bilderbergék, stb.) így rendelkeztek!


   


  És kérdem én elvtársak, felépült a szocializmus?


   


  Naugye elvtársak, ahogy a szocializmus felépült, úgy fogjuk mink is felépíteni az európai baloldali liberális demokráciát, sokmillió muzulmán migráns elvtársunk békeszerető imájával és támogatásával!


   


  Kitartás elvtársak! Éljen az európai liberális demokrácia! Éljen a párt! Allah velünk van! (ez most egyre fontosabb felismerés, tessék jól megjegyezni!)


   


  Párttitkár elvtárs
  aki szerint ha így haladunk, nemsokára az élcsapatba is többségbe lesznek a muzulmánok 


   

 43. 2015. július 13. 21:384185.

  Elvtársnők Elvtársak! Baloldali Demokraták!


  Nem elég hogy itten alapszervileg felháborodunk a gazorbán kerítésépítésén, de elvtársak itten a menekültkérdés megoldásáról is beszélni kell!
  Mer elvtársak mink baloldali demokraták hogy is látjuk a megoldást?


  Elvtársak! Nem a déli határra kell kerítést építeni, hanem megint a nyugatira, ahogy azokba a boldog békeharcos elődpárti időkbe voltak. 
  Merugye elvtársak ezek a migránsok mind orvosok, meg atomfizikusok, meg programozó matematkusok, meg ilyen túlképzett értelmiségek, és így ha bejötték hozzánk, akkor nem szabad továbbengedni őket, hanem az itthoni értelmiségi réteget kell velük kibővíteni és ha már elég sokan lesznek itt, akkor majd nem kell nekünk felsőoktatás, mer ezekből a migránsokból lesz elég orvos meg atomfizikus meg programozó matematikus, meg egyéb értelmiség, a filozófusokból meg politológusokból pedig már úgy is túl sok van (minek nekünk azok a sok filozófusok, mondta ugye a gyulánk annakidején) így aztán az értelmiségi rétegünknél telítettség alakul majd ki.


  Az pedig hogy ez a hozzánk migráló sok orvos, meg atomfizikus meg programozó matematikus nem tud magyarul, az csak addig gond, amíg nem ők kerülnek itthon többségbe, merakkor majd már nekünk kell megtanulni az ő nyelvüket, és az a hatszáz féle nyelv amiken beszélnek annak az elsajátítása egy igazi magyar baloldali liberálisnak meg se fog kottyanni.  És akkor elvtársak megvalósul nálunk az igazi multikulturális liberális internacionalizmus, amire mindég vágytunk. A többiek pedig csak magukra vethetnek majd, hogy nem képesek megfelelni a 21-ik századi társadalmi kihívásoknak és ezért nem értik azt a nyelvet amit a hazájukba a többségiek beszélnek!


  Elvtársak! Csak gondoljatok bele, hát nem ez az igazi megoldás és nem az amit a gazorbán akar, hogy kerítést akar építeni a déli határra és nem akarja beengedni hozzánk ezt a sok túlképzett értelmiségi menekültet?  Megszüntethetjük a felsőoktatást és az innen felszabaduló pénzből is a migránsok jobb megélhetését támogathatnánk!


  Elvtársak! Ez a liberális internacionalista jövő! Ezér harcolunk mink baloldali demokraták és ha a kommunizmus felépítését annakidején a gaz áruló gorbacsovisták nem szabotálták volna el, akkor már rég itt tarthatnánk! De most meg az ilyen fasiszta orbánok meg az a böszme értetlen nép akadályozzák meg állandóan ennek a szebb jövőnek a megvalósulását! Le velük!Éljen a liberális internacionalizmus! Éljen a baloldali demokrácia! 


  Párttitkár elvtárs
  aki azzal is tisztába van, hogy ezek a túlképzett migránsok majd kikre fognak szavazni a választásokon, és így megin győz majd a baloldali demokrácia és a kékcédulásnál is jobb eredményekkel fogjuk majd leverni a gaz fasiszta fidesznyikeket  


   

 44. Ez is érdekelhet: Esernyőnek álcázta a fegyvereit, de elkapták a rendőrök – videó
 45. 2015. július 13. 13:284184.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali Demokraták!


  Itten alapszervileg szóvá tették az elvtársaink, hogy ez a pszihopata udvari bolond ferikebohócunk hogy tehetett a nyakába egy olyan táblát, hogy "én is buzi vagyok" amikor pedig a baloldali demokrácia PR elvtársai nagy hangon kijelentették, hogy micsoda nyílt rassszizmus az, ha valaki buzizik, merugye buzik nincsenek, csak melegek, leszbikusok és transzneműek.


