Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Segítség, a párom mindig csak ugyanúgy akarja

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 18. 14:16
Hiába szeretnél némi változatosságot? Kipróbálni más pózokat is? Némi fantáziát vinni a szeretkezésbe, de bárhogy is próbálkozol, mindig ugyanúgy, ugyanabban a testhelyzetben találod magad, és a teremtés koronája ugyanazokkal a mozdulatokkal, ugyanúgy elégül ki?

Nők Lapja Café: Segítség, a párom mindig csak ugyanúgy akarja
  1. 2015. január 4. 19:143.
    Sokszor épp az a gond, hogy nehéz elmondani, vagy hiába mondod, a vége mindig csak ugyan az. Meglepő, de bizony még ma sem természetes a nyílt kommunikáció. Persze vannak férfiak, akik szeretik a változatosságot. Ez a cikk főleg azon nem kevés számú hölgyeknek szól, akiknek sehogy sem sikerül rávenni a párjukat.
  2. 2014. december 18. 18:552.

     


    És nem lehet neki megmondani, hogy te másképp szeretnéd?


     


    Mit kell ezért itt segítségért kiáltozni?

Címlap

top