Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megszólalt Kozsó menyasszonya - az életéért küzd az énekes!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 27. 14:56
Számtalan valós és valótlan cikk jelent meg az elmúlt hetekben Kozsó állapotáról, aki életmentő agyműtéten esett át. Az énekes menyasszonya, Keira a Story magazinban tesz pontot a találgatások végére.

Nők Lapja Café: Megszólalt Kozsó menyasszonya - az életéért küzd az énekes!
  1. 2014. november 28. 09:515.
    Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Kozsónak! Meg kell gyógyulnod Kozsó! Bízzál magadban és a melletted állókban a Családodban, akik segítenek Neked! Tudom ez egy közhely! Nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön! A szeretteinek pedig kitartást ebben a nehéz időkben, akik aggódnak érte, a rajongóknak és mindenki másnak is!
  2. 2014. november 27. 20:534.
    Gyógyulást Neki, de az obszcén hozzászólásokat mellőzzétek! Ettől még "puhagatyá"-nak is van némi kis igazsága, bár tudhatná, hogy évtizedek óta ebben élünk. Kozsó pedig álljon talpra, tisztelettel kívánja: Baranyai György
  3. 2014. november 27. 20:273.
    puhagyatya, azért sikeres felépülést kívánhatott volna, mivel ez a betegség nem gyerekjáték.
  4. 2014. november 27. 14:562.
    hogy rohadjon meg az az újság aki így akarja eladni a lapot szemét rohadt szenzáció hajhászok soha nem veszek ilyen szemetet.....................

Címlap

top