  Ugye elvtársak így van?


  és elvtársak aki nem tuggya aszt, hogy kik a transzneműek (biológiai megfogalmazás szerint váltivarúak) az figyeljen jobban oda a reggeli szabad nép félórákon és ha ott nem kap munkásmozgalmilag és idelógialag megnyugtató magyarázatot erre, akkor nézze át a lenin össszes mind a 276 kötetét és marx és engels teljes életművét, mer ott biztos rendezve van ez a dolog. 


  Amenniyben nem talál ittse megfelelő eligazítást, akkor forduljon a rokonságába vagy ismeretségébe lévő meleg vagy leszbikus elvtársaihoz, akik biztos segítenek. Na nem ivarváltásba, habár egy igazhitű baloldali demokrata a pártér és a demokráciáér elköteleződve ettőlse zárkózhat el, hanem a transznemű fogalom tisztázásába.


  Ha ez sem segít, akkor végső megoldásként forduljon kunhalmi elvtársnőhöz, aki ha nem tudta volna, hogy kikkel vonul fel, akkor biztos nem demonstrálta volna a másvonzalmúak iránti szolidarítását. 


  mottó: nem minden baloldali demokrata meleg (leszbikus, transznemű) de minden meleg (leszbikus, transznemű) baloldali demokrata. 


  Éljen a meleg baloldali demokrácia! Éljenek a váltivarú baloldali demokraták! Éljen a párt!


  Párttitkár elvtárs
  akinek igen tetszett a felvonuláson az ágica (a kunhalmi et-nő) és így tart attól, hogy ezér nem mondhatja el magáról hogy meleg, viszont esztet titkolni kell, mert nem ez az irányvonal a baloldali demokráciába


     

 46. 2015. július 10. 22:074183.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali demokraták!

  A nemzetközi hejzet fokozódik!


  Merugye  elvtársak alapszervileg megtárgyaltuk ezt a kerítésdolgot, és a tagság közfelkiálltással felháborodásának adott hangot azér, hogy egy igazi kommunista vívmányt, elődpártunk egyik főművét ezek a fasisztákok itten le akarják másolni!

  Elvtársak! A kerítés a kommunizmus jelképe volt, ami azér épült, hogy az az imperialista propaganda által megmételyezett és félrevezetett böszme nép ne tudjon kimenni az országból a kapitalista nyugatra, mer ott se volt kolbászból a kerítés, és mink csak ettől akartuk megvédeni a népet. Merugye mink a népér voltunk, vagyunk és leszünk, még ha azok a böszmék ezt nem is képesek megérteni!

  És elvtársak most mi van? Ez a fasisztista orbánkormány mit akar? Azt a kerítést akarja lemásolni, amit mink kommuni..... akarom mondani szociali...... akarom mondani baloldali demokraták annakidején azért építettünk, hogy kifelé ne lehessen menni tőlünk!

  És kérdem én elvtársak, ezek a fasisztákok most meg milyen kerítést akarnak építeni? Olyat ami aztat akarja megakadályozni, hogy befelé ne tuggyanak jönni hozzánk!

  Elvtársak! Hát hová jutottunk? Hát ez a mostani kerítés azt bizonyítaná, hogy amíg a mi régi kommunista rendszerünkbe (aminek a visszaállításáér most is küzdünk) a nép menekülni akart tőlünk, addig most a fasiszta orbánrendszerbe hozzánk akarnak sokan menekülni!

  Elvtársak! Éberség! Ez nyílt támadás a fennálló baloldali demokratikus világrend ellen!
  Ne haggyuk elvtársak!
  Éljen a Kim jong elvtárs a demokrácia legfőbb védelmezője! Éljen a baloldali demokrácia! Le a kerítéssel, éljenek a palesztín terroristák! Éljen Carlos elvtárs! Kitartás! Éljen a párt!

  Párttitkár elvtárs
  aki az amerikai-mexikói kerítés ellen is tiltakozott volna, ha megkérdezték volna erről! de nem kérdezték, pedig amerikába demokrácia van, és mégse

 47. 2015. május 21. 12:324182.

  Elvtársnők! Elvtársak! Liberális demokraták!


