Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Forradalmi magyar találmány a rákgyógyítás területén

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 26. 00:40
Akár több 100 kilométerről is segíthet az orvos a daganatos betegnek egy új, ingyenes okostelefonos alkalmazással Magyarországon. A beteg és a kezelőorvosa akár néhány órán belül találhat megfelelő sebészt az ország bármely területéről, így kiküszöbölhető az időveszteség, ami a rák gyógyításában nagyon fontos.

Nők Lapja Café: Forradalmi magyar találmány a rákgyógyítás területén
  1. 2014. november 26. 00:402.
    Gratulálok, ez fantasztikus, mivel ismerem személyesen, (Semm.Egy.ről) büszke vagyok nagyon Schwáb Rihárd Dr.úrra, tudtam, hogy előbb, v. utóbb forradalmi változást fog találni, a gyógyíthatatlan betegek számára. Csodálatos ember, korán lett árva, édesanyja meghalt, súlyos betegségben, egy beszélgetés keretében tudtam meg, mikor mondtam egy alkalommal, hogy biztos büszke rá az édesanyja, kicsit nehéz pillanat volt, mikor mondta, hogy már nem él. Életét, munkáját, tehetségét, mindent a betegek oltárára szentel, jó kezekben vannak nála a betegek.
    Ritka kedves, tüneményes ember.

Címlap

top