Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Síró kisbaba miatt verekedtek össze a repülőn

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 19. 17:00
Olyan volt az egész, mint egy bizarr film - számolt be az esetről egy utas.

Nők Lapja Café: Síró kisbaba miatt verekedtek össze a repülőn
  1. 2015. január 5. 11:285.
    Igen Nikita, ez azért egy neuralgikus pont, mert a gyerek élőlény, embergyerek, nincs rajta off gomb, viszont a többi 130 ember is ember, és hadd ne hallgassa egy vadidegen gyerek baját, ami tök nem rá tartozik, se beleszólni, se semmit nem lehet, viszont vagy sikerül megoldani a problémát, vagyesetleg a szülő is becsatlakozik a sakálvokálba (200as buszon felszállt amúgy tipikus konszolidált család, anyuka eleve felháborodva, hogy "a férjem hátul áll a babakocsival!", élből oldalt billentett fejjel, megrovó tekintettel a sofőrnek, apuka hátul nem viccelek válaszüvöltött a csecsemőnek bele a babakocsiba, hogy fejezdmábe fejezdmábe. Örültünk nekik. Ismétlem, konszolidált szentcsalád, nehogy valami sztereotípiagenerátor (agyilag is) susogósgatyás bagázst képzelj... Na und ezt egy repülőn. Fafa. De a másik horror a fenti történetben a mégokosabb, aki beleszól. Azért mondom, hogy perpill még nincs külön családos járat, ez van
  2. 2014. december 21. 15:574.

    A repülő nem egy lift, ahol el lehet viselni a bömbölést. Nem kevés pénzt fizet ki az ember a jegyekre, és ezért elvárja hogy biztosítsák a nyugodt utazást.


    Én a kisgyerekes családokat külön géppel utaztatnám. Tényleg nagyon zavaró amikor a több órás út közepén (pláne éjszaka) az egyik kisded nekiáll hisztizni. Pisilni kell, kakilni kell, a macimat akarom, a nagymamát akarom, nem ilyen kakaó kell hanem másmilyen, hideg, meleg, cukros, nem kell hadd köpjem ki, anyaaa ki akarok szállni!!!


    Kisgyerekes szülők persze hogy toleránsak a máséval, na de aki már alig várta hogy csemetéje kinőjön a hiszti korból, annak rémálom egy ilyen út. A pénzünkért színvonalas szolgáltatást akarunk, márpedig ebbe egy vadidegen gyerek sírása nem tartozik bele.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-12-19  17:00
  3. 2014. december 21. 15:323.
    piccolastella, persze, ez ilyen egyszerű. Egyfelől persze, nem szabad verekedni, értelmes felnőtt emberek vagyunk, másfelől viszont képzld el, hogy elkezd bömbölni a gyereked=>találd ki, mi a baja, etess, pelenkázz, dudorássz, adj a kezébe valamit, attól függően, hogy sikerült-e kitalálni, miért visít a gyerek. És ezzel párhuzamosan elkezd a többi "érett, felnőtt ember" sápítozni, hogy kapcsold már ki azt a gyereket, szaranya vagy, zavarsz stbstbstb. Köszbazmeg, ki vagyok segítve, mondjátok még. Pláne egy repülőbe összezárva, hát persze, biztos kibaszásból ordíttatja a gyereket (eleve miért nem hagyja egy kontinenssel arrébb? Szeégény kis babukát utaztatni, fujj, gonosz anya)... Tehát lehet ideggyengézni és abban kéjelegni, hogy mi biztos nem borultunk volna ki, és biztos jól elmagyaráztuk volna az ordító gyerek fölött az utastársaknak, hogy miért ne játsszák a nagyokost, még latin szó is lett volna benne nyilván - de néha nem ártana gondolkodni is. Egy ilyen szituációban nem lehet _egy_ rosszfejet kiragadni, aki miért hülye, mikor mindenki jófej és normális. Itt senki se volt jóarc sajnos.
  4. 2014. december 19. 17:002.
    Klassz. Ideggyenge nő nevel gyereket, aki a konfliktust csak ütéssel képes rendezni.

Címlap

top