Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ingyen plasztika: nagy mellre dobnak össze neked a magyar pasik!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. február 6. 16:18
Egy magyar honlapon vadidegen férfiakat kell meggyőznöd arról, hogy az a leghőbb vágyad, hogy szép nagy melled legyen. Ők pedig összedobják neked a pénzt. Tényleg erről szól az egész, ingyen mellnagyobbítás, csak meg kell mutatni, most milyen melled van.

Nők Lapja Café: Ingyen plasztika: nagy mellre dobnak össze neked a magyar pasik!
  1. 2015. július 17. 13:457.
    én egy teljes alsó-felső beültetett fogsort szeretnék. arra nem lehetne megkérni férfiakat, hogy erre adjanak pénzt?
  2. 2015. február 6. 17:516.

    Nem biztos, hogy ezen hölgyek prostituált beállítottságúak, hiszen kapni olyan jó, bármit. Nekem például volt vagy 20 kg újságom, de kéregetős rovatban még kértem hozzájuk, és rengeteget küldtek. Olyan jó volt olvasgatni! Már boldog voltam, amikor csengettek az ajtón, mert tudtam, hogy a csomagos postás az. A 3. alkalom után már el sem kérte a személyi igazolványomat, mert megismert. :))) 


     


    Aztán mikor már annyi újság lett, hogy nagyobb lakásba kellett volna költöznünk, hogy még mi is elférjünk, egy srácnak ajándékoztam az összeset, aki ezzel váltotta ki a közmunkát. A barátja  kisteherautóval jött el érte. A srác is boldog volt az adományomtól, mert ekkora mennyiséget egyszerre ritkán sikerült begyűjtenie.

    előzmény:
    cucugia (5)
    2015-02-06  17:31
  3. 2015. február 6. 17:315.

    Nekem is mindig ez jut eszembe, amikor azt hallom, hogy összespórolt valaki a műmellre. Oké, hogy egyszer kiböjtölte a hétszázezer forint vagy millió körüli összeget, de akkor mostantól kezdve mindig kuporgat majd a cserékre is?Szerintem sokan át sem gondolják, hogy ez is hozzátartozik a szilikoncicihez.


    Én amúgy nem vagyok szilikonmell vagy plasztikai műtét ellenes, mert, elképzelhető, hogy valakin tényleg van olyan szépséghiba, ami annyira zavaró és önbizalomromboló számára, hogy jobb lesz a közérzete, ha megcsináltatja,. Ezt viszont csak akkor szabad megtenni, ha anyagilag is belefér és a szilikonnál gondolni kell a cserékre is.


    Az oldal gusztustalan, el sem tudom képzelni, hogy valakinek annyi önbecsülése legyen, hogy itt és így kalapozza össze a pénzt, nincsenek messzi a prostituáltaktól az itt jelenlévő csajok, bár valószínüleg felháborodnának a hasonlaton...


     

    előzmény:
    Bibige (4)
    2015-02-06  17:04
  4. 2015. február 6. 17:044.

    Úgy tudom, tízévente akkor is muszáj kicseréltetni az implantátumokat, ha semmi baj nincs velük, a viselőjük egészsége érdekében.


     


    Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az implantátum ugyanúgy egy anyag, mint például a cipőjük, a ruhájuk, a táskájuk. Nem lehet ezeket a dolgokat egy életen keresztül használni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (3)
    2015-02-06  16:38
  5. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2015. február 6. 16:383.

    És ha ugyanezen férfiak közül egyik jobban megszorongatja a lufit és kifolyik belőle a zselé, azt a második műtétet ki fizeti ki?Mert a nő csóró, gondolom.


    Aztán itt a többi alkalom is.Amikor, lehetséges egy + operáció is, mondjuk az egészsége érdekében, mert muszáj lesz...........


     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-02-06  16:18
  6. 2015. február 6. 16:182.
    Megnéztem az oldalt. Persze férfiként regisztráltam :D Számomra szánalmas volt. Inkább kuporgatnám évekig a fizetésem, ha úgy érezném hogy a boldogság a nagyobb ciciben rejlik, mint hogy felregisztráljak az oldalra. Olyan vásári az egész, főleg az hogy még egy papírt is kell tartani az oldal nevével. Jujj nekem ez nagyon gáz. Számomra ez olyan eladom magam a pénzért kategória, az meg ugye tudjuk milyen kategória....Mindegyik lányról süt az igyekezet, hogy próbál a legszexisebb, legegyedibb lenni, hogy ő legyen a befutó, de könyörgöm egy igazán szexi, belevaló nő, sosem regisztrálna ilyen oldalra.

Címlap

top