Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

10 tipp az ötperces nagytakarításhoz

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 31. 15:19
Átszalad a szomszéd? Nincs időd a nagytakarításra? Segítünk! Íme 10 tipp: így rakhatod rendbe a lakásodat 5 perc alatt!

Nők Lapja Café: 10 jó tipp az ötperces nagytakarításhoz
  1. 2015. január 31. 21:555.
    1, fotozni a helyket? Utana meg elovenni a fotot es aszerint eltenni? Idorablo modszer. Masreszt engem nem zavar, ha nem mindig pont ott van egy mecses vagy eppen a vaza virag vagy egyeb disztargyak. Sot. Szeretem a valtozatossagot :)
    2, van, aki nem a szennyestartova dobja a koszos ruhat, hanem halomban mosas szerint gyujtogeti mondjuk a furdoben? oke ertem, amikor leveszi nem biztos, hogy rogton bedobja este, lehet csak reggel, de azert nem all ott napokig, en mosas elott valogatom mindig, persze, ha tobb reszes gyujtom lenne, akkor mas lenne a helyzet, de akkor sem szem elott tartom.
    4, hat nem tudom a melyik lakas az, amelyiknek a padlojat 1 perc alatt fel lehet takaritani, mert kb ennyi jut ra az 5-bol, vagy ennyi sem.... Egy sepres felmosas egy helyisegben is tobb, mint 5 perc :)
    5, a fogkremet fogmosas utan mindenki torolje le maga utan...
    6, az utobbi idokben megtudtuk: eleg az ecet vagy a citrom :)))) na azert olyat se tudok elkepzelni, hogy alap tisztitoszer nincs itthon.
    7, azert, ha a parna mar lathatoan koszos az is durva...


    Na mindegy is, aki ezt a felsorolast par perc alatt megcsinalja annak hat keze van minimum..
  2. Torolt_felhasznalo_698753
    Torolt_felhasznalo_698753
    2015. január 31. 19:334.

    Igazából tökmindegy. A helyes módszer: öt perc alatt inkább tegyél fel egy jó teát, és kapj elő valami sütifélét, majd amikor belép a szomszéd, kezdd el fennhangon szídni a takarítónődet, hogy megint milyen trehány munkát végzett, és most már tényleg le fogod cserélni! A TV-t is be lehet kapcsolni, az mindig sikeresen eltereli a figyelmet! :D

    előzmény:
    ÁgicaT (3)
    2015-01-31  17:25
  3. 2015. január 31. 17:253.

    Most akkor portalanítsuk a kevésbé szembetűnő helyeket, vagy hagyjuk, hogy az ágy alatt, a kanapé párnáinak koszosabbik felén felhalmozódjon a sok allergén atka, a zuhanyfüggönyön pedig a penész?


    Teljesen elbizonytalanodtam, pedig most 5 perc alatt rendbe akartam szedni a házat...

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-01-31  15:19
  4. 2015. január 31. 15:192.
    Átszalad a szomszéd... Első teendő: az orrára vágni az ajtót, - Csak öt perc! felkiáltással;-)))
    Ezután szaladok fényképezni, elugrom illatgyertyáért, maradék alteregóimmal meg tébolyult dobálásba kezdek mindenhol a kégliben. Biztos halál meggyőző lesz öt perc alatt:-(

Címlap

top