Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ilyen az igazi amerikai konyhás nappali

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2016. május 3. 17:17
Amerikai konyha praktikus és látványos. Persze csak akkor, ha jól van kialakítva és berendezve. Nézzünk egy kis inspirációt!

Nők Lapja Café: Ilyen az igazi amerikai konyhás nappali - képek
  1. 2016. május 4. 16:155.
    szerintem a többség barlanglakó idehaza... Néznek sokan, hogy minek az egy légtér, nincsenek barátaik, nem járnak össze, úgy semmi értelme ennek a stílusnak.

    Akik szeretnek beszélgetni, rendszeresen találkoznak barátokkal, szeretnek jókat enni, ott alap, hogy van egy nagy étkezőrész is, közel a konyha, vagy egybenyílik.

    Nyilván aki abban gondolkodik, hogy a személyzet készíti el az ételt és tálalja fel, annak proli lesz mindig az egybekonyha, mert ott magának főz a tulaj. Hát ez van.

    Szerintem nincs praktikusabb a konyhanappalinál. Iszonyatosan kényelmes. Persze csak akkor ha vannak külön elbújós helyek, lakásban, házban. ez egy jó élettér. ahol találkozik a család, mindig lehet beszélgetni, stb.

    aztán akinek nem tetszik, csinálja máshogy. szerintem egyik se rosszabb a másiknál, csak más. Csak itthon tolerancia zéró sokaknál, mert szeretnek mások életébe belemászni nagy unalmukban.
  2. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2016. május 3. 17:394.

    a trabant nem chevy


    Select Your Kitchen Style
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2016-05-03  17:17
  3. 2016. május 3. 17:203.
    Mia! Nekem tetszene :)
  4. 2016. május 3. 17:172.
    Szerintetek ez az asztal jól mutatna egy amerikai konyhás lakásban? http://www.riodesign.hu/asztalok-szekek/control-etkezoaszta lkarpitos-london-szek-es-london-karszek

Címlap

top