Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

X-Faktor: lejárató kampány indult Tóth Andi ellen

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 18. 06:52
Kampány indult a 15 éves Tóth Andi ellen, hogy semmiképp se ő nyerje meg az X-Faktort - írja a Bors.

Nők Lapja Café: X-Faktor: lejárató kampány indult Tóth Andi ellen
  1. Torolt_felhasznalo_413693
    Torolt_felhasznalo_413693
    2014. december 22. 15:2616.

    Na ez aztán érdekes.....  ellene???????????    milyen kampány?!!!


    Mindenhol azt hallom olvasom, hogy  Tóth Andinak KELL nyernie!


    Meg is történt, holott fényévekre van tehetségben, hanganyagban, viselkedésben...stb. a második helyezett Horányi Julitól.......


     


    Nem baj, majd őt is bedarálja a daráló, úgy jár majd, mint az elődei, akik fiatalon kaptak nem megérdemelt bizalmat.....Csobot Adél pld.....


     


    Felelőtlenség egy tizenötéves kiforratlan gyerekkel szemben ez az egész cirkusz, szegény, még nem tudja, de majd nézzük meg őt pár év múlva, hol lesz


     


     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-12-18  06:52
  2. 2014. december 22. 02:4115.

    Na igen.


    Jogos a felvetésed.


    Nem árt azonban elfelejteni, hogy valószínűleg egy ilyen döntés mellett sokkal több érdek, pénz, motiváció állhat, mint így elsőre gondolnánk. Valahol ennek a szándéknak, hogy Túth Andi nyerje meg az X Faktort jóval hamarabb ki kellett alakulnia. Már akkor, amikor beválogatták a fiatal kora ellenére. Valójában az egésznek a mélyén az a szándék lapulhat, hogy a gyermeket nagyon finom és nagyon burkolt módszerekkel a szülőktől elválasszák és teljesen máshogy fejlődjön a személyisége. Mindazonáltal ez egy amolyan reklám és üzenet a médiának, a népnek, a közösségnek, hogy minél hamarabb kezdődjön meg a fiatalokból a sztárok kiemelése. Van az Ének Iskolája műsor is már egy ideje. Igazából a korhatárt akarják kitolni. Több műsorban is helyet kaptak azok az emberek, akik nem épp az ellenkező nemhez vonzódnak, hanem a sajátjukhoz. Mind fellépőként, mind zsűritagként láthatjuk őket.


     


    X Faktorban ilyen a: Tha Shudras zenekar frontembere, aki minden adásban rúzsozott szájjal jelent meg. Párbajban a mellette álló ellenfele karját simogatta és egy meleg férfi egyik dalát énekelte. A Queen -től énekelt. Sokszor vett fel simulós cicanadrágot. Ott van a zsűriben Alföldi Róbert, aki szintén meleg. De mondhatnám Szikora Róbertet is, akiben van egy vonóval. Tóth Gabi pedig már jó párszor énekelt a csalódásairól, férfiak iránt érzett gyűlöletéről.


     


    Nem véletlenül válogatnak olyan embereket az információ sodrásba, akik egyébként nemcsak jó fejek, megnyerőek, szimpatikusnak tűnnek, de véleményükkel, információval, gesztusaikkal és minden attitűdjükkel valamit nagyon burkoltan közölnek az emberek, vagyis a nézők, hallgatók számára, amivel nagyon komolyan őket is befolyásolják. Erről persze kevesen tudnak részletesen beszélni és kevesen látják az irányt, ahová tart ez az egész.

    előzmény:
    hangyika (2)
    2014-12-18  06:52
  3. 2014. december 21. 20:2114.
    Ez a műsor arról szól, hogy: 06-90 ...
  4. 2014. december 18. 16:5113.
    Rúzsa Magdi óta nem volt hozzá hasonlóan kiemelkedő tehetség ezekben a műsorokban. Az X-faktorban is több azonos színvonalú tehetség van, de olyan aki kiemelkedik a mezőnyből egy sem.
  5. 2014. december 18. 12:5212.

