Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hajdú Péter olyat mondott, amitől mindenki kiakadt - videó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 17. 17:14
Parázs vita alakult ki a Hal a tortán című műsorban, amikor Hajdú Péter kijelentette, nem szeretné, ha négyéves fia balettozni kezdene. Az asztal körül ülők nagyon felháborodtak a műsorvezető megnyilvánulásán.

Nők Lapja Café: Hajdú Péter olyat mondott, amitől mindenki kiakadt - videó
  1. 2014. december 20. 23:358.
    A balettet nem 18 évesen kezd kezdeni,hanem 4-5 évesen.
    Mellesleg Hajdúról is pletykálják,hogy meleg
  2. 2014. december 20. 23:127.
    Én nem határozom meg,hogy a gyerekem mifelé menjen,csinálja azt,amiben jó és tehetséges,bármint.
    Nyilván törvényes keretek között.
    Inkább legyen egy szakmájában sikeres meleg gyerekem,mint egy lúzer hetero
  3. 2014. december 20. 17:426.

    Nem vagyok nézője a műsornak, de Hajdúnak igazat adok, én sem szeretném, ha balettozna a fiam vagy a lányom, aztán 36-38 éves korában nyugdíjba menne, hiszen kb. ennyi a pályafutásuk, utána lehetnek koreográfusok, balettintézeti tanárok, stb., totál kikészült ízületekkel, félig rokkantan és akkor még a megítélésükről, a férfi balettosok nemi identitásáról kialakult véleményekről nem is szóltam. A férfi balettosok a kis harisnyanadrágjukban pipiskedve kimondottan zavarnak.


    Hajdú terelgesse csak a fiát inkább a futball felé, ha van hozzá a gyereknek tehetsége, de ha csak jól kimozogja magát, sportol a jó levegőn az se kevés, csak ne hagyja, hogy olyan surmó legyen, mint a mostani tanulatlan, 8 ááátalánosos milliomos kacskalábúak, akik az orrukat a kezükbe fújva intelligensen levágják a ta*nyukat a pálya gyepére. Megtarthatnák otthonra, aztán le vele  a tisztaszoba közepére, ahogy az ilyen színvonalon illik.


    Minden más sportágban kulturáltabbak, tanultabbak a játékosok (vízilabda, tenisz, úszás, vívás, stb,), itt ilyenek és a közönségük is. Zsák a foltját......

  4. 2014. december 18. 01:115.
    Szerintem tök mindegy,hogy mit is mond,mert a lényeg az,amire a kis-srácnak kínosan ügyelnie kell majd az életében,-1.Ne hangoztassa sehol sem,hogy ő kinek a gyermeke! 2. Minél előbb repüljön ki a szülői házból,ha nem akar elakadni a szülei szellemi szintjén! 3. S ha már senki sem dumálhat bele az életébe,nos csinálja azt,amihez csak kedve van...!
  5. 2014. december 17. 20:034.
    Nem látok Hajdu Péter megnyilvánulásában semmi olyan kivetni valót, amelytől ki kellene borulni. Minden szülő szíve-joga, hogy négyéves gyermekét érdeklődésének megfelelően valamely irányba "terelgeti". Valószínű, hogy a kisfiú nem balettozik otthon órákon át, hanem a labdát "kergeti", s emiatt a focipálya közelebb áll hozzá, mint a balettintézet. Én ezzel a megnyilvánulással teljesen egyetértek, habár H. Péter nem igazán szimpatikus számomra.
  6. 2014. december 17. 19:233.
    Nem nézem a héten, ezek a "szereplők" nem tetszenek nekem, sőt mondhatni, hogy majd' mindegyiktől kiráz a hideg, attól függetlenül, hogy ki hová járatja, akarja járatni a gyermekét! A múlt hetiek tündérik voltak, sokat lehetett nevetni, ezektől ráz a hideg, pedig csak a bemutatót láttam, hogy jönnek. /Direkt "ezek"/
  7. 2014. december 17. 17:142.
    Mindenkinek a szive joga,hogy milyen ir?nyba tereli a gyerekét. Ha ezt el is mondja,mi van abban ??az hogy a balrttintézetnek és a balettosoknak olyan a hirük amit mindannyian tudunk,az nem a Hajdu Péter hib?ja.A többiek döbbenete pedig ?ls?gos.

Címlap

top