Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Főnöke verte meg a takarítónőt?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 28. 13:05
Egy takarítónő különös történetét írta meg ma a Bors. Az asszony elmondása szerint főnöke megverte őt, emiatt kórházba került. Egyes értesülések szerint kollégái azt vallották, hogy az asszony kezdte a dulakodást, a két méteres férfival szemben...

Nők Lapja Café: Főnöke verte meg a takarítónőt?
  1. 2015. január 29. 08:133.

    Pár soros Bors információ alapján én nem vonnék le messze menő következtetéseket... Annyi mindent láttam már, hogy én elképzelhetőnek tartom, hogy az asszony nekiment a főnökének, sőt még azt is hogy dulakodás után saját maga tett rá, hogy elképesztőbb legyen az állapota... főként, ha az már megemlítette, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését.

    előzmény:
    oncogito (2)
    2015-01-28  13:05
  2. 2015. január 28. 13:052.
    Lehet, hogy a nő kezdeményezte (ami eléggé valószínűtlen) de így megverni valakit akkor sem lehet.
    Pláne férfinak nőt és főnöknek beosztottat.
    De kis hazánkban már semmin nem csodálkozom. A vak komondor lassan hungarikum lesz.

Címlap

top