Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Besokalltak, közösen perlik a bankokat a sztárok

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 28. 06:43
Közösen perlik a bankokat a magyar hírességek, akik nem tudnak megszabadulni a hitelcsapdából - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Besokalltak, közösen perlik a bankokat a sztárok
  1. 2015. január 28. 19:2812.

    Akkor gondolkodtak volna, mikor mi felemeltük a hangunkat. Mi is sokszorosát fizettük már vissza a kocsink árának és nyögjük azóta is. Miért nem vállaltak velünk közösséget? Úgy gondolják, hogy ők különbek? Talán együtt többre mentünk volna.

  2. 2015. január 28. 18:5911.

    Ott a pont. Nem ártott volna gyerekkorban komolyabban venni a közmondásokat (a takaróról meg a nyújtózkodásról).


    Egyébként eléggé gusztustalannak és tolakodónak tartom ezt a toborzást, ami már itt is megy. Jó, hogy nem mindjárt pártot is itt verbuválnak az nlc-n.

    előzmény:
    asztanaviszta (7)
    2015-01-28  08:03
  3. 2015. január 28. 10:0910.
    mitől más emberek ezek a mezítlábas parasztok , mint a rendes emberek ?
  4. 2015. január 28. 09:199.
    Hát igen,most megy a sírás,most már késő gondolkodni hogy mit lehet tenni,a hitel felvétel
    elött kellett volna.
  5. 2015. január 28. 09:058.
    Kedves sztárnak nevezett emberek.

    Ti még csak most ébredtetek fel,de hol voltatok mikor a sok honfitársaitokat"a rajongóitokat fosztogatták" és nem áltatok akkor mellé az ügynek? Most hogy saját zsebeteken érzitek a kifosztást már is tömitek a "sztár" ügyvédek zsebét? Tudjátok e hogy sokakat a halálba kergettek és végrehajtottak ezzel a deviza mutyival! Ti meg a homokba dugtátok a fejeteket,és hallgattatok! Tudtok rólunk és még sem álltok mellénk,mert ezt csak is közösen tudnátok megoldani velünk! A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT. Kedves blikk azért mert még nekik van miből perelni,ami ugyan csak időhúzás a kifosztásig, nekik sem fog járni a különleges bánás mód.Úgy vélem egy egyszerű ember mindenki és mindenki sztár a saját területén és az életében,én is ismerek sztárokat de nem kap rivalda fényt a dezinformáló médiáktól. Akkor lesz igazi "sztár" az emberből ha a történelem ír a tetteiről,nem pedig a média sztárolja!

    Ui:Reklám anyagokkal ne halmozzanak el az email címemen köszönöm!

    Tisztelettel: Hannl János
  6. 2015. január 28. 08:037.

    45 millió házra, 5-6 millió autóra? Szerényebben kellett volna, nem most siránkozni.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-01-28  06:43
  7. 2015. január 28. 07:586.
    Úgy gondolják, hogy nekik kijár a különlegeg elbírálás, mint sok más
    egyéb dologban??
  8. 2015. január 28. 07:495.
    Tisztelt Sztárok! Egységben az erő, megyünk Veletek a bankok - meg azon kormánytagok ellenek, akik csak ígérgettek, s most lapítanak - ellen, csak mondjátok meg, hol s mikor.
  9. 2015. január 28. 07:274.
    Jó reggelt kedves Sztárok!
    Észrevettétek hogy valami nincs rendben? Eddig ment a fizetés, de már nem, Eddig hol volt a szemetek? Csak az egész országot teszik tönkre a bankok. Mi lenne ha nem csak a saját kis piti autótokkal foglalkoznátok, hanem azzal hogy mindenki kikerüljön a csapdából? Ha nincs fizetőképes kereslet a műsoraitokra , ti is éhen maradtok, és oda a kis celeb életetek!
    Ott vagytok a Média mindent látó szemei előtt mondjátok el, hogy van megoldás. Már lassan 10 éve hogy egy ember folyamatosan küzd az igazságért, és a banki csalások ellen. Segíthetnétek egy kicsit hogy utána nektek is jobb legyen! Vannak eredmények! Nézzetek utána. A Neve Kásler Árpád!
  10. 2015. január 28. 07:263.
    Gratulálok nem értem miért nem egységesen a "nem sztárokkal összefogva mentek bíróságra nagyobb esély lenne--------ja vagy nekik nem járnak sztár ügyvédek-----amikor felvettétek ti is tudtátok mik az esélyeitek hát most megszívtátok a nagyravagyiságotokat
  11. 2015. január 28. 06:432.
    Kedves sztárok!
    Jobban tettétek volna, ha mellénk álltok. Etikusabb lett volna, célravezetőbb, és időszerűbb is. Most, amikor törvényt hoztak a hatályos törvények felrúgásával olyan devizakövetelés forintosításáról, amely soha nem született meg jogosan, hiszen nem vált kölcsönné(mivel nem lett rendelkezésre bocsátva) már minden parlamenti képviselő érintetté vált a bűnügyben. De Ti minket figyelmbe sem vettetek. Hajrá, majd az ügyvédek segítenek, akik szerint a szerződésen kívül semmi mést nem kell vizsgálni-azt sem, amit kaptatok ! Pénz nélkül nem fogunk színházba, koncertre menni, azt úgy higgyétek el. És a fagyi akkor visszanyal.

Címlap

top