Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A világ ezen részein tombol a hűtlenség

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 28. 17:31
Szexuális világatlasz elkészítésével keresik a választ arra, hogy a világ mely részén tombol a hűtlenség... Párizs listavezető.

Nők Lapja Café: A világ ezen részein tombol a hűtlenség
  1. 2014. november 28. 19:084.

    Az internetet használó férfiak 90%-a, vagy még több regisztrált és rendszeresen látogat társkereső honlapokat, ez nem hűtlenséget jelent, csupán azt hivatott alátámasztani, hogy képesek hódítani. 

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-11-28  17:31
  2. 2014. november 28. 17:483.
    Nadine Cattan mellett miert maradt ki Stephane Leroy neve hoszen ketten irtak
  3. 2014. november 28. 17:312.
    BOLDOGKŐI ZSOLT Miért vagyunk hűtlenek?
    "A hűség az egyik legszebb emberi erény. Bizonyos kultúrákban keményen be is tartatják: halállal büntetik meg azt a nőt, aki ellene vét. A nyugati világ bocsánatos bűnnek tartja ugyan a hűtlenséget, de azért egy elnökjelölt jobban teszi, ha visszalép, ha a sajtó rajtakapja. Kérdés, hogy vajon a hűtlen magatartás a modern társadalom abnormalitásainak egyike, vagy ezt a terhet a génjeinkben hurcoljuk magunkkal. Ha a hűtlenségnek társadalmi okai vannak, akkor csak magunkat hibáztathatjuk, hiszen könnyen ellenállhatnánk a kísértésnek. Ha azonban genetikailag vagyunk predesztinálva, akkor mutogathatunk a DNS-ünkre, mondván: genetikai marionettbábuként tehetetlenek vagyunk. A jelenség tudományos háttere, a párkapcsolatok biológiája, a hűtlenség evolúciója és genetikája ma már megérthető...."
    "A női szépség és az agy szerepe
    Az ember olyan emlős, amelynél a férfiak segítenek az utódok felnevelésében. Nem így van ez az emlősök döntő többségénél: a hímek feladata gyakran egy perc alatt teljesíthető, a nőstények azonban kihordják és nevelik az utódokat. Mivel ők garantáltan hozzájutnak a legjobb hím génekhez, nem kell túl szépnek és erősnek lenniük. Szürkék és kicsik, ami nem túl igazságos jutalom a szorgalmukért. A hím géneknek viszont küzdeniük kell egymással genetikai információjuk halhatatlanságért, ezért egyre erősebb, ügyesebb és pompázatosabb testeket építenek. Ezt a folyamatot nevezzük szexuális szelekciónak, szemben a természetes szelekcióval...."
    http://index.hu/tudomany/2012/08/22/miert _vagyunk_hutlenek/

Címlap

top