Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ezek a legjobb otthon végezhető munkák

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2015. január 3. 16:54
Ízlés kérdése is persze, hogy szeret-e valaki home office-ból dolgozni, de az is igaz, hogy nem minden szakma képviselőinek adott a lehetőség. Pedig a távmunka a dolgozók és a cégek szempontjából is egy csomó előnnyel jár.

Nők Lapja Café: Ezek a legjobb otthon végezhető munkák
  1. 2015. január 3. 23:104.
    Amíg dolgoztam, jó esett, hogy van egy rendszer az életemben. Reggel felkeltem, mosdás, aztán irány a munkahely. Ott megittunk a kollégákkal kezdés előtt egy kávét, megbeszéltük a világ dolgait, aztán nyomtuk egész nap a melót. De közben információt cseréltünk, segítettük egymást és egymástól is tanultunk, ellestünk dolgokat. Jó volt közösségben élni, tartozni valahová. Én úgy gondolom, hogy a távmunkával elmagányosodik az ember. Semmi nem pótolja az emberi kapcsolatokat, kommunikációt.
  2. 2015. január 3. 17:243.
    A távmunkáról oly sok okosság jelent már meg minekmég egy elkeserítő süketelés?
    Nincs!Nem létezik, csak a kiváltságosoknak! Még az internet koszak kezdetén kb 1994 táján reménykedtem benne, hogy lehet valami, ám brutálisan csalódtam. Meg kell nézni a távmunkáról szóló felületeket ! Semmi!!!! Süketelés, hogy milyen jó, meg hogy mennyi van!
    Nincs!!!Nincs!!! Annak látszó pótcselekvések, internetes munkának álzácott átverések, lehúzások! Gondoljatok bele! Melyik az a hülye mukáltató aki lehetőve teszi, hogy területén kívül az adataival játszadozzanak! Hiszen ma már azt is figyelik munkahelyeken, hogy mikor és mennyit pisiltél! Az üzemorvosnak pontos széklet mintája van mindenkiről, a kamrák és a keyloggerek pedig még a lélegzetvételt is rögzíitik. Miről hablatyolnak akkor távmunka gyanánt?
  3. 2015. január 3. 16:542.
    Szeretném tudni: A " Sokkoló képek Budapestről" főcím után mit keres itt ez az otthon végzendő munkák?!

Címlap

top