Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Várkonyi Andrea beszólt az őt kritizálóknak - fotó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 25. 12:37
Kiderült, nem kettesben, hanem hármasban utazott Thaiföldre a műsorvezető.

Nők Lapja Café: Várkonyi Andrea beszólt az őt kritizálóknak - fotó
  1. 2015. január 30. 17:4519.

    Annyi azért nem - szerintem. Bocsi a Music FM-nél nem kereshet annyit, mint régen egy országos lefedettségű csatornánál. Jó, ha a felét keresi a régi pénzének (vagy még annyit sem). Várkonyi Andrea fizetését nem tudom, de tény, hogy a kereskedelmi tévéknél is voltak megszorítások. Én ezen nem is csodálkozom, mert mindenhol vannak. Mi is sokkal kevesebbet keresünk, mint évekkel korábban, holott a költségeink nőttek. De nem tudunk mit csinálni, ez van. Siránkozhatnék, de mire megyek vele?


    Szerintem ketten kb. két misit keresnek, esetleg két és felet. De azért az sem rossz, valljuk be. Én simán kiegyeznék vele.

    előzmény:
    laszlo.kormendi (17)
    2015-01-30  14:48
  2. 2015. január 30. 16:2918.
    Árulja már el valaki,hogy miért vezető hír már két napja?
  3. 2015. január 30. 14:4817.
    Kettejüknek beesik havi négymillió, mindenük többszörösen megvan, miért ne mennének ??
  4. 2015. január 30. 00:2516.
    Mindenki odamegy nyaralni, ahova akar.... Senkinek semmi köze hozzá. Egyetértek ladybird nevű kommentelővel....
  5. Torolt_felhasznalo_745162
    Torolt_felhasznalo_745162
    2015. január 26. 21:4615.

    Szerintem nem azzal van a baj, aki családja, barátai, vagy ismerőseinek kipakolja nyaralási képeit, hanem azzal, aki illetéktelenül kukkolja mások magánéletét a fb-on és ismeretlenül végignézi a képeket, hozzászólásokat. Még ha valami nyilvános is, akkor sem tartozik rá.


    Bár nem ártana ezeket csak az ismerősöknek nyilvánossá tenni. 

  6. 2015. január 26. 19:3714.

     Oda megy nyaralni ahová jónak látja és azzal, akivel kedve van. A FB-ra a fotóit meg nem a bulvárnak tölti fel és az irigy átlagembernek, hanem a barátoknak, a családjának, 


     


    Csak szólok az orvos-tévés nőnek,hogy be lehet állítani úgy a fészt,hogy csak a barátok lássák a képeket.


    De  ő direkt azért csinálja,hogy írjanak róla,különben a kutya sem lenne kíváncsi rá:))

    előzmény:
    Qkorika (10)
    2015-01-26  10:51
  7. 2015. január 26. 17:3513.

    Aha. Ilyen alapon soha senki nem menjen nyaralni. Vagy ha mégis, legyen kussban, csendben kushadjon és max. a szőnyeg alatt járjon, igaz? Akkor szimpi lenne talán neked is...


    Arról nem ők tehetnek, hogy sokan nehezen élnek. Arról sem, hogy azok is hitelt vesznek fel, akiknek nem kéne, hisz nem tudják fizetni. Ők nem az állami apparátushoz tartoznak, nem az adófizetők pénzéből élnek. A versenyszférában kapják a pénzüket, szóval nem tőled veszik el. Mondd meg őszintén, tényleg nem kötözködésből kérdezem, hogy neked jobb lenne a napod, a közérzeted, ha más is nyomorogna?


    Csak azért kérdem, mert én marhára másképp vagyok bekötve. Nekem sosem fáj az, hogy más megtehet olyat, amit én valószínűleg sosem fogok. Nem értem, hogy miért kéne titokban tartani azt, ha valaki jól érzi magát a bőrében. És ezzel szemben miért olyan természetes azt napi szinten milliószor leírni, hogy hányan élnek szarul, sőt nyomorognak. Van akit meg ez irritál esetleg.


    Én a magam példájából tudok kiindulni. Az ember élete sosem lesz fenékig tejfel. Mindig voltak, lesznek hullámvölgyek. De muszáj bízni abban, hogy majd lesz jobb is, meg persze tenni kell érte sokat. De  az szerintem sehova se vezet, ha mást irigylünk, utálunk azért, mert jobban megy neki a szekér. Ez megnyomorítja, megmérgezi a lelket. Azzal meg nem megyünk semmire, szerintem. De te tudod, én csak hangosan gondolkodtam.

    előzmény:
    ági33 (8)
    2015-01-26  10:02
  8. 2015. január 26. 13:3312.
    Olyan szegény ez az ország,hogy nem kellene "cukkolni" a szegényeket, hogy még Soroksárra sem tudnak elutazni egy hétre. Ez a gond.
  9. 2015. január 26. 11:1811.
    Andi helyében nem foglalkoznék a károgókkal.
  10. 2015. január 26. 10:5110.

