Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A 25 legjobb leárazott lábbeli

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 26. 16:37
Nagy valószínűséggel nem nő már a lábad a következő szezonokig, így érdemes kihasználnod a leárazásokat a cipőboltokban is.

Nők Lapja Café: A 25 legjobb leárazott lábbeli
  1. 2015. január 27. 09:024.
    VAgnes, van szerintem rendes súlyelosztású darab is közötte, de ezt a hátrarakott súlypontú megoldást én is nagyon utálom. Egyfelől hamarabb tönkremegy a csuka, másfelől hazavágja a mozgáskultúrát, a tartást, ha nem látszik a "bibi", akkor is, de pláne, ha még hátbavágott tartást és béna járást is csinál... Szóval vigyázni kell. Ha nem csak a magas sarok miatt kell másképp járni benne (alapból azt se bírja mindenki, én se a végtelenségig, egy bizonyos magasság fölött úgy érzem, hogy helyben járok), hanem ilyen "gyanús" a lábbeli, akkor nem megvenni, leárazva, nyócezeré se.
  2. 2015. január 26. 19:193.
    Ki döntötte el, hogy ezek a legjobbak?
  3. 2015. január 26. 16:372.
    A tobbsege nem hordhato! Nem a sarokmagassaggal van a problema, hanem a sarok allasaval! A tobbsegnel nincs meg a sarokra nehezedo sulypont. Igy a sarok egy ido utan hatrabicsaklik, ha teljes testsulyunkkal nehezedunk ra, vagy egeszsegtelen modon a labujhegyen probalunk egesz nap jarni es allni bennuk, ami lehetetlen, mert megterhelo es egeszsegtelen is. Kinezetre a tobbseg tenyleg szep. Az ar nem tul olcso, mivel a tobbseg nem bor es kulfoldon akciosban a negyedeert meglehet venni. De ettol fuggetlenul a fazon a problema. Aki felprobalja, legalabb 10 percig jarkaljon benne az uzletben, mielott kifizeti. Biztos vagyok benne, hogy lemond rola.

Címlap

top