Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Igen, a sportolónők is menstruálnak, ésmegszívják, mert veszítenek

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 30. 08:30
,,Ebben a modern világban, amikor nyíltan beszélünk a szexről, miért borulnak ki, ha a nők, vagy éppen a sportolónők a menstruációjukról beszélnek?" - mondta egy korábbi profi teniszező, Annabel Croft a Huffington Postnak, miután egy kolléganője, a legmenőbb brit teniszezőnő azt nyilatkozta, azért játszott rosszul egy nagyon fontos meccsen, mert éppen menstruált.

Nők Lapja Café: Igen, a sportolónők is menstruálnak, és megszívják, mert veszítenek
  1. 2015. január 31. 21:446.
    "azt kérdezte, hogy miért nem befolyásolta, miért nem tolta el - fogamzásgátlóval, hormonokkal - a menstruációja időpontját, ha tudta, hogy fontos meccs jön. Mondjuk, szerintem azért, mert nem vagyunk szerencsétlen, hormonkezelt marhák a vágóhídon." Egyik oldalról igaz, hogy nem jó dolog a szervezet működésébe hormonokkal beavatkozni. Más részről viszont nem hiszem, hogy egy profi hagyja pld. egész éves munkáját veszni egy menstruáció miatt. (A szponzorok igényeiről ne is beszéljünk, a profikat nagy nevű cégek támogatják, komoly szerződések aláírásáért "cserébe".)
  2. 2015. január 30. 13:045.
    Elkéne fogadnunk embertársainkat úgy ahogy vannak!
  3. Torolt_felhasznalo_163973
    Torolt_felhasznalo_163973
    2015. január 30. 10:484.
    Azért jimmy49, mert még mindig vannak elvetemült süket-vakok, akik semmibe veszik ezt a dolgot. Kevés főnök van, aki megérti az ilyesmit.
  4. 2015. január 30. 10:353.
    Nem értem mi a gond a menstruációval? A férfiak nyíltan böfögnek, finganak és vakargatják a tökeiket, sőt az orrukat is túrják, tisztelet a kivételnek, mert hogy van aki disztingvál. Igen, a nők teljesítményét befolyásolhatja a menstruációs időszak, kit így, kit úgy, de ez természetes dolog. Az újságírók között nincs nő??????????????
  5. 2015. január 30. 08:302.
    Azt nem értem, miért volt fontos ez a cikk. Ez természetes, minden felnőtt tudja. A sportoló is. Amúgy sem kell bejelenteni, mert majdnem minden nő arcán látni, mikor jött meg.

Címlap

top