Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Virtuózok: Lugosi Dániel Ali nyert

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 20. 20:01
A közönség szavazatai alapján a 15 éves Lugosi Dániel Ali klarinétos győzött a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsorának pénteki fináléjában.

Nők Lapja Café: Virtuózok: Lugosi Dániel Ali nyerte a 12 millió forintos fődíjat
  1. 2014. december 21. 10:285.

    Egyaltalan nincs igazad.


    Altalaban minden versenyben az elso helyezet kapja a nagy nyeremenyt. Itt is ugy volt, azonban mint ahogy veresildi is irta, fordulonkent voltak nyeremenyek - nem is kicsik- s a vegen Misi felvetelt nyert a Zeneakademiara, rendkivuli tehetsegkent. Ez azert  nem kis dolog. Igaz penzt nem kapott, de a tanulmanyai a tovabbiakban biztositottak.


    Csak gratulalni tudok Alinak a vegso gyozelemhez, kiveteles ahogy a hangszeren jatszik.


    Termeszetesen mindenkinek jar a gratulacio, hiszen valamennyien tehetseges fiatalok, meg biztosan hallani fogunk Roluk.


    Ugyancsak gratulalni kell a felkeszito tanaroknak is, akik felismertek a gyerekek kiveteles tehetseget es segitettek/segitik oket az eloremenetelben.


    Dicseret illeti a Televiziot is a musor rendezeseert, lebonyolitasaert.


    Celjuk a klasszikus zene ismertebbe telele, megszerettetese volt. Nalam celbaert a kezdemenyezes.


    Kellemes karacsonyi unnepeket Mindnyajuknak!


     

    előzmény:
    marta.fa.10 (2)
    2014-12-20  20:01
  2. 2014. december 21. 07:064.

    Nem mindent vitt. Minden kategória győztes nyert lemezfelvételt és egy koncertet nagy amerikai koncert teremben, tehát "csak" a fődíjból nem részesültek. Más versenyeken tényleg csak a győztes kap mindent, de azért itt nem ez volt a helyzet.

    előzmény:
    W. A. Lacky (3)
    2014-12-21  04:13
  3. 2014. december 21. 04:133.
    Még sok évnek kell eltelni ahhoz, hogy levetkőzzük ezt az amerikai szart, miszerint; "The winner take it all". Nekem sem tetszik...
  4. 2014. december 20. 20:012.
    Kár, hogy a többiek nem részesültek pénz jutalomban. Soha nem szerettem azokat a versenyeket, ahol a győztes mindent visz! Ezért nem is szavaztam, de mindhármuknak gratulálok, nAGYON JÓK!

Címlap

top