    Drága Hangyika! Szakértő vagy a témában??? Mi a szakterületed? Nekem rendező-koreográfus... Rendszeres foglalkozásomhoz tartozik színészek, táncosok, énekesek vizsgáztatása, alkalmazása. Az összes eddigi tehetségkutatóból (már amelyiket néztem) eddig KETTŐ versenyző győzött meg és bármikor letenném a voksomat mellettük: Tóth Vera és Andika. Nem szeretnék szakmai részletekbe merítkezni, maradjunk annyiban, hogy ez a két személy az akire a "tehetség" szó ráillik. Innen viszont már a képzés, a tapasztalat, a sok alázatos munka és a menedzsment dönti el, hogy kiből mi lesz. Sokkal fényesebb jövőt képzeltem el Verának, de nagyon picik vagyunk a showbusiness világtérképén. Sajnos a szórakoztató ipar itthon kb 90%-ban azt jelenti, hogy sátoros falunapon fellépnek párszázezres díjért részeg hőbőrgőknek és nyalókás gyerekeknek. A maradék 10%-ért pedig élet-halál harcot vívnak jobbnál jobb művészek és sajnos nem mindig a szakmai színvonal dönt. A "ki honnan érkezett" kérdés felvetése szánalmas és azt minősíti aki ezt egyáltalán szóvá teszi. Csak egyetlen példa, amivel szeretnék rávilágítani szellemi sötétséged mélységeire: vásároltál már kínai boltban? Esetleg multinál dolgozol? Milyen bankban van számlád (a bank származási országára gondoltam of course!)? Bevásárlás után hány százaléka 100%-ban igazoltan magyar termék annak amit hazaviszel? Akkor te most milyen alapon is kérdőjelezed meg egy MAGYAR ANYANYELVŰ tehetség jogát az érvényesüléshez??? Esetleg ha komoly pályát fog befutni külföldön, akkor majd ott fogsz nyálazni és döngeted a melled, hogy lám, "MI" magyarok milyen tehetségesek vagyunk! Ugye???

    előzmény:
    hangyika (2)
    2014-12-18  06:52
  6. 2014. december 18. 11:4311.
    Nos, Andi tényleg tehetséges énekes, még akkor is, amikor kicsit kiabál, ordítozik. Szétfeszíti az erő, duzzad az önbizalomtól. Én hiába nem Neki drukkolok, eszembe sem jutna csak azért véleményt mondani, hogy mennyi idős vagy honnan jött. Van, aki felveszi a versenyt hangban is, tapasztalatban is, művészetben is. Magam részéről gratulálok Neki, hogy (már most látszik), sokra fogja vinni. Attól én is félek, hogy a lapokat már előre kiosztották, emiatt én sem szavazok. Kedves Mindnyájan! Várjuk ki a végét, én nem keseredem el akkor se, ha Ő győz, ez egy nagyon nehéz széria volt. Tisztelettel.
  7. 2014. december 18. 09:4810.
    Hajrá Andi!
    Kimagasló tehetség vagy!!!!! Drukkolok Neked! Úgyis Te nyered meg!!
    A huhogókra pedig ne hallgass!!
  8. 2014. december 18. 09:449.
    Ez a leányka tehetséges, talán egyedül a versenyzők közül. Egyik sem ér fel hozzá hangban, energiában pedig pláne nem. De a lényeg a hangja! Sajnos már eldöntötték a "felsőbb szervek ott a tv-nél, hogy ki a nyertes, ha igazságos lenne a dolog ennek a kislánynak kellene nyernie.
    Az idióta "jóakarok", buzdítók pedig álljanak félre, mindenki eldönti saját maga, hogy ki tetszik neki.
    Szavazni pedig már jószerével talán senki sem szavaz, hiszen tudja jól, hogy nem a "nép" szava a döntő!
  9. 2014. december 18. 09:348.
    hangyika kedves! A tehetség nem életkor függő. Szerintem. Arról pedig, h a sors különös "kegye"folytán Ön az anyaországban , Andi pedig az elcsatolt MAGYAR területen született, Önnek nem erény, Andinak nem hátrány.(Nem
    lenne szabad, hogy az legyen!) Ez fordítva is történhetett volna. Talán akkor átérezné azt , hogy milyen érzés magyarként megkülönböztetést elszenvedni ott is és itt is! Mert ám Őt ott is betolakodónak tekintik, és Ön itt is. Egyébként messze a legtehetségesebb akárhol született.
  10. 2014. december 18. 08:477.
    Ennyire nem kéne azért bunkónak lenni, hogy csak azért mert nem budapesti és csak 15 éves, ki kelljen essen egy tehetségkutató versenyről. Persze a sok agyalágyultnak az a lényeg, hogy hol született. Csak megkérdezném tőlük, hogy T.Andi nem magyar??? (netán Andelic Jonathan magyarabb volt?) Vagy az gondolom nem fájt amikor a magyar csapat nyert Angliában... az szabad, ugye? Emberek! Ez egy t e h e t s é g kutató verseny, nem származáskutató. És T.Andinak van tehetsége, ami egyértelmű. Na meg az is, hogy messze a mezőny legjobbja, ha tetszik, ha nem a sok rosszindulatú parasztnak!!! Ha nem tesz be senki neki "valamilyen" érdek, ok, stb, tehát nincs hátulról "bábrángatás" akkor ő kellene megnyerje. Ennyi, kedves okoskodók!
  11. 2014. december 18. 08:096.