    Nem több százezres a fizetése, hanem néhány milliós, nyugodtan utána lehet csinálni ha nem tetszik. Nem lehet mindenki nővér vagy orvos, vagy buszsofőr, egyébként ő véletlenül orvos is. Oda megy nyaralni ahová jónak látja és azzal, akivel kedve van. A FB-ra a fotóit meg nem a bulvárnak tölti fel és az irigy átlagembernek, hanem a barátoknak, a családjának, aztán az ilyen nlc, Blikk, Bors és hasonló irodalmi igazmondó szaklapok meg rácsapnak az ingyen témára, utána se kell járni semminek az "oknyomozó újságíróknak", csak irkálnak és lelopják a fotókat, dől a lé a helyesírás bajnok firkászoknak.


    A FB-ra meg boldog-boldogtalan noname  nullák töltögetik fel magukat bikiniben+pucéran,egyik rondább, mint a másik,  kivan mindenük  inácskától-onácskáig, csak rájuk nem kíváncsi a bulvár, mert ők senkik. Meg lehet nézni, hogy akik különféle portálokon  FB-os bejegyzéssel kommentelnek, milyen stílusban írnak, és kik ők. Feltöltenek magukról képeket 70-80 éves csicsamicsa matrónák vörös-csókos elmaszatolt szájjal, sárga hajjal, papagájnak öltözve, feketével körberajzolt szemmel pandamackóra hajazva, osztják az észt és nem röstellik odaírni, hogy a munkahelyük (gondolom volt) a Magyar Rádió, egy másiké meg az  MTI. Akkor már inkább a Kasza meg a Várkonyi-Bochkor pár gyerekkel vagy anélkül.


    Ja és egyébként Bódi Margó és Guszti is Thaiföldön van évente 2-3 hónapot ilyenkor télen, most is ott vannak már pár hete. Majd tavasszal hazajönnek. Lehet utálkozni!

    előzmény:
    ági33 (9)
    2015-01-26  10:06
  11. 2015. január 26. 10:069.

    Hát mer több százezres a fizetése. Csak azt felejtik el hogy egy orvos vagy nővér vagy bárki reggeltől estig nyomja és mégsem keres ennyit. Ők meg (a többi celeb) mutogatja magát milyen a jól megy. Ezeket a fotókat a jómódú barátaiknak meg a családnak kéne mutogatniuk, de úgy látszik szeretnek kérkedni. Pedig Bochkor "panaszkodott a minap" az összes tartalékát felélte már és így került (valahogy)István Daniékkal egy műsorba. Na hát most nem hogy felélte, hanem még nyaralásra is jutott, csak ezt nem az átlag embernek kéne mutogatni. aki annyira boldog az nem teszi kirakatba a képeit!

    előzmény:
    Antenka (7)
    2015-01-25  22:28
  12. 2015. január 26. 10:028.
    Én már azt sem értem, hogy miért ne lehetne gyerek nélkül nyaralni 1 hétig. Na mindegy. Szerintem itt az a fő probléma, hogy sokan kínlódnak hónapról hónapra, ugyan úgy mennek, kelnek, dolgoznak, mint ők és mégsem jutnak egyről a kettőre. Dicsekvésnek veszik, hogy ebben a világban amikor sakkoznak emberek a csekkel és a megemelkedett kocsi vagy lakáshitellel kínlódnak meg az útdíjjal akkor valaki a hasát sütteti januárban. Érthető.
  13. 2015. január 25. 22:287.

    Egy orvosi diplomával is rendelkező tévés. Most éppen hírolvasó.

  14. 2015. január 25. 21:566.
    Az az ő dolguk, hogy hol nyaralnak. Nem kell foglalkozni vele. És jól teszi, hogy kislányát nem mutogatja.
  15. 2015. január 25. 20:005.
    Úgy gondolom, ha valaki feltölt egy fotót (főleg, ha közismert), akkor vállalja/vállalnia kell, hogy kap ilyen-olyan kritikát.
    Én egyiket sem kedvelem, sem Várkonyit (szürke, semmi érdekesség) sem Bochkort (beképzeld, nagyképű), csupán a cím keltette fel a kíváncsiságomat.
  16. 2015. január 25. 18:224.
    Várkonyi Andrea nem celeb, tehát egy olyan kaliberű hölgynek, mint Ő felesleges "beszólni" bárkinek is.
    Senkinek nincsen köze ahhoz, hogy csak a párjával, vagy hármasban nyaralnak é?? Hadd döntse már Ő el, /vagyis Ők/ hogy a gyermeknek az adott esetben mi a jó, illetve nekik mi a kellemesebb. Csak a firkászok miatt kerül porondra egyébként is jó pár olyan ember, aki nem is akar/na/ szerepelni.
  17. 2015. január 25. 16:493.
    Őszintén szólva soha nem értettem, hogy egy bemondó vagy akár műsorvezető mitől celeb, nem kísérem figyelemmel az életüket,párválasztásukat, ebben a cikkben akinek a neve nekem teljesen új az a Kasza Tibor...na most már ezt is tudom...)))
    DE: rendkívül szimpatikus dolog, hogy a hölgy a természetesen vele nyaraló gyerek képeit nem pakolja ki a közösségi oldalra, meg sehová. Végre egy normális szülő!
  18. 2015. január 25. 15:582.

    Hab a tortán: ha tényleg nem vitte volna magával a kislányát, ahhoz se lenne senkinek semmi köze. A sok irigy meg hadd sárguljon csak. Én istenien szoktam ezen szórakozni.

Címlap

top