Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

18+: Puncipuki: Létezik ennél kínosabb vágyölő?

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 18. 20:42
Sok nőtársammal megesett már, hogy a szeretkezés során félreérthető, a szellentéshez nagyon hasonló hangot hallatott a puncija. Ezt legtöbbször pironkodás követte, hiszen kevés kínosabb dolog történhet, mint hogy a meghitt, vagy épp szenvedélytől izzó pillanatok közepette, a partner csodálkozó tekintetének kereszttüzében elmagyarázd, hogy mi is volt ez.

Nők Lapja Café: 18+: Puncipuki: Létezik ennél kínosabb vágyölő?
  1. 2014. december 19. 15:524.
    Ez is hozzátartozik egymás elfogadásához, következésképpen, "normál" körülmények között nem szabad, hogy következménye legyen, ahogyan egy elkenődött sminknek, vagy egy kitörött tűsaroknak sem. Az tény, hogy köze van a dolognak a tágassághoz illetve a hüvely ernyedtségéhez. Méretbeli különbségek (az izgalom hevében létrejövő tágassághoz képest a pasinak a kisebb mérete), illetve az aktus közbeni pénisz kivétel-berakás általi dugattyúhatás is szóba jöhetnek. Ezek azután a hüvelyizomzat megfelelő mozgásával, mozgatásával, "ráfogással" (intim torna!) helyrejönnek. Pukizáskor egy pillanatra(!) a hátsó gondolatokban fölmerül a meglepetés kérdőjele (amennyiben ezzel először találkozik a férfiember), hogy ez most szellentés-e és, hogy jé, ilyen puki is van, azonban az aktus lendületéből, a közös csúcsra törekedés során ez valóban csak egy pillanat, ami feledtet a közös gyönyör.
    Ha ennek következményei vannak, ott már eleve defektes volt az összefekvés.
  2. 2014. december 18. 20:573.

    Ebben azért ne legyél olyan biztos, hogy minden pasi ismeri ezt, aki volt már nővel. Inkább úgy kellene fogalmazni, hogy az a pasi, aki volt már kitágult nővel, ismeri ezt a jelenséget :) De szerencsére nem mindenkié olyan...

    előzmény:
    cucugia (2)
    2014-12-18  20:42
  3. 2014. december 18. 20:422.
    Kismillió helyzet jut eszembe, ami kínosabb a szexben, mint a puncipuki, legalábbis számomra. Az a pasi, aki már volt nővel valószínüleg találkozott a jelenséggel.

Címlap

top