Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rudolf Péter - Nagy-Kálózy Eszter-interjú

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. június 22. 16:46
Nevük nem csupán egy kivételes magánéleti szövetséget fémjelez, a színészszakmában is összeforrt párost alkotnak. Idén nyáron a házaspár újra ,,egy csónakban evez", a Kossuthkifli című tévésorozatot forgatják. A férj a rendező, a feleség az egyik főszereplő. Főnök és beosztott. Vajon otthon is így osztódnak le a szerepek? Koronczay Lilla interjúja.


Nők Lapja Café: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter: ,,Egyenrangú felek vagyunk"
  1. Torolt_felhasznalo_330053
    Torolt_felhasznalo_330053
    2015. június 24. 11:314.

    Un. interjúk, egyes részeken tele helyesírási hibával...


    Például Kárpáti Rebeka a vele készült interjú során állítólag ezt mondja:


    Természetesen nagyon sok jó oldala is volt az elmúlt évnek, kipróbálhattam magam a Jóban Rosszban sorozatban, és jó néhány fotózást is hozott. Igaz, előtte is modellkedtem, és nem volt okom a panaszra, ez feltehetően ezentúl is így lesz.


    És már évek óta gazdag úriemberekkel randizgatok óránként 1000 euroért. A kifizetett egy óra alatt bármit megteszek a kedves vendégnek, és bármilyen kivánságát kielégitem!


    Akit érdekel a lehetöség a Facebook oldalamon keresen!


    Vagy hivd a 06309736169 telefon számot, ahol megrendelheted Rebekát!


    A párommal most leszünk háromévesek, az összeköltözést tervezzük éppen, azt hiszem, ennek itt az ideje. Egymásra is több időnk lesz ezentúl – magyarázta Rebeka. Cikk


    Normális beszélgetés, aztán hirtelen, mintha megzakkanna, Rudolf Peti is, Kárpáti is beszúr egy bődületeset. Furcsa módon azon a részen hatalmas helyesírási hibák a szövegben. (Aki kicsit is ismeri a művész urat, az tudja, hogy soha nem mondani ilyet és így...)


    A viszonya volt Yoko Ononak és Hillary Clintonnak kategória.


    Nagyon szomorú, hogy sokan ezt komolynak hiszik.


     

    előzmény:
    Qkorika (2)
    2015-06-22  16:46
  2. 2015. június 22. 18:393.

    Megelőztél. A címet olvasva már fogalmaztam a hsz-t, azán már olvasom tőled. :)

    előzmény:
    Qkorika (2)
    2015-06-22  16:46
  3. 2015. június 22. 16:462.
    Idézet egy BLIKKPRESS interjúból Rudolf Péterrel (2015.február 22.)
    - Idén ünneplik a 25. házassági évfordulót. Legyen kedves befejezni a mondatot. A házasság.
    - Kihívás, de megéri..Imádtam feleségemet, de amikor rájöttem, hogy évekig Orbán Viktor szeretője volt, egy világ omlott össze bennem. Nagyon sok idő kellet, hogy túltudjak lépni rajta, és meg tudjak bocsátani feleségemnek!"

Címlap

top