Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pikáns fotó készült Vajna Tímeáról

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. november 22. 16:49
Vajna Tímea az elmúlt hetekben keveset hallatott magáról, most azonban visszatért, és a közösségi oldalán nem akármilyen képpel örvendeztette meg rajongóit.

Nők Lapja Café: Pikáns fotó készült Vajna Tímeáról
  1. 2014. december 3. 11:034.
    Istenem, nem is tudom, melyik szégyellje magát jobban: a Palácsik-e vagy a firkász? Először is, ez téma a XXI. században, hogy egy ribanc nyalja-e a kést? Másodszor: a fél ország éhezik, ez meg azzal dicsekszik, hogy Londonban van köldökig kivágott ruhában? Tudom én persze - már talán Hemingway óta is - vannak szegények és gazdagok. Ez a része nem is érdekel Az már inkább, hogy aki normális, az nem dicsekedik el az újgazdagságável, főképp egy ilyen öreg majommal nem, aki éppen a Zorbán elvtárssal forgatja fel az országot, hogy minél több pénzt összeharácsoljanak és osztozzanak rajta. Sajnos, nem marad ki a politika semmiből.
  2. 2014. november 23. 09:453.

    Palácsik kést nyal? Ez aztán a szexi! Sőt már szinte egy egész orgia........Odavették a másik szárnyast magukhoz, Vajna papa hármasban szereti?!

  3. 2014. november 23. 04:292.

    Mar megint ez  a  Vajna ne'mber------


     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-11-22  16:49

Címlap

top