Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Isten veled, Patrick Jane! - A sorozat, ha elromlik

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. február 26. 11:36
Hogyan lesz a kedvenc sorozatunkból esküdt ellenségünk? Miért gyűlöljük meg legkedvesebb hőseinket? Miért kívánjuk a befejezését egy olyan történetnek, amiért eddig a világ végéről is hazarohantunk? Elmondom, nekem mik fájtak.

Nők Lapja Café: Isten veled, Patrick Jane! - A sorozat, ha elromlik
  1. 2015. február 27. 11:474.

    De jo, hogy ezt irtad! Mar azt hittem, en vagyok az undok hulye, hogy mar nem szeretem oket. Meg megnezem az ujabb reszeket, de minden alkalommal megallapitom, hogy kar volt.


    Ez igaz a Dr. Csontra, NCIS-re, Mentalistara, Castle-re. Pedig mindent nagyon szerettem.


    A Dr.Csonttol akkor ment el a kedvem, amikor megoltek a Sweetset. Na az nagy kar volt. Jott ez a masik fiu, mar a nyomaba se er.


    Az Ncis akkor romlott le, amikor eltunt a sorozatbol Ziva.


    Meg a Gyilkos elmek tartja a szintet.


     

    előzmény:
    zsof.berg (3)
    2015-02-27  08:29
  2. 2015. február 27. 08:293.
    Én a hősöket az első epizódtól rühelltem, tehát nem is néztem. A mentalistának ott volt vége, amikor lelőtte Red Johnt, azóta csak erőlködés. A Dr csontnak is vége van, de amíg a főszereplők a producerek, addig fog menni, míg valamelyik csatorna hajlandó fizetni érte. És akkor a CSI, NCIS és hasonló brandekről már ne is beszéljünk.
  3. 2015. február 26. 11:362.
    A "Dr. Csont"-nál jártam így, egy idő múlva vállalhatatlan lett. Amikor Booth kiviszi egy lőtérre "Bones"-t és és azt élvezték hogy szétlőnek mindent.. az aztán alulmúlta az egészet.

Címlap

top