Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Piskótarolád gesztenyeimádóknak

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 29. 10:54
Gyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét! Szerettem tejszínhabbal, magában vagy eperrel a kertből. Nosztalgiából most piskótába töltöttem, és csokoládéval borítottam. Nagyon finom lett, próbáld ki te is!

Nők Lapja Café: Piskótarolád gesztenyeimádóknak
  1. 2015. január 29. 16:177.

    hmmm imádom a gesztenypürét tejszínhabbal 

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-01-29  10:54
  2. 2015. január 29. 13:326.
    Csunya a talalasa,mintha egy lada aljara lenne teve.,!
  3. 2015. január 29. 13:005.

    Főzött krémmel, nem szeretem, amikor a vaj van csak kikeverve cukorral.


    Nagyon finom klasszikus töltés nélkül is, amikor a gesztenye masszába van beledolgozva a rumos mazsola, néha meggy, evvel van összedolgozva, és roládnak formázva, hűtötten szépen szeletelhető.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_998541 (4)
    2015-01-29  12:37
  4. Torolt_felhasznalo_998541
    Torolt_felhasznalo_998541
    2015. január 29. 12:374.

    Ugy bizony ! Te hogy csinalod a sargas kremet ?

    előzmény:
    Zsánna (3)
    2015-01-29  11:18
  5. 2015. január 29. 11:183.

    Tiszta gesztenyéből igazi a rolád.


    Ez csak piskótatekercs gesztenyés krémmel töltve.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-01-29  10:54
  6. 2015. január 29. 10:542.
    A gesztenyekkrémbe, ha kened magozott meggyet potyogtatni, hogy ne legyen túl vajas érzeted, miközben eszed....

Címlap

top