Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kepes András-interjú

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 20. 23:49
Élete legnehezebb időszakáról és legnagyobb élményéről is vallott az egykori televíziós. Elárulta azt is, ha mindent újra kezdhetne, mit csinálna másképp. 15+1 kérdés Kepes Andráshoz.

Nők Lapja Café: Kepes András: ,,Mindig úgy érzem, hogy túl rövidek a napok"
  1. 2014. december 22. 22:105.

    Nem a szöveget értem hanem az emberi gondolkodást.Nem kértem hogy megértsd.Azt sem hogy gúnyolódj.Én sem tettem.Nem szóltam le senkit.Ám ha akarod szivesen belédkötök és beállítom a Te gondolkodásodat logikátlannak és ostobának.Így tudlak jellemezni első nekifutásra.Olyan mellé állsz akit barátomnak neveztem.Közben .....!válassz vagy kérj bocsánatot.

    előzmény:
    ggirl5 (3)
    2014-12-21  13:36
  2. 2014. december 21. 20:064.
    Én nem értem miért kell őt kritizálni? Nem egy témában foglalt állást, amiben eltérőek lehetnek a vélemények. Magáról beszélt, ő ilyen, ennyi.
  3. 2014. december 21. 13:363.

    Örömmel olvastam ezt a cikket.


     


    @csakférfi


    Ha az alapfokú szövegértéssel is gondod van, akkor tényleg azt hiheted, hogy ha egy bölcs, okos embert leszólsz, akkor azáltal több leszel. Pedig...ha csöndben maradtál volna...

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-12-20  23:49
  4. 2014. december 20. 23:492.
    Tisztelt András!
    Nagy rajongója ........................voltam eddig!ne vegye sértésnek amit írni fogok.Az én kedvenc idézetem egy valódi bölcs Salamon példabeszédek könyvéből való."Többet használ a bölcsnek a feddés mint ostobának a száz botütés".Freud egy fantáziátlan okoskodó volt akit egyáltalán nem érdekelt az emberek boldogsága csak a saját vágyai."vágyom,tehát vagyok".Ő nem értette a az embereket,saját gondolatait rájuk vetítette.Ne higgyen neki.Meg a bibliának sem hogy létezik örökkévaló isten.meg a karmának sem.Egyszer meghalunk.Ez a biztos.Mindennap ujjászülethet csak le kell térni az utról ami lehetőségekkel van teli.Ez nem a bushidó!
    Az első kijelentésére meg is adtam a kommentet.
    A második:még mindig keresi önmagát mert elvált és nincs párja.
    A harmadik:apró örömök amik Freud szerint a boldogság forrásai sok-sok fáradtságába kerül nap mint nap,csak ismétlés ujra és ujra hogy szinessé tegye a boldogtalanságát.
    A negyedik:ön veszített, a válásból legyőzött lett viszlát boldogság és védett öregkor---íme a magány!
    Ötödik:összegzi az eddigi tapasztalatait(félelmeit)indoknak hozván fel miért nem talál társat.uram ön rossz körökben keresi.Az arisztokrácia nem mond le az örömökről(kultúra,kényelem,vagyon,siker,pompa,csillogás,hír név,rang) a boldogság kedvéért.Keressen hétköznapi "paraszt" menyecskét aki férfira vágyik nem egy ikonra.
    Hatodik:ön jó ember,csak vesztes lett.Ez nem bűn és nem is hiba.Egy állapot amin lehetne változtatni.
    Hetedik:a saját sorsát mindenki maga írja Ne olvasson többet csak összezavarja és a vágyait felkorbácsolja.
    Nyolcadik:Tisztes családapa és nagypapa.
    Kilenc: "de fontos pillanatokat idéznek fel az életemben, és ezért érzelmileg kötődöm hozzájuk."--emlékek amik tárgyak.Megöregedett barátom és ezt ön is tudja.
    Tizedik:saját tévedését is tolerálja.Nincs másik élet csak ez az egy.Minden nap újjászülethet ha talál társat .Akkor kezdődik a másik harmadik sokadik élete.
    Tizenegyedik:Bárhová is menne ugyanaz a Kepes András lenne.
    Tizenkettedik.Nincs halál utáni élet.A szellemünk a gyerekeink örökségei.Mint ahogy a szülei szellemei önnel élnek,mert emlékszik rájuk.Emlékek amik érzelmek.Szeretet.
    Tizenharmadik:"Megszületett a szerelem minden ösztönök anyja"--"Kerestelek Téged és megtaláltam önmagam".Gondolja ezt és legyőzi a sárkányt.Nyertes lesz.Nem jobb vagy rosszabb.Sem nem több avagy kevesebb.
    Tizennegyedik:Emlékek papírra vetése nem több az író felejtésénél,hogy tovább ne zavarják.
    Tizenötödik:Ön a főszereplő a többi ember (Pacínó,De Níró,csakférfi)mind mind statiszták vagyunk.
    Az ember képzeljen maga elé valakit, akinek ad a véleményére, akinek az értékrendje fontos számára, és csak olyat írjon és mondjon, amit nem szégyellne neki sem a szemébe mondani. ---------Ezt tettem most.kedves barátom.merjen ön is férfi lenni ne egy szivarozó bölcs.A nők férfira vágynak aki megszereli az elromlott dolgaikat.Merjen dühöngeni,inni, fúrni faragni,fátvágni,böfögni....stb.ÉLJEN!

Címlap

top