Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mindent a női orgazmusról

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 26. 23:22
A pulzus felgyorsul. Az izmok megfeszülnek. Gyorsabb a légzés, gyorsul a keringés. Az orgazmus a legerősebb örömérzet, naponta 100 millió ember éli át. A férfi orgazmusának szerepe nem kérdéses, a szaporodás nélkülözhetetlen része. De vajon mi a szerepe a női orgazmusnak?

Nők Lapja Café: Mindent a női orgazmusról
  1. 2015. január 30. 10:187.

    Mert a szerelem előzi meg a sexet.Pusztán ennyit fűztem hozzá.ugyanis ezt bizonyították be.Akik párok és szerelmesek még mindig és nem múlik el ,azoknak az orgazmusuk jobb "tökéletesebb".ennyi. :)

    előzmény:
    Eperke2222 (6)
    2015-01-29  18:35
  2. 2015. január 29. 18:356.

    ez mind lehez igy de nem értem ez miben valasz az én hozzaszolasomra De voltam termeszetesen szerelmes néhányszor Mind el is mult De itt most a szex a téma elsősorban nem a volt szerelmeim😊

    előzmény:
    csakférfi (5)
    2015-01-27  19:28
  3. 2015. január 27. 19:285.

    Szia.Úgy emlékszem  régről a kommentjeim során már váltottunk néhány gondolatot.Te nem vagy lekezelő és dölyfös.


    A szerelmet minden ember érzi ez egyetemes érzelem.Bárhová is mész a világon ha erre kérdezel mindenki ugyanúgy beszél róla.A boldog szerelem amit viszonzottak.Mindegy hogy férfi vagy nő.A lényeg hogy kialakul nemre korra vallásra bőrszínre tekintet nélkül.ezt az érzelmet nem érdekli hogy éppen ki az aktuális sztár vagy híresség.Alapból jön.Ehhez viszonyítható gyakorlatilag az összes rossz érzés.A boldogtalanság,győlölet harag,öröm bánat....stb.Ez az alapérzelem.Amikor azt hiszed elmúlik akkor tévedsz.Mivel ha a félelmeid elnyomják akkor nem tudsz bízni a partneredben.Képzeld el a könnyebb érthetőség kedvéért.Hogy minden reggel ennek az érzelemnek kell belejutni a sok sok emlék között a fantáziádba.Hogy higgy a boldogságban.Mivel a sok sok fa miatt nem látod a jövőt boldognak.ilyen nagy fa hogy öszevesztél a pároddal aztán meg elkezditek egymást sértegetni.na akkor ébredsz "szarul".vagy éppen megláttad egy másik nővel,vagy a főnököd leordította a fejed,agyerek neveletlen,a....stb.Viszont este amikorra már elfáradtál akkor kellene ezt helyre hozni a .........Na innen kezdődik a "life coach" meg terepeuta.Aki ideig óráig megmagyarázza mit hogyan kellene tennetek(mellesleg ő sem biztosra tudja csak elképzeli).Így egyre több és több fába ütközöl a végén pedig beletörődsz.


    Azt mondod ilyen az élet.


    Na ekkor tévedtél a legnagyobbat.Mivel elkezdesz másokkal (sorsokkal) példálózni.Ettől meg örömöd származik és azt képzeled az örömök összeadódva adják a boldogságot.Ekkorra már megöregedtél.Nem testben hanem "lélekben".nem jutsz ki az erdőből többé.vagy keresed tovább a rengetegben.Azt gondolván hogy a személyiséged fejlődik és jó úton jársz.


    pedig csak annyit kellene tenned hogy újra gyerekként gondolkodj.Nem viselkedsz.A kettő nem ugyanaz.

    előzmény:
    Eperke2222 (4)
    2015-01-27  12:03
  4. 2015. január 27. 12:034.

    Biztos, hogy beleszámít a szerelem is, nem is keveset. De mindenkinek van egy alap habitusa, van aki szexuálisan aktívabb, nyitottabb, érzékibb és van aki kevésbé - mert szégyenlős, mert nem igényli olyan mértékben stb. Kutatni ezt minek?? :)

    előzmény:
    csakférfi (3)
    2015-01-27  11:21
  5. 2015. január 27. 11:213.

    Egyes vizsgálatok azt igyekeznek alátámasztani, hogy ha a nő szerelmes, állandó partnerétől egyre jobb orgazmusban van része, így erősödik a pár közötti kötelék.


    Tehát az aki szerelmes a párjába az "többet" és jobban élvez.Ehhez kellett tudós?Kutatás.Megerősítendő amit az elődök is tudtak és az ősember.Ehhez diploma kell vagy a diplomásnak kell ezt bebizonyítani?Hogy elhiggye.Bakker nem csodálom hogy az emberek nagy része azt gondolja hogy a világ tele van birkákkal.


    A másik oldalról megközelítve.


    Ha a nő nem szerelmes akkor a szex minősége gyatra és egyre rosszabb lesz.Akkor jönnek a sexuálpszichiáterek tanácsadók.Azt nem is értem hogy egy "tekintélyes" tanácsadó hogyan képes bármelyik félt rábeszélni hogy szeressen bele a párjába.Nézeteim szerint egy harmadik ember bevonása ebben a témában inkább árt mint használ.Ráadásul az az érzelem amit szerelemnek hívunk az nem úgy jön mint az éhség vagy szomj.Szóval ezért van annyi megkeseredett nő és férfi.Mert   "így erősödik a pár közötti kötelék."vagy hiszi el hogy elmúlik a szerelem.Akkor meg "vége" a világnak.Ezért lehetséges hogy a válások száma nő.Gondolom köszönhető a "racionális tudatos életvitelnek,meg a sok "life coachnak".


    Azt azért sejteni lehet hogy a férfinél is így műkszik. :) :) :)

  6. Torolt_felhasznalo_775816
    Torolt_felhasznalo_775816
    2015. január 27. 00:522.

    C S A K   100  millio?


    Tudod-e  hany  no"  e'l  a  foldon???   :-)))))))


    3,209,000,000
     
    Source(s): http://www.prb.org/datafind/datafinder7....
    dontknow

     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2015-01-26  23:22

Címlap

top