Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Spenótfőzelék másképp: laktózérzékenyeknek is

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. szeptember 4. 12:23
A spenót nem mumus. Annyira jófej zöldség, nagyon jól kombinálható még elsőre talán hajmeresztőnek tűnő hozzávalókkal is, mint például a kókusztej.

Nők Lapja Café: Spenótfőzelék másképp: laktózérzékenyeknek is
  1. 2015. szeptember 5. 11:333.

    A kókusztej egyáltalán nem hajmeresztő,a tej és a tejszín is helyettesíthető vele bizonyos mértékig.A mandulatej azonban sokkal semlegesebb ízű. A spenót pedig tej nélkül is elkészíthető:)

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-09-04  12:23
  2. 2015. szeptember 4. 14:482.

    A spenót 100 féle módon elkészíthető. Én pl nem is teszek hozzá tejet.

    A spenótot megfőzöm, botmixerrel pépesítem. 2-3 szem krumplit megfőzök kis kockákra vagdosva, majd összetöröm és adok hozzá margarint, só, bors. Összekeverem és a krumplilével krémszerűvé keverem egy botmixerrel. Készítek egy fokhagymás+ hagymás rántást beleöntöm a krumplikrémet és az egészet a spenóttal összeforralom. Ha sűrű, öntök hozzá a krumpliléből. Nem öntöm le az összes krumplilevet, hanem csak leszűröm és félreteszem a levét, hogy tudjam hígítani ha kell. Az én gyerekeim csak így ették meg a spenótot.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-09-04  12:23

Címlap

top