Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A bizarr ízek délutánja: szaloncukorteszt marcipántúladagolással

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 22. 10:35
,,Gyerekkoromban mit nem adtam volna egy ilyen szaloncukorral rakott asztalért" - szakadt ki valakiből a sóhaj a szerkesztőségben, ahogy felsorakoztattuk a tesztelésre kiválasztott termést. Idén főleg a marcipánosokra mentünk, mert abból széles és izgalmas a választék, ráadásul egészen népes a marcipánmániások frakciója a szerkesztőségben.

Nők Lapja Café: A bizarr ízek délutánja: szaloncukorteszt marcipántúladagolással
  1. 2014. december 27. 12:394.
    A STÜHMER marcipános szaloncukrot nem tesztelte senki? Nálam az 5 pont. :)
  2. 2014. december 22. 15:213.

    A Szamos szaloncukrai szerintem kiemelkedően jók. Én még egyikbe sem tudtam belekötni, amit kóstoltam. A marcipánjuk ízvilága az összes többi márka marcipánjától különbözik (pozitív szempontból), emiatt, ha marcipánra vágyom, más szóba sem jöhet. Más ízű szaloncukorból viszont nagyon ízlik a Bonbonetti csokoládés-meggyes változata, ez igazi tejcsokival van borítva, nem bevonómasszával, mint a legtöbb. Zselésből sok borzalmasat ettem már, de a Bonbonetti és meglepő módon a Lidl saját márkása is kellemesen finom. 


    Persze finom a Stühmer, Milka, Vadász is, csak számomra azok nem szaloncukrok, hanem bonbonok. 

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-12-22  10:35
  3. 2014. december 22. 10:352.
    A Szerencsiből lehet, hogy a vajkaramellás nem volt a legjobb választás, de a Szerencsi narancsos-marcipános szerintem vetekszik a Szamos marcipánossal. Az étcsoki bevonat remekül harmonizál az édes marcipánnal. :)

Címlap

top