Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Új óra ingyen, ajándékba

Torolt_felhasznalo_773465
Torolt_felhasznalo_773465
Létrehozva: 2014. november 8. 14:46

 


Kaptam valakitől ajándékba egy vadonatúj mechanikus csörgőórát, még a dobozában van, nem használtam, nincs rá szükségem, mert sok órám van, ami működik, és amit használni tudok. Nagyon szívesen elajándékozom ezt a kapott órát, ha valakinek szüksége van rá. Nem kérek érte semmit. Bp-en belül átvehető, megbeszélés szerinti helyszínen. Azt hiszem, az illető, aki nekem adta, nem egy márkás óraszaküzletben vette, hanem valami egyéb boltban, tehát nem egy drága, flancos darabot kell elképzelni, egyszerű mechanikus ketyegőről van szó, de azért a célnak megfelel szerintem, pluszban, jópofa "háttérkép" van a számlapján. 


Kellemes napot mindenkinek! 


Kémikus

  1. 2014. november 16. 10:312.

    Nagyon megköszönném az órát.A kisunokámnak vettem egy hasonlót. nem volt jó..nem vették vissza ....az órás azt mondta :nem lehet javítani.


    Nagyon örülnénk neki..Email stibranyi43@vnet.hu...


    Pesten át tudnánk venni. kérek szépen értesítést.


    Köszönettel...további szép vasárnapot...Emili.

Címlap

top