    Kedves hangyika!


    Mi köze van a versenynek ahhoz, hogy ki honnan érkezett? Ennyi erővel, ha most élnének, és költőversenyt rendeznének, Arany Jánost és Ady Endrét is hazaküldhetnénk...


    Andi sem kevésbé magyar, mint a többiek. Lehet azon vitatkozni, hogy ki a tehetségesebb, de ne a lakhelye alapján döntsenek már az emberek!

    előzmény:
    hangyika (2)
    2014-12-18  06:52
  12. 2014. december 18. 08:055.
    Ismét a jó magyar irigység! Na ezért nem megyünk mi semmire! Az összes irigy disznó rágjon küszöböt!
    Hagyjuk már , hogy honnan jött! Magyar! Szuper tehetséges kislány!
  13. 2014. december 18. 07:404.
    Kedves kampány indító!
    Hadd döntsem már el én, hogy kire szavazzak, nem most a finálé előtt kellene kavarni.
    Vagy ennyire irigy vagy sajnálja Andikától?
    A nézők juttatták el idáig tudták, hogy 15 éves fiatal tini. Andi egy tehetséges lány és még lehet belőle valaki.
    Úgy hogy én Andira fogok szavazni.
    HAJRÁ ANDI!!!!!!!
  14. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2014. december 18. 07:013.

    Én idáig azt hittem, hogy - mivel még kiskorú - a szülei döntenek ilyen kérdésekben, és nincs szükségük arra, hogy gyámkodjanak a kislány felett. 

    előzmény:
    hangyika (2)
    2014-12-18  06:52
  15. 2014. december 18. 06:522.
    Valahol igaza van ennek az embernek. Idejön a határon túlrol, és már azt képzeli, hogy mindenki hasra esik előtte. Nem vitatom, hogy tehetséges, de hol van ő Horányi Julihoz, és a méltatlanul korán kiesett Zsófihoz, Jonatánhoz? Tehetséges tényleg, de annyira nem, hogy egy ilyen versenyt megnyerjen! Menjen szépen haza, fejezze be az iskoláit, és még így is biztos lesznek fellépései, hiszen előtte az élet. Ennyi!

Címlap

top