Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Piskótarolád gesztenyeimádóknak
2015-01-29 10:541.
Létrehozva: 2015. január 29. 10:54
Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem, és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, próbáld ki te is!
Nők Lapja Café: Piskótarolád gesztenyeimádóknak
Nők Lapja Café: Piskótarolád gesztenyeimádóknak
hmmm imádom a gesztenypürét tejszínhabbal
Főzött krémmel, nem szeretem, amikor a vaj van csak kikeverve cukorral.
Nagyon finom klasszikus töltés nélkül is, amikor a gesztenye masszába van beledolgozva a rumos mazsola, néha meggy, evvel van összedolgozva, és roládnak formázva, hűtötten szépen szeletelhető.
Ugy bizony ! Te hogy csinalod a sargas kremet ?
Tiszta gesztenyéből igazi a rolád.
Ez csak piskótatekercs gesztenyés krémmel töltve.