Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Milyen a jó sportmelltartó? Minden méretben teszteltünk!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. február 27. 16:16
Bár a hétköznapokban nem gondoljuk, hogy mindenkinek kötelező a melltartó viselése, sport közben, különösen erőteljes mozgás során elkerülhetetlen. És ha valamibe érdemes szerintünk befektetni, az a jó sportmelltartó, bár az tény, hogy meg is kérik az árát. Körülnéztünk a piacon és kipróbáltunk néhányat.

Nők Lapja Café: Milyen a jó sportmelltartó? Minden méretben teszteltünk!
  1. 2015. március 1. 09:064.

    90-95/B-C sportmelltartót kerestem, nagyon nehezen találtam. A választék sem akkora, mint a 75-80 méretben és a kivitelezésnél sokszor nem veszik figyelembe, hogy nagyobb méretben nem biztos, hogy az a jó, ha a kisebb méretet megcsináljuk nagyba. Nekem a legtöbb esetben az volt a problémám, hogy a vállpántok nagyok, tehát nem tartanak, ezek a melltartók magas nőknek lehetnének jók, pedig szerintem a 167 centimmel én nagyon az átlagot képviselem.

    előzmény:
    LHedvig (2)
    2015-02-27  16:16
  2. 2015. február 27. 18:313.
    bizony... és mi van azokkal akik kis hátmérethez rendelkeznek mellekkel? azokról is mély csend.. itt pár kommersz elvonult, és annyi... ezeket mindenki felveheti bármelyik bolltban, ugrálhat benne párat a próbafülkében... a többi??
  3. 2015. február 27. 16:162.
    Jellemző a cikk használhatatlanságára. Ezek szerint nő még a világon nem sportolt 105/C melltartóval, ugye? Ha már teszteltek, nem lehetett volna kibővíteni a mérettáblázatot?

Címlap

top