Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Elárverezik Erdélyi Mónika házát

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 22. 09:07
A bíróság határozata szerint kényszerárverésre kell bocsátani Erdélyi Mónika házát, így ér véget a Mónika Show egykori háziasszonyának 5 éve húzódó válópere - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Elárverezik Erdélyi Mónika házát
  1. 2014. december 23. 00:0811.
    Sokaknak át kell élniük a válás szemét procedúráit,csak húzzák nyúzzák a végtelenségig a bíróságok az ügyet,csak hogy legyen folyamatos munkájuk,és bizomy meg is alázzák alaposan a z embert!Olykor csak egy velős mondatot kellene intézni az acsarkodó huzavona ügyfél felé,de nem teszik csak azért sem!Megéltem átéltem,többször jelentettem elfogúltságot a bíróval kapcsolatban,de mindhiába.Aztán akadt talpraesett nem tétova a sorok között is olvasni tudó BÍRÓ,ÁTLÁTOTT A SZITÁN ÉS GYORSAN LERENDEZTE A DOLGOKAT!ISTEN ÓVJON AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. 2014. december 22. 19:1810.

    Na ez meg a másik. Mónika már nem húsz éves (velem együtt), ergo nem is kell úgy kinéznie, mint egy húszévesnek. Egyébként az ilyen fröcsögők szoktak úgy kinézni, hogy....

    előzmény:
    matueva (8)
    2014-12-22  17:11
  3. 2014. december 22. 19:179.

    Ja, ja, épp ezt akartam írni, de megelőztél. Bírom, mikor valaki hosszasan ecseteli, milyen marhára nem érdekli a címszereplő. És nem esik le neki a tantusz, hogy saját magából csinál hülyét. Illetve ortopéd sebészként viselkedik, azaz a szájából segget csinál.

  4. 2014. december 22. 17:118.
    pityubatyo azért megnézném a maga feleségét mennyire van lepukkanva! Egyébként el van tájolva, azzal a kijelentésével, hogy "amihez hozzányúl annak kakukk", ha nem tud valamit miért jár a szája??? Ja mert így könnyebb a saját szar életéről megfeledkezni? Mónika ha nem tudná, több lábon áll, több szakmát szerzett az utóbbi időben, sőt a barátnőjével külön cégük van, ami jól működik! Mielőtt hozzászól valamihez, tájékozódjon, az a minimum!!! Azért magát is megnézném mennyire vihar vert, merthogy Mónika abszolute nem az, de elhiszem,hogy sosem volt olyan jó nő az életében, mint Mónika, ezért irigykedik!!
  5. 2014. december 22. 11:417.
    Teljesen mindegy szeretjuk-e Monikat vagy sem. Az igazsagszolgaltatas az tenyleg az orszag szegyene. En is megtapasztaltam ugyan ezt a valasomnal. Most nem tudom milyen valni, de valaha tobb mint 3 evig huzta az exem, mindig kuldott maga helyett igazolast. Vegig terrorizalt engem, mert a tulajdonat kepeztem. Ugy sikerult megszabadulnom tole, hogy mindent odaadtam neki es a nullarol kezdtem az eletem, de megerte! Egyet tudok mindenkinek ajanlani, "hazassagi szerzodes nelkul ne hazasodjon"! Sikeresen felepitettem ujra az eletem, neki mar a hazam is lefolyt a torkan. Sokszor a nok vannak kihasznalva, foleg ha jol keresnek.
  6. 2014. december 22. 11:296.


    Lam, lam, Mukli a pelda, hogy nokbol is meg lehet elni.

    előzmény:
    Qkorika (5)
    2014-12-22  11:13
  7. 2014. december 22. 11:135.

    Jó lenne elolvasni a cikket,akár a Blikkben is, hiszen az nlc csak átvette, amit átvett, utána fröcsögni!


    Először is Mukli Gyula sosem volt Mónika férje, élettársi kapcsolatban éltek, összebútoroztak, mert Mónika beleszeretett ebbe a csóró 3 gyerekes fürtöskébe, akit neki kellett eltartani, annyi volt a gyerektartása.


    A jellemes úr a ház árának felén kívül még további pénzt is követel Mónikától, mégpedig azon a jogcímen, hogy albérletet volt kénytelen fizetni különválásuk után, hiszen ő költözött el a házból, amibe amúgy nem adott semmit. Még rendes volt tőle, hogy nem akarta a saját gyerekét kirakni az utcára. Mukli mindvégig azt hangoztatta, hogy nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőt biztosítsanak neki. Szégyellje magát!


    A ház régóta eladó, vevő nincs, nem Mónikán múlt, hogy nem sikerült Muklit kifizetni. Ezért fogják bagóért elárverezni, amiből Mukli becuccolhat a szegényházba.Mónikának meg azért marad a hitel, mert azt még az előző otthonára vette fel, amit Mukli miatt, az új ház miatt feladott. Mukli hiába volt csóró, az együttélés alatt szerzett javak fele megilleti, akkor is ha az illető egy földönfutó nincstelen.


    Akinek meg nem tetszik, hogy Mónika jól keres, csinálja utána irigykedés helyett. Több lábon áll, megszerezte a cukrász szakmát, nem esik kétségbe, ha nem megy a tévézés, nem büdös neki a meló, cukrászkodik és minden lehetőséget megragad, hogy eltartsa a gyerekeit.  Sosem kérte, hogy adakozzanak neki.A külseje olyan amilyen, nem készült Palácsik szépségversenyén bikiniben vonulni, csak dolgozik, amennyit bír.


    Nem lehet mindenki minimálbéres, én sem vagyok az és én is megveszem a drága cuccokat, mert megtehetem. Lehet jönni reklamálni!

  8. 2014. december 22. 10:114.

    Mónika olyan, amilyen, ez egy másik téma. Azonban, ha ő többet tett bele a házba, akkor megint az igazságszolgáltatás szégyene, hogy ennek ellenére a hasznot feleznie kell, miközben persze a hitelt nem felezik.

  9. 2014. december 22. 10:033.
    Csőd ez a viharvert liba....
  10. 2014. december 22. 10:022.
    Teljesen katasztrófa ez a spiné! Amihez hozzányúl annak kakukk! Amúgy meg jól le van pukkanva....

Címlap

top