  Éberség! Hallottátok a hírt, miszerint az amerikai elvtársaink a leguróbbi meghallgatáson má teljesen másképp beszéltek mint azokba a jóbarát elvtársi időkbe??
  A legutóbbi meghallgatáson már nagyobbrészt dícséretek és elismerések hangzottak el, és a Bell is itthon teljesen a balliberális irányvonal ellen dolgozik!


  Elvtársak!
  Hát ha már amerika se akarja megbuktatni a gazorbánt, akkor ki fogja? Hát mi lesz velünk igazhitű baoldali talpnyaló hazai demokratákkal? Mink itthon saját erőből soha nem fogjuk tudni visszaállítani a baloldali gyurcsányista korrupciós demokráciát! És má az eu is teljesen másképp beszél, má tudomásul veszik, hogy a gazorbán elsöprő hazai lakosági támogatottsággal bír és minket baloldali hazai talpnyaló demokratákat a kutya se támogat! 


  Elvtársak!
  lehet hogy má az amerikaiak és az eu is rájött, hogy kár pénzt fektetni a támogatásunkba, csak elköltjük azokat minden hozadék nélkül? De legalább elvtársak a norvág alap még jön! De ha majd az is elfogy akkor mi lesz?   


  Éberség elvtársak! Ha má amerika sincs velünk akkor má nagy a baj! És hol van ilyenkor a sorosgyuri, a gátikarcsi, vagy ez a sunyi simonyi volt nagykövet?


  Kitartás! Éljen a baloldali demokrácia!


  Párttitkár elvtárs
  aki szerint van oka aggódni a jövőjéér a hazai baloldali demokráciának


   

 48. 2015. május 20. 13:094181.

  Elvtársnők! Elvtársak! Liberális demokraták! (természetesen baloldali liberális, még véletlenül se polgári liberális)


  Európai liberális belső körökből juttatták el a hazai baloldali és liberális demokrata élcsapathoz azt az információt, hogy a Boglárka akkor nyerheti meg az úniós dalfesztivált, ha szakált növeszt!
  Ugye elvtársak, hogy a hazai baloldali és liberális demokrácia támogatására ezt minimum elvárhatjuk a Boglárkától?


  Éljen a szakállas nők liberális világszövetsége! Éljen a ballábas európai demokrácia!


  Párttitkár elvtárs
  aki már alig várja, hogy a bajuszos nők is összeálljanak és véd- és dacszövetséget alakítsanaak a liberális európai demokrácia vívmányainak nagyobb dicsőségére

 49. 2015. május 19. 21:284180.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali demokraták!


  Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy bármit is mondott a gazorbán strasszburgba, az eu nem fogja elvenni a pszihopata bukott udvari bolondunknak (a ferikének a gyengébbek kedvéér) megítélt 5 millió eurót!


  Mer elvtársak abból a pénzből a köteles részt a pénzt megítélő eu-s elvtársak már szétosztották egymás között, és arról má nem fognak lemondani, mer az nekik jár! Elvégre elvtársak, hogy ilyen klerikális mondással példálódzzak, az eu-ba se örzik ingyen krisztus koporsóját, az eu baloldali és liberális elvtársai ugyanúgy elvárják, hogy a hazai baloldali demokrácia támogatásáér megkapják a jussukat, mint annakidején azokba a boldog békeharcos kommunista időkbe a keleteurópai baloldali demokráciákba az élcsapat!


  Mer csak úgy magunk között mondva elvtársak, a mai plenáris ülésen verhofstadt elvtársunk az eszement kapálódzásáér és a gazorbán szidalmazásáér nem megérdemli azt a pártízezer eurót amit ezér kap? És a többi elvtársunk a baloldali liberális és zöld frakciókból, akik össze-vissza hazudozva szidták a fityesznáci kormányt és orbánt, ezeknek ezér nem jár valami fizetség?
  Ugye, hogy jár? Mer megérdemlik, b......tok meg! hogy egy liberális demokrata bejáratott szóhasználatát idézzem. 


  Elvtársak!
  Csak gondoljatok bele, hogyha ezeket az elvtársakat az eu-ba nem fizetjük meg, akkor hogy fog tudni nálunk győzni a baloldali demokrácia? És elvtársak ez bőven megéri az eu-nak, mer ha majd a nidermüller elvtárs javaslatát magáévá téve az eu megvonja a magyaroknak járó eu-s támogatásokat, akkor még szép nagy haszonnal is jöhet ki az eu ezeknek az internacionalista magyar és külföldi baloldali demokratáknak a finanszírozásából. 


