Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hatvan felett lehet újra apuka Pataky Attila

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. december 4. 23:18
Pataky Attila szerda este a Frizbiben vendégeskedett feleségével együtt. Az ifjú pár többek között arról is beszélt, hogy esetleg közös gyereket vállalnak a jövőben.

Nők Lapja Café: Hatvan felett lehet újra apuka Pataky Attila
  1. 2014. december 18. 07:037.

    Ha megfeszul se lesz tobbet fiatal. szegeny gyerek. majd a 85 eves apuka eltotyog az erettsegire.


    Igen, tudom hogy vannak fiatalos idosek, de ebben a vilagban amikor a 30 evesek nem ertik meg a tiniket sokszor egy ekkora generacios tavolsag keptelenne teszi a normalis szulo-gyerek kapcsolatot. Hiszen kommunikalni se fognak tudni, a gyerekek nyelve egeszen mas most is mint a felnotteke amiota a technika ilyen szintre jutott. mihez kezdhet majd egy 80 koruli ember egy tinedzserrel?


    ostoba ember a felesegevel egyutt.


    remelem mar kiszaradt a kut ahhoz hogy le is gyartsa a gyereket es necsak beszeljen rola.

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-12-04  23:18
  2. 2014. december 18. 01:166.
    Jajjjj ne mán tééééé!!! Pedig egy értelmes nőnek néz ki ez az Orsi...! De én már semmin sem csodálkozom,illetve azon néha elmélázom,ha beállok a busz megállóba,s egyszer csak jön a busz,vagy ha úgy 5-10 évente összefutok valami normális emberrel...! A Verebes Pisti szavai jutnak az eszembe,aki azt mondta egyszer;-"Ebben az országban az a hülye ,aki normális...!" Bingóóó...!
  3. 2014. december 5. 17:545.

    Önzés, mindkét fél részéről.


    "Apuka" meg szeretné tartani az asszonyt, emiatt még egy gyereket is bevállal. "Anyuka" azt mondja felkészült. De hogy a kisbaba felkészült-e a koros szüleire, az nem érdekli őket.


    Egy kisgyerek senkit nem fog megfiatalítani. Ha pedig anyuka nehezen lesz állapotos, járhatnak majd a meddőségibe. Pataky ezt is szívesen venné? Mire megszületne a gyerek, jó esetben 65 lenne. Biztos hogy egy 65 éves férfi babázni akar?


    Ész megáll!

  4. 2014. december 5. 12:374.

    Még nem készült fel az apaságra!!


    Egy 35 éves nőt vett el, nem gondolta, hogy annak gyerek kell előbb utóbb???

  5. 2014. december 5. 00:143.
    ...én kérek elnézést de hánynom kell....!
  6. 2014. december 4. 23:182.
    Kedves újságíró, az utolsó mondata, amelyben megkérdezi Patakyt, hogy mit szólna, ha gyereke és az unokája között röpke 10 év lenne, kissé elb@szott, hiszen az még nem is lenne nagyon egyedi, vagy különös. De itt arról lenne szó, hogy a 10 év az unokája javára lenne a fiához képest! Nem mindegy! :)

Címlap

top