Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Psziché a mozivásznon

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. február 26. 14:25
Az amerikai forgatókönyvírók pszichológusokat megszégyenítő tudással rendelkeznek az emberi lélekről. Vajon mivel érik el, hogy a világ bármely részén élő nézőket képesek ,,behúzni" a sztoriba?

Nők Lapja Café: Psziché a mozivásznon
  1. 2015. február 28. 11:283.

    Ez csak a hülye zsánerfilmekre igaz. Csomó független film van viszont, ami egyáltalán nem így működik.


    És mi a helyzet, kedves cikkíró, például a "Támad a Mars" jellegű, "nézőszívató" filmekkel????? (A maga idejében szintén blockbusterként vetítették.) Ahol juszt se az a végkifejlet, illetve a szereplők további sorsa, mint ahogy azt a (z Ön által írt cikkben ábrázolt) buta néző várná.


    Továbbá személy szerint tudnám értékelni, ha erről a képmutató fejedelmi többes használatról lecuppannának végre a nőklapjás és női magazinos újságírók. Gusztustalan.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-02-26  14:25
  2. 2015. február 26. 14:252.
    Nagyon izgalmas a téma, úgy tűnik, a pszichológusok is használnak egyes filmeket terápiás célokra: http://www.filmtett.ro/cikk/3866/filmterapia-avagy-mikent-g yogyuljunk-filmmel

Címlap

top