  Elvtársak!
  Hát most mondja valaki, hogy nem jók a hazai demokratikus baloldal kilátásai?


  Éljen a párt! Éljen a baloldali európai demokrácia! Vesszen orbán!


  Párttitkár elvtárs
  aki sajnos egy fillért nem kap ebből az 5 milliós eu-s pénzből, pedig mit meg nem tesz a pártér

 50. Ez is érdekelhet: Elsült a hatlövetű az idős férfi kezében
 51. 2015. Április 18. 19:334179.

  Elvtársnők! Elvtársak! Baloldali demokraták! (aki nem hiszi  hogy azok vagyunk, annak utánajárunk!)


  Itten alapszervünk vezetősége (akik  ugye a demokratiKUSS centralizmusból kifojólag egyszeméjbe mind én vagyok) kértékelte a legutóbbi tapolcai választás eredményét, és egyhangúlag egyetértettünk a kétszemélyes liberális párt alelnökének (az elnök a fodor gabriella) a kinyilatkoztatásával, miszerint elvtársak felháborító és szégyen ahogy a választópolgárok szavaztak tapolcán!


  Elvtársak! Hát hová jutottunk! Hát mijen demokrácia az, ahol azok a böszme választópolgárok szabad akaratukból arra szavaznak, akire jónak látják? Ijen csak ebbe a fasisztista orbánista diktatúrába lehetséges elvtársak!


  Hát most mongyátok meg, hát nem jobb volt amikor az elődpártunk (az mszmp) idejében csak egy jelölt volt, természetesen a hazafias népfront jelöltje, és csak arra lehetett szavazni? Özönlött is a nép szavazni és 97-98%-os részvétel mellett 100%-os támogatással szavazta meg az elvtársat!


  Elvtársak! Nagyon alulról jövő kezdeményezést fogalmaztak meg alapszervünk egyes elvtársai, amikor azt javasolták, hogy forduljunk az eu-hoz, és követeljük, hogy a baloldali demokrácia hejreállításaként kötelezzék a magyar parlamentet a választási törvény megsemmisítésére és ojan választási törvény meghozására, amibe csak baloldali és liberális jelölteket lehet indítani a választáson, és a választások eredményétől függetlenül csak baloldali demokrata kormány kormányozhassa az országot!


  Elvtársak! Hát nem ez biztosítaná a baloldali demokrácia kiteljesedését? És az a böszme nép ezt akarja, csak nem tud róla! Itt az ideje, hogy az eu megmagyarázza a népnek, hogy mit akarnak, és biztosíccsa a népakaratot nálunk!


  Kitartás! Éljen a baloldali demokrácia!  


  Párttitkár elvtárs
  aki még további nagyon alulról jövő javaslatokat vár az alapszerv tagjaitól a baloldali demokrácia hejreállítására 


   

 52. Catilina
  Offline
  2015. Április 17. 18:214178.

  Felőlem tetszhet neked, csak megpróbálnám jobbá tenni. A humornak viccesnek kellene lennie, akármilyen oldalról van is szó, de itt ez nem az, látszik viszont, hogy valaki itt erőlködik azért, hogy az legyen. Leírtam, mit ne tegyen lehetőleg, és akkor jobb lesz.

  előzmény:
  unger (4177)
  2015-04-17  18:05
 53. unger
  Offline
  2015. Április 17. 18:054177.

  És akkor mi van??  Nekem meg tetszik a topik....és ??Akinek meg nemtetszik az fejben tarthat egy dolgot..kb mint a Monika anno..na pá...

  előzmény:
  Catilina (4176)
  2015-04-17  16:46
 54. Catilina
  Offline
  2015. Április 17. 16:464176.

  Amit leírtam, az NEM ízlés kérdése, és nem is politikai meggyőződésé. Konkrét dolgokat írtam le, hogy valójában miért nem felel meg az írások legtöbbje itt annak, ami szeretne lenni.


  Egyszerűen nem vicces. Nem pamflet, és nem is paródia. Groteszknek groteszk, de sajnos nem „jó” groteszk.

  előzmény:
  unger (4175)
  2015-04-17  15:42
 55. unger
  Offline
  2015. Április 17. 15:424175.

  Ja a Te izlésed szerint..másnak meg más az izlése.. az meg ne zavarjon hogy a libbencsek azok ugye toleránsak és elfogadnak mindent,mindenkit olyannak amilyen anélkül hogy kritizálnák..

  előzmény:
  Catilina (4173)
  2015-04-17  12:23