Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Rubint Réka kikupált, avagy: háromnapnyi ,,szenvedésem" története

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 20. 12:24
Kedves Naplóm! Ha ezt most nem írom le, félő, talán senki nem hiszi el... maximum azok, akik velem együtt ott izzadtak a novemberi, Rubint Réka szervezte belföldi Alakreform táborban. Nem mondom, kellett egy kis idő, míg leülepedett bennem a három nap élménye - most viszont úgy érzem, kész vagyok dokumentálni. Mindent - jót, rosszat egyaránt.

Nők Lapja Café: Rubint Réka kikupált, avagy: háromnapnyi ,,szenvedésem" története
  1. 2014. december 20. 19:145.

    Szerintem Zsófi egy fillért sem fizetett a táborért, inkább Rékáék fizettek azért, hogy valaki elmenjen a táborba, aztán pedig írjon róla.  


    Az izomláz pedig nem csak az edzetlenség miatt van sokszor, hanem azért is mert nem megfelelő a nyújtás... Azt nem tudom, hogy mostanában Réka óráin milyen szerepet kap a nyújtás, de van olyan kazettája, amiről lemaradt...

    előzmény:
    Kata41 (4)
    2014-12-20  18:50
  2. 2014. december 20. 18:504.
    A legnagyobb baromság beesni egy táborni előzetes edzettség nélkül. Ráadásul - az írás szerint - nekiálltak egyből tornázni, ez sem helyes. S ennek a pénzéhes nőnek fel kellene mérnie, hogy ki milyen edzett, ki bír ki 90 percet, s ki nem. Szóval úgy ahogy van ez a "tábor" marhaság.
    Gondolom jó kis pénzt beszedtek, s ezek szerint jól gondolom, hogy ez a lényeg. Kedves Zsófi, legközelebb valami emberséges helyre kell menni. 10 éven át egy helyen tornáztam olyan helyen ahol az emberek és nem a pénz számított, s mondhatom, hogy komoly edzés folyt ott is!
  3. 2014. december 20. 18:433.

    Ritka ronda az a szőnyeg.... 

  4. 2014. december 20. 12:242.
    Míg van ló szar veréb is lesz....hiába az emberek tudatlanságából hiénáknak milliárdossá lehet lenni.....

Címlap

top