Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Intim számok: a születési napod leleplez

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 24. 20:00
Intim kapcsolatban elengedhetetlen, hogy a pár ismerje, hol van a másik intim zónájának határa. Ha ezt nem érezzük, akaratlanul ugyan, de ártunk a másiknak. Mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó, a számmisztika segítségével feltárjuk az intimitás fogalmát. Minden szám szempontjából megnézzük, hol vannak az intimitás határai, hogy mi fér bele az intimitásba, és mi nem.

Nők Lapja Café: Intim számok: a születési napod leleplez
  1. 2014. november 25. 12:014.

    Ez a jósnő testvére, aki a másik topikban próbálkozik. Mennyi hülye van!


     

  2. 2014. november 25. 09:013.

    Aki ezeknek felül, magára vessen. Komolyan elhiszi bárki, hogy az azonos napon született emberek tökegyformák? :D

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-11-24  20:00
  3. 2014. november 24. 20:002.
    Húúú... Nem hiszek az ezotériában, a horoszkópokban, a számmisztikában és más hasonló baromságokban, de ez most nagyon-nagyon-nagyon betalált! 7-es vagyok (16-án születtem), és maximálisan, teljes mértékben igaz rám a fent olvasható jellemzés!!! Szabó Magda tökéletesen megfogalmazta Megmaradt Szobotkának c. regényében, hogy mit várok a szerelemtől, a párkapcsolattól: "Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is, én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök sem vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot sem tűrök el; jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek!" ;)

Címlap

top