Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ettől kaphatsz tüdőrákot

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 23. 14:39
A korszerű terápiák ugyan új lehetőségeket nyitottak meg a COPD - a tüdő krónikus betegsége - és a tüdőrák kezelésében, de a saját egészségünk megőrzéséért még mindig magunk tehetünk a legtöbbet azzal, hogy elkerüljük ezen betegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket. Az innovatív okosgyógyszerek nélkül rosszabb képet mutatnának a tüdőrákos és a COPD-ben szenvedő páciensek statisztikái, de a megelőzés a legfontosabb a baj elkerülésében.

Nők Lapja Café: Ettől kaphatsz tüdőrákot - nem csak a dohányzás a felelős
  1. 2014. november 24. 08:494.

    Én sosem dohányoztam, de egyszerűen nem hiszek abban, hogy mindenért a cigarettát lehet felelőssé tenni. Több rokonom, ismerősöm is hunyt el tüdőrákban, akik sosem dohányoztak.

  2. 2014. november 23. 14:413.
    AHA
  3. 2014. november 23. 14:392.
    A legmodernebb gyógyszernek minősített belégzőszer amit eddig közgyógyellátási ig.-ra és emelt eü támogatásra lehetett megkapni 1360 ft-ért, az most 5680 ft.Ezek után mit mondjon az, aki ezt képtelen kifizetni.Ó, persze adnak generikus gyógyszert helyette - csak akkor némileg hamarabb fulladunk meg.

Címlap

top