Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

VV7: Dennistől mást vártak a barátai

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. február 1. 14:06
VV Dennis ismerőseit ugyan meglepi cimborájuk viselkedése a villában, mégis egy emberként támogatják - adta hírül a Blikk.

Nők Lapja Café: VV7: Dennistől mást vártak a barátai
  1. 2015. február 2. 08:113.
    Na végre! Az ellenszenves "okos" hármasból kiesett az undormány, éceszgéber Danika. Azt, hogy mennyire okosok, megmutatták az iskolai héten is, amikor törték magukat a lila kendőért, de azt a villa esze: Fannika vitte el az orruk elől. A taktika: kiötlöttek öt gyalázó mondatot az ellenfélről és öt felmagasztalót magukról. Ezeket bemagolták, majd a vitában leüvöltötték vele az ellenfél fejét egymás után mind hárman, és a nézőknek még egyszer a "szék"-ből elismételték. Végül hozzá tették: "Igazam van, mert tudom, hogy igazam van" Már Zsuzsa kicsinálására is ezt használták. Ez tisztára a FIDESZ szóvivők módszere. Bent maradt így a villában az erőszakos, buta Edina ( Tisztázzuk, hogy nem székely, hanem roma. Elmagyarosodott oláh. ) és méltó párja a még butább selyemfiú Laci. Enyelgésük ripacs produkció: " Mit tettél velem? Én ezt már nem bírom így. Holnap kimegyek." "Azt ne tedd, de adj nekem időt" Mindjárt hányok.
  2. 2015. február 1. 14:062.
    Valószinű csak a VV idejére vannak együtt, max egy két kufirc ha vége lesz és már nem is emlékeznek egymásra.

Címlap

top