Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hasfájás?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. szeptember 27. 20:55
Végre hazavihetjük a kórházból várva várt kisbabánkat, aki jól szopik, szépen gyarapodik, csak egyetlen baj van: bizonyos napszakokban torkaszakadtából üvölt, bármit is teszünk vele. Mi lehet a gond?

Nők Lapja Café: Hasfájás?
  1. 2015. október 3. 08:083.
    Kólikás hasfájás, jaj.. Kislányom 6hetes korában jelentkezett először, állandó hasfájás gyötörte nagyon sokat sírt és nem tudtam megnyugtatni. A védőnőnk tanácsára kezdtük eladni neki a coliefot. Pár nap után kezdtek elmúlni a tünetek. Most már szerencsére nincs baj:)
  2. 2015. szeptember 27. 20:552.
    Átérzem azoknak az anyukáknak a kétségbeesését akiknek hasfájós volt a babájuk. Velünk is megtörtént és nagyon nagyon örülök, hogy már elmúlt ez a zidőszak, de csak a colief cseppnek köszönhetően. Ez segített át minket ezen a zűrös időszakon.

Címlap

top